- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Mauzes #49365 üzenetére
Biztos van egyszerűbb megoldás (régóta nem használom a GO-t), de a GO theme factoryval elég jól testre tudod szabni ezeket a dolgokat a számítógépen.
-
Probert75
addikt
-
pethYeti
addikt
-
xSide
őstag
válasz
Mauzes #23607 üzenetére
De és működik is
Webes felületen még esetleg a https beállitást változtasd meg és ne mail.cegnev.hu-t hanem pop.gmail com-ot használj, valamint az smtp.gmail.com-ot is add meg helyesen...
Az authikentációnál pedig a port számok is fontosak k9nél pl:
bejövő 995 TLS/SSL
kimenő 465 TLS/SSL
Felhasználónévhez a teljes cégneves mail cimet... -
Kakumix
senior tag
válasz
Mauzes #23574 üzenetére
Nekem így van beállítva:
telefon->gmail alkalmazás->menü->more->settings->add account->beírtam a teljes e-mail címet és jelszót->sign in->és be lehet állítani, hogy mit szinkronizáljon (docs,contacts,gmail,calendar,picasa,stb.)->finish->finish setup
Ennyi volt egy új gmail-es, de saját domain-es fiók hozzáadása. Ezek után a gmail app-ban a jobb oldalt fent lesz egy lenyíló listád és ott lehet választani melyik fiókot akarod épp nézni (nincs egybeöntve). A címkéket is leszedi, kezeli és 1x darabig biztos működik. -
zermi
aktív tag
válasz
Mauzes #23572 üzenetére
Szia!
Ha van Gmail-os címed, akkor csak annyit kell tenned, hogy a Gmail beállításoknál az e-mail beállítások/fiókok és importálás alatt felveszed a céges e-mail címed.
Így a K9-ben csak a gmail-os címet kell megadni és már látod is a céges e-mailra küldött leveleket is. -
-
VD
őstag
válasz
Mauzes #19570 üzenetére
Nincs bepipálva véletlenül az automatikus frissítés az adott app-nál? mert olyankor szokott még előfordulni, hogy a háttérben frissíti, de a merket még nem frissítettnek látja, és ha rányomsz a frissítésre akkor csak keres és keres.
Majd egyszer csak frissítettnek látja már a market is. Ez jellemzően a Google cuccoknál van így az új market óta.Ha nem, akkor market kényszerleállítása és cache törlés. Majd újra probálkozni a frissítéssel.
-
Koga777
tag
válasz
Mauzes #18407 üzenetére
Végre megvan az a launcher, amire emlékeztem (5 képernyő, ha fel vagy lehúzod akkor újabb 5 - 5 képernyő, összesen 15. Mindhárom "sor" különböző stílusú lehet).
Crazy Home Lite. Van fizetős verziója is. -
chab7
addikt
válasz
Mauzes #17376 üzenetére
DW-nél én ezt úgy oldottam meg, hogy akinek nem volt becenév beállítva, annak a teljes nevet adtam meg oda is. Így meg tudja csinálni, hogy a becenevek alapján teszi sorba.
Amúgy meg ha nem adsz meg becenévnek valamit akkor azok a kontaktok vannak elől - vezetéknév vagy kersztnév alapján sorakoztatva, kinek hogy jó - és alattuk a becenévvel rendelkezők, becenév alapján sorrendben.
Én össze akartam fésülni ezt a kettőt, azért adtam meg a teljes nevet becenévhez is azoknál akiknek nincs beceneve.
Még mindig ezt találom a legügyesebb kontakt managernek. -
Narxis
nagyúr
válasz
Mauzes #17323 üzenetére
Én korában azt mondtam, hogy nem fogok filmet nézni telón(nekem is Defy van) de amint megjelent a BSplayer androidra kipróbáltam és azóta telón is megnézek 1-1 filmet vagy sorozatot. PC-n is a BSplayer-t használom és nagy kedvenc. Ezért örültem az androidos változatnak amikor megjelent + azért is mert letölti nekem a feliratokat. Utóbbi telón elég hasznos, nem kell böngészőt nyitni és keresgélni...
-
atillaahun
veterán
válasz
Mauzes #17288 üzenetére
Letöltötted a külön telefonodhoz való codec-et a Mobo-hoz?
Nálam Blade-n nagyon szépen stream-el belső hálózatról meg dropbox-ról is még filmet is. Meg is lepődtem, hogy nem akad semmi, mintha csak SD-n lenne. Az igaz mondjuk ha belepörgetek azon gondolkozik néha 1-2 mp-t. -
canniball
nagyúr
válasz
Mauzes #17268 üzenetére
"van esetleg olyan program..."
Az ES-sel ha kitallózod a filmet nézni is tudod másolás nélkül."Plusz van-e olyan..."
Ha beállítod a lapost hogy hálózati kérés ébreszthesse akkor felkel amikor pl. ES-sel csatlakoznál. Alvásra pedig állíts be hogy x idő elteltével menjen szundizni. -
atillaahun
veterán
válasz
Mauzes #16959 üzenetére
Szerintem azt írták, hogy csak a gyalogos megy. Bár én se próbáltam még.
Nekem mostanába meg a tetves navi nem akar menni. Térképen szépen belövi a helyzetem pár másodperc alatt 10 méterre pontosan, de mikor navira váltok az meg perceket gondolkozik, pedig szintén mutatja már a helyzetem, és a megtervezett útvonalat is, csak azt írja, hogy vár a GPS-re. Csak tudnám mi a tökömet csinál.
Már frissítettem is.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- GTA V
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest