- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Na bemásolom az eredményt:
ez a beépített névjegyek import/export baromi gázul működik, ha össze van kapcsolva minden fiók mindennel. Berakott 900 kontaktot, köztük vagy 500 e-mail címet is a contactok közé, pedig eredetileg nem voltak ott (vagy mégis?).viszont van magic:
megjelenítési beállítások: csak telefonszámmal rendelkező kontaktok megjelenítése -
ALI_G
veterán
Adott névjegyre rámegyek, és van alul egy "csatolt névjegyek" cím, ami alatt két ikon, egy zöld telefont ábrázol, a másik pedig egy google-t. Rá lehet kattintani: és itt felsorol tfh 2 névjegyet, egyik Telefon, másik Google felirattal. Alul van egy Másik névjegy csatolása gomb.
Itt esetleg csak két névjegyet lehet egyesíteni, semmi mást?
Viszont akkor azt nem értem, hogy ennél a névjegynél mit jelent a "google", hiszen oda nincs felvéve és a contacts-ok között se találom PC-n. -
ALI_G
veterán
Hello,
Szeretném lementeni a telefon könyvemből a contact-okat, majd vissza importálni.
2.3.3-as firmware-em van és van a telefonykönyvben import/export vcf-be. A gond ezzel, hogy amikor exportáltam SD kártyára, akkor az összes gmail-es névjegyemet is mentette.
Számomra csak a telefonszámmal rendelkező "real" contact-ok lennének érdekesek, hiszen a gmail-es fiókomban minden egyéb benne van.
Esetleg az is egy jó megoldás lenne számomra, hogy lehetne a Gmail fiókomba menteni az összes contact-ot (vcf helyett), majd onnan importálni később. -
ALI_G
veterán
fent van az új skype kliens és elmentem melóból fél órára, közben ment a skype és ~5 MB-ot használt el. De mire?! Mindössze pár szöveges üzenetet kaptam/küldtem.... ez így használhatatlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest