- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen. Nekem pont most szűrt ki egy trójait az avast!. Lehet, hogy kicsi az esély jelenleg egy vírusfertőzésre (nagyobb ha hülye módon te töltöd le, ahogy nekem is sikerült éjjel), de az elővigyázatosság sosem árt, a Play-be is beszivárognak néha (arról nem is beszélve, hogy sok más cég is androidos alkalmazásboltot indít, idővel mindegyik célpont lesz) és sosem tudni mikorra derül ki. Meg szerintem inkább azt kell megszokni, hogy Androidra kellenek olyan elővigyázatosságok, mint Windows alá, mert ha az Android nem tűnik el két-három éven belül, akkor sokkal komolyabb és jól elrejtett vírusok és férgek is fognak születni, amik már mondjuk a bankszámlád tartalmának lenyúlását célozzák meg (hisz jön a mobilfizetés, ami nagyon kell nekünk) vagy zombihálózatot építenek, ezt biztosra lehet venni. Szóval szerintem jobb félni, mint megijedni.
Azokra meg ne hallgass, akik szerint az antivírusok írói írják vagy terjesztik a vírusokat is, vannak vírusírásra specializálódó emberek szép számmal, nem kell ide összeesküvés-elmélet.(#39035) TRob1: ingyenes = védelem, fizetős = védelem + extra szolgáltatások + reklámmentesség + a fejlesztők támogatása
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest