- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
qfm
őstag
Kellene nekem egy launcher, amire elérhető sense stílusú skin, és tud magyarul. Valaki tud ilyet? Lehet fizetős, vagy ingyenes is.
-
qfm
őstag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresnék, amivel tudok sms, mms, és contact listát folytatólagosan lementeni, és betölteni.
Tehát lesz kb. 8 különböző mentésem amik különböző helyről származnak, és ezeket vissza tudja mindet tölteni egy telefonra úgy hogy mind benne legyen.
Tehát olyan program kellene, amivel ezt a mentést, és visszatöltést is meg tudom csinálni. A mybackup pro-val mikor több mentést akartam egy telefonra visszaállítani, voltak gondok, így jobb megoldást keresnék.
Köszönöm
-
qfm
őstag
válasz
petipetya #9369 üzenetére
Szia, köszi a reagálást, de a beállítgatások ilyen részen már túl voltam, semmi nem oldotta meg, így a webes calendar felületen, leiratkoztam a weather-ről, amit reméltem hogy megjelenik majd ott ahol fel lehet venni a névnapokat, sporteseményeket, stb. De nem jelent meg. Így weather szolgálatás nélkül maradtam. Kerestem rá megoldást, találtam hozzá adható időjárás file-t, sync is ment, de ez csak 7 napot berak, és nem frissíti magától. Kellene valami link amit hozzá adhatok, jó időjárást fog adni, és sync-elni is tudom.
-
qfm
őstag
Valaki árulja el légyszíves hogy tudok erre a drága google calendárra egy időjárás kijelzőt hackelni. Ment egy hétig a syncelése, majd abbahagyta, és többé nem volt időjárás a naptárba. Megnéztem az online calendar felületet, láttam ott az időjárást, leiratkoztam róla, hogy visszaveszem majd, hátha megjavul. Leiratkozás után visszavenni sem lehet, mert nem tudom a címét, és azt se tudom másikat hogy rakhatnék be hogy működjön is. Valaki segítsen, nem vagyok jártas a naptár terén. Szeretném ha a névnapokon kívül az időjárást is láthatnám és lesyncelné, de most már, valahogy vissza kéne rakni a naptárba, és beállítani.
Köszi.
-
qfm
őstag
Sziasztok, valaki tudja hogy lehetne a clockwork recoveryt hogy lehet kiirtani, és RA-ra cserélni?
SDK-val rá lehet flashelni az RA-t, terminal emulatorral is gondolom, és még a goldcard az ami kigyomlálná. Bármi más egyszerűbb módot tud valaki hogy lehetne a clockwork-ot RA-ra cserélni?
A válasz jöhet privátban is.
Köszi
-
qfm
őstag
Köszi a segítséget nektek, megpróbálom majd meggyőzni az előnyeiről.
Ha valaki mégis találna ilyen programot, akkor ne késlekedjen jelezni, bár gondolom akkor nem is létezik.
-
qfm
őstag
válasz
kenny123 #6265 üzenetére
Nekem tökéletes lenne, de akinek kell, nem rootolt a telefonja, és nem hajlandó belepiszkálni a rendszerbe, a garancia miatt. Root nélkül nem megoldható a dolog? (tudom hogy van program ami elvileg vissza is tudja állítani ha azzal rootolod, de saját felelősségre nem szórakozok az ő telefonjával)
Köszi
-
qfm
őstag
Sziasztok,
kellene rá egy módszer, aminek a segítségével beállítható hogy a mobilinternetet semmi ne használhassa, csak a böngésző ha szándékosan elindítjuk. Egy program se frissíthessen, ne érhessék el a netet. Ha valaki tud ilyet, kérem írja le (fizetős népszerű, és ingyenes program is jó, csak tudja ezt)
Köszi.
-
qfm
őstag
Sziasztok, kellene valami megoldás (ha létezik) arra hogy ha pdf-et, vagy doc-ot olvasok a telefonon fektetett kijelzőn, és elküldöm készenléti módba, mikor visszahozom a fektetett képernyő fogadjon. Van erre valamilyen megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged