- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Hy!
Olyan progit keresek, amivel lehet szabályozni az appok engedélyeit,mihez férjenek hozzá.
Illetve olyat is szeretnék, hogy bizonyos appok csak wifin keresztül csatlakozhassanak netre, 3G-n ne. -
jackbacsi87
senior tag
Jól értelmeztem, hogy a titanium backup free verziója le tudja menteni az appokat, viszont nem lehet frissíteni őket marketen keresztül, mert ahhoz màr a fizetős kell?
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Holnap készülök telót venni. A külső vizsgálat mellett gondoltam, kicsit "belenézek"...
Főleg kijelző hibás pixelei érdekelnének, de ha van tippetek, még mit érdemes, várom.
Mivel tudok valami tesztet futtatni? z-device root-ot kér, a teló meg nincs rootolva. (Azért ott helyben, még vásárlás előtt, nem biztos hog rootolással kéne kezdenem.)
-
jackbacsi87
senior tag
s voice-ot próbálta valaki?Elvileg minden ICS telóra elérhető.Link itt.
Nálam néha FC-zik, meg bizonyos beállítások nem elérhetők.
Van több féle telepítési leírás, érdemes próbálgatni. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41612 üzenetére
Pár hónapja láttam Győrben google autót, össze-vissza járkált a városban, tetején tele kamerákkal, meg egyéb érzékelőkkel.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41340 üzenetére
Nem tudom, milyen telód van, de apex rom-nak nézz utána. mindent be lehet állítani az automata fényerő szabályzón.
-
jackbacsi87
senior tag
Az ok borzasztó egyszerű. Nagyon sok külföld ismerősöm van, illetve sok ismerős ment ki külföldre, a telefon kissé drága lenne....az egyetlen oldal, ahol szinte mindenki fenn van, az a facebook.
Mivel felváltva használom a pc-s verziót, meg a telósat, időpontok egyeztetése, helyszínek szervezése, csomó minden fenn van, viszont nincs szinkronban a kettő, az meg gáz.
Ha offline vagyok, nehezen érnek el...A problémára a megoldás valószínű a facebook böngészős oldalán a teló beregisztrálása lesz.
-
jackbacsi87
senior tag
Hello!
Eddig imo-t használtam facebookhoz, de azzal nem fértem hozzá az asztali gépen küldött chat üzenetekhez, és fordítva, ezért váltottam.
Most leszedtem a facebook app-ot. Ezzel viszont ha csatlakozok, a chat ablakban a másik félnél azt jelzi, hogy offline vagyok. Üzeneteket simán küldök-fogadok, csak a kis zöld pötty nincs a nevem mellett. Van tippetek? -
jackbacsi87
senior tag
solid explorer beta-t próbálta valaki? egész jó kis fájlkezelőnek tűnik. van benne ftp kliens, dropbox támogatás, drag & drop...csomó minden.
most próbálgatom az ftp részét, telóról sikerül leszedni fájlt, de rápakolni hogy lehet? -
jackbacsi87
senior tag
Van olyan facebook app, ami az asztali gépen történt chat előzményeit is betölti?
jelenleg imo van fenn, de csak a telefonon történt beszélgetést hozza elő. az alapfacebook appot nem akartam feltenni, persze ha nincs más... -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Eddig sports trackert használtam, endomondoval még csak 1x futottam(free verzió).
Úgy vettem észre, mintha az endomondo pontosabban rajzolná meg a térképen az útvonalat. Tetszik benne a 10mp-es visszaszámlálás is az időmérés megkezdése előtt.(Ilyen funkció van sports trackerben? Mert nem igazán találtam.)
Viszont azt olvastam, hogy aránylag sokszor eldobálja a gps jelet. Weboldalon nem találom a max sebességet, meg az átlagsebességet.(Telón csak a max sebesség nincs meg....esetleg azért, mert free?)Összehasonlította esetleg valaki a kettőt?
(Elolvastam pár régebbi cikket, azóta azonban sokat fejlődtek.)Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest