Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Az a lényeg, hogy ha az ember nem csinál semmit a telefonjával 1 órán keresztül, és az csak a tokjában van (ez egy munkaidő alatt pedig elég sok esetben van így), akkor valami nincs rendben, ha a telefon ez az 1 óra alatt lemerül 2-3%-ot. Megéltem én is ezt a helyzetet, zavart is nagyon, hogy miért merül így, ha nem csinálok semmit, de megoldottam avval, hogy leszedtem az akksi-zabáló app-okat, és kilőttem a task killer-t.
-
spiritex
veterán
Ez csak light-os felhasználás mellett van így:
tehát napi kb. 20 perc telefon, kb. 10 perc kijelző világítás sms-írásra, olvasásra, ébresztő- és egyéb állításra, kb. 10 perc wifi, 0 játék, 0 zene, 0 film. Azért tartom fontosnak leellenőrizni, hogy ilyen alapfelhasználás mellett lassan fogy-e az akksi, mert ha mindenfélét csinál az ember, akkor egyszerűen ráfogja, hogy igen, a wifi merítette le, vagy a igen,a gps. Ha viszont fent van egy gázos app, vagy egy Task Killer, akkor alap felhasználás mellett is lemerül egy okosteló 2 nap alatt, viszont bírnia kéne min. 5 napot... Ilyen esetekben van az, hogy egy gázos app, vagy Task Killer miatt erőteljes (wifi, gps, stb.) használat mellett lemerül a teló 1 nap alatt, mert a gázos dolgok is folyamatosan merítik, és azt hisszük, hogy a wifi, vagy a gps merítette le... -
Nem biztos, hogy mindenre gyógyír ez az alkalmazás!

A helytelen telefonkönyv kezelést nem lehet semmilyen módon optimalizálni. Ha helyesen van beírva a keresztnév és a vezetéknév, akkor nincs semmi gond, a probléma ott kezdődik, hogy össze-vissza vannak a nevek bejegyezve. Nincs olyan intelligens program, ami majd eldönti, hogy pl. István Károly, vagy Károly István az illető. A Facebook névjegyzékkel szinkronizálva újabb káosz fog keletkezni, legtöbb embernek fordítva van a neve felvéve a névjegyzékében. Ez a magyar személynév helyesírásából keletkezik, ugyan is a Facebook programozóit hidegen hagyja ez a magyar sajátosság, hogy a vezeték nevünket írjuk előre.
Egy primitív, de annál jobb megoldás, igaz nagyon munkaigényes, át kell írni az összes kapcsolatot a gmail fiókunkba. Itt az a lényeg, hogy nem válaszuk külön a vezeték nevet a keresztnévtől, egy rubrikába írjuk az egészet. A köcsög program forgathatja, ahogy csak akarja, mindig ugyan az marad.
Sajnos a Facebook névjegyzék gond lesz továbbra is, ezért nem is engedem szinkronizálni vele.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest