-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Én is fájdalmas búcsút intettem eme remek társaságnak, sok hozzászólásom nem volt, de folyamatos követője voltam a fórumnak, rengeteg segítséget kaptam tőletek, amit ezúttal is köszönök.
További sok sikert mindenkinek!!!
-
jekisa19
csendes tag
Üdv!
Paranoid 4.1.2. van fenn a Skatemen, és nem tudom másnál vannak e ilyen jelenségek:
1. Telefonálás után legalább 4-5 kül. alkalmazást futtat a háttérben, magától... settings, üzenetek, fájlkezelő stb.. amikből újra meg újra ki kell lépni.
2. Play-en kevés kompatibilis app van, amik elötte simán rátölthető volt.
Újrarakás már volt. Nem oldotta meg a problémát.
Amugy össz. nagyon jó és gyors lett tőle a teló. Majd 3000 pötty antutuban .Válaszokat előre is köszi.
-
jekisa19
csendes tag
válasz
Watt25 #17072 üzenetére
Szia!
Szerintem az eredmények hasonlóak, bár nekem spec CLASS 4-es kártyával 2100 pötty volt amit minap mértem.
Az eredeti T-rés ROMot/1321 pont/ sajnos ki kellett próbálnom, csere telefonom jön elvileg holnap addigra visszaalakitottam.
Amugy Zalaegerszegen a T-Pontban zokszó nélkül cserélik a telót, nem is nézték meg csak a fajtájára néztek rá.
Valamit sejthetnek ott, ha ilyen egyszerűen cserélik...
-
jekisa19
csendes tag
válasz
#40993792 #14582 üzenetére
Jobb, nekem legalább is mindenképp.
Mindkét telón valamilyen tuti custom rom van-volt. A Pulse-ot igy is könnyedén akadásra lehetett bírni, a Skatehez már azért több megnyitott alkalmazás kell.
Személy szerint mondjuk én a kijelző miatt váltottam (meg a kamera miatt is).
Akkuidő szempontjából, hasonló használat mellett Skate nálam 2-3 napot megy Pulse 3-4-et.
De ez van valamit valamiért.
Összességében nem bántam meg a váltást. Nem egy repülő, de azért el lehet vele kalandozni... -
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Kösz Kelzsoca a ROM-ot nagyon jó lett!!!
Viszont lenne egy kérdésem. Valahogy tudok törölni alkalmazást a fiókomból, hogy amikor szinkronizálok, a market ne töltse le őket? Ez a telepítés utáni első market belépés. Egyből tölti le a mentett alkalmazásokat, olyanokat is amire nincs szükségem.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Az Adobe Flash Player 11-et miért nem engedi feltelepíteni?
Azt írja, hogy a verzió még nem 2.2+ ???????????Kelzsoca Big Brother CM romját használom. A ROM nagyszerű, de a flasht nem engedi telepíteni. Ötlet? A 10.3ast engedi csak, de valamiért az is szaggatva működik.
Előre is köszi a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest