Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saucelori
tag
válasz
molnartom #19698 üzenetére
Ugye már nincs cserekészülék a T-nél?
Egy kis por ment a kijelző alá, azért le lehet gariztatni (vittem már vissza vaku kisülésért és hangszóróproblémákért, ki is cserélték, de ebben nem vagyok biztos) ?És ha nincs cserekészülék, akkor le lehet vásárolni az utolsó listaár szerinti árát?
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #19692 üzenetére
Annak mi lehet a módja, hogy a számomra felesleges appokat (Whatsapp, Facebook, Skype, Twitter, Google +, Google Talk, QuickOffice, PowerManager, Accuweather Platinum) kikotorjam belőle?
Annyira utálom, hogy valaki csinál egy jó romot és teleszemeteli mindenféle szirszarral... Szerintem elég nagyfiú vagyok, hogy eldöntsem, hogy milyen app-al kommunikálok, milyennel szeretek időjárást nézni, milyennel szeretem az energiabiszbaszokat kapcsolgatni. Ha rajtam múlna, mindenből a legkisebbet, a legkisebb erőforrás-igényűt tenném bele, oszt mindenki pakolhat magának olyan launchert, meg mifenét, amilyet akar. -
Dexter68
addikt
Ezek a spanyolok nagyon beindultak.
-
angelius
aktív tag
Paranodi Jelly és A Slim Bean után vissza tértem az Ice Amor 3-ra. Slim romot mikor felraktam egész jónak indult de ahogy felraktam az appokat érezhető volt hogy lassúl. A PJ meg idegesitett hogy olyan lassún nyitja meg az appokat. Gondolkodtam mit rakja fel és az Ice Amor 3-ra esett a választás Frissitettem a kernelt és a google playt. Hihetetlenül gyors, egyenlőre marad ez.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Keeperv85 #19678 üzenetére
Köszönöm,pedig jó lett volna,mert már nagyon unom ezt a szilikon tokot,de anélkül egyszerűen kicsúszik a kezemből
Visszaraktam Slim romot,jó lett minden csak azt nem tudom beállítani,hogy benne legyen a status barban a némítás,rezgés stb állítási lehetősége.
Vagy jó lenne a két ujjal lenyíló menübe berakni,de arra sem jövök rá.
Vagy ,hogy tudom egyszerűen,gyorsan megváltoztatni a csengetési módot? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #19675 üzenetére
Nem lehet rá fém hátlapot tenni, mert nullára tenné az összes létező jelet, így nem is gyárt senki ilyesmit.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #19675 üzenetére
Valaki homokfúvással ért el jó eredményt. Sztem ehhez nem gyártanak fém hátlapot, mert annyit nem ér az egész cucc, függetlenül attól, hogy mi szeretjük
-
vizslakutya
senior tag
Valaki nem tud esetleg valahol fém,lehetőleg "szálcsiszolt" hátlapot?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #19671 üzenetére
Nem raktam fel, Link2sd-ét használok. Azt vettem észre ha INT2EXT fent van lassabban települnek az appok. És ha Nitroglass akartam felrakni, nem indult el a rom, az Andrenalin meg semmit nem csinált.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #19668 üzenetére
Én feltettem az Apocalypse Romot ment minden, nem volt vele gond. Közben A mokees után feltettem a Slim Bean romot gondoltam adok neki egy esélyt bár a bluetooth miatt gondolkodtam rajta. De meglepően gyors. A ParanoidJelly-ben azt szerettem hogy majdnem minden müködött, de az idegesitett hogy picit lassan lépkedett a menübe ki-be.
Zte Skate SlimBean 3.1 - Android 4.2.2
-
angelius
aktív tag
válasz
denes04 #19658 üzenetére
Dénes találtam valamit neked egy olyat mint a h3 mach csak ez 2.3.7- re alapul. CM7 Apocalypse Rom Apocalypse Rompróbáld ki. Én most a mokees 1.10 raktam vissza mert gyors egyenlőre várok még a 4.0 felettivel.
-
Adamis
őstag
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #19653 üzenetére
hmmm... ilyet még nem tapasztaltam. App-pal csináltam már panorámát, mondjuk az jobban sikerült, mint az ICS Camera által csinált, de szegény fényképezője annyira gyenge a skate-nak, hogy majdnem mindegy, hogy kis szar képet csinálok vele vagy nagyot
Normál esetben a Skate fényképezője tudja?
(mondjuk, ha ezzel lehetne telefonálni is, meglenne az álomtelefonom)
-
Dexter68
addikt
válasz
krystman #19648 üzenetére
hát nem tudom... a H3 "foltozott" Mach Speed nekem jobb, mint eddig bármelyik. Gyors, stabil, minden része működik. Pont az ilyen nyűgeim miatt nem ragadtam le egy JB romnál sem, mert zavartak azok a dolgok, amik nem működtek, zavartak a lassulások. A sima H3-tól nagyon nehezen váltottam, mert tényleg szuper, de a MS szerintem mindent visz.
-
krystman
őstag
Szerintem ezek a ROM-ok már annyira össze vissza vannak kotyvasztva, hogy már inkább rosszabbak, mint jók. Ez a H3 foltozott valami is, nekem közel sem jó. A rendes H3 Blues az tényleg nagyon jó lett, de ez nem jó szerintem. A JB Rom-ok is rosszak szinte. Sok az akadás, a vidók is inkább akadozósak, én semmi előnyt nem látok, JB ROM-al kapcsolatban. Inkább rosszabb lesz a telefon mint jó. Pedig szinte mindegyiket kipróbáltam, de a 2.3.5 és a 2.3.7-es ROM működik igazán jól ezzel a telefonnal.
-
angelius
aktív tag
A SlimBean-t C3CO frissitette [SlimBean]
ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81
-
violentSt
tag
Nalam a slim 4.2. egesz jol teljesit
Igaz nem is nagyon hasznalom napi 1-1,5 ora zene
Plusz 2-3 ropke telefonhivas
2,5 nap alatt felig van az akksi
Viszont mp3 neha neha megakad egy pillara. :/ nem surun egy album alatt kb 2x forrul elo -
Az uj paranoid 2.81 nálatok nem fagy?
-
Valaki mondja.már meg hogy a h3 m. s. nél miért több minnt 350mb szabad hely van.???
-
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19634 üzenetére
Jaj, tudom, nehéz volt előcsalni a "Beviteli mód" párbeszédablakot. Nyisd meg a Keresőt (tulképp mindegy, csak legyen egy üres beviteli meződ), az üres beviteli mezőn tartsd lenyomva az ujjad, akkor előjön, hogy beviteli mód és itt módosíthatod az alapértelmezett billentyűt. Lehet, hogy van más módja is, de mivel megcsináltam, azóta nem piszkálom.
-
A h3 mach speednel lehet masik keyboardot hasznalni?
Mert playrol leszedtem de csak a gyarit hozza be... -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #19629 üzenetére
A H3 Match-nál Skate az alap splash-screen, de van valami patch, ami robotosít:
EXTRAS:
(flasear SIN WIPES)
FIX-splash (SOLO PARA H3.MACH.SPEED - Añade nuevo Splash para corregir icono carga-bateria en apagado)
Cambiar DPI a 240 (ver las letras e iconos más grandes, o sea, al tamaño natural del skate)
cambiar DPI a 200 (tamaño más pequeño. Solo va bien con ADWlauncher)
TECLADO CLASSIC ANDROID -
vizslakutya
senior tag
-
zalman90
őstag
Használ valaki még 4.1.2 Jelly bean-t ?
ma frissítettem a paranoid android verziót 2.81 -re , és azóta nem működik a google play , pedig újra is telepítettem már , valakinek hasonló ?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #19616 üzenetére
Gyakorlatilag a Mach Speed a H3 Blues-nak egy felturbózott változata. A Blues tartalmát, tudását itt meg tudod nézni.
-
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19614 üzenetére
Én romcsere előtt általában csinálok egy mentést az App Backup & Restore progival és a Titanium Backup -pal is. Amit lehet, tisztán visszainstallálok az előbbivel, majd amihez elkerülhetetlen visszatolom az adatokat a Titaniumból.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #19618 üzenetére
Ha azzal visszateszed a mentést, akkor visszateszed a romot is vele együtt. Hacsak nem valamelyik 6.2 feletti verzió, ami darabokban is tud visszaállítani...
-
angelius
aktív tag
Próbálta valaki a PhoneDroid romot? [link] felraktam és elég gyors meg jól teszi a dolgát.
-
Az hogy lehet hogy a a tàrhelyem 370 mb amikor eddig max 100 volt a többi romnàl?most a h3 mach speed van fenn.
-
angelius
aktív tag
Segítség eltünt a zöld robotom
Most már csak az van ki írva hogy ZTE SKATE
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #19616 üzenetére
"Ha előtte csináltál crw backupot,akkor 90 %--ban visszamennek az appok."
Mi az a crw?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
denes04 #19614 üzenetére
Ha előtte csináltál crw backupot,akkor 90 %--ban visszamennek az appok.
Ez Rootbox mennyire zabálta(ja) másoknál az aksit?
Nálam elég rendesen eszegeti,lehet,hogy megválunk egymástól?
Tetszene ez a gyorsított rom,de leírása annyira ,de annyira spanyol :-(
Esetleg valaki megosztaná,hogy mi van benne és mi nincs? -
angelius
aktív tag
Ma rakta fel C3CO a ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81/CM10 végleges változatát [link]
-
Dexter68
addikt
válasz
denes04 #19610 üzenetére
hát elsőre elég sokáig forog... párszor nekifutottam én is. Először nem csináltam meg rendesen az ext3/swap kombót, akkor talán volt ilyen is, hogy pörgött a méhecske, de egy akksi-ki-be után elindult a rom. Utána sokáig nem értettem a lelkivilágát, mert görcsösen ragaszkodtam a jól bevált Link2sd-hez. Aztán nagy nehezen rászántam magam és rendesen felparticionáltam a kártyámat, és kipróbáltam, hogy mit csinál a LInk2sd nélkül. Na azóta van jó világ
-
schellj
tag
Csatlakozom Dexterhez.
Feltettem a H3 match speed-et.
Annyit mondanék, hogy húúúúúúúú meg háááááááá és wwwooooowwww.
Gyors, minden müködik és nem zabálja az akksit. Reggel 6-kor 51% volt és most 47%.
Megy az időjárás frissítés óránként, és email check óránként. Na varjatok rá gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest