- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joshi
titán
válasz
ouzohuto #17616 üzenetére
IA2 de használtam már Skatev2-őt is, IA3-ra nem váltok mert akkora előrelépés nem lenne viszont már elég jól belaktam a telót úgyhogy marad ami van.
ui.: nem a Kindel Fire-hez akartam hasonlítani, pl próbáltam Galaxy S Plus telót is de az is mérföldekkel gyorsabb. Oké hogy nem egyforma hardver de pont ezért lassú a Skate még egy hétköznapi használatra is. Hogy neked megfelel az egy dolgod.
-
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #17503 üzenetére
Biztosan jó lesz az is. Csak sajnos lehet az már olyan ár kategóriában lesz ami már kicsit magasabb mint mondjuk egy Skate. Bár most nagyon sok új telefon jött ki azok biztosan lenyomják majd az árakat.
Off:már ki is néztem a Motorola razr maxx HD-t. Bár állítólag nem jön hozzánk. Sajnos...^Clown: biztos, honnan tudod?
-
Watt25
veterán
válasz
ouzohuto #17480 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy sajnos nem csak 2-3kb marad a telefonon, hanem a programhoz tartozó dalvik-cache könyvtárban lévő .dex file és a program által használt minden adatállomány (persze ez programtól függhet), illetve, ha van, akkor a natív kódot tartalmazó .so file.
Szóval, sajnos akár több MB is a telefon memóriájában maradhat, akkor is, ha átrakod SD kártyára. -
Majci
tag
válasz
ouzohuto #17445 üzenetére
Itt jól lehúzták az Intelt. http után kell : nem értem miért nem írja be
-
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ouzohuto #17240 üzenetére
Én ellenkező véleményen vagyok: ne rakd tokba. Elnyomja a legtöbb idővel a ragasztásokat, vagy elszínezi a hátlapot. A szilikonos fél-tokok akkor jók, ha nem akarsz sűrűn kártyát cserélgetni, de amúgy azt is kerülöm. Zseben kell hordani és ügyelni, hogy ne legyen mellette semmi fém és nem lesz baja.
-
molnarpeter
nagyúr
-
scyllarus
veterán
válasz
ouzohuto #16236 üzenetére
GSG3 - SGS3 ?
Igen, az Se fanok is azért köpködnek, mert későn jöttek rá, hogy vettek egy telót drágábban, ami rohadt gyorsan lapozza a névjegyzéket, meg lehet mindenkinek mondani, hogy Snapdragon 2 van benne- de ha használni is akarja valamire, akkor kifolyik a szemeÉs még egy egyszerűbb játék is nagyobb élményt ad ekkora kijelzőn, mint a 3D-s csodák miniatűrben. Ami ugyanezt tudja, csak gyorsan is, az meg min 2x drágább.
-
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #14287 üzenetére
Nekem a hálós nem jött be. Írni fogok egy összehasonlítást mert már szinte minden tok volt nálam és nekem a szilikon tokok jöttek be. Még a linkelt oldalról a kihajthatos könyv szerű. De az sajnos nem fér el zsebben. Én a szilikon tokot tudom bátran ajánlani. És nem is drága.
-
PNP
őstag
-
PNP
őstag
-
Regiee
aktív tag
válasz
ouzohuto #5129 üzenetére
Hát most rakom fel harmadszor, már formáztam recoveriben mindent, felrakom a romot, magyar filet letöltöm a golauncerhez és utána, Opera mini, facebook, facebook messenger meg semmit nem enged telepíteni kiírja hogy "Hiba a(z) XYZ letöltése közben. Nincs elég hely az eszközön!"
Próbáltam link2sd-ben is állítani belső-külső tárhelyet de semmi nem változik :/ Pedig tetszene ez a rom szerintem -
sisa.peti
csendes tag
válasz
ouzohuto #5050 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis gondom!
Amikor bedugom a telefonom a gépbe, akkor nem érzékeli a telefont, csak azt hogy van egy külső meghajtó. Amikor rákattintok, akkor azt írja ki hogy helyezzen lemezt a meghajtóba.
Tudna valaki segíteni, hogy hogy oldjam meg a gondot? Töltsek le egy drivert vagy a telefonon is be tudom állítani az hogy a gép érzékelje azt hogy be van dugva?
Köszi szépen! -
gabe96
aktív tag
válasz
ouzohuto #5042 üzenetére
Nekem szépen bírta, nem is akartam lecserélni, csak már kicsit karcos volt.(apukámnak még mindig az van rajta)
Nem ebayről rendeltem, hanem Clown kollégától vettem meg azt az utolsó fehéret(nagyon korrekt, türelmes volt, a csomagolás original)
A tok ettől függetlenül tetszik, jó kinézetet ad a telefonnak, a védelmét meg nem szeretném kipróbálni: D -
viperabácsi
addikt
válasz
ouzohuto #4691 üzenetére
Kézmosás után a teljes készüléket áttöröltem szemüvegtisztítóval ,majd lehúztam a régi fóliát.
Ezután az új fóliához kapott törlőkendővel áttöröltem a kijelzőt,majd a fóliáról lehúztam az 1- es jelű füllel ellátott védőréteget félig ráillesztettem a készülékre majd teljesen lehúztam a védőt.Vigyázz ,hogy ne érj se a fólia sem a kijelző felületéhez ujjal!Mikor ezzel megvagy kihúzod alóla a levegőt egy bankkártyával majd eltávolítod a 2-es számú védőréteget.Már kész is .Tovább tart leírni mint megcsinálni .
-
kelzsoca
félisten
válasz
ouzohuto #4265 üzenetére
Jelenleg két megoldással tudod rootolni a Skate-et:
1. felrakod a clockworkmod recovery-t, és ebből telepíted a root csomagot.
2. felflasheled fastboot-al, az általam módosított boot.img fájl a boot partícióra, majd újraindulás után rootolva van a készüléked.(#4267) Davidkasd91
Felteszel egy custom romot recoveryből, ami támogatja az OC-t.
-
joestone
addikt
válasz
ouzohuto #4260 üzenetére
A procihúzáshoz a kernel forrásában kell módosítani (acpuclock.c) .
pl :
{ 1, 806400, ACPU_PLL_0, 4, 0, 201600, 3, 7, 122880 },
{ 1, 825600, ACPU_PLL_0, 4, 0, 206400, 3, 7, 122880 },
{ 1, 844800, ACPU_PLL_0, 4, 0, 211200, 3, 7, 122880 },
{ 1, 864000, ACPU_PLL_0, 4, 0, 216000, 3, 7, 122880 },
{ 1, 883200, ACPU_PLL_0, 4, 0, 220800, 3, 7, 122880 },
{ 1, 902400, ACPU_PLL_0, 4, 0, 225600, 3, 7, 122880 },
{ 1, 921600, ACPU_PLL_0, 4, 0, 230400, 3, 7, 122880 },Ha ez lefordult akkor kell egy boot.img fájlt gyártani és a frissen fordított kernelt (zImage) belerakni. A root jogokhoz még egy dolog kell ez pedig a boot.img root (/) mappájában találhato default.prop file .
ro.secure=0
Ezt beállítva az adbd már root jogokkal fut , lehet rw módban mountolni a systemet . mehet bele su és superuser.apk .Amit írtam az pedig arra vonatkozik , hogy egy érintetlen gyári rendszer esetében úgy szerzünk root jogokat , hogy egy biztonsági rést kihasználó programot futtatunk a telefonon (zergrush , levitator ,rageagainstthecage).
-
joestone
addikt
válasz
ouzohuto #4257 üzenetére
Ha jól tudom , akkor a TMo javította azokat a biztonsági hibákat a 2.3.5 romban amivel root jogokat lehetett szerezni. Így nem működik se a zergrush , se a levitator .
@pp88 : A tnél is 45 dominóban , de ők adnak 10% kedvezményt a webshopos vásárlás esetén . A nagy kijelző miatt szerintem megéri az árát . Kicsit több belső tárhely lehetne benne , meg egy újabb generációs proci , de akkor meg már nem ez a kategória lenne és a duplájába kerülne , mint a versenytársak készülékei.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
ouzohuto #3735 üzenetére
(#3735) ouzohuto
Vettem egy 4 GB Nokiát akkor amikor a telefont (múlt hónapban ) 5K-ért
aztán rájöttem ,hogy rossz üzlet volt mert a spárban pont akcióban volt a 8 GB Maxell ami 3500-vagy 3900-Ft volt (már nem tudom ) .
Megvettem a spárosat és a fiamnak adtam a 4GB (karácsonyi ajándékként )
A maxell van a telefonban, panaszom nincs rá.
Nem tudom jó üzlet volt vagy sem mert nem értek az SD kártyákhoz. -
pp88
tag
válasz
ouzohuto #3656 üzenetére
Én is pont így vagyok vele.
A Blade-t is azért szeretem semmi flanc.
Telefonként használom és arra szinte teljesen tökéletes, nem villogni (persze arra nem is jó).
A Skate szintén nem villogásra valló.
Bár még csak tervezem hogy lecserélem a Blade-t erre.Volt Blade tulajok mostani Skate tulajdonosok.
A hangminőség telefonálás közben jobb mint a Blade-n illetve hangosabb a Skate?
Valaki csinálhatna egy komolyabb összehasonlítást, hogy könnyebb legyen dönteni. -
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #2768 üzenetére
Szia, én tegnap vettem az Arénába és azt mondták van még jópár darab. Hívd fel őket.
Zsoca: A fentebb emlitett romban meg tudod mondani milyen billentyűzet volt és hogy miért nem ugyan olyan a luncher mikor én is adw lunchert szedtem le mégsem tudom elérni azokat a dolgokat.
-
B1T3
addikt
válasz
ouzohuto #445 üzenetére
Mit értesz gyenge Blade utánzaton? Az OT-990-et? Ez áll hozzá legközelebb. Különben nem sok köze van a Blade-hez, mármint hardveresen hasonló, mint rengeteg másik készülék is, de nem pont a Blade-ről másolták. És ne felejtsük el, hogy ott lesz jövőre az Alcatel OT-995, amely igencsak erős ajánlatnak ígérkezik, olyannak, amilyet a ZTE eddig még nem mutatott fel. Konklúzió: az eddigiekből kiindulva lesz konkurenciája a ZTE-nek is, de ez számunkra előnyös.
-
válasz
ouzohuto #284 üzenetére
MSM7227 van benne 800 MHz-en (wikipedian es forumokon emlitve is belefutottam), azaz ARMv6
Koszi Qualcomm, hogy belefosol a mar egyebkent is zavaros vizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Stellar Blade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest