- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Hi
Létezik olyan pókerprogram androidra, amivel ketten tudunk játszani egymással, de nem fizetős, és az sem baj, ha nem internetes, hanem mondjuk bluetooth-os? -
s7evcsenko
addikt
Hi
CashBase-hez hasonló, de jobb programot tud valaki?
Ez elég gagyi szerintem, és net nélkül nem is működik ahogy észrevettem... -
-
s7evcsenko
addikt
Ha a telefonon is rossz mail-címmel jelentkeztem fel, akkor megütöm magam...
Asszony elment itthonról, úgyhogy kicsit pihen a dolog.
Azért köszi.Még valami:
Hogy tudok a marketen felhasználói fiókot változtatni?
Mondjuk, ha most az én telómmal fel akarnék lépni asszony accjára? -
s7evcsenko
addikt
Hogy tudok telefont változtatni a marketen?
Mikor regisztrált az illető, akkor egy galaxy 3 volt neki, most egy SE X8, de nem tudom megváltoztatni. -
s7evcsenko
addikt
válasz
petipetya #24042 üzenetére
A teló gyári naptárát akarnám szinkronizálni a gmail naptár fülén található extra lehetőségekkel.
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert kivettem az időjárás előrejelzést, mert azt hittem az a baj, hogy túl sok az infó egyszerre...
Nem ez volt a gond, de viszont most meg nem tudom visszarakni az időjárás-előrejelzést, mert nem találom azt a lehetőséget.
Megőrülök. -
s7evcsenko
addikt
Jah tényleg! A memóriám nem a legjobb már így 40 felé...
Calendar kontra gmail:
Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy mikor bejelölöm, hogy mi jelenjen meg a naptáramban, pl. ünnepnapok, névnapok, időjárás, és ezek mind meg is jelennek, akkor pl a sport/seriaA/AC Milán miért nem jelenik meg a telón?
Az csak a gmail naptárban jeleníthető meg, vagy itt is én csinálok valamit rosszul?
A gmail naptárban megjelenik, és tök jól is működik, de a telón semmi. -
s7evcsenko
addikt
válasz
flash- #23973 üzenetére
Ezt kénytelen vagyok magamra venni, mert ha jól látom utoljára nálam merült fel az a probléma, de ha figyelmesen elolvastad volna az előzményeket is, akkor észrevetted volna azt is, hogy nem az volt a kérdés, hogy miért nem ébreszt az android, vagy hogy ébreszt-e egyáltalán kikapcsolva, hanem egy app használatával kapcsolatban jött elő, hogy kipróbáltam valamit, ami nem működött, és utána páran felvilágosítottak, hogy ez nem is fog.
Az már más kérdés, hogy a pár jó-szándékú ember mellett, másik pár emberke ebből vitát próbált generálni, illetve finoman leosztott tudatlanságomért.Más:
Valakinek sikerült a Simple Calendar Widget-et úgy beállítania, hogy mutassa az aktuális nap eseményeit is?
Vagy ez ilyet nem csinál? -
s7evcsenko
addikt
válasz
Something_ #23914 üzenetére
Tojok rá, eddig sem zavart, mert nem tudtam.
Viszont még mindig kéne egy olyan widget, ami kirakja képernyőre az ébresztés idejét. -
-
s7evcsenko
addikt
Most kicsit tanácstalan vagyok, ugyanis kipróbáltam és tényleg nem ébreszt, ha kikapcsolom.
Viszont mikor megvettem ébresztett, mert ezt direkt kipróbáltam.
És itt is azt írják, hogy ébreszt kikapcsolva...
Nem lehet, hogy az a baj, hogy feltelepítettem egy androidos ébresztőt? Mert valamit bekavart?
Már letöröltem, de ugyan úgy nem ébreszt. -
s7evcsenko
addikt
Valamint olyan születésnap-kezelő programot keresnék, ami kiírja, hogy hányadik születésnapja lesz az emberkének.
Ezer éve volt egy nokia telóm, talán a 3510i, aminek a naptárjában volt külön születésnapos funkció, ami pont tökéletes volt erre a célra, valami hasonlót keresnék...
Már ha van aki tudja miről beszélek. -
s7evcsenko
addikt
Érdeklődnék, hogy van-e olyan widget, ami kiírja, hogy ha ébresztés van beállítva a telóra?
A gyárinál, csak azt látom, hogy van ébresztésem, de hogy megtudjam mikor fog ébreszteni, bele kell menjek az ébresztő programba.
Esetleg a "Simple Calendar" tud ilyet? nem találtam a beállítások közt, de ennek örülnék a legjobban.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged