- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68 #18596 üzenetére
Szilveszterkor én is felraktam
Szépen beállítottam mindent, felraktam a belakott programjaimat. Jó és gyors ROM. Ami miatt mégis töröltem és visszaraktam a skate v2 romot az grafikai probléma.
Ez az egyetlen játék amit használok de sajnos grafikai hibásan jelenik meg, skate v2 alatt viszont jó. -
GAbre
veterán
Üdv!
Van 1 zte skatem ice armor 3al.
Sajna hiába raktam újra a romot,illetve proxi kalibráció.a felső sáv kicsit elcsúszik.(nem lcd hiba!)
Vki tud ajánlani vmi megoldást,vagy másik romot,mivel próbáljam? -
Dexter68
addikt
Még mindig Paranoidot tesztelek... Olyan, mintha nem használná a cache particiót. Kicsit furi, hogy a Link2SD azt jelzi, hogy a cache particiónak 98%-a üres, kb 1 mega van benne, ehhez képest ránézek az Android Assistantban a cache-re, ott meg gmail cache 7 mega, quikpic cache 4 mega, meg ilyesmik, kb 15 megányi cache-t jelöl.
-
saucelori
tag
Ezt már próbálta valaki?
-
KisBla
tag
tudom hogy levan írva az 1hsz. ben hogy hogyan kell a romot cserélni de le tudná írni valaki pontrol pontra hogyan is kell? mert pl az nincs oda irva hogy a jelenlegi romot hogyan,mivel, és hova kell menteni.mentésnél már rákell kötni-e gépre meg ilyen dolgok.Ja és honnan tudom leszedni ice armor 3at ami tuti jo?
köszönöm és BUÉK mindenkinek -
Adamis
őstag
válasz
Dexter68 #18575 üzenetére
Próbáld ki a CM10.1 JB 4.2.1-et! Ajánlom figyelmedbe!
-
Dexter68
addikt
Na, feltettem a Paranoidot, második nekifutásra talán működik is... nem vagyok nagyon elájulva tőle, annyi a pozitívum, hogy működik a hosszan lenyomott visszagomb kiléptetésre, meg működik a call recording. Több, mint 4 percig bootol, újabb 5 perc, mire felfogja, hogy ext partíció van, és mégsem olyan kevés a hely a memóriában. Sokszor belassul, szaggat... lehet, hogy lemondok a plusz szolgáltatásokról és inkább downgradelek a SkateV2-re...
-
KisBla
tag
Sziasztok
elég új vagyok ebben a témában.olvasgattam a forumot, elég kinai egykét dolog
Az lenne a kérdésem hogy szeretnék valami uj gyors cumot felrakni a telora ami stabil is.
Melyik lenne a számomra megfelelő?
Gyári 2.3.5 van a telon. -
schellj
tag
Stabil CM-ben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
Adamis
őstag
válasz
L4ller #18560 üzenetére
A zipben szeretnéd kicserélni, vagy a feltelepített rendszerben? Mert ha utóbbi, akkor egyszerűen csak telepítsd, aztán a Home gombot megnyomva a felugró menüben válaszd az ADW-t. Ha előtte, akkor a /data mappába kell bemásolni az apk-t, de ne feledd, hogy ha van az apk-ban lib mappa, akkor a rom-ban is meg kell keresni a system/lib mappát és oda bemásolni az apk-s lib tartalmát. Érthető voltam?
-
L4ller
tag
Sziasztok!
IA3 van a vason, ha a ROM alapértelmezett launcherét szeretném lecserélni ADW ex-re, akkor a data/app-ból töröljem a gyárit, és tegyem be az ADW-t? Akkor már úgy települ, hogy az lett az alapértelmezett?
-
Adamis
őstag
No, ha valaki kipróbálná a CFX3-at (CM10.1/JB 4.2), akkor mindenképpen ajánlom! Én a CFX2-ről váltottam, minden adatom megmaradt (csak wipe cache/dalvik cache és format system)! Gyors, gördülékeny és 160 megás system partícióra ráfekszik!
(mondjuk az enyém 230 mega CFX2 miatt...
). Az egész rom 89 MB és 11 MB a Gapps!
-
giigz
veterán
Valaki a kijelző üvegje alatti porosodás tisztítására tudna adni tanácsot?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
#40993792 #18555 üzenetére
Lehet,hogy egy próbát megérne?
Az Ice Armor III eddig egész jól muzsikált (leszámítva az FM hibáit,még vakum is van) ,de pár napja a WiFi egyre jobban szakadozik,eldobálja (tökéletes a router,modem,a többi ráakasztott gépek kifogástalanul működnek ).
Majd meglátom,hogy a "házi szagemberem " mit szól az ötlethez. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
tuningtomi #18549 üzenetére
A memóriakártyával volt gond, formáztam és utána helyreállt minden.
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Ice Armor III alatt lehet valamivel szenzort kalibrálni?
-
Dexter68
addikt
Nnnna, feltettem a Paranoidadnroidot, (SkateV2 volt eddig), hát elég csiribiri
Amit nem értek, hogy a BS player nem játszik le egy csomó filmet, amit eddig meg lejátszott... van erre megoldás, vagy keressek másik lejátszót?
És még egy kérdés: Akkut érdemes újra kalibrálni? -
RtgLaci
tag
Nnna, Tilal felrakta a ColdFusionX 3-at , én azért kivárok még egy kicsit a romolással, pl. a blútyúk - ha bekapcsoltuk - nem kapcsolható ki, csak újraindítással...
Nagyon élvezem a TELJESEN JÓL működő CM7-et -
Adamis
őstag
válasz
tuningtomi #18543 üzenetére
Stabil a CM7!
-
tuningtomi
aktív tag
Egyik ismerősömnek van ilyen telója, anno IA3-at tettem fel rá.
Van valami újabb, jobb ROM amiben működik minden stabilan?
Igazából mindegy hogy GB, ICS vagy JB.
THX -
schellj
tag
Feltenném a H3 Blues romot. Ha független a telóm, akkor nem bírja ez lekorlátozni? Mert ahogy én értettem ez stock romból van csinálva.
-
saucelori
tag
válasz
#40993792 #18536 üzenetére
Nem ICS-re, hanem jelly bean-re
Az esély, hogy skate-re kijöjjön 0%.
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #18529 üzenetére
Én is szerettem volna valami jól működő, mindentudó romot. Ezért a konzervativizmus jegyében feltettem a CM7 december 9-i Nightly-t a Link2SD-vel és azt kell mondanom, csodálatos!
Gyors, egyszerű, stabil, MINDEN működik (vaku, FM rádió, HQ videó...). Most egy ideig ezt nyüstölöm
-
Adamis
őstag
Új ROM! JB-AOKP-PA mix! Marha jó!
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
-
krystman
őstag
Kellemes ünnepeket.
-
saucelori
tag
Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot.
Ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked.
Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, Boldog Szép Karácsonyt! -
DessertFox
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek, köszönöm a sok segítséget!
-
saucelori
tag
válasz
buszospeter #18510 üzenetére
Ez a telefon jobb, mint az ace, én csak ajánlani tudom
De a függetlenítés módjára azért kérdezz rá, mert ha nem gyárilag független, akkor ne is vedd meg.
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Lehetőségem van egy olyan cserére, hogy galaxy ace (telenor függő) + 5.000,- és kapok így egy független(ített?) Skate-et.
Nekem tetszik a telefon, és amire nekem kell azt tudja; csak kellene egy kis megerősítés, hogy biztos legyek a dolgomban.
Köszi,
Üdv,
buszospeter
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az mitől van hogy le akarok tölteni bizonyos appokat a Marketről(Ami miért is nem Google Play nálam??) mégsem sikerül egyet sem? Rábökök hogy telepítés, kiírja hogy letöltés...letöltés sikertelen...Wifi betonstabil, net betonstabil, nem értem mi lehet a gond. Ha notiról töltöm át az apk-t akkor települ rendesen, csak Market-nél van ez a gond.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Skate-nél mi a legutolsó hivatalos frissítés verziószáma?
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Skypehoz hasonló jó alkalmazást keresek skatera. Van olyan is amivel többféle fiókba is be lehet jelentkezni. Ez alatt azt értem hogy gtalk, facebook, msn, yahoo stb. elvileg megy mind. És csak egy alkalmazást kell futtatni.
A fring ilyen volt régen, de már nem az. A nimbuzzt kipróbáltam, ez jó lenne, de ennek meg az a baja hogy néha nem tud fölkapcsolódni. Pedig net van (opera, skype megy). A buzzinak még olyan baja is van, hogy időnként újrakapcsolódik, és ekkor a ledet mindig bevillogtatja.Van sok más hasonló alkalmazás (im+, e-budi, stb) amik nem teljes értékűek: audio hívás nem megy csak chat. Nekem olyan kéne amin a gtalk audio is megy. Tud valaki ajánlani valami jót?
Üdv
-
jericho69
tag
Mitől lehet az, hogy ha rádugom a telefont USB kábelen keresztül a gépre, hogy adatokat vigyek át rá, akkor nem észleli ezt a telefon, tehát nem tudok átmásolni rá semmit, csak tölteni kezd el? Házimozi se észleli.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- PlayStation 4
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- macOS PC-re
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest