- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zedok
őstag
Hali!
Olyan játékot keresek mint pl. Machinarium. Szóval tudtok ajánlani logikai/gondolkodtatós játékokat? Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Halihó!
Prágába utazok pár napra, és érdekelne, hátha tudtok valami helyi közlekedési app-ot? (mint pl BKV menetrend itthon) Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Hali! Tudom nem itt kéne feltennem a kérdést, de nem találtam jobb topikot rá.
Rootolt telóról (alcatel ot-990) van szó, és ha letörlök gyári appokat, mégsem nő a teló belsőtárhelye. Valami ötlet rá?
Előre is köszi!
-
zedok
őstag
Hali! van tipp arra mitől lehet h rootolt készüléken se Titanium Backup se RootExplorer nem engedi törölni a gyári appokat? Pedig a megfelelő engedélyek biztosítva vannak. Valami tipp?
Előre is köszönöm! -
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jó billentyűzetet a telóra?
A TouchPal nem igazán jön be
-
zedok
őstag
Hello! nektek müködnek a getjar letöltések? Mert nekem nem sajnos
És a GetJar Apps-t sem engedi már letölteni a market, arra hivatkozva h már nincs fenn. Hogyan lehetne még letölteni a free appokat?
Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Jo reggelt!
A task manager hasznalatanak van ertelme? android 2.2-n. anno talaltam egy cikket errol de mar nem lelem. illetve ez a task manager szivhatja az akkut erosen? Elore is koszi! -
zedok
őstag
Melyik zenelejátszót ajánljátok?
-
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jóféle, energiasáv widgetet? Nem tudom h jó névvel illetem-e de ahol lehet állítani pl. wifi,fényerő stb beállíátásokat! Előre is köszi!
-
zedok
őstag
Hali! Nos. kezdő androidosként hozzátok fordulnék, ugyanis, sikeresen benyomtam a home gombot (launcherpro volt fenn) és miután elkezdtem használni, erre a gombra (home) felugrott egy ablak, alkalmazáslista vagy launcherpro ugye illetve alul a pipa h megjegyezze a döntést. Na mármost én sikeresen bepipáltam és rányomtam véletlenül az alkalmazáslistára. Hogy tudnám újraelővarázsolni az ablakot h legyen? Köszönöm! Elnézést a bénázásomért!
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest