- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
R19
senior tag
válasz
Ferenc1989 #47745 üzenetére
+ 1 OfficeSuite Pro 6
Többet próbáltam, szerintem is ez a legjobb!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Ferenc1989 #47745 üzenetére
OfficeSuite Pro 6
-
beers
addikt
válasz
Ferenc1989 #47495 üzenetére
Ez gond nélkül működik.
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #39326 üzenetére
A fizetős DropSync tud Dropbox-ot szinkronizálni, akár azonnali le/fel-töltéssel is. Bár nekem 24 órásra van állítva, mert amúgy szerintem elég durván fogyasztana. De a lehetőség mindenképpen adott, ha valakinek az azonnali rendelkezésre állás a lényeg. Egyébként okos és egyszerű kis kiegészítő ez, mert lehet csak WiFi-t választani, meg akksi szint határt is. Az egyetlen dolog amit hiányolok belőle, hogy nem lehet neki megmondani, hogy konkrétan naponta hány órakor szinkronizáljon. De végülis ha nyomsz neki egy manuális szinkront este 8-kor, akkor a következőt 24 óra múlva csinálja.
(#39370) mkRoland
Szerintem (#39364) xSide-tól megkaptad a tökéletes választ, magam is épp ezt akartam javasolni, csak egy másik programmal, ami ugyanezt tudja.(#39355) Melack
Nem mintha odáig lennék az Erste-ért, mert már egy párszor próbáltak, és be is húztak ezzel-azzal, de a netbankjukkal, és a netes vásárlási megoldásukkal teljesen elégedett vagyok.
Számlanyitáskor adtak egy virtuális kártyát, amivel neten lehet fizetni. Az alap számlámhoz van ez is hozzárendelve. Netbankon vagy Telebankon keresztül tudom megemelni a limitjét, és máris vásárolhatok vele teljesen biztonságosan, mert csak annyit teszek rá, és annyi időre, amennyit, és ameddig használni akarom. Külön díja sincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nem, amit meg akarsz nyitni, azt tölti le.
-
Syl
nagyúr
válasz
Telefonra nem szinkronizál le a dropbox. Be is bacna! 3-4 gigát leszedne a 100 megás mobilnetemen
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #30544 üzenetére
Maga a Dropbox az megfelelő beállításokkal.
(#30556) Fehércápa
Ha a ROM-ra gondolsz azt az alap alkalmazáskezelő is kiírja.
Ha a RAM-ra, azt is, de arról keményen hazudik, ahhoz a TaskXP-T javaslom. Alapvetően szvsz legjobb task switcher, és eddig ez jelzi a legkorrektebbül a memóriát.Mingyárt kitűnik, hogy az 512 MB memóriával árusított telefonok nagyrészében valójában 150-250 MB használható csak felhasználói szinten.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenc1989 #23873 üzenetére
Pfff, ez nem kevés. Nincs más megoldás: le kell fagyasztanod őket egyesével 1-1 napra, és ha megszűnik a reklám, akkor megvan a bűnös. Szerintem a shadowgun nem szemetel, a többit nem ismerem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenc1989 #23868 üzenetére
Ez nem vírus, hanem reklám. Miket tettél fel mostanában?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ferenc1989 #17805 üzenetére
GPS Essentials
https://market.android.com/details?id=com.mictale.gpsessentials&hl=en -
RootRulez
félisten
válasz
Ferenc1989 #16815 üzenetére
Ebben benne vannak azok is, ismerősök főmenü, majd alul, oldalak fül.
-
hodostamas
addikt
válasz
Ferenc1989 #16815 üzenetére
Az újabb FB app már tudja. Egyszer meg is találtam benne valahol, de már nem emlékszem, átszoktam az m.facebook.com-ra, sokkal gyorsabb.. ott meg alapból felajánlja az oldalakat ahol admin vagy
-
Dude8
tag
válasz
Ferenc1989 #6586 üzenetére
Hali!
Használom, 1-2 dolog kivételévél minden műxik vele!
-
Z0C!
őstag
válasz
Ferenc1989 #3506 üzenetére
home switch vagy vmi hasonló.
lentebb Lasy említette. -
Istv@n
aktív tag
válasz
Ferenc1989 #3390 üzenetére
Sima kamera app, bekapcsolt geotag-el nem jó?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #3064 üzenetére
A wiihez inkább wii controllert érdemes venni, mert egy 100k telefont nem olyan jó mulatság beledobni egy 150k+ tévébe...
-
llaszlo
veterán
válasz
Ferenc1989 #2672 üzenetére
Google-ról hallottál már? Érdekes kb 20 másodperc alatt találtam ezt. Talán jó lesz. hero g-sensor calibrate és ontotta a találatokat.
Ha nem írod le, hogy milyen telefonod van mégis honnan kellene tudni? HA nem írod oda a ROM-okat akkor fingom se lett volna és másnak sem. Olyan kérdést tettél fel amire ott van a válasz a neten csak rá kellett volna keresni. Illetve fél információk alapján elég nehéz segíteni. Egyéb segítség -
llaszlo
veterán
válasz
Ferenc1989 #2669 üzenetére
Tudom már megint egy kocsog, bunkó vagyok. De egy hardwares problémát ráadásul olyat ami szinte csak egy telefon típusra korlátozódik, miért a szoftveres topicba kell írni?
Így előbb-utóbb tele lesz szemetelve minden mással. Mert választ kap rá az ember aztán ide szokik.
Van egy rakás Hero topic miért nem ott kérdezed meg? Ott nyilván hamarabb kapnál rá választ.
Amúgy egy perc google és ezt dobta. -
sbazsi
veterán
válasz
Ferenc1989 #1879 üzenetére
names nevu prg marketen, annak van ilyen. by Elek Marton.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #695 üzenetére
miért nokiát vettél? :
szerintem ha leformázod, akkor utánna jónak kell lennie, mert én is egy nokiásat használok, és nekem qtya baja sincs...
ha ezek után is szar, lehet h ki kéne cseréltetned...
-
Blue@X
senior tag
válasz
Ferenc1989 #651 üzenetére
Android SDK megy Windows 7-en, én ott használom.
Videó a telepítéséről: [link] -
válasz
Ferenc1989 #596 üzenetére
Menni fog, de ha lehet a 8gb-os karit a telóba formázd.
Én egy kártyaolvasóban formáztam win7 alatt, és a teló nem látta a particiót, aztán mikor a telóval megformáztam utána jó lett. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ferenc1989 #558 üzenetére
Ha máshogy nem, a nevek elé beírsz egy számot, és név szerinti rendezésnél azok kerülnek előre, számsorrendben.
-
33as
senior tag
válasz
Ferenc1989 #533 üzenetére
Ha egy picit visszaolvasnál akkor kiderülne!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest