Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
nos
felraktam a IA3-at most már ezen sincs market, sem play alapból
fiókot sem hajlnadó létrehozni
-
qamu74
őstag
Na sikerult a recoweryt feltennia tpt helper segítségével!!!
Rom telepítésnél mik a lépések?
Gondolok itt a wipe data factory stb -
violentSt
tag
végig csináltam 2x is
elöszőr a böngészőt nem találta a vending csere után és a play sem indult el váratlan hiba folytán
majd másodszor (mindent csináltam az elejéről recoveryből) a böngésző megmaradt ugyan de a play továbbra sem akar indulni
sajna pedig bejött volna az a rom
igy asszem marad az IA3
köszi a helpet mindenkinek

-
qamu74
őstag
ezen a mobilon recowery sincs helyette FTM felirat jelenik meg
-
qamu74
őstag
Meg van a készülék,hogyan kell rootolni?
-
violentSt
tag
Sziasztok!
Feltoltam a skate v2 verziot
szep is jo is csak egy gondom akadt, az istennek sem tudom a marketet playre firissiteni
Recoverybol faktory reseteltem ujratelepitettem az egeszet de ugyan az
ami nem is lenne gond csak epp az eddig megvasarolt appjaimat ujra ki akarja velem fizettetni...
Valaki megoldas?
thx -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Felszeretnék rakni egy jó kis főzött romot, tudom hogy kell nem először csinálok ilyet, hanem inkább az lenne fontos, hogy a rom ne tegye tönkre a vakuját. Melyik a legjobb rom ahol működik a vaku? Skate v2?
Előre is köszi!
üdv.:
pacman -
Apaxp
senior tag
válasz
qamu74
üzenetére
Először is üdv közöttünk.

Az első hozzászólás elolvasását ajánlom. itt találod -
qamu74
őstag
Most lettem Skate tulajdonos(EZ most jó,vagy rossz nem tudom-nem a telefon,az jó,hanem ,hogy Skate tulaj lettem), és azt szeretném kérdezni, hogy a telot hohgyan kell rootolni?
-
Adamis
őstag
Nemsokára kaptok tőlem valamit!

-
szponzor
senior tag
válasz
Adamis
üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Faterom örökölte a Nexus S-emet a Skate helyett, a Skate-et meg barátnőm kapta meg. Eddig SkaTe v2 volt rajta, de most lecseréltem Mokee OS-re (1.10-es). Gondoltam RAM szempontjából használhatóbb lesz a 2.3-as Android, de a gapps folyamatosan FC-zik, pedig volt cache-, dalvik cache wipe és factory reset is. Ha még sokáig csinálja, akkor lehet, hogy újrahúzom. Van esetleg ebből újabb verzió?
-
scyllarus
veterán
Sziasztok! Több mint egy év után itt hagylak titeket... Nagyon sokat tanultam itt, első droidos telóm volt, de jött egy jó lehetőség és továbbléptem. További jó fórumozást és stabil romokat mindenkinek!
-
sch_a
addikt
Üdv!
Egy ismerősöm Skate-je bootloopol. Pedig a gyári ROM van rajta. Mit lehet kezdeni vele? -
Adamis
őstag
válasz
szponzor
üzenetére
Ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni (nuku rádió, nuku vaku, gyenge videózási képességek), akkor ajánlható az újabb vonal is (ParanoidAndroid és ParanoidJelly 1/2 C3C0-tól, vagy CFX 2/3 tilal-tól), ha nem, akkor CM7.2 szintén C3C0-tól!
Zsolt: már meg is jöttem! Tudod: emlegetett szamár...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szponzor
senior tag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb ROM Skate-re? Használhatók az ICS, JB ROM-ok vagy érdemesebb inkább Gingerbread vonalon maradni?
-
aldebaran
addikt
Most IA3 van a telón.
Sajna semmilyen software-t sem frissít és nem is telepít semmit a play-ből, akármit csinálok. Ezért arra gondoltam, hogy újratelepítem valamivel.
Mit ajánlotok?
Leginkább telefonálásra, néha fényképezésre/videózásra használom, de néha a játékok is sorra kerülnek.
Ja és a Sygic GPS nagyon fontos, hogy működjön!
Laucherem most és később is valszeg az SPB Shell 3D marad. -
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill
üzenetére
Nekem hibátlanul működik...

-
skidrowkill
aktív tag
válasz
skidrowkill
üzenetére
megtaláltam a haladó beállításban a proxy kalibrátort, kelibrálja is, csak utána ugyanúgy nem sötétedik el a kép hívásnál!
-
skidrowkill
aktív tag
hogy lehet az ext particiót törölni?
2. kérdés: a CECO parandroidján hogy lehet proximity szenzort kalbrálni, mert a marketben azt írja hogy nem támogatott eszkjöz, leszedtem netről ráraktam sd-re , telepítettem és azt írta nincs telepítve! -
Military
csendes tag
Szevasztok!
Van hogy pár videónál a neten, azt írja ki, hogy : "this video is not optimized for mobile". - De csak ilyenen, mint pl.: NBA.com, ...
Van fent Adobe Falsh Player-em is pedig.Valaki esetleg tud segíteni?
Várom a szíves válaszokat, előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
üdv -
qamu74
őstag
Sziasztok!
Most írok először ebbe a topicba,ugyan is elcseréltem a telefonom egy Skate-re és némi pénzre.
Kérdésem a következő lenne, van erre a telefonre 4.1.2 JB rom?
Ha igen hogyan kell telepíteni?
Üdv! -
schellj
tag
válasz
generic
üzenetére
Annyiban, hogy pl.: neked van egy 512mb-os ext2 partíciód, és a telóban a szabad belső tárhely pl. 90 mb akkor miután ezt feltetted azt írja ki a telód, hogy belső memória: 602 mb. Valójában ez valamivel kisebb lesz.
Nekem 475 mb. Azt nem tudom, hogy összecsatolja-e a kettőt, vagy a memokari ext2 partícióját ismerteti fel belsőként. De van akinek ez 1024 mb.
-
schellj
tag
válasz
Mr.Peter
üzenetére
Szép ez a rom nekem fenn volt egy hónapig. Nekem is ezt csinálta, én megoldottam a wondershare mobilego programmal. Hibakeresést be kell kapcsolni és kész. ( ezzel a rommal 4 napig bírta egy feltöltéssel)
Scyllarus : Megtaláltam, hogy mi terjaszti ki a belső memóriát. Fentebb linkeltem az int2ext+ progit. Ez minden rommal működik. Nekem a jellywizzed van most fenn. (Pa 4.1.2.) és ennél is működik. közel 500 mb a belső memóriám.
-
Mr.Peter
aktív tag
Winsows-t újraindítás megoldotta a dolgot. 
-
Mr.Peter
aktív tag
Nekem most ez a verzió van fent, és amikor rádugom a gépre és bekapcsolom az sd kártya megosztását, akkor újraindul a telefon.
Egyszer jó volt, és most akárhányszor rádugom ezt csinálja. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gubanc?
(16gb-os sd) -
molnartom
aktív tag
válasz
schellj
üzenetére
Na feltettem, már volt 507 MB a tárhely. De amiket használok programok állandóan leállnak (exchange email, alapból nincs is rajta, úgy kell külön feltenni, a céges naptárat nem akarja szinkronizálni).
Ment vissza az IA3. Pedig tényleg tetszik, az ikonok, a menü minden, de így számomra a mindennapi használatra alkalmatlan. -
zalman90
őstag
mennyire tűri a proci húzását ? valaki probálgatta már ? jelenleg 787 mhz re van maximalizálva
-
schellj
tag
válasz
molnartom
üzenetére
Ezen az oldalon lejjebb görgetve megtalálod azint2ext+ progit. Azt szedd le ami mellé ez van írva: (Recommended and featured in CronMod 1.0.6)
Ezt aztán feldobod az sd-re és recovery-ből feltelepíted.(install zip)
format ext sd, és reboot. Az első indítás nagyon lassú lesz. Aztán nézd meg a tárhelynél mit látsz. -
molnartom
aktív tag
válasz
schellj
üzenetére
Csak az SD-Ext-re nem tudok telepíten programokat. A link2SD nem kompatibilis a play szerint, mondjuk máshonnan letöltve fel tudtam telepíteni, de valami elindul róla valami meg ne.
pl. Business Calendar: OK
3 betűs magyr navi: nem OKVagy link2Sd nélkül hol tudom beállítani a telepítés helyét? Seholn nem találtm meg a romban.
-
callvote
senior tag
valaki help !
régen használtam a handcent sms-t..most megint feltettem,de nem találom benne hol van az időzített sms küldés beállítása...régen be tudtam állítani hogy pl este 22 kor küldje el..de most egyszerüen nem találom....
-
generic
senior tag
Ezt a romot is ki szeretném próbálni.

-
schellj
tag
válasz
molnartom
üzenetére
A billentyűzet azért nem jó, mert kivették belőle az összes nyelvű kiosztást helytakarékosság miatt. Csak spanyol van benn.
A megoldás egyszerű: A normál paranoid romból kiveszed a system\ app mappában található LatinIME.apk filet és átrakod a jellywizzbe ugyanoda. kb 3 másodperces meló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

), de nekem az első negyed óra alatt frissült!

Lényeg: