- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
A THL 5000-hez a MIUI V6-os (5.6.18) magyar nyelvű ROM (legfrissebb fordítás) tölthető a MIUI.hu weboldalról!
LINK (Regisztráció szükséges)ha valakit esetleg erdekel
A ROM alapja a miuipro.ru weboldal altal keszitett port. Komoly bugokat meg nem talaltam, de tobb szem tobbet lat
-
vampire17
addikt
válasz
WOT-H-A-C #97872 üzenetére
Itt talaltam egy ilyet:
"If the phone is chinese versions (comes with A/U/C firmware) then you cannot install the International firmware.
But there is not much difference between them. All you need to do is install A firmware. Uninstall chinese apps and then install playstore following the guide under 'mx4 apps'.."Elviekben a Meizu sajat store-jaban van egy "Google Installer" app. Itt irnak rola.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Baratnom szeretne venni egy Meizu M1 Note-ot. Az a kerdesem, hogy fol lehet ra tenni a google play-t + szolgaltatasokat?
-
vampire17
addikt
válasz
aytukabozs #86397 üzenetére
Nem geek, csak ugyes
Szoval valami telo ajanlat, ami nem THL 5000 meg MI3?
#86399) HPAA: mondj peldat
-
vampire17
addikt
Sziasztok! Telefont keresek a baratnomnek.
A kitetelek:
- feher legyen elol/hatul (ez fontos
), kerekdedebb forma
- MT6592 vagy Snapdragon800
- 2 giga ram
- 5 " kijelzo
- full HD felbontas
- Android 4.4
- relative nagy akku (2500+)
- 250-300 dollaros ar
- Lehetoleg "A" brand kinai, nem valami nagyon nevenincsA THL 5000-ret ne mondjatok, mert az igaz h egy az egyben a fent emlitett config, de van 3 haveromnak is es vannak vele gondok (tulmelegedes, random ujraindulasok, GPS gond...)
A MI3-at se mondjatok, mert az is megfelel parameterileg, de annak meg a formaja nem jon be
-
vampire17
addikt
Vett mar valaki ilyen telot?
Rakerdeztem 1949deal.com nal es azt mondtak, mehet bele e 3000mAh-s IOcean akku, csak ugye uj hatlap kell hozza... Viszont ok arulnak azt is, 26 dollarert.
Mit gondoltok igy errol a csomagrol?
Sztm 286 dollarert (3000-es akkuval) ellegge megerne...
-
vampire17
addikt
válasz
RVR400 #59889 üzenetére
Mit gondoltok MINDEN rendelt termek eloszor a raktarukba megy, vagy van ami direktbe kinabol jon? Ha igen, szerintetek ez hol van feltuntetve? Mert a telefonok mellet most ott a szoveg, h a kinai ujev miatt kesnek a szallitasok, de ez a nemet lerakatot nem erinti...
Ha van kulonbseg, akkor hol lehet feltuntetve h mi hol van?
Szerk: OK kozben megvan.
-
vampire17
addikt
Mit gondoltok errol a kombo-rol?
Ugy tudom, a IOcean X7S Elite és a IOcean X7 lenyegeben ugyanaz, csak az X7S Elite-ben mar a 8 magos chip van...
Szerintetek kompatibilis?
-
vampire17
addikt
Gondolom hogy az ar azert ugyanaz mindket esetben, mert eloszor hozzajuk megy (a kinai meg az olasz raktarbol is) es onnan postazzak ki a cimre igaz?
Ez is jol hangzik:
Guarantee
All products sold by GrossoShop a warranty of 24 months.
The warranty is available directly from us. We rely on a team of technicians able to repair the terminals. We have availability of spare parts of all devices in the catalog.
Even if you have purchased from us and you have a problem with your smartphone or tablet, you can contact us on Live Chat or email, we describe the problem and send you a quote for the repair. Decide, then, if you send your device to our repair center in Italy!
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
Nem tom ti hogy vagytok vele, de az en szememben az Antelife nagyon nagyot nott.... Amit a honlapjukkal csinaltak az elmult honapokban, a rengeteg videobemutato, a spanyol lerakat (remelem koveti tobb eu orszag is) teljesen "profi", nagypalyas kepet fest roluk!
Telefont meg nem rendeltem toluk soha, azt nem tudom, hogy ott is ilyen flottul megye minden, de a kulsosegekre nagyon jol adnak! (tudom h az nem minden, erdekelne hogy amugy milyen veluk a tapsztalat)
En egyre kevesbe nezek mas oldalakat, annyita jol osszeszedett az Antelife.....
-
vampire17
addikt
válasz
svgyula #58642 üzenetére
Hmm legjobban a Spanyol lerakatos Antelife-tol erne meg, en ugy latom.... (nem csak a t100s-t, hanem kb mindent...) Mar csak valahogy a Magyarorszagra juttatast kene megoldani.... (emberi aron, mondjuk 5-6000 forintert)
(#58638) CineDOG1: Nem huztak le, egyszeruen azt mondtak, h nem gyorsabb egy jofele 4 magosnal...
De ez nem negativum volt, egyszeruen a mai alkalmazasok meg nincsenek felkeszitve 8 magra.
-
vampire17
addikt
Sziasztok, mit gondoltok errol az ajanlatrol? [link]
Ha ilyen helyrol rendelek, elv nincs afa meg vam igaz?
-
vampire17
addikt
válasz
CoolBoy323 #58591 üzenetére
Ertem...
Akkor meg varok valami megbizhatobbra...
a THL T100S tetszene, de az a 2300mAh elegge elriaszt.... Igaz az a pletyka, h januarban lesz 2700mAh-s valtozat vagy ez csak ilyen "urban legend"?
Amugy mi ez, hogy az uj 8 magosok nagy resze 2000mAh-s???? 5"-osokba nem igaz, h nem ferne nagyobb.... Meg ha a vekonysagbol fel is kell aldozni valamennyit....
-
vampire17
addikt
válasz
CoolBoy323 #58589 üzenetére
Nem volt iOcean-om. Rosszak vele a tapasztalatok?
-
vampire17
addikt
Végre egy életképes 8 magos! iOcean X7S Elite
- Normalis akku (elv lesz 3000mAh valtozat)
- nem hasznalhatatlanul nagy kijelzo (5" a felso hatar nalam)
- elfogadhato ar (230$, nyilvan ez a belso piacos ar, de sztm meg igy sem megy 300 fole "nyugati" boltokban)Ha a kilejzo szep lesz es a ROM is viszonylag jol lesz optimalizalv, akkor elgondolkodtato...
Remelem Antelife arulni fogja a Spanyol lerakatban! (talan megoldhato lesz az onnan vasarlas...)
-
vampire17
addikt
válasz
Atomgeszi #58080 üzenetére
esetleg ő johet még szóba, bár ő is nagyobb egy picit.
-
vampire17
addikt
válasz
Saccco #57775 üzenetére
Nem mondanam h lehuzza, alapvetoen ket dolgot emlit negativumkent:
1. kicsi az akku (ez nem nagy megallapitas, amikor az elso infok megjelentek lehetett tudni h a 2300mAh edes keves)
2. Nem erzi a "nyers erot" amit a tesztek sugallnak. Nyilvan az ok az, hogy amig az antutu fel van keszitve 8 magra, addig az appok nem...
ami viszont kesik, nem mulik... tuti h megindul a 8 magos optimalizacio az appok teren is, akkor pedig jo lesz az az S4-es teljesitmeny, felaron.
(Az akku-val kapcsba, meg elv januarra igernek egy 2700mAh-at is....)
Más: jol latom h a THL telokon a gyari ROM tartalmazza a magyar nyelvet?? (mert a legtobb telon, pl az en Amoi N828-amon is a gyari ROM csak EN/CN, mondjuk a minideal-esek anno felugyeskedtek a multilang-ot)
Az nagy elony a THL mellett, h igy gond nelkul lehet frissiteni a legujabb gyari ROM-ra...
-
vampire17
addikt
válasz
Viktor0610 #57627 üzenetére
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Az Antelife-nal ahol ott a plecsni a spanyol raktarra, az Magyarorszagra is onnan jon?
-
vampire17
addikt
válasz
sodokan #53972 üzenetére
Alternativa meg az ebay-es EU-n beluli rendeles.
Nyilvan amit onnan veszel is kinabol jon ,de hozzad mar EU bol...
Arban nincs akkora difi, max az ujdonsagokra kell kicsit varni.... Aztan oldja meg az a csoka ahogy akarja az atcsempeszest a hataron...
Pl erre gondolok. Postakoltseggel ott van, mintha minideal rol rendelned, de hozzad mar Franciaorszagbol jon.
-
vampire17
addikt
Itt a kistesó is, elfogadhatóbb képátlóval, barátibb árral.
68e-ert mar elgondolkodtato, bar az akku meg kerdeses....
(#53958) mexel: Azert meg vammal egyutt is kapsz 6588-as telot kinabol 40-ert... Itthon 50-ert lattam egy dual core-os csodat...(valami kinai tavalyi modell volt valami europai fulnek szebben hangzo nevvel folbrand-elve...)
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
Várjuk már!
-
vampire17
addikt
Megérkezett: Jiayu S1
85e-ert egy kicsit borsos, foleg h az elozetes infok szerint az MTK-s 8 magosok ez altt lesznek (60-65 korul)
-
vampire17
addikt
válasz
instantwater #45071 üzenetére
sajna sima mtk6589 van benne.
-
vampire17
addikt
válasz
iMaverick #44943 üzenetére
Ezek meg csak ilyen "fantazialgatasok"egyelore marad az Amoi
igazabol egy 5"-os, 720p-s, mtk6589t, normalis aksi meretu telot keresek....
Ebbol ketttot talaltam:
Pulid F17 (aka. Star S5 Butterfly Elite )
WG9500+ (ami viszont klón, az meg nem gyere be...)Egy W200 lenne a jó, 2500-as aksival, de ez csak szep alom....
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Egy Amoi N828-at keszulok cserelni egy ilyen telora: Pulid F17
Mik a velemenyek? Van valakinek ilyenje? Tudom hogy "noname" tehat nem egy Jiayu vagy THL. de az amoi sem volt egy nagy marka, megis tok jol bevallt...
Mit gondoltok?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Mi a velemeny errol a telorol?
Az en kivanalmam: "T"-s processzor, 5 inch, 720p-s felbontas, viszonylag normalis meretu akku (2000mAh+) A tobbi az jo a "natur" MTK6589 telo
Ebbol en kettot talaltam, az egyik a W200, viszont ott kizaro ok a pici akku, a masik meg ez, de errol nem tok semmit...
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
Green Orange N1 Speed: Tesztvideó
Róla tudtok valamit?
5", 720p-s, MTK6589T-s SOC-al. magyar nyelvel. Nem nagyon talaltam viszont egyik megbizhato webshop-ban sem...
-
vampire17
addikt
Ha meg nem lett volna linkelve...
Az elso fecske...
-
vampire17
addikt
válasz
Groovebaby #29134 üzenetére
Nekem is Amoi N828-am van, en Invitel SIM-el hasznalom (Telenor halozat) nincs vele gond, nem megy el. viszont elozo telom (Alcazel OT-995) csinalta ezt, T-Mobile-os kartyaval..... Nem surun es jellemzoen akkor, amikor munkahelyrol kijottem (benn nincs terero egyaltalan, nem is lehet telefonalni). Neha a sima GSM sem jott visza nekem, amikor 8 oranyi nulla terero utan kijottem...
akkor a repulo mod ki/be segitett, vagy az ujrainditas....
-
vampire17
addikt
Megjott a masodik Amoi N828-am is
(Asszonynak). Most meg dolgozom, mar varom h mehessek haza es akkor meglatjuk hogy okes e vele minden (Minideal + SG Post).
Eleg rekord ido volt most, 12 nap alatt ideert es ebben volt egy hetvege is (tehat 10 munkap)
-
vampire17
addikt
Nalam most rekord idot futott a Minideal+ SG Post paros
Dátum Információk
2013.05.04
13:56Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.10
08:30Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.10
08:33Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
UMi X2 Turbo full HD felbontassal 14525 pontot hozott az Antutu-ban!
Ahogy valaki josolta, az "uj" SoC annyit tud Full HD-ban, mint a sima qHD-ban
-
vampire17
addikt
A Neo N003 is kaphat Turbo verziót!
Ahogy pár napja bejelentették, Umi X2 Turbo megkapja az uj, MT6589T-s SoC-ot, most úgy néz ki, a Neo N003 is megkapja a "turbósított" verzióját.
Itt is 1.5 ghz-es lesz a proci, viszont az Umi-val ellentétben esélyes, hogy új grafikus chip-et is kap a kicsike...
Update: beszáll a THL W8+ is
-
vampire17
addikt
Ha esetleg valakit erdekel, irtam egy kis bemutatot az Amoi N828-rol
-
vampire17
addikt
válasz
Peaceliker #26390 üzenetére
Tudtommal azokban meg PowerVR SGX544 Ultra van. A PowerVR Series5XT mar ujabb.ohh sorry en voltam a buta...
Akkor "csak" az emelt orajel es a +1GB memoria jatszik
-
vampire17
addikt
válasz
citkar #26386 üzenetére
Hat boven eleg meg a 6589 teljesitmenye is...
Nem nagyon akasztja meg az Amoi N828-am semmi....
b0bcat: Hat nem tom hogy a 6577-esek anno mennyin nyitottak, de most mar 160-180 dollarert mar egesz jok vannak... A 6589-esek kb 200-220 korul vannak, gondolom az uj SoC (meg a regi grafikus chip-el) olyan 250-270 korul fog nyitni....
-
vampire17
addikt
válasz
Lampard19 #26379 üzenetére
MT6589T kezd majd akkor elterjedni.
Abban a SoC-ban 1.5 ghz-re emelik az orajelet, cserelik a grafikus chip-et PowerVR Series5XT -re es altalanos lesz a 2 giga ram. also hangon sztm a legolcsobb ilyen telo is 70-80 korul lesz, viszont tuti lenyomja majd a "sima" MT6589-esek árait. (Ahogy az tette az MT6577-esekkel)
Itt az elso fecske, meg a regi grafikus chip-el:
http://www.gizchina.com/2013/05/06/umi-x2-turbo-to-be-released-with-updated-1-5ghz-mt6589t-chip-50000-available-from-15th-may/
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
válasz
sirály69 #25938 üzenetére
Azt lehet mar tudni, hogy a MTK6589T SoC-ban milyen grafikus gyorsito lesz? Azt mar lattam, h ez emelt orajelu lesz a sima 6589-hez kepest (1.5Ghz) illetve itt mar altalanos lesz a 2GB RAM, de milyen lesz a grafikus chip?
Kozben megtalaltam
Mediatek announce new MT6589T processor
Mediatek have now announced the MT6589T, which is a quad-core Cortex A7 1.5GHz CPU. It is an overclocked version of the MT6589 @ 1.2Ghz. , It features a PowerVR Series5XT GPU.It supports up to 13MP camera on the rear as well as a 3D camera image processing, 1080p/30 video processing/playback. It can support full HD screens (like HTC Butterfly), and has a built in 42Mbps DC-HSPA+ / TD-SCDMA-capable dual-SIM dual-active radio
The MTK6589T also supports Miracast technology for multi-screen content sharing and pre-integrates MediaTek's leading 4-in-1 connectivity combo, which supports 802.11n Wi-Fi, BT4.0, GPS and FM. It is low power energy effecient and as mentioned it is a Dual Active phone which means that both sims will now work at the same time. (same as before but even when one sim is in a call the other can still accept calls, something old Mediatek processors could not do)
In benchmarks it is equivalent to Nvidia Tegra 3 processor. We should see dual sim smartphones with this processor soon.
-
vampire17
addikt
válasz
Terentius #25681 üzenetére
Nem reg vettem egy Amoi-t, konkretan par napja jott meg, nagyon tetszik, nekem boven megfelel. a QHD felbontassal abszolut nincs bajom, illetve nekem a 4.5" az, ami meg az ingerkuszobom alatt van
Amit most rendeltem, az a baratnomnek lesz, eloszor egy N821-et akart, (o abszolut semmi eroforrasigenyesre nem hasznalja, de a mostani Alca 991-e valami borzalom...) de a csekely arkulonbseg miatt hosszabb tavon neki is a N828 eri meg.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Ha Minideal-rol akarok PayPal al telot venni, akkor hogy ervenyesitem a kuponkodot? illetve az itt legutobb megadott kodok meddig ervenyesek meg?
-
vampire17
addikt
Első Élmények az Amoi N828-ről.
Külsőleg:
Hihetetlen, hogy ennyiért ilyen telefont adnak... a Magyarországon, hasonló árban kapható készülékek összeszerelése a kanyarban nincs ehhez képest (Alcatel, Samsung Mini-k...) Nem ropog, nem recseg, igazi masszív benyomást kelt, minden a helyén van, szóval tökéletes...
Az ajándék szilikon hátlap, meg fólia csak kedves kis ráadás...
Belsőleg:
A Minideal-től vettem a készüléket, rendesek voltak, már eleve rajta volt a magyar nyelv, ROOT-olva volt, illetve ráadásként le volt irtva róla minden Kínai szemét! Pár "extra" progit is kaptam, (Root Explorer) illetve a gyári recovery is cserélve lett valami csoda kínaira...
Sajnos van negatívum is, bár ez nem a telefon hibája (sztm): A Telenoros "csak-net" SIM nem akaródzott benne működni... Hol felugrott a 3G jele, hol eltűnt, de adat egy bit sem folyt... A T-Mobile-os SIM-emmel, ( az rendes telefonos és van van adatcsomag beállítva) simán működik... A másik kártya a céges Vodás, azzal nincs gond.
A rendszer természetesen fut mint a szél, gyárilag a 360 Launcher van telepítve, azt én cseréltem Apex-re (sajnos a Stock 4.2-es nincs fönn) A google search fagyott folyamatosan, viszont amint beélesítettem a Google Play-t, egyből lefrissítette magát, azóta nem fagy, nincs vele gond
A build.prop-ban átírtam a def. nyelvet meg a helyzetemet, azóta a google sem kínai oldalakon keres alapértelmezetten...
Szóval most van kb alapon a készülék, jönnek rá az appok...
Tervezek írni kb 1 hét múlva egy nagy tesztet is, addig még ismerkedünk...
-
vampire17
addikt
válasz
magyar közöny #25402 üzenetére
Amoi N828-nal (meg ugy altalaban) vissza lehet valahogy allitani a gyari Launcer-t? (mert a 360 van telepitve...)
Uhh bocs, ez nem valasz lenne, hanem kerdes...
-
vampire17
addikt
Megerkezett az Amoi N828
Elso korben kulsore okes, viszont van vele (tobb) gebasz is.
1. Minden inditaskor ugy tunik, mintha lefutna egy varazslo (android frissitese folyamatban...)
2. Bearaktam az elso foglalatba egy netkartyat, (telenor) de nem igazan hajlando menni a net... az APN beallitasok jok, a 3G viszont csak neha jelenik meg...
Probaltam egy factory resetet, de erre bejott a recovery....
Szoval varok otleteket...
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
válasz
robertone2 #25111 üzenetére
Igen en is ismerek sok hasonlo alkalmazast, de nekem a facebook voip nem maga a hangszolgaltatas miatt erdekes, hanem a vilag legnagyobb "telefonkonyve" miatt..
Probaltam mar egy csomo ilyen voip alkalmazast es jok is, viszont ott futottam mindig bele a problemaba, hogy amikor probaltam ravenni az ismeroseim, hogy telepitsek, mindig az volt, h "ahh megint egy masik, minek ez..." stb..
Viszont ez majd mindenkinek fonn van, ha pedig nincs, nagyobb hajlandosaggal telepitik.
Szoval szuper h Viber meg Skype meg millio SIP kliens (igaz, ezek azert alapvetoen masra valok), de sajnos ez mit sem er, ha csak egy szuk reteg hasznalja oket...
(Itt nyilvan a sajat ismeroseimre celzok)
Szovel ezert varom mar nagyon a voip-s facebook messengert...
-
vampire17
addikt
válasz
robertone2 #25108 üzenetére
Ezzel kapcsba nem tudjatok veletlenul, el-e mar a Facebook voip szolgaltatasa Magyarorszagon?
-
vampire17
addikt
válasz
robertone2 #25089 üzenetére
En pont ezt akarom megvalositani egy vodas ceges SIM-el (ingyenes hivasok powa!!) + egy Telenoros mobilnettel. A telom elv a jovo het elejen erkezik, ha beelesitettem, majd irok, hogy megy! (Amugy itt azt olvastam, h elv mennie kell, a SIM nem tudja, h mibe raktak... Annyi a megkotes, hogy a legtobb dual SIM-es telonal a 2. foglalat csak 2G-t tud. A telefonos SIM-et ugye ide erdemes tenni)
(#25095) nash13 ha esetleg inviteles vagy, kerhetsz mobilnetet a meglevo vezetes melle, kb 1000 forint es 1 giga adatforgalom!!! (Telenoros a SIM)
-
vampire17
addikt
válasz
bigbuda #25063 üzenetére
A track17 gyujtooldal, tehat ott akkor jelennek meg az adatok, mint az erintett oldalak (esetedben singpost, magyar posta) barmelyiken.
Nyilvan ott jon hamarabb, ahova kozelebb van a csomag. Pl nalam amikor indul, a singpost hamarabb mutatta mint a posta, most meg mar a posta mutatja hamarabb.
En ugy vettem eszre, nem egybol frissul, nekem pl 10:30 korul erkezett be, de csak delutan 5 fele mutatta...
Gondolom naponta parszor rafrissit...
-
vampire17
addikt
Dátum Információk
2013.04.19
19:46Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.25
10:27Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.25
10:39Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsEzaz!!!!
-
vampire17
addikt
válasz
GazVezír #24980 üzenetére
Elv a script-ben csak annyi tortenik, hogy torli ezeket a fajlokat (ezert is kerdeztem ra) Ha manualisan torlom oket, egy root jogosultsagu fajlkezelovel, a hatas ua lesz. Ebben a script keszitoje is biztositott.
Az atnevezes ilyen esetben a torlessel egyenerteku, ha a vegere biggyesztek egy .bak kiterjesztest, akkor a rendszer nem fogja megtalalni ezeket a fajlokat es betolteni sem fogja tudni oket. Viszont ugyanezzel a lendulettel vissza is allithatom oket.
-
vampire17
addikt
válasz
bigbuda #24945 üzenetére
Szinten ugyanez, es szinten pont 19-tol "Despatched to overseas". Mar en is kezdek izgulni... Ilyenkor gondolom a feladot mar hiaba "zaklatom" ez mar a szallitas sara...
(#24934) GazVezír
Ezeket torli elv a kinaszoft eltavolito (a script alapjan):
delete("/system/recovery-from-boot.p");
delete("/system/etc/install-recovery.sh");
delete("/system/media/bootaudio.mp3");
delete("/system/app/caivs.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.odex");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.apk");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.odex");
delete("/system/app/RenRenAccountService.apk");
delete("/system/app/RenRenAccountService.odex");
delete("/system/app/Sougou.apk");
delete("/system/app/Sogou.apk");
delete("/system/app/androidmarketu.apk");
delete("/system/app/SmsReg.apk");
delete("/system/app/SmsReg.odex");
delete("/system/app/MobileLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.odex");Szoval ha ezeket manualisan torlom, (vagyis inkabb kiegeszitem oket egy .bak reszel...
) siman egy root jogosultsagu fajlkezelovel, akkor a hatas ua nem?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Varom mar en is az Amoi N828-am, kezdek mar ra lassan felkeszulni
Az a kerdesem, hogy az emlegetett "kinai progikat" csak a "kinaszoft eltavolitoval" lehet rendesen leszedni, vagy maskepp is torolhetem oket? (a telo ugye root-olva lesz)
Ugye ha a kinaszoft eltavolitot akarom hasznalni, ahhoz CWM kell...
Szoval a "sima" torlessel is ua a hatas?
-
vampire17
addikt
válasz
tiko76 #24863 üzenetére
Hmm fura, akkor nem tom h az enyem hol akadt el... Gondolom ha a tracking number mar ezt mutatja, akkor foladni mar biztos foladta a Minideal... na mind1 remelem ma azert mar atvallt az allapota.
Eddig ugy tunt, keses inkabb a "megrendelo cegtol eljuttatas a szallitasig" resznel szokott elofordulni (keszlethiany miatt, pl) de ugy nez ki en valami lassu repulot fogtam ki...
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Aki rendelt mar, (Singpost/Minideal) es mar a magyar posta jelezte neki a " Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad " feliratot, mikor erkezett meg kb a "celorszagba"? Nekem 19-e ota van ebben a statuszban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest