- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
Aktív témák
-
rgyorgy
tag
válasz
Rickazoid #38962 üzenetére
Szia az előző napokban nekem is elő jött a kis sárga csillag kék kockában az egyik asztalon. Hiába kattintottam rá nem csinált semmit bár tegyük hozzá P6210 Sam. tab van ami csak wifi képes.Vírus irtó nincs a Tabon. A másik érdekes dolog, hogy pár nappal ez előtt a dolog előtt telepítettem én is az Akasztófát és frissítettem a Go t.
Remélem, hogy én is hozzá tettem ehhez az X aktás ügyhöz.
Lehet gondolkodni!!!!!!! -
darvinya
titán
válasz
Azon nem gondolkodtál el, hogy a vírusírtót is egy telefonszámmal kell aktíválni.
Szerintem ezt maga a vírusírtó okozta.
Ameddig fenn volt a vírusírtó(de nem aktív) addig én nekem is jöttek ilyenek.
De azt ilyenkor egyszerűen bezártam.
Mivel te superusert adtál a vírusírtónak ezért azt csinál amit akar.vírusírtó=vírus(trójan, stb.)
-
mandras81
senior tag
válasz
Nekem kb. ugyanez volt a problémám tegnap. Nekem egy akksi kalibráló app (Battery Calibration talán?) okozta, pedig már 3 hete fent van, és csak 3-4 napja kezdte el küldözgetni a reklámokat a status bar-ra. Volt egy Ipad-es reklámja is.
Remélem, hogy a számítógépeden elővigyázatosabb vagy, és nem nyomkodsz egyből rá ilyen dolgokra, mert ott sokkal inkább megszívhatod.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ezért jó az adfree host fájl és a droidwall... ugyanis az ingyenességnek a reklámok az ára.
Amúgy az nem szoftverfrissítés, hanem valószínű csak egy feltelepített program kínálta fel letöltésre, az emberek meg jó szokás szerint mindenre rákattintanak, és nem olvasnak... ugyanis mikor feltelepítetted, elfogadtad a jogosultságot ahhoz, hogy emelt díjas sms-t küldjön...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest