- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Most kipróbáltam a PAC-man 4.2.2.-t. Senki ne tegye fel, ha jót akar...
-
schellj
tag
Én is visszatértem a CM7.2 MIUI-ra. Az összes rom közül ez a legkezesebb, legátláthatóbb és megy minden semmi problem. A rootbox sztem még várós dolog.
-
Dexter68
addikt
Nnna, fájó szívvel kiszálltam a Rootbox bizniszből. Nem lehet normálisan filmet nézni, még az átkódoltakat is szaggatja, de azokat az avikat is, amiket IA3 és V2 alatt zoxó nélkül vitt. Sokszor belassult, nehéz használni a telefont. Pedig nagyon szép a felülete, jó az ICS gmail kliens, meg a böngészője is, de ennyit nekem nem ér.
-
Gorky01
tag
Üdv emberek!
Van aki Sygic-et használ? Meg tudnátok mondani, hogy a 2012.09-es térképek még mindig a legfrissebbek?
-
Adamis
őstag
-
-
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #19178 üzenetére
md5-öt mindig ellenőrzöm... Valószínű, hogy a Link2SD cirkuszolt az EXT partíciómmal, és némi küzdelem után feltettem a Mounts2SD-t a Link2SD mellé és így most működik. Nem tudom mitől, de önállóan egyik sem kezelte normálisan az ügyeket.
Már csak a filmnézést kellene gördülékennyé tenni...Amikor jelez a goomanager, hogy van frissítés, mit érdemes csinálni? Nincs kedvem naponta újrarakni a progikat
-
Adamis
őstag
Milyen nagy a system partíciód? Mert legalább 200 mega kell neki, ha van ennyi, akkor mehet fel!
(#19166) Dexter68: az idő beállításakor állítsd át automatikusról kézire, és megoldódik! Egyszer nekem is volt olyan, hogy három különböző óra widget és a sb óra három különböző időpontot mutatott...
-
N_A_S
veterán
Az eredeti kérdés az volt hogy szükség van e egyáltalán a TPT modra, hogy felrakjam a Rootbox romot. Látom sokan rákaptak erre a romra, így aki ezt használja kérem adjon valami tippet hogy hogyan álljak neki. Amennyiben szükséges, mivel érdemes elvégezni a TPT módosítást?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Dexter68
addikt
RootBox újraindításnál feldob vagy 10 ilyet az állapotsorba:
Hiba a(z) "" letöltése közben. A(z) "" alkalmazást nem sikerült letölteni" -
Dexter68
addikt
Na, küzdök a RootBox-szal. Most épp azt találta ki, hogy a GUI sajnos leállt. Mindezt aztuán, hogy a pie-controlt kikapcsoltam, mert némi próbálgatás után úgy gondoltam, hogy inkább legyünk csak barátok. És megy ugyan a telefon, de másodpercenként kell leokézzam a cuccot. Ja, és a statusbar órája miért nem frissít?
-
N_A_S
veterán
Üdv Skate tulajok!
Adamis cikkét olvasva kedvet kaptam hogy tesóm telefonjára feltegyem a rootbox romot. A Skaten jelenleg egy CFX CM9 (ICS) van. Kérdésem az lenne hogy a Rootboxot simán telepíthetem recoveryből, vagy szükséges hozzá a cikk végén leírt TPT-s módosítás?
-
schellj
tag
Fenn van a rootbox. Tetszetős.
Adamis: Milyen sűrűen van frissítés?
-
Dexter68
addikt
válasz
Grobyc #19160 üzenetére
Elméletileg a Titanium Backup képes az adatokat kimenteni, de részint nem mindennél működik a visszaállítás (nagyon morcos volt a legkisebb gyerekem, amikor kiderült, hogy az Angry Birdset kezdheti elölről) részint meg azt javasolják a naaaagy guruk, hogy ne nagyon állítgassuk az adatokat vissza, mert bekavarhat a működésbe, (lehet, hogy a mostani szarozást is egy rossz beállítás okozza, úgyhogy ha visszaállítod, nem lesz őszinte a mosolyod) úgyhogy én csak azt szoktam visszaállítani, amit nagyon muszáj (pl. podcast kezelő, mert a fenese tudja, hogy hol tartok) de arra mindenképp jó a Titanium, hogy az össze progid meglesz egy helyen.
-
Grobyc
csendes tag
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #19157 üzenetére
Hát... lehet, hogy nekilátok
Pedig az IA3-ról inkább V2-re akartam visszaváltani, de akkor előtte még kipróbálom ezt.
(a fenti nyavalygásomra meg úgy tűnik, hogy megoldást jelentett az, amit másnak is tanácsoltam és kitöröltem 150 fotót... azóta nem gondolkodik, hogy ébredjen-e
)
-
Dexter68
addikt
Ha jól emléxem, a TPT után úgyis újra kell rakni a romot, tehát óvatosan járj el... De ezen a telón szvsz a gyári rom a leggyengébb megoldás.
Esetleg lehet helyet nyerni, ha SD Maid-del végigpucolod... volt olyan romom, aminél nagyon komoly helyek szabadultak fel. Aztán sokat foglal, ha sok fotó van rajta és a rengeteg kis preview, meg cache még a telót is hajlamos visszafogni.
-
Dexter68
addikt
Öööö... van némi gondom: IA3 van a telefonon, ment is szépen, de újabban azt csinálja, hogy nem hajlandó felébredni. Nyomom a bekapcsolót... semmi... nyomom mégegyszer, nagy kegyesen felvillantja a gombokat... aztán van, hogy másfél két perc múlva nagy büszkén magához tér, de van, hogy akksit ki-be kell tenni, hogy működjön... Aztán olyan is előfordul, hogy bejövő hívásnál hiába húzom a karikát, kb a 13-ik húzásra reagálja le, hogy talán fel kéne venni.
Szóval mi a pók lehet ez?Adamis: gratula, jó cikk lett! (a rootbox rendesen játssza a videjókat?... kedvet kaptam hozzá
)
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Mivel lehetne tárhelyet felszabadítani az alkalmazások számára? Alig van pár alkalmazás és már csak 20 mega körüli szabad terület van. Rootolva van a teló, amit csak lehet, átraktam SD-re Link2SD-vel. AppCache cleanerrel takarítva. Az apk-k is a telefon tárhelyet foglalják, vagy ezeket az SD-n tárolja? Nemrég volt gyári állapotra visszaállítva, majd visszatelepítve pár alkalmazás, de már a frissítéseknek sincs hely... Egyre többet foglalnak az appok, vagy valami nagyon foglalja a helyet rejtve?
-
Grobyc
csendes tag
Houston! Baj van! Zsoca V2 romja 1 év 1 hónapig tökéletesen ment ma úgy néz ki megadta magát! Ma scrollozásnál eléggé belassult a telefon, meg ki is írta hogy vmi leállt ezért bezárja, gondoltam nyomok egy restart-ot hátha jobb lesz, utána a Zte Skate feliratnál nem megyünk tovább. Kivettem az akkut majd újra de a felirat után nem jön be semmi. A betűk mozognak de utána kéne bedobja a sim kártyaszám beírását de semmi. Mit lehet tenni? Mi akasztja meg? CWM-ből is újraindítottam nem változott. A próbáld újrarakni kizárva 1 éves belakott romról van szó.
-
schellj
tag
Köszönjük Adamis. Nem is tudtam erről a Rootbox-ról. Már megyek is rá. Próba.
-
Adamis
őstag
Ha valaki szeretne tájékozódni az újabb rendszerekről... Pro és kontra, vegyétek és egyétek!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #19135 üzenetére
Helló
mindenkinek
Zsolt_72
..igen elég régen voltam itt. Külföldön is jártamés sajna ott nem volt net.
A Skate nagyon keményen bírta , szuper telefon .Azért kell cserélnem mert kettő telefonnal nem akarok futkosni így most egy dual simes -t néztem ki magamnak. ( Kicsit olyan mint a Skate ) szóval nem egy nagy nevű telefon DE
ár érték aránya ugyan az . róla van szóPénteken veszem meg
-
schellj
tag
válasz
mrskatejoe #19133 üzenetére
Milyen telót veszel?
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Mennyiért futnak a Skate telefonok , ugyanis el akarom adni az enyémet, mert pénteken veszek egy másik típusút. Fáj a szívem érte, mert nagyon megkedveltem...de sajna meg kell válni tőle.
(1 éves elmúlt de annyira megkímélt állapotban van, hogy "zseb karc " sincs rajta
köszi a válaszokat
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben csináltam egy TPT-zést a Kelzsoca féle csomaggal[link] , előtte recoveryből csináltam egy backupot majd a tpt-zés után recoveryből restore-oztam a rendszert. A problémám pedig az hogy bekapcsoláskor felugrik egy ablak és kiírja h nincs elegendő tárhely a művelet végrehajtásához, majd ezt leokézom és minden müxik. (igazából ez nem nagy hiba csak egy kicsit zavaró)
Mi lehet a gond? (cm7.2őt használok) már csináltam cache cleart is..
-
qamu74
őstag
Van valakinek valami ötlete ,hogy hogyan lehetne orvosolni ezt a hang hibát?
Gyári tpt csomagot hol találom? -
qamu74
őstag
Hát CM7-el sincs hang
-
generic
senior tag
Nem lehet valahogy megoldani, hogy fotózás közben valamelyik fizikai gombbal lehessen fotózni?
-
generic
senior tag
Erről valakinek van tapasztalata? Esetleg magyar leírás?
-
violentSt
tag
Valaki mondja meg nekem az IA3 ban hogy lehet a teljes nevjegyzeket kitorolni
(Egyesevel megy csak) illetve a duplikate telszamokat kiiktatni
Es beallitani h csak a simrol vagy csak a telorol olvassa neveketMar mar az az erzesem a tulzott okos kenyelmi funkciok erosen hatterbe szoritjak a keszulek alapveto funkciojat, amire eredetieg ki lett talalva
-
schellj
tag
Ezt a romot most találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest