- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
myke01
senior tag
Opera Mini vs Opera Mobile
Igazàból nagy különbséget nem làtok a kettő közt, melyik jobb és miért? -
myke01
senior tag
My Backup vs Titanium Backup ?
A MyBackup app-ot jobban preferálom az egyszerűsége miatt ,bár nem tudom mennyire megbízható. Sokkal egyszerűbb beállítani ,használni ...
A Titanium Backup kicsit "agyon van bonyolítva"szerintem . Hétköznapi halandóknak csinálhatták volna egyszerűbbre is
, bár nem kétséges ,hogy többet tud a Mybackup app-nál.
Vélemény a két progiról , melyik fizetős verzióra érdemesebb beruházni 'ezerpárszáz' Ft-ot ? .
-
myke01
senior tag
Dolphin Browser Mini (Dolphin Mini)-vel próbáltam a könyvjelzőket szinkronizálni egy google account-tal , de mindig "Login failed" üzenetet kapok válaszként a csatlakozás gombra klikkelés után .
Próbáltam Dolphin Browser HD-vel is ugyanazzal az account-tal , ott minden problémamentes . Csatlakozik ,szinkronizál ,stb.(tehát az account műxik
) .
A böngésző hibája lehet (Dolphin Mini-é) , vagy a telefoné (Samsung Galaxy GIO ) ?
-
myke01
senior tag
Üdv!
Létezik valamilyen alkalmazás a különböző böngészőprogramok (browsers) teljesítményének (sebességének) mérésére ? (Opera, Dolphin, Maxthon , stb.)
Esetleg valamilyen weboldal ,ahol mobiletelefon böngészőtesztet lehet végezni ? -
myke01
senior tag
Remélem jó helyre írom a hsz-t. Egy gyári Android alkalmazásról kérdezek:
Hogyan lehet "munkára fogni" az E-mail parancsikon alatt 'megbúvó' alkalmazást a freemail.hu-val ? Mindent úgy állítok be ,ahogy a nagykönyv írja : POP3 , stb. , (a biztonsági beállításoknál a portszámot automatikusan adja meg) . (Android verzió: 2.3.6 ,és Vodafone a szolgáltatóm,ha ez számít valamit , bár szerintem nem , mivel mindig Wi-Fi-vel csatlakozok a netre.) -
myke01
senior tag
válasz
randras #41293 üzenetére
Nekem a rendszerbeállításokat ,és az app-okat + a beállításaikat kéne menteni . Szervizbe megy a teló ,és attól tartok ,hátha "lebarmolnak"
róla mindent . Nem szeretném újból az "őskortól" kezdeni az egész beállítgatást ,telepítgetést.
(root-olni meg nem karom szervizbe vitel előtt, bár lehet hogy lex@rnák ,hogy root-olt vagy sem ; nem lehet tudni)
-
myke01
senior tag
A MyBackup (nem root) alkalmazással kapcsolatban kérdezem :
-el tudja menteni az a verzió a rendszerbeállításokat "úgy ,ahogy kell"(próbáltam vele menteni a "system-settings-et" , el is ment valamit az sdcard-ra , de nem tudom ,hogy vissza is tudná állítani belőle a rendszer beállításait?)
-az alkalmazások mentésénél, elmenti-e az app-ok beállításait is (data) , vagy csak az APK fájlokat ?(A telóm nem ROOT-olt , de azt írja az app leírásánál , hogy használható nem root-olt készüléken is : "MyBackup and MyBackup Pro will work on all Android mobile devices, regardless if they have root access or not.")
Azért kérdezem ,hátha valaki jobban ismeri a "fenti" backup progi 'root-nélküli' változatát....
-
myke01
senior tag
Lámának tűnő kérdés lehet
, de nem vágom . Létezik Androidra registry cleaner program ? Egyáltalán hagynak hátra felelsleges "szemetet" a rendszerben a programok (alkalmazások) eltávolításai ? Vagy linux-alapú rendszereknél ilyen program nem kell?
-
myke01
senior tag
A vibrálást (rezgést) milyen alkalmazással lehet módosítani ? (úgy-értve az erősségét,gyakoriságát , rezgés hosszát, stb. )
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged