Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Létezik olyan program ami az internet forgalmat méri?????? Olyan létezik, ami csak az szolgáltatón keresztül jött forgalmat méri? Úgy értem, az itthoni wifis hálózatról jöttet nem?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Nekem kellene egy jó videólejátszó, ami szinte mindent lejátszik. Illetve egy olyan progi, ami akkor is jelzi, hogy volt nem fogadott hívásom, vagy nem fogadott sms-em, amikor alszik a teló. A Call Reminder nekem nem csinált semmit, hiába kapcsoltam be, akkor is csak az alap jelzett.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Dolphin HD-be hogy lehet a könyvjelzőket kitörölni? Én csak a sajátjaimat akarom látni.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Valami jó időjárás figyelő progit keresek.
-
cellpeti
nagyúr
A Titanium Backup- val minden nem kívánt progit el lehet távolítani?
-
cellpeti
nagyúr
Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy betettem a híókhoz képet, de mikor én hívom, vagy ők hívnak mégse teszi ki. Ilyenkor mi van?
-
cellpeti
nagyúr
olyan progit keresek, amellyel a megnyitott programok között lehet váltani és kilőnni őket.
Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged