- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
szata.68 #9725 üzenetére
Az easymoneyben minden kategóriát kitöröltem, és helyettük létrehoztam kettőt: bevétel-zöld-income és kiadás-piros-expense.
Így a progiba való belépés után csak pár mozdulatba telik egy tranzakció elkönyvelése: hosszan bökés az account-ra / add transaction / pénzösszeg beír / legördülőből bevétel vagy kiadás kiválaszt / save and done.
A legjobb az, hogy a különböző accountok között lehet pénzmozgást is bejegyezni. Például átutalsz az ebay számlára, akkor a bankszámlád összege csökken, míg az ebay számla egyenlege növekszik stb.
Külön pont azért, hogy widgetből (4x1) is vezérelhető.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szata.68 #9719 üzenetére
szata.68:
Gyorsban kipróbáltam kétféle pénz kezelő progit:Moneymanager
Ez a legegyszerűbb, a mindennapi bevételeket és kiadásokat lehet vele villámgyorsan vezetni.EasyMoney
Ez már bonyolultabb egy kicsit. Létre lehet benne hozni több kategóriát, én például ezeket kreáltam: 100/200, bankszámla, készpénz és ebay egyenleg. Mindegyikbe be lehet állítani azt, hogy az adott kategória pénzmozgásai beleszámolódjanak-e a totális egyenlegedbe, vagy sem.Phami:
A 2.3-as Cronos rom-ot többen is ajánlották a Milestone topicban. -
petipetya
nagyúr
válasz
szata.68 #9719 üzenetére
Ilyenben én is várom a tippeket, egy nagyon egyszerűt keresek. Vannak a spórolt 100/200-asok és a normál pénzmozgásom. Ezért ilyet keresek:
- Két csoportot lehessen benne létrehozni.
- Mindkettőben csak annyit kelljen megtennem, hogy bevétel vagy kiadás után beírom az összeget, rányomok egy plusz vagy mínusz jelre és máris látom a jelenlegi egyenlegemet.
- Minél kisebb legyen a program mérete.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest