Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoocseesz
csendes tag
Az átparticionálás nem müködik,kelzsoca által készitett 2.3as rom van fent az image mappa az sd gyökerébe beállitások ès sd frissites menüpontban csak ujainditja a telefont a másik megoldás meg csak elindítja a recoverit.
-
joestone
addikt
Lenne egy kérdésem :
Használ még valaki cm7 -et a telefonon ?
Ha igen működik a deep sleep ? -
akaaka
tag
Sziasztok!
Armor 3 van fenta telomon. A proci sebességét hol vagy milyen progival tudom felhúzni? -
Adamis
őstag
IceArmor IV Erről vajon tudnak a magyar nagymesterek?
-
Dexter68
addikt
válasz
generic #19278 üzenetére
Az attól függ, hogy miben jobb... valamilyen kompromisszumot kell kötni. A rootbox nagyon tuti, nekem annyi nyűgöm volt vele, hogy nem minden videót játszott le, amit én szerettem volna. Ha ezt résmentesen hozza, fent hagyom.
A lényeg, hogy csinálj backupot a jelenlegi romodról, hogy ha meggodnolod magad, akkor 5 perc alatt visszatáncolhass. -
generic
senior tag
Van olyan 4.0 vagy 4.1 rom, ami jobb mint a 2.3 Ice Armor 3?
Szeretnék ICS-t, vagy JB-t, de mindig valami baj van velük azt olvastam.Mit ajánlatok?
-
violentSt
tag
válasz
Klayman #19271 üzenetére
erdemes kiproszalni masikkal, nekem egy nokia fulesem van amin van taviranyito
es az pl nem minden telefonnal szol rendesen
haver samu fulese ugyan ez... az is felvevogombos es szinten keszuleke valogatja mivel hajlando rendesen szolni,
szvsz elso korben egy rendes fulessel teszteld, amin nincs semmi plusz gomb, tekero, felvevo stb...
szvsz AI3 rommal teljesen rendben van a keszulek hangereje, a gyari romnal sem tapasztaltam hasonlot, a blade-nel meg erosebben is szolt... -
Joshi
titán
válasz
akaaka #19274 üzenetére
Az általad linkelt oldalt nem olvastam el és nem is fogom, én az általam linkelt megoldás alapján csináltam többször sikeresen. Hogy te a folyamatot betartottad vagy sem azt csak te tudhatod.
ui.: most inkább azzal foglalkozz hogy a jelenlegi állapotot hogy lehetne orvosolni. Én nem vagyok doktorbácsi de itt és a hungariandroid oldalon biztosan van aki tud segíteni.
-
Joshi
titán
válasz
akaaka #19272 üzenetére
Én a helyedben inkább ezt a megoldást választottam volna, szerintem a linkelt fórumon is érdeklődhetnél hátha előbb kapsz választ. Én kétszer csináltam meg ezt gariztatás miatt és semmi gond nem volt vele.
-
akaaka
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap során felraktam a telomra a CWM Recoreryt majd sikeresen rootoltam a szerkezetet.
Ezután letöltöttem a TPT Helper nevű programot így végig is vittem a folyamatot.
A kiszemelt ROM a ParanoidJelly (CM10) de miután ezzel a folyamattal végzek.....:installation instructions (upgrade from CFX2 and OctoJelly possible without wiping data)
- Download ROM, Gapps ZIPs to your SD card
- Boot into clockworkmod
- Backup your current ROM (optional but highly recommended)
- Wipe Data / factory reset
- Wipe cache
- Advanced / Wipe dalvik cache
- Mounts & Storage / format system (just to be sure)
- install zip from SD card - choose ROM zip
- install zip from SD card - choose Gapps zip
- rebootés újrainditom a telot, csak a ZÖLD kis robi figyel a telefonomon!
És ennyi....!
Mi lehet a gond, hol rontottam???? -
Klayman
csendes tag
válasz
vizslakutya #19270 üzenetére
Fel persze maxra, Megpróbálok egy másik fülest venni hozzá. Lehet hogy ez nem jó hozzá.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Klayman #19257 üzenetére
Ezt próbáld ki. Nekem ez rendesen erősített a hangon
-
Dexter68
addikt
válasz
megyerikrisz #19263 üzenetére
Nekem volt valami hasonló szenvedés, akkor valaki azt ajánlotta, hogy ne restartoljam, hanem átkapcs repülő üzemmódba, aztán vissza és bódottá... és tényleg. Mondjuk a bódottáfaktort némileg beárnyékolja, hogy ezt kell vele csinálni, de ez van.
-
megyerikrisz
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan problémája Paranoid 4.1.2-vel, hogy egy nap használat után inaktívvá válik a mobil adathasználat? Felváltva használom a wifit és az adatforgalmat, de másnap reggel, mikor eljövök otthonról és kikapcsolom a wifit, a térerő mellett/felett már nem mutatja az adatforgalom ikonját. A beállításoknál ugyanakkor azt mutatja, be van kapcsolva. Ilyenkor teló restart és minden működik.
Ezt leszámítva egyébként teljesen meg vagyok elégedve a rommal.
Köszi
-
schellj
tag
Itt egy gyönyörű rom. Visszaraktam a magyar billentyűzetet, Így teljesen használható.
-
akaaka
tag
Sziasztok!
Rootolni szeretném a Skate telómat.
Viszont már ez első lépésnél bizonytalan vagyok!
Az én telefonom kártyafüggetlen (újonnan igy vettem), viszont a http://hungariandroid.com oldalon csak T-mobilos usereknek ajánlják a módszert.Akkor most esetemben mi van?
-
Klayman
csendes tag
válasz
Dexter68 #19256 üzenetére
Nem a gyári fülessel használom. A füles teljesen jó, az előtt más telóhoz használtam és azzal szépen, hangosan szólt. Szerintem gyengye a ZTE kicsike erölködője. vagy nagyon korlátozva van gyárilag. Próbáltam keresni ilyen hangerő boost szoftvereket de 1 jót sem találtam.
-
Dexter68
addikt
válasz
Klayman #19249 üzenetére
Alapvetően a hozzáadott füles katasztrófa. Nyilván nem vár el az ember audiofil élményt, de valahogy úgy van összerakva, hogy ha simán beteszed a füledbe, akkor alig hallasz valamit. Ha beljebb tolod, hogy már szinte fáj, na akkor elkezd megjönni a hangja. Érdemes lecserélni.
-
Klayman
csendes tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy nem ismer valaki olyan programot ami növeli a fülhallgató hangerejét? Mert szerintem ez katasztrófa.
-
Klayman
csendes tag
Jelentem. Sikerült felraknom az Ice Armor III-at
2 alapvető pozitivumot vettem észre már az első pár percben.
Az egyik a gyorsaság javulása. A másik az érintőképernyő mintha jobban szuperálna.
-
Klayman
csendes tag
Üdv ujra!
Neki vágtam az ROM cserének, De elakadtam. A leírás szerint megpróbáltam lecserélni a Original Recoveryt Customra. Először ráhagytam a driver telepítést hátha megcsinálja magától de nem, ekkor akartam manuálisan felrakni a win 7 drivert ám érdekes a dolog mert sem a handset driver nem megy fel szerintem sem a másik. Próbáltam újra indítani is de nem segített.
Csatoltam képernyőképet a jelenségekről:
Handset telepítésénél ennyit ír
: [link]
A winusb manuális telepítésére meg ezt dobja:
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm.
Ja és Windows 7 Ultimate 64-bit!
-
Mr.Peter
aktív tag
Az mitol lehet, hogy ha egy alkalmazast at helyezek az SD kartyara akkor attol meg ugyan ugy foglalja tovabb ahelyet a telefon belso memoriajaban is.
-
zalman90
őstag
mi lehet a gond hogy a tpt nem indul el ? nyomom a hangerő+ középsőgomb powergomb kombót de semmi... az images mappa megvan az SD-n
-
Adamis
őstag
Szerintetek az miért van, hogy a Sygic navigációból a rendszer mindig kilép fél óra után? Illetve nem is lép ki, csak leviszi az értesítési sávba, engem kidob az asztalra, de a progi fut tovább, mert mikor értesítési sávból visszamegyek, ott folytatja, ahol abbahagyta? Nem értem... RB 4.2.2.
-
Dexter68
addikt
válasz
Klayman #19231 üzenetére
Én már harmadszor térek vissza a V2- höz és mindíg lenyűgöz a sebességével... ha stabil, gyors romot akarsz, akkor ez a barátod. Vagy az IA3. Ha érdekelnek a csudacsiribiri fícsörök, akkor lehet nézelődni akár Rootbox irányba is. A lényeg, hogy ha belaktál egy rendszert, akkor recoveryben csinálj róla backupot, így kockázatmentesen vissza tudsz állni, ha nem jönne be a váltás.
-
Klayman
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég lett egy ZTE Skate készülékem. Na most ezen gyári 2.3.5-s Android fut. Olvasgattam itt, illetve az 1.hsz-t is olvastam. Lenne egy-két kérdésem. Még pedig, hogy melyik a jobb rom a V2 vagy az Ice Armor III? Az IA III-hoz kell TPT ? mert olvastam,hogy az veszélyes és lévén, hogy az első android rendszer telepítésem lesz, nem ezzel kezdenék. Illetve még annyi, hogy megéri e egyáltalán felrakni a Custom ROM-ot.
Előre is köszönöm a Válaszokat.
-
krystman
őstag
Milyen ROM lehet ez? [BLUEMONTE 1.8.D Final for the ZTE-Skate]
-
schellj
tag
Lenne egy kis problémám. Amikor rádugom a gépre a telefont, a töltésen kívül nem történik semmi. Recoveryből sem tudom felcsatolni a telefont. Találkozott már valaki ilyennel?
-
krystman
őstag
Köszi szépen a segítséget! Megpróbáltam, és tényleg a karakterekkel volt a baj. ŐŰ ezekkel. Régen nem volt gond ez.
-
violentSt
tag
válasz
krystman #19221 üzenetére
Nem csak az ő, ű a problemas pl.: á, é is, de ellenorizheted gepeles kozben figyeld a kulonbozo karakterek bevitelekor mennyi van meg vissza
erdekes h pl ha á helyett à (vesszo ugye ellenkezo iranyba) irsz akkor az csak 1 karakter... de a mi á-nkat asszem 3 nak szamolja
Szvsz szolgaltatok altal kitalalt lehuzas -
krystman
őstag
Értem. Akkor majd kipróbálom hosszú őű nélkül! Egyébként Telenoros vagyok, eddig tényleg nem volt gond ez! Régen a Nokia 6300-án ilyen gond nem volt.
Köszi különben! -
krystman
őstag
Miért van az, hogy 160 karakteres SMS-t, 3 részben küldi el? Mikor 1db SMS-be is beleférne? Mit kellene állítanom?
-
schellj
tag
Adamis írta a múltkor, amikor a MIUI romokról beszéltünk, hogy a MIUI V4 nála is azt csinálta, hogy nem működött a teló mikrofonja és ezáltal nem tudott telefonálni. Jelentem rájöttem a hiba okára. A multilang. pack nyírja ki, nem tudom miért.
-
zsola32
őstag
sziasztok
új vagyok a témában, a segítségeteket szeretném kérni.
az egyik munkatársamnak van egy ilyen ZTe Skate telefonja, amit múlt év júliusában vett.
a telefon jelenleg nem működik, nem tudja rajta elindítani az androidos rendszert.
ha elviszi gariztatni és megcsinálják, ér ez a telefon használtam 20ezret szerintetek?(progikat nem tett fel rá semmit, az 1. hsz-t elolvastam, a munkatársam elmondása alapján, nem csinált a telefonnal garivesztéssel kapcsolatos dolgokat.)
köszi
-
qamu74
őstag
Hi!
Most ennek a telefonnak mennyi a belsőtártere?
Alig raktam fel valamit és már is azt írja ki a telefon,hogy szabadítsak fől tárhelyet, mert betelt.
200 mb lenne a belsőtárhely?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest