- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi61
tag
Sajna semmi.
-
-
Misi61
tag
Sziasztok.Segítséget kérnék.Próbálom bekapcsolni a készüléket de megjelenik az android felirat és onnan semmit nem tesz.Kérlek segítsetek hogyan tovább.(független és teljesen alap)
-
schellj
tag
Közkívánatra dolgozom egy 4.1.2 Xperia romon. (Legalábbis remélem, hogy közkívánatra
)
-
Dexter68
addikt
Basszus, a H3 Mach Speed eleve Adrenalin/Nitroglass-sal turbózott, erre még rápakoltam a Seedert és az SD Speed Increase-t, ettől olyan hiperaktív lett, hogy lassan félek tőle
-
Dexter68
addikt
Nnnnabazz... kontaktos a töltőm
-
krystman
őstag
Ezek a Nightly Rom-ok milyenek? Azt látom, hogy frissül meg minden, de mi az ami új ezekbe?
-
angelius
aktív tag
Már tesztelem két napja schellj xperia romját. Én nem TPTztem és mégis megy normálisan, tényleg gyors. A Bluetooth müködik és a telefonszámokhoz rendelt képek nekem mindig megjelentek normálisan. Arra gondoltam ha már nincs fm rádió benne legalább egy fm receiver legyen benne nem jött be, gondolom 4.1-től müködnek. De tényleg nem rossz rom.
-
Adamis
őstag
válasz
schellj #19877 üzenetére
Na akkor mondom (bocs, nem voltam hétvégén, de volt időm próbálgatni):
+ fürge!
+ nagyon kezes, jók a beépített cuccok!- nem tudom, csak nálam fordult-e elő, de amikor hívnak, van, amikor hirtelen nem tudja, kihez társítsa a számot, így nem a névjegy jelenik meg a hozzá társított képpel, hanem csak a telefonszám kép nélkül. Aztán mikor felveszem, akkor már mutatja, hogy kivel beszélek, csak így egy kicsit fura.
Blútyúkról nem tudok nyilatkozni, mert nem használom, így felőlem akár jó is lehet...
A kamera pedig nekem ugyan olyan, mint a 4.2.2-ben, szóval akár azt is pimpelhetnéd, vagy a 4.1.2-t, mert nem rosszabb a kamera része. É abba már a rádió is bele került!
De amúgy nem rossz próbálkozás!
@callvote: akkor hozzá se kezdj... TPT kell!
-
Dexter68
addikt
Itt meg egy telepíthető Adrenalin engine... csak ki kéne bogozni, hogy mit írnak a spanyolok róla.
Azért az izgi volna, hogy ha bármilyen romot fel lehetne pörgetni ezzel és a Nitroglassal. -
vizslakutya
senior tag
Valami kijött a Slimnél is,vajon Skatera lefordítja valaki?
-
schellj
tag
válasz
csirad #19869 üzenetére
simán a .zip fájlt felteszed a memokarira és kész nem kell gép hozzá.
Új telepítésnél én mindíg formázom az sd kártyát, de ha nem akarod akkor nem kell rányomni a format sdcard-ra. sim-hez nem nyúl.
Nekem a telefon le van szinkronizálva google fiókba, így minden adat, még a névjegyek is visszakerülnek bármikor, bármilyen romot teszek fel.
-
csirad
csendes tag
válasz
schellj #19864 üzenetére
Köszi a segitséget.hát nem vagyok nagy android buheráló,kamera müködjön,meg birjak zenét meg rádiot halgatni rajta,kezdetnek ennyi.ha sikerülne felraknom életem elsö romját,késöbb talán keresnék valami komolyabbat.tehát az elöbbin kivül mit tudnál még ajánlani?és kell e valamit telepitenem számitogépre hogy el tudjak indulni vagy csak kábellel rá kell dugni a telot a gépre és enyi?amugy win 7 van a gépemen.ja és hogy kezdjek neki és mennyi idöt vesz ez igénybe.bocs a helyesirásért.elöre is köszi.
-
callvote
senior tag
most melyik a "legmenőbb" rom ami 100%ban működik és nem kell a particiós táblát módosítani hozzá a gyáriról?
-
csirad
csendes tag
És most mit tudok csinálni hogy legyen rádiom meg zene ikon?mert gondolom ez nem a gyári rom akkor.esetleg tudtok ajánlani valamit hejette?és menyire bonyolult másik romot rárakni?köszönöm a segitséget mindenkinek.
-
csirad
csendes tag
A telfonrol alatt:android 2.3.5,alapsáv verzio:p743b01,kernel verzio:2.6.35.7-perf+ceco@hp-Linux#1,Build szám:SKatie 2.4 by ceco.ezt találtam ami lényegesebb lehet.
-
csirad
csendes tag
Köszi a gyors válaszokért.azt hogy tudom megnézni hogy milyen rom van rajta?az aksi méröm körbe számol visza beállitások visszaállitása után is,a teszt videokon pedig hagyományos.nem tudom ez segit e.
-
schellj
tag
Ez egész jónak tűnik.
Vajon skate-re is lesz?
-
csirad
csendes tag
Sziasztok.segitségeteket kérném.nemrég vettem egy skate-et,használtan és nincs rajta fm rádio se zene ikon,pedig teszt videokon ezek látszanak.mit csináljak hogy ezek látszanak,hogy birjam használni?csináltam egy gyári beállitás visszaállitást de semmi.
akinek van ötlete kérem irjon,nagyon megköszönném a segitséget.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #19852 üzenetére
A Proxi sensor kalibrálva van? Én nekem hívás után normális a fényerő még Slim Bean rommal is az volt.
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #19847 üzenetére
Na, itt van valami a nitroglass telepítéséről, csak ki kéne bogozni.
-
vizslakutya
senior tag
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #19850 üzenetére
Mert neked nincs ilyen "Fejlesztői lehetőségek" na most ezen könnyen lehet segiteni. Beállitások azon belül telefonról és ott a legutolsónál a build számot elkezdett gyorsan nyomkodni. És boldogság lesz.
-
vizslakutya
senior tag
Adamis Olvtárs !
Ezt hol lehet beállítani,mert egyszerűen nem találom és nagyon belassult a Slim."Kicsi a forrásigénye, de érdekes módon egy jópár telepített program után belassult, nem is kicsit. Már kezdtem megijedni és érlelődött az elhatározás, hogy ledúrom, de aztán helyrejött. Mai napig nem tudom, mi ütött bele. C3C0 javaslatára egyébként a háttérfolyamatok korlátozásával folyamatossá tehetjük a működést, ha nagyon bedurvulna a helyzet. Ezt egyébként a Fejlesztői lehetőségek > Háttérfolyamat korlátozás alatt keressük (ez az opció elérhető minden itt bemutatott ROM-ban"
Köszi. -
-
Dexter68
addikt
Most biztos hülyeséget kérdezek, de ha nem teszem, sosem tudom meg.
Olyan nincs, hogy van egy rom és utólag beleteszem a nitroglasst? -
Dexter68
addikt
Technikai kérdés: én CWM backupból való visszaállítás előtt is végigvájpolok mindent. Feleslegesen teszem?
-
RtgLaci
tag
Egy jó hír, hátha lesz valami ebből a közeljövőben.
-
RtgLaci
tag
Üdv, olv.-társak. Egy "újszülöttnek" minden vicc új
Tehát: Android-x86 PC-re. És ez NEM emulátor, hanem egy tisztességes bootoló rendszer. Úgy tűnik, minden működik benne, még a wifi is
Jól el lehet szórakozni vele.
-
schellj
tag
A felrakás menete: Letöltöd, sd re feldobod, cwm-ben install zip.
Én nem ajánlanám belakott romra, mert az ext3 partíciót ismeri fel a készülék belsőnek.
Friss telepítésután ajánlom, ujraindítás nélkül. Az első indítás nagyon hosszú mert telepíti és futtatja a szkripteket. Remélem segítettem.
-
schellj
tag
Na most én is kipróbálom az int2ext-et
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #19783 üzenetére
Próbáltam ezt a Faia féle Miui-t, amibe olyan szerelmetes lettél, embertelen jól néz ki, tán még a Launchert is megtartanám, bár nem szokásom a jól bevált holo-launchertől megválni. Viszont nem tudom, hogy az ext-partíciót hogyan kezeli. Nem láttam, hogy magától felépítené, mint mondjuk a Mach-Speed, de a Link2SD-vel sem működött együtt normálisan. Azt vettem észre, hogy ordít, hogy nincs több hely, pedig alig tettem rá valamit.
Kérdés: Mit néztem be? -
angelius
aktív tag
Ma újra felraktam a ParanoidJelly 1-es romot. Nagyon szerettem ezt a romot korábban csak lassú volt. Ma kiváncsiságból kipróbáltam a paranoid settings beállitásba hogy kikapcsoltam a hybrid módot. Mikor újra indult a telefon olyan érzésem volt mintha Slim bean romot használnám, hihetetlen gyors lett a rendszer. Ezután kiválasztottam az optimal Ui-t. És azon is jó müködik a rendszer. Így ez a rom bizti marad egy jó ideig.
-
Adamis
őstag
@schellj: kedves barátom! Feltettem az Xperia ROM-ot. Jelentem, marad huzamosabb ideig, úgy néz ki!
-
Dexter68
addikt
Pár napja furán viselkedik a gmail.
Hiába jelölöm olvasottnak a mailjeimet – csak jelzi, hogy van egy csomó olvasatlan.
Hiába jelöltem a spamek között egyre, hogy az nem spam – csak ott maradt.
Próbáltam mail-t küldeni – nem érkezett meg. -
Adamis
őstag
válasz
Dexter68 #19823 üzenetére
Az S-kerneleket próbáltam! Profik! A Staraddict kernel nem tudom mire jó, de nem is érdekel, amíg a másik tökéletes!
Na, megnéztem neked: a SA-kernel arra jó, hogy vannak olyan Skate-k, amelyek ATMEL MXT224_P743F érintőkijelzővel szereltek. Ezek a normál kernellel nem biztos, hogy jól mennek, mert vannak problémák (nem érzékel, rosszul érzékel). Ebben az esetben kell ez. Ha nincs probléma, nagy eséllyel nem ilyen érintőpanel van beszerelve a tiédbe, szóval akkor jó az S-kernel!
Amúgy MoDaCo-topic 1 hsz!
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #19822 üzenetére
És mit tudunk a kernelekről?
-
n00n
őstag
Ice Armor III és Ice Armor III+ között mi a különbség?
-
angelius
aktív tag
Adamis úgy látom a Slim Bean romnál még mindig meg van az hogyha feltepítem az alkalkazásokat amiket szeretnék akkor megfagy de csak akksi levételével lehet magához téríteni. Amúgy tényleg nem lenne rossz de tapasztalok néha akadásokat.
-
schellj
tag
Sziasztok!
Ezt lefordítaná valaki?
Sztem sokunknak hasznos lenne.
Google fordítóval ez lett az eredmény
:
Mi az a CPU kormányzó?
A CPU kormányzó Android szabályozza, hogy a CPU növeli, és csökkenti annak gyakoriságát, válaszul az igényeket a felhasználó forgalomba a készüléket. Kormányzók különösen fontos okostelefonok és a tabletta, mert nagy hatással van a látszólagos folyamatosságát a felület és az akkumulátor élettartamát a készülék egy díjat.
Megjegyzés: Nem lehet változtatni a CPU kormányzó, ha a telefon gyökerezik, és van egy ROM vagy alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egy változás. Továbbá, a különböző magok (a közvetítő szoftver a telefon a hardver és az operációs rendszer) kínálnak különböző készletek kormányzók.
S / W App használatához ezeket a funkciókat:
1.. SetCPU.
2.. Nem modorosság CPU.
3.. Tegrak borítani.1.. Nagyokos: A teljesítmény a par a "régi" és MinMax nagyokos egy kicsit rugalmasabb. Az akkumulátor élettartama nehéz pontosan számszerűsíteni, de ez sokkal több időt töltenek az alacsonyabb frekvenciákon.
Nagyokos is lezárná a max frekvenciának alszik a 352Mhz (vagy ha a min frekvencia nagyobb, mint 352 akkor tetejébe a min frekvencia).2.. SmartassV2: Version 2 az eredeti nagyokos kormányzó Erasmux. A másik kedvenc a sok ember. A kormányzó cél az "ideális frekvencia", és a földi létre agresszívebben felé ezt freq és kevésbé agresszív után. Használ különböző Ideális frekvenciák képernyő és a képernyő kikapcsolása, azaz awake_ideal_freq és sleep_ideal_freq. Ez a kormányzó skálák lefelé CPU nagyon gyorsan (a hit sleep_ideal_freq hamarosan), míg a kijelző ki van kapcsolva, és a mérleg-ig gyorsan awake_ideal_freq, ha a képernyő. Nincs felső határa a frekvencia, míg képernyő ki van kapcsolva (ellentétben Smartass). Így a teljes frekvenciatartományban áll rendelkezésre a kormányzó során használt képernyő-on és a képernyő-off állapotban van. A mottója ez kormányzó egy egyensúlyt a teljesítmény és az akkumulátor.
3.. SavagedZen: Egy másik smartassV2 alapú kormányzó. Elnyerte a jó egyensúlyt a teljesítmény és akkumulátor.
4.. OnDemand: ami azonnal megy Max frequency amint érzékeli cpu tevékenységét, majd vetített le az a követelmény, csökken.
5. Teljesítmény: Ugyanaz a min és max jelentése, így azt hiszem, a telefon felmelegszik és a fojtószelep nagyon gyors, de ha azt szeretnénk, hogy benchmark ez adja a legjobb eredményt.
6. Interaktív: Hasonlóan a OnDemand kormányzó, a kormányzó Interactive dinamikusan mérleg CPU órajele válaszul a munkateher helyezett a CPU a felhasználó. Ez az, ahol a hasonlóság ezzel véget. Interactive lényegesen rugalmasabb, mint a OnDemand, mert gyorsabb, méretezés maximális frekvencia.
Ellentétben OnDemand, amely akkor felidézni mérleg órajele keretében mű sor, interaktív mérleg az órajele során egy időzítő meg önkényesen a kernel fejlesztő. Más szóval, ha egy alkalmazás megköveteli a földi maximális órajele (azáltal, hogy 100%-os terhelés a CPU), a felhasználó végre tud hajtani egy feladatot, mielőtt a kormányzó kezd csökkenti a CPU frekvenciáját. Ez megszünteti a frekvencia pattogó tárgyalt OnDemand részben. Emiatt időzítő, Interactive is jobban felkészült, hogy kihasználja köztes clockspeeds közé eső minimális és maximális CPU frekvencia. Ez egy másik pro-akkumulátor javára Interactive.
Mivel azonban Interactive megengedett több időt tölteni a maximális frekvencia, mint a OnDemand (a készülék teljesítmény miatt), az akkumulátor-megtakarítás előnyeit fentiek hatékonyan kiegyenlítődik. Hosszú történet rövid, interaktív jobb teljesítményt nyújt, mint a OnDemand (egyesek szerint a legjobb teljesítményt minden kormányzó), valamint elhanyagolhatóan különböző akkumulátor élettartamát.
7. InteractiveX: Készítette kernel fejlesztő "Imoseyon," a kormányzó InteractiveX alapján erősen az interaktív kormányzó, fokozni hangolt timer paraméterek jobb egyensúly akkumulátor vs teljesítményét. A InteractiveX kormányzó meghatározó jellemzője azonban az, hogy a helyére a CPU frekvencia a felhasználó legkisebb megadott sebességet, amikor a képernyő ki van kapcsolva.
8.. Pegasusq: A Pegasus-q / d egy multi-core alapuló Ondemand kormányzó és egybeépített hot-dugulás.
Jelenlegi folyamatok a sorban, tudjuk, hogy több folyamat futhat egyszerre. Ezek a folyamatok aktív tömb, amely a terület a "Run Queue" sor, amely folyamatban van, azok kiemelt értéket rendezett (prioritást kell használni a feladat ütemező, amely aztán eldönti, hogy melyik eljárást futtatni következő).Annak érdekében, hogy minden folyamat a méltányos részesedését a források, minden futó egy bizonyos ideig, és végül megáll, majd ismét helyezzük a sorban, amíg a sor újra. Ha egy program megszűnik, hogy mások is futtatni a programot a legmagasabb prioritást az aktuális sor kerül végrehajtásra.
9. Abyssplug: abból, amit elolvastam egy módosított hotplug amely simillar a helybeni, de megvan az a képessége, hogy kapcsolja ki a mag, ha nincs rá szükség, és egy kicsit pontosabban kicsinyítés processzor teljesítményét.
10. Lazy: Ez a kormányzó Ezekeel alapvetően ondemand egy további paramétert min_time_state hogy adja meg a minimális idő marad CPU frekvencia méretezés előtt fel / le. Az ötlet az, hogy megszüntessék a instabilitás okozta gyors frekvenciaváltás által OnDemand. Lazy kormányzó szavazások gyakrabban OnDemand, de a változások jelentése csak befejezése után min_time_state a lépés kiemelkedő mintavételi intervallumot. Lazy is van screenoff_maxfreq paraméter ha engedélyezve hatására a kormányzó, hogy mindig a legnagyobb frekvencia, míg a képernyő ki van kapcsolva.
11.. Energiatakarékos: ez ellentétes a teljesítmény kormányzó, az energiatakarékos kormányzó lezárja a CPU frekvencia a legalacsonyabb frekvenciától a felhasználó által beállított.
12.. Lagfree: Ez hasonló ahhoz OnDemand. Fő különbség az, hogy az optimalizálás, hogy egyre elem barát. Gyakoriság kecsesen csökkent, és nőtt, ellentétben OnDemand ami 100%-ra ugrik túl gyakran. Lagfree nem hagyja olyan frekvencia lépés közben méretezés felfelé vagy lefelé. Ne feledje, hogy ha van egy követelmény hirtelen tört a hatalom, lagfree nem tudja kielégíteni, hogy mivel kell emelnie cpu az egyes magasabb frekvenciájú lépés a jelenlegi. Néhány felhasználó jelezte, hogy a videó lejátszást lagfree akadozik egy kicsit.
-
molnartom
aktív tag
Sziasztok!
Valaki hozzáértő nem próbálta még az új Facebook Home-ot beleintegrálni valamelyik rom-ba? Egy skate-facebook rom-ot készíteni?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy Ice Armor III alatt egy ideje, ha bekapcsolom a Wifit csak percek után kapcsolódik elérhető hálózathoz? Ha kézzel kiválasztom akkor egyből.
-
Dexter68
addikt
Nnnamostan kernel -ügyben:
Van ez az adag:
[KERNEL] S series kernel for "all" custom ROMsÉs van ez:
[KERNEL] SFR Staraddict kernels for "all" custom romsAlapvetően mi a különbség? És melyiket érdemes?
-
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #19804 üzenetére
Semmi újdonság. Egy régóta belakott skate v2 hülyült meg amit újra raktam de már appok nélkül megint elszállt. Ekkor tettem fel az IA3-at. Ez kb. egy hétig jó volt majd jött ez a nem szándékolt újraindulás (kísérlet) és a hurok. Ebből az állapotból már csak rom újrarakással lehetett visszahozni. Most a gyári rom ment vissza. Eddig (2napja) ez jó
-
angelius
aktív tag
Időközben ki próbáltam a PAC-man romot az ötlet nem lenne rossz de ez a rom is nagyon lassú alig tudtam a menűkbe lépkedni. Na meg a betű készlet kicsi, kerestem benne hol lehet beállitani de nem találtam így ez a rom sem sokáig volt fent. Találtam a HTC oldalán egy újabb MUI Romot még nem tettem fel de a késik nem múlik
-
Dexter68
addikt
Na AtomicMachSpeed 2.3.5 kipróbálva. Nem lehetett a billentyűzetet cserélni az általam megszokottra (látszólag hagyta ugyan a beviteli módnál, de aztán mégsem jelent meg), úgyhogy kuka. Ja és valami rettenetes randa tűzijáték a boot animációja.
Ment a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest