- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem tegnap a ParanoidJelly 2 (CM10.1) romot, nekem nagyon tetszik, viszont sikerült eltüntetnem a Status Bar-t, amit fentről le lehet húzni és kijelzi az időt, akksit.... Hogy tudom visszahozni?
Beállításokban már mindent végig néztem de nem találom... :S
Köszi! -
korneliusz6
csendes tag
válasz
Adamis #17991 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok írni erről a romról kicsit bővebben? Pontosan mi az ami nem működik vele? (Pl. Fm rádió... Ill. ha jól látom a Wifi megosztás sem? Csak mert ez nekem fontos lenne!)
Gondolkozom a felrakásán, de előtte még szeretnék róla pár infót, tapasztalatot azoktól is akik használják már egy ideje. Nem akarom mindenképp a jól belakott IA3-at legyalulni, de mégis kíváncsi lennék erre a romra is!
Köszi! -
korneliusz6
csendes tag
Grand X IN
Viszont itt 8MP-es kamerával árulják... -
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Kis érdekesség; Ausztriában már kapható a Grand X in. -
korneliusz6
csendes tag
válasz
korneliusz6 #17728 üzenetére
A Link2SD programban a tárhelyinfó szerint /data/sdext2-t lát, gépen megnézve az EASUS partition-al, pedig ext3-at... vagy ez ugyanaz lenne?
-
korneliusz6
csendes tag
Valaki esetleg nem tud ehhez hozzászólni?
Link2SD programmal megnéztem és az ext partícióból 78MB foglalt, de akármit telepítek vagy törlök a telefonról ez nem változik, csak a belső memória mérete... Ezek szerint csak a belsőt használja, ill. az SD-kártyát amire a programokat áthelyeztem...?
Köszi -
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Skate-el kapcs. lenne egy kérdésem, IA3 van fent a telómon, de ezt az ext3 partíciót vagy nem kezeli vagy nem tudom (512MB-ot csináltam a leírás szerint, telepítés előtt), állandóan azt írja pl. programok frissítésénél hogy nincs elég tárhely....
Vagy a Beállítások-Alkalmazások-Tárhelyhasználatnál lévő programoknál, az "áthelyezés az SD-kártyára" menüvel az ext-re helyezi át? Ill. az Ice Armor menüben az Alkalmazásoknál a telepítés helyét ha a külsőre állítom (nem automatikusra), akkor telepít az ext-re?
Köszi! -
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Kicseréltem a 2GB-os memkarim 8GB-osra, és a 2GB-oson lévő ext partíciót hogy tudom törölni? -
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm kelzsocának, a SkaTe_V2 felment probléma mentesen! -
korneliusz6
csendes tag
Vmiért nem megy fel nálam sem, pedig az a Recovery van fent amit kelzsoca is belinkelt, és nem TPT-ztem, semmit nem csináltam, a régi SkaTe rom volt fent nálam is eddig, vagyis most is, mert vissza is raktam azt...
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy telepítés vége előtt azt írja ki hogy Installed aborted?
Vmi errort ír a .zip-ben és (status 7)-et.... ? -
korneliusz6
csendes tag
Nah, félsiker, recovery sikerült, a Motorolás drivert újra felraktam, majd kihúztam az USB a telóból és vissza.... csak csak megette!
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
A kelzsoca féle főzött romot szerettem volna én is felrakni, de sajna elment a semmivel a fél estém, 5gépen próbáltam felrakni rá a CM recovery-t és semmi..... Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, először próbáltam simán, semmi... aztán a manual driver telepítéssel.... semmi, aztán a Motorola driverrel.... ugyan csak semmi...... 2 Asus gépen 2 Dell és egy Fujitsu gépen próbáltam, ebből 4-en win7-el 1-en pedig XP-vel.....
Vkinek vmi ötlete volna a problémára? -
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Megvan pár napja már az én Skate-em is, tetszik nagyon, igaz vannak hátrányai, de ennyi pénzért szerintem teljesen jó!
A 4,3-as kijelzőt nem cserélném kisebbre.Blade-ről váltottam, és szerintem megérte.
Viszont pár apróság ami nekem nem tetszik: pl. a már sokszor említett hátlap, tényleg nem a legjobb a fényes, csúszik, nagyon gyűjti a szennyeződést.... ill. ami még nem épp jó helyen van, a mikrofon, sokszor észrevettem már telefonálás közben hogy nem hallanak rendesen, ahogy fogom, vhogy mindig letakarom. Valamint ami egyenesen minősíthetetlen, a fólia ami a kijelzőn van gyárilag. -
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a "táborotokhoz"ma rendeltem meg a készüléket T-mob webshopban, Blade-ről váltok, pár szót majd a tapasztalatokról írok én is.
Elvileg pénteken várható a szállítás.
Szerintetek a webshop-os rendelést (előfizus), más is átveheti, mármint nem az akinek a nevén van az előfizu, vagy ha nem, esetleg megbízással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest