Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote #18899 üzenetére
Kicsit másképp van.
A stable verzió az, amiben csak olyan módosítások vannak, ami biztosan nem lesznek már kivéve belőle és többször lettek tesztelve, illetve már nem érkezik bugreport róluk.
A nightlyban mindig az aktuálisan elfogadott kódsorok vannak. Akkor is, ha történetesen az lehet később kikerül belőle. Semmivel sem instabilabb a másiknál, csak nem véglegesített....
-
callvote
senior tag
az egyik stable verzio..a másik nightly...
a nightly-t sürübben frissítik,mindig finomitgatnak rajta...
a másik stabil verzió...azt ritkábban frissítik,de mint azt a neve is sejteti,stabilabb..mondjuk nekem volt nightly is fent,nem volt vele bajom,de ha követtem volna a verziószámokat,hetente tehettem volna fel új romot....
a stable szerintem bőven elég..szerintem nincs szükség a nightly-ra,vagyis a folytonos telepitésekre... -
Military
csendes tag
Szevasztok!
Van hogy pár videónál a neten, azt írja ki, hogy : "this video is not optimized for mobile". - De csak ilyenen, mint pl.: NBA.com, ...
Van fent Adobe Falsh Player-em is pedig.Valaki esetleg tud segíteni?
Várom a szíves válaszokat, előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
üdv -
ZeTE
tag
Hali mindenki!
Valakinek van otlete hogy tudnam a skatem hatuljat csuszasmentesiteni? Esetleg folia vagy a gyari fenyezest leszedni? Mert a hatlap masik oldala egesz baratsagos tapintasu. Ui:szilikon tokot nem szeretnek.
Koszi az otleteket elore is -
schellj
tag
Talám ennél nagyobb csak az egy fórumra jutó utasok száma. Én utas vagyok. Van még valaki?
-
grotib
tag
válasz
buszospeter #18885 üzenetére
Szia!
Ha már így együtt vagyunk (én is buszsofőr vagyok), írj majd a CM10-ről bővebben is, ha kitapasztaltad.
-
buszospeter
tag
válasz
vizslakutya #18873 üzenetére
Ez jó!
Nem is gondoltam volna, hogy errefelé ilyen magas az egy topicra jutó buszsofőrök aránya!Egyébként most egy CM10 nyert egyelőre, de még nagyon szoknom kell.
Üdv,
buszospeter -
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill #18877 üzenetére
nem szereti a sim-kártyát, végül is miért kellene egy telefonba sim-kártya?
Próbáld meg kivenni és újra betenni a sim-et, hátha csak rosszul van bent. vagy egy full reset a rendszeren...
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok. vennék zte skate telefont, viszont az a problémája a telefonnak, hogy sim kártyával ujraindul, esetleg tudna valaki valamit ötletet adni, hog rendszerfrissitéssel kibirnám majd küszöbölni a hibát, vagy hardwares a hiba?üdv
-
Adamis
őstag
válasz
schellj #18872 üzenetére
Előző kérdésedre: partition ifo a Play-ről, erre pedig: én mondtam!
Apex-el használom, és minden gesztusalapú, nejemnek is csak úgy jár a keze a képernyőn!
@zalman90: ha nem kell rádió és vaku a fényképezéshez, valamint nem zavar egy kis röccenés a videófelvételben, akkor az alámban levő rom-ot ajánlom. Ha ezek is kellenek, akkor a CM 7.2-t tedd fel! Mindkettő a MoDaCo-n!
-
zalman90
őstag
Sziasztok , vettem egy ZTE skate telefont énis.... milyen romot ajánlatok ? A gyári (2.3.5) elég lassúcska
választ előre köszönöm
-
vizslakutya
senior tag
válasz
buszospeter #18867 üzenetére
Na Bakker ! Én is az vagyok
,nekem is a fülemben van szinte állandóan,de engem nem zavar. Igaz gumidugósat használok,ez annyira bejön,hogy be sem kapcsolom a rádiót a buszban,ezen hallgatom . (ezért kell(ene) egy jól működő rádió app az IA 3-ba ).
-
schellj
tag
Na fenn van a pajelly. Hát elsőre elég kezes jószág.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Ha van esetleg valakinek tapasztalata, akkor megosztaná velem, hogy ez a telefon körülbelül mit tud egy huawei y200-al szemben? Ha jól tudom, akkor a ramot leszámítva azonos a hardver. Arra vagyok főleg kíváncsi, hogy maga a főképernyő lapozása, meg az egyéb menükben turkálás milyen gyors, tehát általánosságban mennyire gördülékeny a telefon ezzel a szerény hardverrel.
Előre is köszi
-
krystman
őstag
válasz
buszospeter #18857 üzenetére
Próbáld ki akkor ezt a ROM-ot. Ez ugyan az mint az IA3. Csak sokkal frissebb, és benne van egy csomó javítás is már. [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 (31/10/12)] Én ezt használom, ebbe működik.
-
buszospeter
tag
válasz
vizslakutya #18859 üzenetére
Szia!
Buszsofőr vagyok ezért csak fülessel beszélhetek de nem lehet folyton a fülemben mert:
1. kényelmetlen
2. ha meglátja a Bkk-s belső ellenőr akkor feljelent ami kb. 5000,- nekem.
Viszont az övtartóban nem mindig érzem ha rezeg.Adamis:
A CM10 nem egy rossz találmány csak lehet az tart vissza, hogy olyan szépen belaktam és megszoktam a mostanit, hogy nagyon nehezen kezdek neki egy szűz romnak.Üdv,
buszospeter -
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Vitte valaki mostanában vissza a T-hez a telefonját garanciába?
Tudják még cserélni? -
schellj
tag
Adamis
Honnan tudom, hogy mekkora a system partíció a telón?
-
schellj
tag
Adamis
Úgy látom készül a paranoidjelly2 is. Tudsz róla vmit?
-
Adamis
őstag
válasz
Nem tetszik a CM10? Pedig ha egyszer rászánod magad és beállítod, annyira kezes tud lenni! Sajnálom, hogy nem jött be, én nagyon szeretem...
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Igazad van,most kipróbáltam IA 3-on tényleg nem müxik, hiába pipálod be.
Mentségemre legyen mondva sosem volt még rá ilyen módon szükségem.
tényleg mire is jó ez a mód? ha a füledben van úgyis hallod,ha meg nem fülesezel,akkor meg csereg,ahogy elő van írva -
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
ZTESkate_ROM_MoKeeOS_v1.10_20120806.zip
van újabb frissítés??
Kösz. -
buszospeter
tag
válasz
vizslakutya #18856 üzenetére
Sziasztok!
és ide is: #18855 krystman
"IA3 sajnos - lehet csak az én telefonomon - nem tudja ezt, annak ellenére, hogy van ilyen beállítási lehetőség benne."
Köszi az infókat, de tudom, hogy hol találhatóak a különböző romokban ezek a beállítási lehetőségek.
Igazából azért írtam le ezeket mert annak ellenére nem működik, hogy átállítottam megfelelően.
Újraindítás is volt a beállítás után; sőt egyszer még teljesen újra is raktam a romot.A helyzet egyenlőre változatlan:
- gyárin működik
- cm10 működik ( DE!!! cm10 nem tetszik )
- IA3 NEM működik ( pedig tetszik )=> Gyári romot használok, mert ezen funkció megléte számomra fontosabb, mint az hogy egy kicsit akad mondjuk a menü.
Üdv,
buszospeter -
krystman
őstag
válasz
buszospeter #18840 üzenetére
Menü - Beállítások - CyanogenMod beállítások - Hangerő - És itt megtalálod, hogy az értesítéseket mindig a hangszórón játsza le. És nem a fülesen.
-
yetir
tag
Sziasztok! Öcsémnek van egy ilyen Skate telefonja és kb 3 hete elkezdett beakadni videólejátszás közben és 5 másodpercenként a hang is elmegy. MXPlayert telepítettem neki korábban, májustól van meg a teló, állandóan filmet néz rajta és soha nem tapasztalt hasonló problémát. Nem hd filmekről van szó.
Gyári T-mobilos rom van rajta, eszemben sincs most neki főzött romot rátenni, szóval ez az opció kilőve.
Viszont tegnap este pusztítottam le mindent a telefonon, teljesen és raktam fel friss szoftvert és a hiba nem tűnt el...
Az MXPlayer beállításaival lehet esetleg gond, vagy más lejátszót kellene kipróbálni?
Várom és előre is köszi a segítő hozzászólásokat!
-
Adamis
őstag
válasz
schellj #18850 üzenetére
Nem tudom, mire vagy kíváncsi, de az alap dolgokat mind tudja:
ParanoidJelly JellyBean 4.1.2. - 25/01/2013
telefon - yepp
sms - yepp
wifi - yepp
bluetooth - yepp
tethering - yepp
gps - yepp
ezenkívül valami még kell?ami nem megy:
rádió
vakuhellyel-közzel:
kamera
videófelvétel (15 fps) -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #18843 üzenetére
Köszi, tesztelem a megoldást.
A Zárképernyőnél (IA3) pedig most nálam az Extra beállítások/Zárképernyő beállítások/Feloldás beállításoknál be van pipálva, hogy Feloldás Menü gombra. (Zárképernyő stílus: gyűrű, gyűrű stílus: holo) Úgy néz ki, hogy működik, feléled menüre is meg visszára is, bár elég nehéz tesztelni, mert annyira megszoktam a bekapcs gombot, hogy ahogy a telóhoz nyúlok, már nyomom is
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Nem rég vettem egy zte skatet. Leesett és a képernyő elötti plexi berepedt.
Hol tundék olcsón venni hozzá? Én is mint amatőr át tudnám cserélni a törött plexit a jóval?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #18801 üzenetére
Extra beállítások>felület>értesítési energia widget>widget gombok/válasszon widget gombokat/>a menü legalján-adatkapcsolat auto2G/3G>be - pipa.
Ezt lejátszottam és azóta nem kellett repülőznöm,megtalálta a mobilnetet ill a wifit is,oda-vissza.
(sorry,ha nem ez a megoldás,nekem bejött )Más.
Mit állítsak és hogyan,hogy ne csak a kikapcsoló gombbal tudjam feléleszteni a lezárt telefont?
Gondolok itt a vissza ill a pozicionáló gombra(gondolom az a középső lenne ),találtam egy beállítást az extra/általános/zártképernyő/feloldás beállítások-ban, de valahogy nem jön össze a dolog. -
Adamis
őstag
válasz
buszospeter #18840 üzenetére
Az alámban levő rom a hangszórón csipeg nekem...
-
buszospeter
tag
válasz
schellj #18839 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet!
Sajnos ezzel is pont ugyanaz a helyzet. A fülesen jön a csengőhang.
Mostmár csak azt nem értem, hogy a gyári rommal miért jó.Végül is nem egy nagy gond, mert arra amire nekem kell tökéletes a gyári rom is.
Esetleg rakok rá egy új launchert, és átállítom a nyelvet tadzsikra és máris nem lesz olyan megszokott.Köszi még egyszer!
Üdv,
buszospeter -
schellj
tag
válasz
buszospeter #18838 üzenetére
Én ezt használom.
Ennél a romnál nincs ilyen problem. Az usb mass storage- el volt gond. ext3 partíciót leszedtem telepítés előtt és már jó is. Egyébbként a beállítások \ rendszer menüpontnál beállítható, hogy hová telepítse a progikat. Ezt is alapban tudja. Nézd meg próbáld ki és írj, hogy mi van.
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan romot ajánlani amiben működik az, hogyha a headset/fejhallgató csatlakoztatva van akkor is a telefon hangszóróján játsza le a csengőhangot?
IA3 sajnos - lehet csak az én telefonomon - nem tudja ezt, annak ellenére, hogy van ilyen beállítási lehetőség benne.
Emlékszem, hogy van egy cm10-es - talán valami UNOFFICIAL a neve - ami tudta ezt de az meg nem tetszett.
Eddig ezt a funkciót amit szeretnék csak a gyári rom tudta. De egy kicsit kezdem megunni.Előre is köszi.
Üdv,
buszospeter -
Attila_26
aktív tag
Add el hibásként 10be nekem.5böl megjavíttatom.
-
törölt tag
Sziasztok.
Meghalt a Power Gomb a készülékemen. Valami ötlet, hogy mit tudnék vele kezdeni?
-
krystman
őstag
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy akkor kipróbálom én is!
-
Attila_26
aktív tag
szorri disz is bullsit?
-
Adamis
őstag
válasz
generic #18828 üzenetére
Nekem sokkal simulékonyabb. Ha együtt tudsz élni a nuku rádióval, a nuku vakuval (ami semmit nem ér amúgy) és a gyatrább videófelvétellel, akkor nagyon kezes kis rom-ot kapsz! Ha nem tetszik, akkor mehet vissza az IA3, de szerintem nem fogod visszatenni...
Arra figyelj, hogy alapból nem kezeli az ext particiót, így l2sd kell hozzá, de nekem észrevétlenül teszi a dolgát!Projec Butter nagyon jó lett már, úgy működik, ahogyan azt elvárja az emberfia egy telefontól!
Ja és még valami: system partició 230 mega egészséges neki, szóval kell egy kis tpt, de kezdő ismerősnek elsőre sikerült elmagyaráznom, hogyan kell és megcsinálta..
jelszó: tpthelper a playről és system 230 mega, cache 3 mega, a többi mehet data-nak! -
Attila_26
aktív tag
ha valakinek a mac adress -e miatt nem menne fel wifire a telója akkor én tudom a megoldást! csak szóljatok megoldom!!!
hibajelenség: " Your phone doesn't write MAC address, Please Confirm! "
cserébe mondhattok valami faja romot tutit
-
Adamis
őstag
válasz
krystman #18815 üzenetére
Ajánlom magamat és a ROM-ot! Egyszerűen nem leltem benne még hibát... Annyi, hogy a videófelvétel kicsit akadozik (15 fps), de nem videózok. Lejátszani viszont viszi a 320p-s videókat. Nagyobb felbontást nem nézek, mert minek? Telefonon?
Szóval nekem ez most nagyon bejött, pedig én minden ROM-ot kipróbáltam már, ami MoDaCo-n fent van! -
Attila_26
aktív tag
melyik az a fórum kedves fórumtársaim ahol tudnak segiteni?a teló mac adressét akarom újrairni mert nem megy fel a wifire....profik jelentkezését várom
-
Dexter68
addikt
válasz
krystman #18815 üzenetére
Asszem Adamisnál ez van még fent. Én az eggyel régebbi paranoidot próbáltam, de a sok fícsör a használhatóság rovására ment és elgem lett a sok bizonytalanságból, belassulásból.
Most szépen feltettem az IA3-mat, de lehet, hogy visszatérek a V2-höz... az ment a legjobban. -
krystman
őstag
Ezt próbáltátok már? [ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.63/CM10 - Android 4.1.2 (25/01/2013)] Milyen ez?
-
generic
senior tag
Ez az ext particiózás miért jó? Ha simán app2SD-vel átmásolom mem.kártyára az appokat a nem ugyanaz?
Javítsatok ki, ha tévedek..
SD telepítésnél az a gondom, hogy a programok/játékok által létrehozott data fájlok továbbra is a telefon memóriát használják, így elég hamar be szokott telleni az is, pedig csak egy alkalmazás van rajta.
Ha ext particióra telepítek, akkor ez a probléma is megoldódhat esetleg?
-
Attila_26
aktív tag
sziasztok wifi problémába tudtok segiteni?nem megy fel a wifire csak látja
-
generic
senior tag
válasz
vizslakutya #18802 üzenetére
Nekem IA3 előtt is csinálta ezt a Skate, szóval nemhiszem, hogy rom hiba.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #18802 üzenetére
Én értem ezt, de miért nem találja meg magától? Pláne, hogy pár napja még megtalálta...
-
-
Dexter68
addikt
válasz
generic #18800 üzenetére
Extra beállítások/Felület/Értesítési energia widget-nél kiveszed a pipát a legfelsőből.
És most egy kis más: IA3 van fenn, minden oké volt, szépen gurult, tette a dolgát, egy pár napja viszont nem csatlakozik automatikusan és izibe a wifimhez, csak mikor hosszút nyomok a widgetre és bemegyek a wifi beállításokba és a mobilintertet sem találja elsőre, néha ehhez restartolni kell... mi ehette meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi belépő szinten
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- Spórolós topik
- Dying Light: The Beast - Íme a hivatalos gépigény
- Delta Force (2024)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest