- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
aakosch #41359 üzenetére
Ha ugyanazt a rendszert akarod visszaállítani, akkor oda bizony nandroid backup kell. (Ez állítja vissza a /system, /data és root partíciókat teljes egészében a mentés pillanatában készített állapotra.)
Ennek használata teljesen telefon specifikus, a google most jó barátod lesz.TI backup kizárólag az alkalmazásokról és az alkalmazásadatokról készít mentést (/data illetve /mnt/sdcard partícióra telepített alkalmazások, illetve bizonyos /system partícióra mentett alkalmazásokról is lehet, bár ez utóbbit ésszel), a lényeg, hogy ez nem fogja visszaállítani neked a komplett rendszert egy bizonyos adott időpontra. Erre csak a nandroid képes.
Erről jut eszembe nandroid mentésnél a link2SD-vel SD ext partícióra átpakolt alkalmazásokról is készül mentés, vagy a nandroid csak a symlinkeket menti le?
-
válasz
aakosch #41357 üzenetére
Én így csináltam a backup-ot / recovery-t is. Látszólag sikerült (bár szenvedtem a visszaállítás során), azonban azóta mocskosul merül a telefonom. Nem tudom, köze lehet-e hozzá, de éppen most készülök egy teljesen tiszta telepítésre, mert előtte nem volt ilyen gondom, appokból pedig nem használok újat. Sajnos másra nem tudok gondolni, mint hogy a backup-ból való visszatöltés miatt jelentkezik a probléma.
-
fatal`
titán
válasz
aakosch #41218 üzenetére
Sehogy, a fejlesztő állítja be.
Három állapot van: internalOnly, auto, externalOnly. Első esetben csak belső tárhelyre lehet telepíteni (nem lehet áthelyezni sem), a másodiknál a rendszer dönti el hova teszi (sajnos nem a szabad helyet veszi figyelembe, hanem az alap tárhelyet), a harmadiknál meg csak SDre települ (azt nem tudom mi történik, ha nincs sd kártya, ezt az állapotot szinte senki nem használja szerintem).
-
Probert75
addikt
válasz
aakosch #39952 üzenetére
A konyhán főzzél egyet.
UOT Kitchen
Galaxy Ace-emre így kell csinálni:
Egyéni Framework készítése:"Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest