- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Dexter68 #22899 üzenetére
Nagyon király vagy, köszi szépen mégegyszer
! Működik a teló, csak szokatlan a sebessége a mai telókhoz képest, de tarcsinak tökéletes és nem tégla
. Nekem anno egy kelzsoca féle room volt rajta ami nagyon bejött (ilyen kávézó tapétája szerű háttere volt alapértelmezetten) és érzésem szerint a leggyorsabb volt, full magyar rengeteg beállítási lehetőséggel. Nagyon szép munka volt tőle
-
royalka
őstag
válasz
Dexter68 #22852 üzenetére
Megpróbálom a IA3-at hátha nekem megy rendesen minden.
ClockworkMod Recovery 4.0.1.4 unofficial MoDaCo Edition ez jó lesz nekem hozzá? Mert csak ezt találtam. Nagyon rossz hogy az 1. lap ennyire halott lett. A rootnak még nem kerestem utána.
-
Medical
aktív tag
válasz
Dexter68 #22574 üzenetére
Még nem próbáltam a 4-esre rátenni CM11-es romot, de igazad van próba szerencse.
Még soha nem csináltam TPT-t, félek is tőle, de ha muszáj biztosan rászánom magam, de előtte még átolvasom az ezzel foglalkozó ajánlott cikket.
Nem tudok rá jönni mért vacakol nálam az IA3.
Köszönöm a válaszotokat.
-
Keeperv85
nagyúr
-
-
pacocsa
csendes tag
válasz
Dexter68 #22431 üzenetére
Köszönöm neked is ! Olvasok tanulok és bízom benne ,hogy nem rontom el /mert akkor kell venem egy másik telefont amit ugye nem szeretnék/!
A bőség zavara a ROM-ok terén!
Elég nagy a bizonyítási kényszer a gyerek felé,hogy jól is nézzen ki és használható is legyen!Mégeszrer köszönöm és ha elakadnék jövök tanácsokért!
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22431 üzenetére
Én is megvagyok 4-es feletti rommal Paranoid Jelly-vel. Mindig vissza térek ehhez a romhoz. Egyenlőre az egyedüli 4 feletti rom amiben egyedül a vaku nem megy de ezen kívül minden jól megy (Nálam).
Hozzá adtam az adneraline engint, Link2sd-vel használom mert nekem igazából soha nem ment meg felelően a Nitroglass vagy az Int2ext. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22421 üzenetére
Nem tudom hogy keveredett össze a kettő. Nitroglass
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22417 üzenetére
Ice Armor 3-nál azt probáld meg amiben nincsen A2SD támogatás mert akkor a nintroglass menni menni fog. Szerintem az Adrenalinet szeretni fogja. Most visszatértem a Paranoid Jellyhez megint mert csak furán viselkedik a Fagyi 4.4-es romja. Felraktam hozzá az Adrenaline-t mert ebben sok minden van. És ad egy kis sebességet a telónak.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22415 üzenetére
Régebben nem használtam wifit így fel sem tűnheted hogy van valami baj. De nélküle meg nincs baj. És valahol olvastam hogy más is panaszkodott rá. Tegnap felraktam H3 blues és mellé a Pure Performance-t és valamit kavarhatott mert az aksi kijelzés százalékos volt és emlékezetem szerint nem volt régebben. Most egyenlőre Fagyi 4.4.2 -es romja van fent kíváncsi leszek meddig tartom meg, mert már nagyon unom hogy nem találok egy normális romot.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22388 üzenetére
Ma újra raktam valahogy a Link2sd jobban fekszik nekem. Megvagyok vele elégedve a rommal csak a vibernek nem jön meg a kódja egyszer hívott elmondta a kódot beírtam és nem fogadta el. Nem tudom miért variáltak régebben egy kód volt hozzá. És ha naponta ötször cseréltem romot akkor ötször tudtam aktiválni.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22364 üzenetére
Én csak update-mokeeos-20120623.zip update-mokeeos-center-clock.zip ezt a kettőt raktam fel.
És menet nagyon szuperül, egyenlőre visszaraktam a PA jelly-t de ha lesz időm megy fel a Mokeeos 0.3. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22343 üzenetére
Anno még igen felraktam megvoltam vele elégedve csak 4 feletti romokat próbáltam utána. Most én megvagyok elégedve a Miui v5-ös rommal, végre megtaláltam hogy kell beállítani a telefonszámokhoz a hd képeket.
@nonee a Vakút nem csapta ki szerencsédre mert 4.1.2 es romtól nem nyúl a vakúhoz.
De az exthet tényleg vagy a Link2sd vagy az In2Ext kell. -
angelius
aktív tag
-
-
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22296 üzenetére
Felraktam a MokeeOS Evolution nem rossz de nekem nagyon lassan telepíti az appokat így ment vissza a Paranoid Jelly ami nekem nagyon gyorsan bootol be gyorsan kapcsol ki gyorsan feláll a rendszer egyenlőre ez a kedvenc nálam.
-
-
starchild
tag
válasz
Dexter68 #22283 üzenetére
Nekem a módosítatlan gyári témával sem működött a legújabb gapps. Se frissítésnél, se tiszta telepítésnél.
Úgy látszik, a systemui piszkálása nagyon érzékeny érinti a KitKat lelkivilágát. Tippem szerint még nem teljesen kompatibilisek a témák a 4.4 újításaival.
Megnéztem, hogy ha az Ex-Themerben bekapcsolom az statusbaros órával kapcsolatos módosításokat, ugyanúgy kihal az egész, mint a Gravitybox esetén, amit direkt erre használtam. Tehát valahol erre lehet a probléma gyökere elásva.Tegnap én is kipróbáltam Fagyi romján a kedvenc témáim közül néhányat...Ugyanaz a helyzet, mint korábban a 4.3as jenkins romoknál: újraindításig müxik, aztán bootloop.
-
starchild
tag
válasz
Dexter68 #22276 üzenetére
CM témára gondolsz? Fagyi ROMjainál meg sem próbáltam CM témát feltenni. Azok nálam már 4.3 óta nem működnek, legalábbis amiket előtte 4.2-ig használtam.
Pl ez sem. Átváltottam a témára, betöltődött, működött, de mikor újraindítottam a telefont, bootloop-ot kaptam. Mondjuk, lehet, hogy nem igazán 4.4 kompatibilis ez a téma, bár azt írják róla, de elég régen lett frissítve.Azóta áttértem a korábban említett Xposed modulokra, ott elég jól át lehet variálni a statusbar kinézetét. A skinezést (ablak, tálca, ikonok, stb) pedig megoldottam az ADW Ex-en belül.
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22272 üzenetére
Először feltelepítem a Romot tiszta telepítéssel, majd bebootolok és tesztelek mindent, több újraindítást is csinálok, aztán amikor végeztem, belépek a recovery-be, formázom a data cache és ext partícióm és az előző backupból advanced restore-ral egyesével visszateszem a data cache ext partíciót és utána újraindítás, majd frissít.
De ez nem rendszeres azért.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22244 üzenetére
Itt van az új build Kit Kat Kíváncsi leszek rá hogy sikerült.
Röviden:
- Exchange támogatás
- Kernel frissítések
- MMS fix
- Szinkronizálva a legfrissebb forrás
- Néhány tisztítás a jobb teljesítmény miatt.
- Eltávolított OC
- Megváltozott Sió a BFQ sheduler és frissíteni a kernel a legújabb verzióra.
- Gapps frissül az új GMS, youtube, palystore
- Rom méret 193 MB rendszer partíció a rendszer indítás után.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22242 üzenetére
Elvileg ha minden igaz a napokba lesz frissítése Fagyi romjának.
Ma reggel úgy jártam (Fagyi romja volt fent) bekapcsoltam a telóm beírtam a pin kódot és újra indult a mobil.
Próbáltam többször de újra indult, kivettem a simet megtörölgettem de semmi változás nem volt. Vissza raktam a gyári romot azzal is úgy jártam hogy pin kód beírása után újra indult. Azt hittem a teló kínlódik, beraktam másik sim kártyát azzal meg ment. Ma délután besétáltam a T-hez elmondtam mi a bajom azt mondta a kedves hölgy semmi baj kicseréli a kártyát akkor nézte hogy 2005-ös a sim erre azt mondta megérett a cserére. Így most kaptam egy új kártyát. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22233 üzenetére
A build prop-ba át írtam a 200 dpi-it 240 dpi-re
# Graphics
debug.sf.hw=1
ro.max.fling_velocity=8000
ro.min.fling_velocity=4000
ro.sf.lcd_density=240
ro.sf.hwrotation=180
qemu.sf.lcd_density=240
debug.gr.numframebuffers=3
windowsmgr.max_events_per_sec=150
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1 -
Pikaa
aktív tag
válasz
Dexter68 #22233 üzenetére
Szerintem LCD Density Changer.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22231 üzenetére
Én is vissza raktam a Fagyi romját mert Jenkins nekem csinált olyat hogyha bekapcsolta a billentyűzárat és lekapcsolta a háttérvilágítást akkor nem tudtam magához téríteni csak ha kivettem az aksit és vissza.
A Fagyi romjánál beállítottam a 200 dpi helyett a 240 dpi-t így nagyobbak a betűk és az ikonok. -
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #22230 üzenetére
Nakérem. Visszatettem a Fagyi-romot.
Jenkinsé az én telómon elég sokat bizonytalankodott. A proxi-szenzor mintha némileg túlműködött volna, a legváratlanabb pillanatokban sötétült el a kijelző, időnként belassult, de az volt a legdurvább, amikor nekiállt az android.media.process fc-zni. -
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22183 üzenetére
Én az Android Assistant használom, nagyon megvagyok elégedve.
-
bsanya
aktív tag
válasz
Dexter68 #22172 üzenetére
Ez egy kicsi reményt ad, mert nincs most benne SIM kártya...
Létezhet, hogy SIM kártyával gyorsulna??? (nem találok rá logikus indokot)Youtube-on van fent egy videó, amelyben bemutatja egy srác a No-frill CPU általi 902MHz-re való "húzás" lépéseit. Na az a telefon nagyon "hasítósnak" tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest