Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
hodostamas #38965 üzenetére
Felraktam a detektort, meg is talált két programot. Egyik hosszú ideje megvan már, a másik viszont egy szokásos haszontalan tényes program... valószínűleg ez utóbbi a hibás, igaz fent van már egy ideje és négy csillagos az értékelése a Play-en, semmi negatív vagy gyanús megjegyzés... nem tudom már miért tettem fel anno, de ez lehetett a gond, jellemző lenne a típusára. Google-nek küldtem egy kifogásolható jelentést és töröltem. A biztonság kedvéért a Notepadet is, úgyse használtam már rég.
darvinya: nem szükségszerű, hogy a vírusírtó vírus telepítésére buzdítson, anélkül is van szép számmal vírus Androidra. Egyébként az avast! egy megbízható program. Az AVG-t váltottam le vele, fent sem volt más eddig. Egyébként miért kéne neki root jog? A felhasználói partíció meg a memóriakártya eléréséhez és a rendszer alkalmazáskezelőjének indításához nem kell root, mást meg nem csinálnak. Sőt, a telefon SMS parancs utáni lezárásához és a teljes wipe indításához sem kell root.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest