Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem lesz iPhone 19
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Picco
addikt
udv emberek, egy terero loggerre lenne szuksegem, ami lehetoseg szerint megmutatna azt is h mikor milyen halozatokon garazdalkodik a telefonom

akarki tud ilyet kerem ne tartsa magaban

-
Picco
addikt
Hello,
sokat olvastam a topicba, de nem talaltam a kerdesre valaszt: olyan zenelejatszo program kellene amivel picivel magasabb hangerot tudok kicsikarni az S100-bol.
Tobb fulhallgatoval is probaltam, nincs lenyeges kulonbseg. (omnia gyari fulese, cx400, sony mdr-bol tobbfajta)
Tehat hangero novekedesen kivul elvarasok meg: eq, legyen hozza widget.esetleg ha valaki tud egyeb modot a hangero novelesere, az is erdekel

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest