- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Az a lényeg, hogy ha az ember nem csinál semmit a telefonjával 1 órán keresztül, és az csak a tokjában van (ez egy munkaidő alatt pedig elég sok esetben van így), akkor valami nincs rendben, ha a telefon ez az 1 óra alatt lemerül 2-3%-ot. Megéltem én is ezt a helyzetet, zavart is nagyon, hogy miért merül így, ha nem csinálok semmit, de megoldottam avval, hogy leszedtem az akksi-zabáló app-okat, és kilőttem a task killer-t.
-
spiritex
veterán
Ez csak light-os felhasználás mellett van így:
tehát napi kb. 20 perc telefon, kb. 10 perc kijelző világítás sms-írásra, olvasásra, ébresztő- és egyéb állításra, kb. 10 perc wifi, 0 játék, 0 zene, 0 film. Azért tartom fontosnak leellenőrizni, hogy ilyen alapfelhasználás mellett lassan fogy-e az akksi, mert ha mindenfélét csinál az ember, akkor egyszerűen ráfogja, hogy igen, a wifi merítette le, vagy a igen,a gps. Ha viszont fent van egy gázos app, vagy egy Task Killer, akkor alap felhasználás mellett is lemerül egy okosteló 2 nap alatt, viszont bírnia kéne min. 5 napot... Ilyen esetekben van az, hogy egy gázos app, vagy Task Killer miatt erőteljes (wifi, gps, stb.) használat mellett lemerül a teló 1 nap alatt, mert a gázos dolgok is folyamatosan merítik, és azt hisszük, hogy a wifi, vagy a gps merítette le... -
Nem biztos, hogy mindenre gyógyír ez az alkalmazás!
A helytelen telefonkönyv kezelést nem lehet semmilyen módon optimalizálni. Ha helyesen van beírva a keresztnév és a vezetéknév, akkor nincs semmi gond, a probléma ott kezdődik, hogy össze-vissza vannak a nevek bejegyezve. Nincs olyan intelligens program, ami majd eldönti, hogy pl. István Károly, vagy Károly István az illető. A Facebook névjegyzékkel szinkronizálva újabb káosz fog keletkezni, legtöbb embernek fordítva van a neve felvéve a névjegyzékében. Ez a magyar személynév helyesírásából keletkezik, ugyan is a Facebook programozóit hidegen hagyja ez a magyar sajátosság, hogy a vezeték nevünket írjuk előre.
Egy primitív, de annál jobb megoldás, igaz nagyon munkaigényes, át kell írni az összes kapcsolatot a gmail fiókunkba. Itt az a lényeg, hogy nem válaszuk külön a vezeték nevet a keresztnévtől, egy rubrikába írjuk az egészet. A köcsög program forgathatja, ahogy csak akarja, mindig ugyan az marad.
Sajnos a Facebook névjegyzék gond lesz továbbra is, ezért nem is engedem szinkronizálni vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest