- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
zedok
őstag
Hali!
Olyan játékot keresek mint pl. Machinarium. Szóval tudtok ajánlani logikai/gondolkodtatós játékokat? Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Halihó!
Prágába utazok pár napra, és érdekelne, hátha tudtok valami helyi közlekedési app-ot? (mint pl BKV menetrend itthon) Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Hali! Tudom nem itt kéne feltennem a kérdést, de nem találtam jobb topikot rá.
Rootolt telóról (alcatel ot-990) van szó, és ha letörlök gyári appokat, mégsem nő a teló belsőtárhelye. Valami ötlet rá?
Előre is köszi!
-
zedok
őstag
Hali! van tipp arra mitől lehet h rootolt készüléken se Titanium Backup se RootExplorer nem engedi törölni a gyári appokat? Pedig a megfelelő engedélyek biztosítva vannak. Valami tipp?
Előre is köszönöm! -
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jó billentyűzetet a telóra?
A TouchPal nem igazán jön be
-
zedok
őstag
Hello! nektek müködnek a getjar letöltések? Mert nekem nem sajnos
És a GetJar Apps-t sem engedi már letölteni a market, arra hivatkozva h már nincs fenn. Hogyan lehetne még letölteni a free appokat?
Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Jo reggelt!
A task manager hasznalatanak van ertelme? android 2.2-n. anno talaltam egy cikket errol de mar nem lelem. illetve ez a task manager szivhatja az akkut erosen? Elore is koszi! -
zedok
őstag
Melyik zenelejátszót ajánljátok?
-
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jóféle, energiasáv widgetet? Nem tudom h jó névvel illetem-e de ahol lehet állítani pl. wifi,fényerő stb beállíátásokat! Előre is köszi!
-
zedok
őstag
Hali! Nos. kezdő androidosként hozzátok fordulnék, ugyanis, sikeresen benyomtam a home gombot (launcherpro volt fenn) és miután elkezdtem használni, erre a gombra (home) felugrott egy ablak, alkalmazáslista vagy launcherpro ugye illetve alul a pipa h megjegyezze a döntést. Na mármost én sikeresen bepipáltam és rányomtam véletlenül az alkalmazáslistára. Hogy tudnám újraelővarázsolni az ablakot h legyen? Köszönöm! Elnézést a bénázásomért!
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest