-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22837 üzenetére
Nahát, nekem nem ment ez az ext+ sajna akárhogy próbáltam. Nem baj, megoldottam végül másképp. SD kártyán 512mb ext3-as, primary partíciót csináltam, a 3 wipe után felraktam a jelly 2.81-et, restart nélkül rögtön egy nitroglass 2.1-et, utána restart és voilá 500 mb belső memória. Huhh, szenvedős volt. Na persze utána még felment a Gapps is, és minden jó. Csak az IGO szulinapp nem megy rá, mert (?) nem kompatibilis állítólag. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem baj, eddig jó, van facebook meg viber, meg játék
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22835 üzenetére
Megyek dolgozni ma, és ha lesz rá időm, megkeresem azt a leírást, és megpróbálom úgy, ahogy te csináltad. Bár lehet, hogy csak holnap, mert hadrendbe kellett állítani a zte-t (viber, telefonszámok, stb..). Biztos jó lesz, bár majd kipróbálom más sd-vel is. Ha az se, akkor paranoidjelly. Próbálkozom.
Köszönöm!
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22833 üzenetére
Nem, a ROM-ot és a GAPPS-t együtt csináltam. Utána újraindítás és ext2+. És ott állt. Probáltam a link2sd-t is, de nekem nem igazán jött be, mert hiába tud átmozgatni, nincs annyi belső memória a telefonba, hogy akár egy facebook-ot feltegyek. IGO meg 200 mb körül van. Tehát mindenképpen ezzel az ext2-vel kell valamit kezdenem.
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22831 üzenetére
Köszi, megpróbáltam először simán, majd a teljes leírás szerint is végigcsináltam. Ha csak a slimbean-t és a gapps-ot teszem fel, akkor jó. Ha elkezdem az ext+-t, akkor 20 perc, és még mindig semmi. 4 gb-os kártya, eredetileg FAT-re particionálva, class 4. Szerintem nem jó a kártya.
Pedig jó, teló látja, gép látja, nem tudom, hogy mi a gond, de nem baj, ez van.
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22825 üzenetére
Hello!
Feltettem én is a slimbean cuccot, minden rendben van vele. De nagyon kevés a belső memóriája ennek a telefonnak, erre hogy ment rá az IGO? Van egy nitroglass 2.1-es cucc, ami az SD kártyából leszed a telónak helyet, de az állítólag a slimbean-nel nem passzol. Azt olvastam, hogy a paranoidjelly-vel jól működik, de nem tudom, hogy megpróbáljam-e azzal. Ezt te hogy oldottad meg? Igazából második telefonként használja a párom, amíg az xperia sp-je szervizben van, de kell neki facebook, játék, stb. és az sok ennek a belső memóriának, később meg navigációs telefonnak szánnám.
-
Dexter68
addikt
válasz
aldebaran #20376 üzenetére
már elnézést kívánok, de ha csinál egy cwm backupot, akkor az megcsinálja az ext3 visszaállítást és nem kell szenvedni liveubuntuval sem, meg winwarázslattal sem, meg krétakörben sem kell fekete kakast áldozni, hanem csak egy restore-t kell nyomni az új, már felparticionált kártyáról, oszt jónapot.
-
-
krystman
őstag
válasz
aldebaran #16952 üzenetére
Én egyáltalán nem ajánlom a CM9-et, tele van hibával az egész, meg szaggat a videó alatta. Ha normálisan és mindent akarsz használni a telefonon akkor CM7 vagy egy Skate V2 tegyél fel. Ezekkel nincs gond. Nem is tudom miért ajánlja mindenki itt ezt a CM9-et, amikor tiszta hibás az egész.
-
andyTM
őstag
válasz
aldebaran #16935 üzenetére
- szerintem meg rom hiba; pontosabban: csatlakozáskor nem tudod leválasztani, nincs ilyen opció, s valószínű, hogy ez miatt van a hiba; CM9-nél ez orvosolva van.
- ha továbbra is videózgatsz, meg fényképezel, akkor vedd ki a kártyát és egy kártyaolvasóban csatlakozz a géphez és nem lesz gond. -
Takilandbau
csendes tag
válasz
aldebaran #12173 üzenetére
Szia!
Ezek a CM romok nem kezelik úgy a sim kártyát, hogy folyamatosan onnan dolgozzon, be lehet importálni simről a kapcsolatokat és ennyi, én már nem használom a simen, mert exportálom vcf be és azt most már minden készülék gond nélkül kezeli.és ha romot húzol újra, akkor csinálsz egy exportálás sd-re és utána meg importálás sd-ről és már meg is vannak a kapcsolataid.
SIM állandó kezelése mint a stock rom esetében olyan nem lesz a CM-ben..
Ha tévedek kijavítanak a szakik! -
bubus66
nagyúr
válasz
aldebaran #12173 üzenetére
(B)(#12173) aldebaran(/B)
Bocs, de ezt én sem tudom, mert én soha nem mentettem a SIM kártyára, akkor a zsocától kérdezd, meg hogy hol lehet beállítani. Hogy a SIM kártyáról használja. Mert nekem a gépen is meg van meg a google fiókomban is. Mást nem tudok, mondani. szerkeszd meg ezzel ahttp://www.mediafire.com/?5f76396e50v95we programmal. Vagy mentsd le az SD kártyára. A MyPhoneExplorer látja külön a SIM-met is meg a telefont is.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
aldebaran #11704 üzenetére
Sokszor hallottam már, csak egyszer kapj rá, majd lesz naponta-hetente rom csere
(#11695) callvote
Felteszel egy másik launchert, beállítod alapértelmezettre, aztán root explorer-ben a system/app mappába megfelelő jogosultságokkal (rw-r-r) beteszed a módosítatlan launcher2.apk-t.
-
callvote
senior tag
válasz
aldebaran #11696 üzenetére
ha itt olvasgatsz nap mint nap akkor látod hogy akad 1-2,de érkezik hozzá patch majd.
neked kell eldönteni mi a jó.én visszatértem a V2-re,azzal nincs gond.
jobban mondva az IA2-őt használtam,és arról tértem vissza a V2-re,számomra megfelel és sosincs vele semmi gondom.
rajtad áll mire akarod használni.
ez is húzható mint az ia3 ha kell,a játékok ugyanugy futnak rajta mint az ia3 alatt,ellenben ennek jobb a wifije,többek közt ezért is tértem vissza rá.
az IA sorozat jobban testreszabható,több beállítási lehetőség van,amit szerintem egy átlag felhasználó úgy sem használ ki(#11692) TOLEDOO
felteszel egy flash player 11-et és máris megszűnnek a panaszok -
Jano_023
őstag
válasz
aldebaran #11346 üzenetére
Ezt olvastam már én is. Ha jól emlékszem akkor ezek a dokkolós megoldások is almásak voltak. Én olyan Mac monitort is láttam amibe becsusztatható az Ipad és arról megy. Ez lenne a legfrankobb, egy cégnél mindenkinek lenne egy tabletje a saját személyes és céges dolgaival, persze jól elkülönített helyeken és egy nagyon hatékony munkára eszköz lehetne. Persze ilyet nálunk elképzelni, bilibe lóg a kezem.
-
apeelme
addikt
válasz
aldebaran #11194 üzenetére
valahol félreérted a dolgokat, okoska74 jól mondja...
a kártyát csak úgy tudod normálisan kivenni ha az akksit is kiveszed, de gondolom működő rendszer alatt nem távolítod el csak ha kikapcsolás menüből leállítod a telót...viszont usb mass storage-ként használva az asztali gépen lévő operációs rendszeren ha nem választod le, csak kihúzod az usb kábelt, nah az okozhat galibákat...
az általad említett menüpontnak skate esetében nincs jelentősége, ez olyankor használatos ha használt eszközön a memóriakártya "bontás" nélkül cserélhető/eltávolítható...
-
callvote
senior tag
válasz
aldebaran #11065 üzenetére
értelem szerűen ne közöld hogy szerettél volna romot feltenni vagy hasonló
szimplán a porosodás miatt vitted vissza,vagy kitisztítják(ha ez belefér a garanciába) jobb esetben nem foglalkoznak ezzel hanem adnak egy új telefont
de ezt én speciel nem tudom,ilyen indokkal nem vittem vissza telefont sosem. -
callvote
senior tag
válasz
aldebaran #11061 üzenetére
mindent szét lehet szedni
de ha szétszeded,és meglátszik akkor garanciavesztéssel jár,márpedig valószínüleg megfog,már csak azért is mert azt hiszem pl a jobb felső csavaron van egy kis"papir" ami a beázást jelzi a szervizesek számára,vagyis ha történik ilyen,ők azon látják pl.
ha netán emiatt gariztatni vinnéd,akkor ne is rakj fel semmilyen recovery-t meg romot,mivel akkor meg azért nem gariztathatod.
ha nem viszed vissza és most mégis másik romot raksz fel,akkor az általad linkelt videóban is látszik hogy:
bekapcsolod a telóban az usb hibakeresést,rákötöd a telót a gépre,és a csomagban,amit letöltöttél,abban van a clockworkmod_recovery mappa...
azon belül elinditod az install-recovery-windows.bat-ot.
ezt teszi fel neked a CWM-et.ha ez sikeres akkor a hangerő le+ bekapcsolás kombinációra nem az FTM jön be hanem a CWM menü.hozzáteszem,most jelenleg FTM-ed van,és ha a tmob oldalrol az ott leírtak alapján felteszed rá a frissítést,akkor egy tiszta telefonod lesz,úgy garanciális
-
Indiant
addikt
válasz
aldebaran #11061 üzenetére
Szerintem ne akard szétszedni. Ha megtalálod a Gyorskeresőt a lap tetején, akkor azt használva az információk tárháza nyílik meg előtted.
A porról és az FTM-ről is volt már szó.
Tisztíttatni szerintem csak garban van értelme.
Az FTM meg azt jelzi, hogy nem sikerült feltenned a CWM recovery-t. -
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
aldebaran #10578 üzenetére
(#10578) aldebaran
Nem
Tiszta telepítés és eredeti ROM
Szerintem egyedi a probléma . Sajnos IA2 alatt sem nagyon szerette a wifit. Viszont IA3 alatt határozottan jobb
Valahol a ruter környékén , vagy a telefon wifijénél lesz a gond. Nem tudom, csak logikázgatok , mert érteni nem értek hozzá . Az sokat javított, hogy a rutert újra indítottam, stabilabb a wifi jel.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
aldebaran #10356 üzenetére
Én meg vagyok fele elégedve.
Tudom ajánlani..ennyi pénzért nem veszel jobbat...vagyis igen(SE mini) de az nagyon pici..és élvezhetetlen a böngészés,filmnézés,gps.
Szóval ez a megfelelő telefon ha nem szeretnél sok pénzt telefonra szánni...és a böngszés is jó 4.3"-os kijelzőn
A Főzött Romokkal tudod élvezhetőbbé tenni,mivel a gyárin minden élvezhetetlen,és lassú.
Ami a legnagyobb hátránya (Szerintem) a kamera..nem a legjobb minőségben vesz fel és fényképez... -
callvote
senior tag
válasz
aldebaran #10356 üzenetére
megéri..főleg hogy most megint olcsóbb lett...
a felsoroltakra mind jó,de mivel ez armv6os teló,így nem fog menni pár játék..de szerintem ez nem nagy veszteség...
rom cserével sokkal többet kihozhatsz belőle,mint amit eredetileg tud,úgy elérhető lesz sok HD játék is.
én GPS-re iGo-t használok,videóra qqplayert...de ez mindenkinél máshogy van.
ár/érték arányban még mindig ez a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest