- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Nyertes480 #17745 üzenetére
Az nem HD amit tud játszani a Skate, ha nem csak HQ!
Max 800x480-ba tudja megjeleníteni! Ez még nem HD!
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Nyertes480 #17745 üzenetére
Miert kell a hd youtube?
-
Adamis
őstag
válasz
Nyertes480 #16299 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480 #14899 üzenetére
Sajnos itt már eleve elavult hardvert kaptunk, úgy, hogy minden más gyártó már minimum 1db ARMv7-es készülékkel képviseltette magát a piacon.
Persze, ha szigorúan nézzük dolgot (és ahogy azt bejelentéskor a ZTE is hangoztatta) akkor ez a készülék közvetlenül a ZTE Blade-et váltotta le, és ahhoz képest fejlődés volt.Az ICS frissítések még a komolyabb gyártók, vagy felsőkategóriás készülékek esetén is döcögnek, a szoftverek bugosak, nincsenek optimalizálva, funkciók nem működnek, vagy csak részlegesen, az átlag ~512MB RAM kevésnek érződik az ICS alá stb..
(#14898) okoska74
A ZTE ERA nagy valószínűséggel itthon is kapható lesz, de hogy a többi modellben látnak -e majd fantáziát a szolgáltatók, az igen jó kérdés.
Ha már ERA, akkor nem ártana egy jó ár sem hozzá, illetve ha szeretnék hogy népszerű legyen a készülék, a bootloader sem illene lezárni, mert az bizony elég nagy hátrány lehet.... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Nyertes480 #14894 üzenetére
Nem bántja őket senki, csak tisztába tesszük mit lehet várni egy-egy emberől. Mert azt ugye te is érzed, hogy az nem opció, hogy megvárom még valaki fejleszt valamit, aztán kiadom, mint saját cucc. Oké, hogy kiírom, hogy honnan van stb, de neked sem tetszene, ha ellopnám a kajád utánapedig a képedbe is röhögnék, hogy "köszi te marha, legközelebb is hagyd csak ott, ahol ez volt"
A nyílt forráskód előnye, hogy bárki hozzáadhat és nem kell korlátozni ki mit vesz ki belőle, DE itt nem a nyílt részéről van szó. Az OpenMax driver pl. baromira nem nyílt... és ha valaki beüzemeli, az nem jelenti azt, hogy automatikusan a többi birkának is rá kell cuppanni, ráadásul ész nélkül...
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
Nyertes480 #13529 üzenetére
Én ezt használom lassan egy hete...és pár (számomra) nem lényeges hibával találkoztam,ami nem idegesít mert nem is használom (pl:kamera)
Az akksi jól bírja.
És mivel mostanában sokat játszok,ezért az IA szóba se jöhet.
Akármilyen hihetetlen is, ezen mennek azok a játékok ami az IA-n nem ment -
Mr X
veterán
válasz
Nyertes480 #13500 üzenetére
Angry Bird Space-el leteszteltem, 23 MB, felrakta gond nélkül.
-
bagyusz
őstag
válasz
Nyertes480 #8620 üzenetére
Nem szoftveresen értettem. Maga a hardver rész gagyi.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Nyertes480 #8620 üzenetére
nekem az eredeti rommal is zúgott...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480 #8410 üzenetére
A gyárihoz hasonló ablakanimációkat hogy lehetne előhozni?
Ennél a romnál nincs ilyen lehetőség.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480 #8407 üzenetére
Mi lenne, ha kikapcsolnád az animációkat?
Két helyen is megteheted, az IceArmor opcióknál is, vagy a Megjelenítés-Animációknál is.
-
Depression
veterán
válasz
Nyertes480 #762 üzenetére
Dajavu? Blade is így kezdte: olcsó, kifogytak, mire érkezett új szállítmány, már drágább lett, aztán mégegyszer.
Remélem nem lesz igazam.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nyertes480 #765 üzenetére
Az már nem rossz. Főleg ha még érdeklődnek is. én is olyan 30-35 között szeretném majd továbbadni. Bár nekem csak a gyári 2GB-os kártya van benne. Skate-be jó lenne már egy 32-es, de hónapok óta vadászok rá Vaterán és sosincs 10k alatt.
-
krisztian112
senior tag
válasz
Nyertes480 #765 üzenetére
Nekem dominókártyát 18 éves kortól adtak ki. Persze személyi és lakcímkártya is kell hozzá.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nyertes480 #762 üzenetére
Az újabb az lemaradt.
Egyébként erősen korlátozott számban gyártották csak. Nem jön már több.
Te mennyiért passzol-od/tad tovább a Blade-et?(#763) hodostamas
Nah igen, múltkor csak pislogtam Maxthon alatt 2G-n, hogy mért merül félpercenként 1%-ot. Na majd most meglássam Opera-val mit alakít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest