- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
padika11
tag
Sziasztok!
Biztos sokan vannak/voltak ezzel a problémával, de nincs időm végiglapozni a fórumot
Szóval: htc wildfire s készülékem van. A gondom az, hogy a telepíteni kívánt appot a telefon letölti, de nem installálja. Az értesítési területen szépen végigmegy a csík a letöltésnél, eltűnik, majd semmi sem történik. Kétszer factory reseteltem, mindig újra visszajött a probléma. download manager adatok törlése/market app cache ürítése kombó sem oldja meg. (meg még egy sor neten fellelhető "megoldás")
-
padika11
tag
Sziasztok!
Problémám akadt egy appal: music therapy for sound sleep. Market alkalmazáson keresztül akartam telepíteni, de megszakítottam a letöltést. Le is állt, ahogy kell neki, de újraindult a letöltés, anélkül, hogy én akármit is csináltam volna. De itt nem lett vége a történetnek, mert már ötödjére tölti le, de nem telepíti. Hogy tudnám kiiktatni végleg?
Telefonom: htc wildfire s
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest