- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
válasz
Melack #34134 üzenetére
Nem kell semmit sem telepiteni.... Ezt hasznalom miota ratalaltam.
Mert ugye ha felrakod az app2sd-t, meg nem minden megy at az sd-re, viszont a fenti modszerrel ugyanannyit birsz atrakni mint root alatt, csak ez nem igenyli a rootot.ennyit az ext particiokrol
-
-
sunahunter
senior tag
válasz
toth_janika #29062 üzenetére
Kizarolag Zeam, ez eszik a legkevesebbet
-
sunahunter
senior tag
válasz
TazLeacher #28343 üzenetére
-
sunahunter
senior tag
válasz
pethYeti #28175 üzenetére
Nem csodálkozom, ez hogy jött le számodra, nem értem.
Ez a tömörítés is köztudott dolog ugye, hogy a saját szervereiről lövi tovább, pont a korlátozott mobilnetet használók miatt.
A Mobile is sokkal lassabb mint a többi itt felsorolt.
Sebességre a Boat visz mindent, ez tény. -
sunahunter
senior tag
válasz
St3ven #28159 üzenetére
Na, én is nyergeltem erre. Érzetre gyorsabb mint a Dolphin, az Operától pláne.
Megnéztem az adatfogyásokat is, ugyanazzal a weboldallal,
hátha valakit érdekel:Dolphin: 300kb
Opera: 40kb
Boat: 300kb
Gyári Browser: 400kbAz Opera Mini eszik a legkevesebbet, de fukcionalitásban fényévre van elmaradva.
-
sunahunter
senior tag
válasz
hodostamas #28079 üzenetére
Csak még néha fagy a cm, és eszi az aksit
Amúgy sokat tud. -
sunahunter
senior tag
Sajnos ez csak generál, és sms-t küld ha nyertél, valamint automatikusan utalja a lovettát az általad megadott számlára. Működik, tesztelve.
A legutálatosabb hiba számomra az, hogy nem tudom beállítani ugyanazon számokat. Menteni sem engedi, mindig újra be kell pötyögni.
A progi akkor jön jól, ha elfelejtek lotyit venni.(#27982) bence007
Nincs ilyen
Widgetsoid csinál ilyesmit, de ott is magadnak kell átkapcsolni. Mondjuk egyszerűbb mint menüben turkálni. Egyik widget bekapcsolja a netet, mellette lévőt nyomva pedig 3G. Kikapcsolásnál ugyanez a jáccás:
-
sunahunter
senior tag
válasz
Arween #27971 üzenetére
Letöltötte az adfree amit kell neki? Nekem is fenn van, és teszi a dolgát.
Az én listám minimal stílusban ilyen. Mindenből próbálom a legkisebb memóriaigényűt használni, bár a készülék nagyobb teljesítményű, és adb-vel minden a kártyán csücsül (widgetek kivételével). Játékok nincsenek, nekem nem kell. Emilkliensnek ott a beépített, kezeli az összes fiókomat. Kamera szintén jó, nem kell hókuszpókolni. A roottal kiszedtem egy csomó, számomra feleslegesen elindulgató cuccot, mint pl. a bészfukk, talk, ilyenek. Sőt, a gyári launchert is letöröltem, a Zeam bárminél kisebb memóriát igényel, gyors, szép is.
Xperia NEO -
sunahunter
senior tag
NNNNa, ezekkel a tartókkal lehullt a lepel valódi énetekről!
-
sunahunter
senior tag
válasz
kavics325i #27181 üzenetére
HTC a tippem, a Sense ezt tudja alapból...
-
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
Hívásszűrés, BlackList egyszerűen:
1. Bemegyünk a kontaktok közé
2. Kiválasztjuk a célszemélyt
3. A legalján a beállításoknak bekapcsoljuk a Send to voicemail funkciót.-Nem ugrik fel semmi, hogy hívna minket a jóakarónk
-A híváslistába belekerül egy nem fogadott hívás
-A hívó személy telója szimplán foglaltat jelez -
sunahunter
senior tag
válasz
doddencs #19909 üzenetére
Csak a wareznek minősülő hárombetűset. Hibátlan.
Meg tudsz nézni benne háromféle tervezett útvonalat, míg mondjuk az Aurában ilyen nincs. Komoly meglepetéseket tud okozni, ha csak egyféle tervezett utat ajánl fel, és otthon neten megnézve rájössz, hogy volt tőle 50km-el rövidebb is... -
sunahunter
senior tag
válasz
Keresztapper #18963 üzenetére
-
sunahunter
senior tag
Keresztapper:Köszönjük Neked, ha legközelkebb használod a szerkesztés gombot.
-
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
Ez mind oké, de én sem fogok rootolni semmit, ha arra is lesz megoldás, hogy a csak root alatt sd-re küldhető appokat anélkül is átküldjem. Ugye nem titok, ha 50mb. alá fogy a belső memória, akkor lassul a rendszer, és egy 100mb szabad helyes készülék esetében ez több mint ok a root-ra. És erre lehet akármilyen app, ha az ADB sem megoldható, meg a root sem, az nagy szívás.
-
sunahunter
senior tag
Természetesen be van kapcsolva, egyébként semmit sem tárolt volna el.
Ahogy írtam, az út fele megvolt, de lehet, hogy tovább kellett volna a wifit bekapcsolva hagyni, hadd töltsön le többet. Azt ugye nem írja ki, hogy már letöltötte amit kell, hanem azt mi találjuk ki valahogy. -
sunahunter
senior tag
Nekem letervezett 150km-t, viszont a közepétől már csak az utat láttad, a környezetet nem. Tehát körforgalomnál pl. láttad a félkört, hogy merre menjél, de mást nem. Net nélkül csak végszükség esetén ajánlható. Egy kezdő sofőr úgy eltéved vele, hogy hívhatja a 112-őt, mer már 3 napja étlen-szomjan az alföldön bolyong.
-
sunahunter
senior tag
válasz
CoolBoy323 #12615 üzenetére
Az egy $zar. A Motorolákra leegyszerűsített minimalista megoldás.
Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged