- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
aytukabozs #140353 üzenetére
Kb értelmét vesztette. Egy évtizeden keresztül THL, Doogee, Oukitel telefonjaim voltak, mikor idén az utolsó Oukitel tönkrement, körbenéztem, mit vegyek helyette, végül vettem egy Motorola G42-őt alzáról 75000-ért. Kevesebbet tudó kínaiak kerültek volna akkor ugyanennyibe aliexpress-ről, így ez lett, majd ha megint kell csere, remélhetőleg évek múlva, megint körbenézek Kínában. Régebben 30-40000-ért nagy márkákat alázó, jó minőségű készüléket kaptál Kínából, most 70 alatt nem úszod meg, annyiért meg itthon is van.
-
válasz
Lehet.
Alapvetően ugye már idehaza is lehet kapni tömkelegével dual sim telefonokat, így egyre kevesebb kérdés, megbeszélés van ezeknél.
Emlékszem, hogy az első dual sim tesztek itteni fórumtársak tollából kerültek ki, aztán jöttek az első PH!s tesztek is, így elég soknak lett saját topikja is.Úgyhogy itt egyre kevesebb a kibeszélnivaló...
Hol van már a dupla magos várakozás... Star X10, Alcatel 918d, ZTE v970 és társai
Kb. a kínai klón telefonok témája is elhalt (arra azért mondhatjuk, hogy hál'istennek...) -
pècsimunkás
addikt
válasz
Évekkel ezelőtt.
Bár, mèg követem -
npnp
tag
válasz
aytukabozs #139299 üzenetére
Hosszú lenne
A működése megbízhatatlan, egy napot nem bír ki app leáll, google szolgáltatás leáll nélkül, vagy csak lemerül vagy újraindul. Újra raktam a hivatalos ROM-ot, próbáltam angol nyelven használni, más launcherrel...itt véget ért tudományom. Azt se tudom, hardver- vagy szoftverhiba.
P
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #139289 üzenetére
Fura volt anno hallani a kanadai rokonoktól, hogy ott ez nem megy nem rendelgetik Kínából a telefont, sem máshonnan, veszik a szolgáltatótól az ájfónt vagy samsungot. Már lassan itt is az van, csak plusz még huawei. Gondolom az oroszok még mindig nagyban nyomják a kínai mobilokat.
Emlékszem, valaki a fórumról volt Kínában, gyártókkal tartotta a kspcdokatot.,... ismeretlen (strapa) telefonokat tesztelt. -
Enzolord
addikt
válasz
aytukabozs #139252 üzenetére
Apósom telefonja, egy Xiaomi, azt hiszem, négyes. Piszkálva nem volt szoftveresen. Ennyit tudok róla..
-
viktorhu
veterán
válasz
aytukabozs #134788 üzenetére
De akkor még alapból is engedte az android, hogy az alkalmazásokat az Alkalmazások menüpontban átrakjuk az SD-re, de csak az alkalmazást, az adatokat nem, és a google alkalmazásai már akkor sem engedték a költöztetést - ahhoz már kellett az app2sd, ami persze használhatatlanul lassúvá tette a mobilt.
A kitkat óta nem lehet átmozgatni SD-re, és 5.x óta lehet úgy csinálni az appot, hogy engedélyt kérhet az sd-kártyához való hozzáféréshez, de nem oda fog települni, csak akkor le tudja tölteni oda az adatait (pl. here maps a térképadatokkal).
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #134466 üzenetére
Jó hát nyilván, már rég nem lehet nyomon követni a Száomi nevezési portfolióját.
nyisziati:
AMOLED az OLED egy fajtája, legtöbb gyártó ezt a technológiát használja (talán csak az LG POLED-re, bár az is egy AMOLED típus, szóval Active Matrix), nem biztos hogy AMOLED van benne, de valószínűleg igen (két kínai gyártó adja a panelt). Úgy látom AMOLED-re fókuszál a cég szóval jó eséllyel AMOLED van benne. -
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #134464 üzenetére
Szerintem Pro esetén az elnevezés inkább a tudásból ered, nem a szokásos olcsó Redmi vonalat követi a Pro, nagyobb tudás (Pl AMOLED kijelző) ami miatt a nevét kapta szerintem. Persze ezt igazán még szerintem a Xiaomi se tudja.
-
ekrisztian
őstag
válasz
aytukabozs #134364 üzenetére
mellé ment
-
kngbr
csendes tag
válasz
aytukabozs #134329 üzenetére
Köszi!
Mi szól amellett mondjuk valamelyik Huawei/Honor modellel szemben? Vagy esetleg dual simes S7/S8-cal szemben? Vagy HTC?
Tud a keret rugalmas lenni még felfelé, ha van értelme (ár/érték arányban jobb).
-
kmarci25
veterán
válasz
aytukabozs #134307 üzenetére
Köszi!
-
kmarci25
veterán
válasz
aytukabozs #134305 üzenetére
Ja, hogy úgy!
Na, ez az AndroidOne érdekelne engem. Ezt csak az eustocknál kaphatom meg? Perzse majd ha lesz újra raktáron...
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de én teljesen elvesztem a Xiaomi készülékpalettájában, meg az egyes készülékek variánsaiban, ahogy az a kérdéseimből is kitűnik... -
littlelion21
addikt
válasz
aytukabozs #134244 üzenetére
Ez melyik téma?
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
aytukabozs #134244 üzenetére
Kösz.
Telekomnál vagyok, és tudom sóherség, de nem akarok 1000Ft-os havi előfizetést a havi pár alkalom netezésért fizetni.
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz
aytukabozs #134201 üzenetére
Az mi a1-hez van lineage vagy a note4-hez? Az olyasmi mint a cynaogen?
Igen, ebben a meretkategoriaban az mar nagyon sok tud lenni, bar a zuknal meg igy is kisebbegy lehelletnyivel
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #134201 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #134186 üzenetére
Pár hete, ahogy néztem a középkategóriás(nak csúfolt alsókategóriás) hongkongi telefonokat, gyakorlatilag már mindegyik (el***vult és) csakis MTK chipes telefonokat gyárt. A Nomuhoz képest az AGM előnye, hogy a nemzetközi verziós telefonjukat Shenzhenben is meg lehet kapni, ezért mivel nem kell átmenni érte Hongkongba, összességében konfig/ár/szállítás alapján előnyben vannak (hiába kisebb az áfa Hongkongban) és az AGM következetesen kitart a Qualcomm mellett. Hozzávetőleg 4 jüanért el tudok metrózni itt Shenzhenben oda-vissza egy helyi nagykerbe, ahol gyakorlatilag ugyanannyiért a kezembe adják a telefont, mintha közvetlenül az AGM-től venném a város szélén. Szóval attól függetlenül, hogy egy putrinak néz ki a gyár területe és az AGM főnökéhez képest Steve Jobs egy kenyérre kenhető, vajszívű Teréz Anya volt... és a magyar lokalizáció eléggé hiányos (de mivel kiválasztható a magyar nyelv, ezért a Google Play és az azon keresztül telepített programok is tudni fogják a magyar nyelvet) és sajátságosan fogják fel ők is a szoftveres támogatást, de el kell ismernem, hogy a Nomu-nál egy fokkal feljebb van az AGM (árban is persze).
Ettől függetlenül meg kell jegyeznem, hogy amikor egy fórumtársunk hozzám fordult Nomu garanciális probléma ügyében, akkor a hongkongi Nomu-val tudtam egyeztetni, hogy a webshop ne tudjon kibújni a garanciális kötelezettsége alól.
Az AGM A8-ból pedig már van High Edition is, több rammal és háttértárral is.Persze én jól elvagyok a Conquest S8 2017 telefonnal továbbra is és ha félre tudom tenni az eddigi tüskéket az AGM-mel szemben, akkor simán bevállalnék most egy AGM X2 telefont is akár, ha nem a Conquest mellett döntöttem volna annó...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #134161 üzenetére
Még abban sem.vagyok biztos, hogy a 625 sokakl többet gurítana.
De a lényeg, hogy az s801 már tényleg régi. Viszont volt benne power és mindenre jó volt. A fogyasztás, amiben soklal jobb lehet az S625 szerintem.
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #134110 üzenetére
Jelzem, nem sikerült mobilbaratra... 2017-ben hogy lehet így site-ot nyitni?
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #134142 üzenetére
Pont ezért nézek 4/64-es telefont mert a 32 kevés lenne a 2sim mellé. Talán majd a Xiaomi Note 5...?
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz
aytukabozs #134142 üzenetére
Akkor van 10% remeny
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Januárban el sem küldöm nekik az ÁFA-bevallást. Csúnya NAV, hülyeségre pocsékolja az adófizetők pénzét.
-
atee_13
őstag
válasz
Egyszerűbb egy ilyen maszlaggal előállni mint a horror áraik mellé elfogadható szolgáltatást nyújtani. A megszokott magyar "virtus" .
-
atala
addikt
válasz
aytukabozs #134073 üzenetére
Köszi. Pedig kerestem.
-
Prien
addikt
válasz
aytukabozs #134060 üzenetére
Igen, olvasgatom azért a topicját én is. Ha magamnak venném, még lehet bevállalnám, de ajándékba.... Sajnos az A1 hasonló, ingadozó térerő és megálló frissítések némely felhasználónál. Szóval jó az irány, de azért még...
Egyébként eddig az Asus-t találom ár-érték győztesnek. Annak a kamerája is tűrhető. A Samsung meg drága. De még megy az osztok-szorzok.
-
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #134060 üzenetére
Ahogy mondod, az összes MIUI-t futtató Xiaomi-n végig kell zongorázni.
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #134051 üzenetére
Hát érdekes nálam nem kell. Sőt legutóbbi frissítés után nekem kellett tiltani a Gmail alkalmazást, mert az is lekezdett értesíteni (mondjuk előtte meg nem tette, de ez is megoldódott). Szóval nem tudom ki mit csinál, néha vannak vele malőrök nem mondom és bele kell mászni kicsit a lelkébe, de ez gyakorlatilag elkerülhetetlen bármilyen android esetén, szóval előbb utóbb rá lesz kényszerülve, mert olyan nincs hogy mindig minden jól működik egy telefonon. Vagy vegyen hagyományos telefont és akkor ilyenbe biztos nem fut bele.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #134051 üzenetére
True. Ezért is vagyok inkább az Android One/ AOSP/ LOS/OOS, stb. mellett.
Remélem Oreo alatt a substratum modul is használható lesz root nélkül, ahogy azt több helyen is megírták. EMUI 6.0 például támogatja, ami nagyon érdekes a Huawei saját téma motorja mellett. -
smithsys
aktív tag
válasz
aytukabozs #134033 üzenetére
Vettem...
-
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #134030 üzenetére
Sajna az MTK X szériája (10, 20, 25) mind ilyen "zabálós".
-
smithsys
aktív tag
válasz
aytukabozs #134030 üzenetére
Én 3 naponta töltöttem, igaz nem is nyúztam nagyon.
Most párom használja és neki is elmegy ennyit. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #134014 üzenetére
Kemény. Elég népszerű shop volt, furcsa lépés.
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #134009 üzenetére
Nekem is gyárilag eu töltő volt a global dobozában, én bontottam a zsugort. A töltőn még rajta a fólia, van otthon egy adag gyári Nexus7 2A-es töltőm, azok eddig beváltak, gyári töltő és a kábel még a zsugorban pihen, de más telóét se szoktam kibontani. Eladáskor amúgy kimondottan jól mutat a bontatlan töltő, adatkábel, esetleges headset.
Mostanában a xiaomikhoz Jiangsu Chanyang vagy DongGuan Aohai adaptert adnak, mind a kettő approved gyártó. Ha valami garázscég esetleg kicseréli, az már más tészta, de az nem a xiaomi sara. -
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #134009 üzenetére
Igen és a Xiaomi töltőjét nem nevezném gagyinak. Annyit hozzátennék, hogy átalakítós töltőt én sem szívesen használnék.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #134004 üzenetére
Abban a topikban is akartam reagálni, itt meg is teszem. A RN4-hez kapott gyári töltő eu szabvány, maximum 2 A-t tud. A hozzá kapott kábellel és az aliról rendelt USB-s "műszerrel" mérve 1,6 A környéken tölt. A teló nem, a töltő kicsit melegszik, de semmiképpen nem tűzveszélyes. Tehát szerintem amit én kaptam a telómhoz töltőt és kábelt az tökéletes.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Az én véleményem az, hogy nagyrészt nem a töltővel van gond hanem a kábellel. A múltkor vettem egy kábelt a PC-hez mondván a réginek az érintkezője elfáradt. Aztán kiderült, hogy azzal a kábellel a 2A-es töltő sem képes az 1800mA-es aksit feltölteni! A honornál éppen szinten tudta tartani a telót és 1 óra után 5%-al nőt a töltés úgy, hogy nem nyomkodtam. Aztán bementem a haverokhoz egy kis eszmecserére és kiderült, hogy amit náluk lehet kapni és teszteltek ott is óriási az adat/töltési eltérés. Az egyszerű mezítlábas kábelek (amit még el mernek adni) alig tudják az 1A-es töltést átvinni! Ami jobb és gyorsabb adatátvitelre képes az pedig horror áron tudják ők is beszerezni 3eft-tól indul. Azok amik 1000ft-alatt be tudnak szerezni, szinte mind selejt és töltésre alkalmatlan a benne levő vezetékek anyaga/keresztmetszete miatt.
Az otthoni töltőkkel/vezetékekkel ezt kipróbáltam és sajnos igaz is! A honor 2A-es (kínai csatlakozós) töltővel a saját kábelével feltölti a telót 1,5 óra alatt. A samu-hoz kapott kábellel 2óra. A beex kábelével szintén 2óra. Ja és a méret a lényeg
Ez csak az én tapasztalatom nem kell senkitől link a "szuper" kábelre! -
viktorhu
veterán
válasz
Telefonoknál nem tudom, de tableteknél lehetett tapasztalni, hogy a kínai csatlakozós töltőket főleg eu stockos készlet esetén a webshopok használhatatlan hamisítványokra cserélték EU-s "villásdugóval". Pl. Chuwi hibrid tableteknél volt, hogy aki kínai csatlakozós töltőt kapott, azon szépen töltődött, aki meg EU-sat, annak meg töltés közben lemerült a windows
-
válasz
aytukabozs #133996 üzenetére
Két napig nem voltam itthon, ma eddib munka volt, csütörtök délutántól estig pedig mindig előbb a családé, majd ha alszik a gyerek, akkor kettőnkké, szóval nem fogok ma sem nekiállni.
Talán hétvégén lesz rá időm. -
válasz
aytukabozs #133993 üzenetére
Közben aktiválták
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #133920 üzenetére
Én is pont ezért nézegetem a 4/64-es telefonokat, mert a jelenlegi Lenovo p70-em kezeli a 2 sim + sd felállást, de az új telefonoknál ez nem "divat" és az sd kiesik.
Egyik sim a beszéd, a másik a korlátlan mobilnet. (Dumás simhez 400-500 MB van ami el szokott fogyni) -
espi38
őstag
válasz
aytukabozs #133817 üzenetére
Szia,így van jól vágod a dolgot.Pentek este az egyik médiában voltam és atneztem az összes Huawei telót és szinte az egyik sem tudta a 2 simen a minimum a 3gt,ezt csak a Honor 9 tudja.ha ez egy simen megy a 4G hiába probalom átállítani a 2 simet 3 vagy 4g re, függetlenül attól,hogy megy e az egyes simen a 4g fel se ajánlja a 4g a telefon.
Nekem nem kell duál aktív telefon de ha nem megy az egyes Sopron a 4g akkor a kettes SIM tudja már a minimum 3gt😥😥😥😥 -
buca84
őstag
válasz
Ahha. Köszi!
De dual aktiv telefont újonan 100e Ft -ért nem hiszem, hogy kapni fog. Vagy? -
svgyula
addikt
válasz
Szia! Én végigkövettem a párbeszédet de már az elején sem értettem ezt a "hangminőség" gondot
Azt én még nem nagyon tapasztaltam, hogy a telefonon rosszul lehetett hallani(kivétel egy samu i700anno') inkább a túlterhelt hálózatokra lehet ezt visszavezetni. Viszont ha mindenki a 4G-t használja az ugyanúgy túl fog terhelődni és előjönnek a mostani VOIP szakadozó kimaradó hibák. Ismerősöm ahányszor felhív az USA-ból szinte mindig rossz a vonal pedig szinte biztos, hogy a szolgáltatója valamilyen netes rendszeren keresztül működik mert ahányszor hív mindig más és más számot ír ki német, olasz, angol, ír, belga, stb amelyik szerveren éppen van szabad vonal.
Én így vissza sem tudom hívni vagy elmenteni a számát
Persze van olyan is, hogy próbálkozik egy darabig mert a telómon le van tiltva a számkijelzés nélküli hívás. De szinte mindig két három hívás kell egy beszélgetés alatt mert pár perc után vagy megszakad vagy érthetetlen lesz. A telómon pedig ilyenkor tök mindegy, hogy 3G vagy 4G van. Persze ha valaki HI-FI átvitelt szeretne az más csak ahhoz meg szerintem egy fix hálózatot kellene bérelni......
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #133811 üzenetére
Az továbbra sem egyértelmű számomra, hogy a Huawei-nél a második SIM slotban lévő SIM-nél egyáltalán nem kezeli 3/4G-t (szimplán váltogatni szeretné, hogy melyik SIM-ről netezik és ezt nem tudja), vagy ilyet tud alapvetően, csak akkor nem, ha az elsőn bizonyos módon (VoLTE-n) beszélgetést folytat.
-
espi38
őstag
válasz
aytukabozs #133728 üzenetére
Igen természetesen ki lehet,de a másik sim kártya csak 2G lóg és annak nagyon fos a hívás hangminősége a HD hanghívás 3G kezdődik
-
Somatom
veterán
válasz
aytukabozs #133728 üzenetére
Nemáááá... Lesz majd dual active nap is?
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #133719 üzenetére
Gyakorlatilag az összes középkategóriásnak mondott alsó kategóriás hongkongi márkával ugyanez a helyzet. Ha nem találnak valami komolyabb bugot, akkor inkább nem akarnak frissíteni semmit.
Például a China Mobile ajándékba adja több mobilcsomagjához is az olcsó belpiacos GreenOrange T5 telefont és ahhoz viszont folyamatos OTA van. Persze magyar szempontból érdektelen, mivel nincs benne se Google, se magyar nyelv (csupán angol a kínain kívül).
Bár minden telefonnál legalább ugyanígy frissítgetnének. -
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #133716 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat, bíztatóan hangzik.
Az üzenet elejéért elnézést, tényleg lezsibbadtam vasárnapra. -
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #133695 üzenetére
Nem trollkodásból kérdeztem, tényleg érdekelt volna, milyen egy samuhoz képest, mivel többen dicsérték már. Csak kíváncsi lettem volna egy tulajdonosi véleményre, de ha nem, hát nem. Jó éjszakát.
-
smithsys
aktív tag
válasz
aytukabozs #133697 üzenetére
Nekem nincs bajom a MIUI-val, azt gondolom ad némi pluszt. Annak ellenére mondom hogy most pure Androidon nyomulok, még egy nyavajás root-tot sem eszközöltem. Igazából nem is nagyon hiányzik.
-
csongi
veterán
válasz
-
smithsys
aktív tag
válasz
Én is gondolkodtam hogy eladom, de aztán a párom "beleszerelmesedett" tehát marad. Őt egyáltalán nem érdeklik a frissítések.
-
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #133692 üzenetére
"Nyavajás redmi prohoz pl. sajnos nincs,"
Ezek után pedig el akarod adni a Redmi Pro-t...
Legalább a kijelzője szép? Eléri egy S7-es samu minőségét?
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #131779 üzenetére
Igen, igaz, én se tudom követni és szerintem senki más se. Azonos néven minden megkülönböztetés nélkül jönnek a különböző SoC-al és RAM/ROM-al szerelt készülékek. Az egész ott kezdődött, hogy megkérdezték mi a különbség Note 4 és Note 4X között, én pedig azt írtam, hogy Note 4X-ben van iránytű (compass) és 5Ghz-es dual band Wifi is (sima Note 4-ben ez sincs talán).
-
bally4
tag
válasz
aytukabozs #131753 üzenetére
Szia!
Igazad van, amennyiben május közepére feltöltik a raktárat, majd nem hagyják leürülni.
Én az utóbbi hetekben, lassan hónapokban xiaomi eustock körben nézelődök, ezidáig telefon nélkül. Mindenki ismeri a sztorit, március végén lesz, húsvétkor, jövő héten, április 21-én, 28-án, április végén. Nem bántom őket, biztos nem az ő hibájuk, de azt értsd meg, ha ilyet látok, hogy "május közepén feltöltjük a raktárat, utána minden tuti frankó lesz", akkor kicsit szkeptikus vagyok. Ezzel az erővel megrendelem 2 hetes szállítással Kínából valamivel olcsóbban. Szóval igen, elolvastam, csak kétkedem, viszont neked legyen igazad és valóban, ha egy-két nap lesz a szállítás, abból nem kell faragni! -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #131739 üzenetére
Lesz más telefon, oszt csókolom.
Lehet beugrok egy Samsung J7-nek, ma még 60 az edigitalnál. Fehérben okés lenne, a lányom meg ott olvadozna örömében.
Láttam ma a mediamarktban ZTE V7 lite telót, nem rossz, 50-ért ujjlenyomat olvasója is van, meg 8 mag, 2/16GB, csak a Samsung mellett olyan semmi. -
kóóó
aktív tag
válasz
aytukabozs #131708 üzenetére
Abbol gondoltam, hogy siman akad ilyen minosegu vagy jobb, mivel az s5 mar eleg regi telefon, azota gondoltam siman raknak ilyen minosegu fenykepezot barmelyik telefonba. Azt gondoltam fejlodott annyit a technika, hogy ilyen minosegben, de megis olcson adjak a szenzorokat mar.
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #131708 üzenetére
Emlékszem, amikor tavaly év végén mutatott a kínai barátom pár kínai videót (youku.com), ahol mobiltelefonok kameráit hasonlítgatták össze. Ha jól emlékszem, akkor az Iphone 7 és 6S, majd utána a Samsung robbanós telefonja volt a nyerő.
Érdekességképp. Az alábbi képet készítettem vasárnap kora este, borult időben, az egyik shenzheni walmart-tal (vettem ungerese feliratú szalámit) szembeni oldalról a Conquest telefonommal:
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #131663 üzenetére
Eustockon átíródott a dátum ápr. 28-ra, azt még azért megvárom. Legalább lehet hogy addigra megjönnek a tokok-üvegek amit rendeltem hozzá. Bár ahogy utólag nézem, nyilván én mtk-ra való tokot rendeltem, amin nem ott vannak a tetején az infra és mikrofon lukak. De már rendeltem 4X-re való tokot is.
A színen még törpölök, a szürke hátú se rossz.
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #131663 üzenetére
A B20-as redmi note 4x-ből a gyári színlista szerint csak három féle van:
櫻花粉 - cseresznye piros (rózsaszin?)
香檳金 - pezsgő arany?
鉑銀灰 - platina ezüst szürke? (fura, mert angolul dark grey van a dobozra írva)
Az előbbi kettő nem volt egyik boltban sem. -
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #131661 üzenetére
Lesz is majd nagy kavarás, mert eddig akinek gondja volt firmware ügyileg, ott lehetett neki mondani, hogy ha 4GB ram-od van, akkor az MTK chipes... Lesz vagy egy tucatnyi eltérő hardverű Note 4-es model.
Egyébként biztosan lesz az általad óhajtott is, mivel a hongkongi oldalra már felkerült a specifikációknál, hogy te is írtad.
http://www.mi.com/hk/redminote4x/specs/紅米Note 4X
高配版4.25中午12點首賣
4GB 記憶體 + 64GB 容量
最高主頻 2.0GHz
Adreno 506 圖像處理器 650MHz
支援擴充儲存 最高擴充128GB(Vfat格式)Viszont 25-éig a webshopjukból egyiket sem lehet rendelni. Ezek szerint kifogytak jelenleg a 3GB-osból.
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #131657 üzenetére
Egyenlőre csak ez a metal dark gray kapható limitált számban a B20-as támogatással.
4Gb ramos csak a kínai belpiacon található, de az MTK chipes és nincs benne B20.
Azaz Qualcomm procival "csak" 3GB ramosak vannak és abból is a belpiacos olcsóbból kispórolták a B20-at. -
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #131644 üzenetére
Szia! Nekem volt a kezemben egy CAT ami elméletileg víz és ütésálló lett volna
Egészen addig amíg a tulaj megcsúszott egy pocsolyában telefonálás közben és a teló belesett
Ott vége volt a dalnak! Hetekig volt szervizben hátha a telefonszámokat kilehet menteni de nemsikerült ment a kártya is a levesbe(ez egykártyás nyomógombos teló volt)
-
batai15
félisten
válasz
aytukabozs #131649 üzenetére
én a y200 valencia óta közelükbe nem mentem, de nem is fogok még egy darabig.
pedig kinézetbe van egy két tetsző telefonjuk. -
Zeki
nagyúr
válasz
Hehehe... banyek komolyan öröm volt újra nézni!
A kínai tervezés és minőségellenőrzés csúcsa közelében járt ez is.A nagyobb baj, hogy még mindig gyártanak ilyen dolgokat, nem csak telefonban, ellenben sokkal nevesebb gyártók. Azaz inkább csak vitrinben nézegesd, de ne érj hozzá!
-
batai15
félisten
válasz
ékes példa arra hogy mennyire kerülendő ez a márka.
Nekem is csak rossz tapasztalatom van vele. -
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #131629 üzenetére
Ezek nagyon ügyes emberek! Kimentek két eltérően szitázott telefonnal így a várható eladást máris 50%-al megnövelték! Nincs kizárva, hogy ugyanaz a két ferde szem a tulajdonosa mindkét cégnek......
Na meg számításba vették azt is, hogy sok ember nem úgy néz a telefonokra mint itt a fórumon
Azoknak elég a sok szám meg a giga-miga RAM-ROM és a gigapikszel hátulról meg kétszer!!
JA és netán még pénze is van rá mer occó
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #131629 üzenetére
Csak lefagyott, azért nem ment rajta az óra.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #131610 üzenetére
Na mindenki előbb jün ki a MiMix Nano-val mint a sáomi
lol ezek tényleg kimentek egy dummyval egy kiállításra?
-
viktorhu
veterán
válasz
aytukabozs #131610 üzenetére
Melyik a gyári oldal?
Ha ez a videó a végleges designt mutatja, akkor annyira nem peremmentes azért:
https://www.youtube.com/watch?v=grAEgKJLYhI
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #131603 üzenetére
Jó persze, mindent lehet.
Járt Nálam mutatóban cimbora múlt héten S8-cal, hát ott méz zavaróbb volt. Ez ahhoz képest sokkal jobb, csak fura. Főként az S7E mellett.
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #131572 üzenetére
Mai viszonylatban ez egy halva született termék, de mondhatni csoda (hogy működik esetleg).
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #131564 üzenetére
"de minek szedne ilyet elő valaki 2017-ben?"
Há' me' jobban passzol a két mag a fél giga RAM-hoz.
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #131564 üzenetére
Hivatalos oldalon mondjuk nem találtam, de tessék van ilyen. 2015-ös, szóval annyira nem is régi. Együtt jött az MT6580-al, ezért írtam hogy a kistestvére. 2 magos A7-es, Mali 400mp1-es.
Elnevezésben nem hiszem, hogy problémás lenne, tudásban kb egyezik az általad írt 6572-vel, még alá is számozták, de kb azonos a tudásuk. Értelme mondjuk nem tudom mi volt rá 2 évre gyakorlatilag ugyan azt kiadni, talán olcsóbb elállítási költség, kisebb gyártási csíkszélességen. Elnevezése inkább a 6580-ból ered, együtt jelentek meg ez pedig a "kistesó", persze kérdés mi értelme volt a születésének. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #131557 üzenetére
[link]
Friss ropogós dual core 2015-ből -
b0bcat
addikt
válasz
Butított MT6580 nem lehet, mert annál semmi nincs lejjebb...
Update: olyan infót találtam róla, hogy kétmagos.
-
Ájvé
veterán
válasz
6580 kistestvére, úgy tűnik van még lejjebb.
-
RVR400
veterán
válasz
Én nem akarom megtudni.
Először még pislogtam is nagyot, hogy 6750-nel ennyiért van teló. Aztán jöttem rá, hogy 4G nincs, így valami nem jó, és akkor jöttem rá, hogy ez most pont ugyanaz az átszabás, mint a 6752 mellett a 6572, szerintem nem véletlen ez a számozás...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131447 üzenetére
Már így is gyakran vagyok ingerült, kevesebb alvás mellett lehet valakit megütnék.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131443 üzenetére
Természetesen lesz, csak kb 1000 tonna acél tervezése vár rám az elkövetkező pár hónapban, így nagyon nehéz a kis hobbimmal foglalkozni.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #131375 üzenetére
Nem értem amúgy őket. Kb. mindegyik készülék készletük elfogy pár nap alatt, aztán megint 2-3 hét várakozás, kb 3x-4x. Nem lenne olyan hűdenagy rizikó első vagy második körben dupla akkora mennyiséget rendelni annak tekintetében hogy nem ma kezdték és még így is az egyik legfelkapottabb webshop.
De mindegy, ők tudják csak így elég nagy rendelésszámtól esnek el a folyamatos készletre várás miatt. -
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #131318 üzenetére
Két bajom van a nano SIM-mel: cseréltetnem kellene miatta a mostanit (amit nemrég cseréltettem micro-ra
), valamint a családban egy másik telefon sem üzemel ilyennel (pedig akad pár
)...
De most ettől függetlenül: jobb annyival a 4A-nál, mint amennyivel többe kerül?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
aytukabozs #131283 üzenetére
Szuper köszönöm
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #131282 üzenetére
Helyesbítek, ott lesz a
Pack-SPMDT-v3.1536.00.00.rar
nevű csomagban, a needromon. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #131275 üzenetére
Hiányzott mi?
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #131230 üzenetére
Hja. A kanadaiak gusztustalan nagy profittal dolgoznak. Egyébként kb 300USD egy minta retail box. Viszonteladóknak vastagon adják a mennyiségi kedvezményt.
Van benne B20. Gondolkozom rajta, hogy másodlagos telefonnak vegyek belőle egyet, mivel jelenleg 3 sim kártyát használok és ha például Makaóba megyek át, akkor 4-et.
Ha vennék egyet, akkor adnának kölcsön még egyet huzamosabb időre, hogy Miui-t tákolhassak rá. -
ben-ga
tag
válasz
aytukabozs #131234 üzenetére
sorry, cheetah 2-es
-
ben-ga
tag
válasz
aytukabozs #131226 üzenetére
Nem olyan egyszerű a hozzáférés, mit a régieknél, de nem aranyos az érintkezőjük?
-
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #131195 üzenetére
Más céget is érint az EU expressz megszűnése?
-
viktorhu
veterán
válasz
aytukabozs #131207 üzenetére
Ez honnan terjedt el, hogy a két cég egy lenne? Legalábbis a doogee nagyon tiltakozik a homtommal való összehozása ellen
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131195 üzenetére
Közben ott válaszoltam is. Kicsit összekeveredtek a topikok most a sok Chrome ablakban
-
dlaj
őstag
válasz
aytukabozs #131198 üzenetére
Köszi, igen olvastam, csak a különbséget nem látom sehol.
Egyébként 6X. Jó lenne itthonról is, ha lenne valahol 4 GB ram-os verzió.
-
felegyhazig
csendes tag
válasz
aytukabozs #131196 üzenetére
Köszi. Kérdéseim a P9-re és a Honor 8-ra egyaránt vonatkoznak, most próbálom eldönteni melyik kerüljön a listára a kettő közül. A mobilaréna tesztet olvasva, azért van némi különbség a két típus között, de egyik sem akkora, hogy egyértelműen eldöntse a kérdést.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
aytukabozs #131183 üzenetére
Sajnos ilyen méret már nem nagyon keresett, valószínűleg ezért nincs egyelőre Redmi 4-ből B20-as verzió, míg a note 4-ből bár régóta van global version B20-al. De lehet előbb utóbb a redmi 4-ből is lehet global version nem tudni. (Bár nem értem ha 70 mm nem tepsi, ha 6-7%-kal szélesebb pl. 74 mm széles az miért tepsi.)
De ott a Honor 8 kicsit drágábban 100-ért, abból van 64 Gb változat is de kamerában nagyon erős de másban agyonveri mindenben az Mi4C-t támogatás sokkal jobb mint Xiaomiknak és kékben gyönyörű. Vagy ott a Samsung A5 2016 dual 87 körül , kamerában nagyon jó, és amoled kijelző nagyon állat, csak 2Gb ram van benne.(#131184) Joe63: Lenovo P2 ár értékben kiemelkedő még, 5100 mAh-s aksival üzemidőben mindent visz és amoled kijelző + 2 év hazai gari sem rossz szerintem 100 alatt megúszod.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
aytukabozs #131170 üzenetére
Ez csesz fel teljesen.. Hogy most meg kb nulla előrelépés van a telóknál, sőt inkább visszalépés.
A távirányítóról sem akarok lemondani, mert amikor jól jön, akkor kurva jól jön, erre egyikbe beteszik másikból kiveszik. Egy jobb kamera is jól jönne, mert beltérben ugyebár tudjuk, hogy nehézkes jó képet csinálni.
Ujjlenyomatolvasó se lenne rossz a feloldás könnyebbsége miatt, bár annyira ehhez nem ragaszkodom. A több hely sem jönne rosszul, ez a 32GB, ami a gyakorlatban ugye 25 körül van sem túl acélos.
A telenornak nincs normális hálózata felénk vidéken, hogy B20 nélkül meglegyek.A nagy tepsi fonok meg kiesnek, mert sokat kell egykezesben használnom, szóval a 7cm szélességből nem tudok engedni. Megvan ez az egész áldva.
Maximum még lefelé tudnék váltani valami Redmi 3 Pro vagy S, de az is visszalépés elég sok mindenben, kivéve a B20.
Vicc. Vagy tepsi vagy semmi, hát ez aztán szép.
Mi5c-ben reménykedtem, de azt is elbaltázták, Mi6 meg k.drága lesz, annyit meg elvből nem adok egy telefonért. És ott is valami tuti elbaltáznak.
Huawei-nek a képernyőgombok erőltetésétől van egyszerűen hányingerem.. A többi telefon meg kb egy szappantartó, ami megint nem jó.Szuper.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #131151 üzenetére
Közben még nézelődtem, ez a HT16 PRO mennyire vállalható kategória?
Árban annyi lenne mint a 4A pro.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #131151 üzenetére
Ez így első blikkre jónak tűnik, csak a kérdés, hogy tényleg lesz-e most április elején. Mert szerintem szűkös határidőn belül szeretném meglépni ezt a cserét, mert nagyon elegem van a WP10-ből.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131127 üzenetére
Ki is bontottam előtte a csomagot. Rendes tag, mindig megvárja. Már ismer engem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131095 üzenetére
Nem, de elég baj az, hogy mindenki illeti mindenféle nevekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged