Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
aakosch
tag
Az szomorú. Azért akarom én ezt, mert ha jön az ICS LWW-re akkor, ha esetleg nem jön be, akkor jó lenne visszakapni ugyanezt a rendszert.
Egyébként az hogy működne? Feltelepítem majd a Titanium Backupot az új rendszerre és ott van valami menüpont amivel vissza lehet állítani? (Amit még nem találtam meg.) Vagy valamiféle filet létrehozott ez valahol, amit majd be kell tölteni?
Aktív témák
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fotók, videók mobillal
- PLC programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi