Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Sziasztok. Miért csinálja azt a telefon, hogy, ha feldugom USB-re, és a fényképeket akarnám átmásolni a gépre, eltűnnek az SD-ről a legutóbb készített képek. Garanciában most volt cserélve, de előtte is csinálta. Most skate v2 van rajta, előtte meg Speed2 (vagy mi) volt fent, de minden esetben előfordult többször is.
Bocsi ha már 100x volt kérdezve, nincs kedvem mindent elolvasni. Köszönöm előre is a válaszotokat.
-
jtzk
tag
sziasztok. 2 kérdésem lenne.
Ma gariban kicserélték a készüléket, de én már vettem egy másik telefont. Barátnőmnek tovább szeretném adni, a kicsi skate-met, csak nem tudom, hogy milyen romot tegyek neki. Neki valami nagyon stabil kellene...
1. kérdés: melyik romot ajánljátok? (skate v2-re gondoltam)
2. kérdés: melyik launcher-t tegyem fel? (minél egyszerűbb és stabilabb legyen, lehetőleg gyorsabb mint az eredeti)Köszönöm előre is

-
jtzk
tag
Helló. Miért van az, hogy elsötétedik és becsíkosodik a képernyő a H3 MachSpeed rom-nál? Néha a skate v2 is csinálta, de ez meg folyamatosan. Köszi előre is a választ!
-
jtzk
tag
Keresek zte skate-be valo hangszorokat. Sajnos fempor kinyirta mindkettot. Bontottak vagy ujak is jok lennenek, csak ne recsegjenek
koszi -
jtzk
tag
udv. bal felso sarokban rendesen beporosodott a kijelzom. valaki szedte mar szet a keszuleket ? bonyolult nagyon ? mar annyira koszos, hogy zavaro. ki szeretnem fujatni belole.
-
jtzk
tag
http://www.youtube.com/watch?v=IBEtNKqqSyk
Tesztelgetek unalmamban. Felraktam ezt a romot... hát szerintem elég hulladék. Nekem nagyon nem jött be.
-
jtzk
tag
Skate-hez vettem vettem egy Urbanears Plattan fülest. Bele van építve a mikrofon is, mint egy headset-be. Csak az a baj, ha zenét hallgatok a telefonnal, akkor nagyon visszhangzik, gyengén szól, DE ha nyomva tartom a mikrofonnál a gombot, akkor meg minden további nélkül, tökéletesen szól. Ez szerintetek valami szoftveres úton kiküszöbölhető, vagy a fülessel lehet vmi baj? Köszi

-
jtzk
tag
Üdv. Végre (5 hét után) kicserélte a T-mobil a skate-met. Most szeretnék új romot feltölteni. Eddig ice armor III-at és skate v2-t használtam. Olyan kérdésem lenne, hogy ezek óta van ami jobb lehet? Eléggé le vagyok maradva

Kinek melyik vált be legjobban? Köszönöm

-
jtzk
tag
Valaki tud Budapesten olyan T-mobilt, ahol van raktáron ZTE skate készülék? Mert 4 hete nem tudják kicserélni garanciába, mert nincs sehol se, ahol eddig jártam... <3 T
-
jtzk
tag
Hali. Nagy gondom van. Ice Armor van fent a mobilomon. Egyszer úgy döntött, hogy újraindul, de azóta nem kapcsol be. A kis android jel jön be és kész. Másik probléma, hogy a recovery-be nem tudok belépni.... Ilyenkor mit tudok vele kezdeni? Köszi
-
jtzk
tag
Olyan kérdésem, problémám lenne, hogy feltettem az ice amor III-at majd az opera mini böngészőt, de wifi-vel egyszerűen nem akarnak bejönni az oldalak, összevissza szenved a program, viszont 3g-vel minden rendben megy. Csak nem tudom, hogy az új opera frissítés miatt lehet, vagy a IA miatt.
Valaki tapasztalt már hasonlót? (bocsi, ha már volt hasonló kérdés) Előre is köszi!
-
jtzk
tag
Létezik valami program, vagy módszer arra, amivel a menüt testre lehetne szabni? Pl. amit nem használok, azt elrejteni, ikonok sorrendjén változtatni (ne betûrendben legyenek...)
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.

SkaTe _v2
-
jtzk
tag
Igen, utólag rájöttem, mekkora zizi voltam..(:
Így van, az segített! TY -
jtzk
tag
Köszi mindenkinek a segítséget, úgy néz ki jó lett.. A laptopom az eszközkezelőben nem látott ismeretlen eszközt, de nővérem gépén sikerült megoldani.
Köszi még egyszer

-
jtzk
tag
Még mindig nem sikerül a cwm recovery telepítés :S
Waiting for device...Mindent próbáltam már, drivert újraraktam, újraindítottam a gépet, de semmi nem történik, marad az eredeti recovery fent.
Valaki járt már így?
-
jtzk
tag
Hali!
Clockworkmod recovery-t szeretném telepíteni ez alapján:
http://androidunderground.info/zte-skate/clockworkmod-recovery-telepitese-skate-reOdáig jutok el, hogy a telefon újraindul, megjelenik a droid figura, és kifújt...
Más mód esetleg?
-
jtzk
tag
Valaki tudna küldeni egy linket, ahol le van írva a rom frissítés menete?
Régebben csináltam már, de kijöttem a gyakorlatból.
Magyar nyelvű főzött rom létezik? Vagy Vmi nyelvi csomagot lehet feltenni? (bocsi ha hülyeséget kérdezek)Köszönöm előre is.
-
jtzk
tag
Üdv. Holnap szeretnék venni egy skate-t, és érdeklődnék, hogy akinek már van, videót mennyire tud lejátszani? (Nem full hd-ről lenne szó.) Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor ezt kerülöm inkább