- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló
Smart Keyboard-ot használok. A bajom az,hogy így nem tudok fordított ékezeteket írni,ezért pl egy "ő",vagy "í" betű után nem tudok 160 karaktert írni. Letöltöttem a magyar szótárt hozzá,de így sem jött be.
Mit kellene átállítanom? -
szata.68
senior tag
Hello
Miui romot hasznalok,es az a bajom,hogy a marketrol nem engedi letolteni az appokat mobilnettel,azt irja,hogy wifi kellene neki. A beallitasokban a frissites csak wifin keresztul ki van kapcsolva.
Hol tudom beallitani,hogy jo legyen?
Elore is koszi.Tomi
-
szata.68
senior tag
Helló
Valami szép,4x2-es SMS WIDGET-et szeretnék. Leginkább a gyári HTC sense-es tetszett,de mivel most MIUI rom van fent,ezért azt nem tudom feltenni. :/
Van tippetek,ami hasonló,és szép is? (go sms pro widgetet ismerem,végső esetben visszateszem azt,de igazából valami mást szeretnék)
Előre is köszi!
Üdv.
szerk: HTC Desire-re kellene
-
szata.68
senior tag
Helló
Mostanában a telefonomon megjelenik időnként az értesítéseknél reklám.
Pl. "free mobile chat on UR..." meg hasonlók.
Sose kattintottam rá,mindig törlöm,de nem tudom melyik apptól,vagy miért csinálja,mostanában nem telepítettem semmit.Ha van még valakinek ilyen gondja,vagy tudja a megoldást azt szívesen venném.
Üdv.
-
szata.68
senior tag
Helló
Nem tudjátok,hogy a GoContacts-ban hogy lehet beállítani,hogy a névjegyeknek a Google-es neveket írja ki,ne azt,ahogy facebookra regisztráltak?
-
szata.68
senior tag
Helló
Nem tudjátok,hogy a GoContacts-ban hogy lehet beállítani,hogy a névjegyeknek a Google-es neveket írja ki,ne azt,ahogy facebookon vannak?
-
szata.68
senior tag
Helló
Váltottam Gingersense-ről CM7-re (HTC Desire),és lett egy pár dolog,ami nagyon hiányzik.
Az egyik,hogy a névjegyeimet tudja összefűzni (Gmail - Facebook). Eddig ezt a Facebook for HTC Sense megycsinálta,de most nem találok erre progit. Esetleg valakinek van ötlete/tapasztalata? -
szata.68
senior tag
Helló
Melyik szerintetek a legjobb "ugrálós" játék?
Mario-t nem találok,de valami olyasmi érdekelne.
Vagy esetleg amivel játszotok,és nagyon bejön.Köszi előre is
Üdv.
-
szata.68
senior tag
Helló
Tudtok valami olyan progit,amivel könnyen vezetni tudom a kiadásaim-bevételeim?
(egyetemista vagyok,úgyhogy olyan nagyon nagy forgalom nem lesz,csak kiváncsi vagyok,hogy pl pontosan mennyi megy el kajára egy hónapban,meg hasonlók...)Nem baj (sőőőt) ha nincs internetes része,ha grafikonokat tud rajzolni az jó,de az se kritérium...
Üdv.
-
szata.68
senior tag
Helló.
Létezik olyan progi,amivel tudom a tv-t kapcsolgatni?
Asszem volt régen bizonyos Nokiakra,jò lenne Androidra is...Üdv.
Aktív témák
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest