- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
myke01 #49342 üzenetére
Titaniumot nem ismerem felhasználói szempontból, 1x-2x csak belenéztem mit tud, meg ugye sokat hallottam róla, milyen "mahinációkat" lehet vele végrehajtani.
Én a kezdetektől a MyBackup (root)-ot használom.
Amire nekem kellett teljesen jó: alkalmazások+adatok, névjegyek, sms/mms, hívásnapló mentése és tud időzített mentést is ezekről.
Nálam pl. be van állítva naponta 01:00-ra az időzített hívásnapló, sms, kontakt mentés (biztos ami biztos), 5 naponkénti felülírással.
És mindez ingyenesen!A Pro annyiban különbözik, hogy van benne egy My Toolbox nevezetű szolgáltatás, amely tulajdonképpen egy alkalmazáskezelő az alábbi funkciókkal:
Fagyasztás, felolvasztás, cache törlés, adatok törlése, eltávolítás, kényszerített bezárás, Play link törlés, ugrás a Play linkre.(#49343) xSide: System-be rakott appok adatait nem tudja, viszont tud még könyvjelzőket, rendszerbeállításokat, riasztásokat, naptár adatokat, lejátszási listákat és APN-eket menteni.
-
Necc
addikt
válasz
myke01 #49339 üzenetére
TI backup a win, egyértelmüen...
Nemcsak hogy ezerszer többet tud, de az egyszerü földi halandónak nem kell megnyomnia azt a bizonyos menü gombot, nem kell hosszan nyomva tartania az ujját sehol, csak egyszerüen tapicskolnia kell, és máris le van tudva az "agyonbonyolítás".
Egyedül a GUI nem annyira csicsás (egyszerü, sablonos) az egyszerü földi halandó számára, de ez rövid használat után megszokható.
Amibe beleköthet a mezei júzer, az a túlzsúfoltság, igyekszik a rendszer minden szükséges infót bepréselni a felületbe, de ez a beállításokon belül mérsékelhetö (pl. az app listát hozza be alapból). -
válasz
myke01 #47686 üzenetére
Próbálj meg alkalmazásfüggő jelszóval bejelentkezni: https://accounts.google.com -> Biztonság -> Alkalmazások és webhelyek engedélyezése -> Szerkesztés -> Jelszavad -> 2/1. lépés: új, alkalmazásfüggő jelszó létrehozása -> Dolphin Mini -> Jelszó létrehozása. Szóközök nélkül ezt a jelszót írd be a Mini-be.
-
( V )
veterán
válasz
myke01 #45560 üzenetére
Top 5 alternative browsers to Chrome for Gingerbread users!
+1 ilyent találtam, nemtom mennyire valódi:
Google Chrome(Ported) for Eclair and Gingerbread -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged