Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs megállás akkuméretben
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
vizslakutya #18990 üzenetére
én vettem a skate helyett/mellé
egy atab5 mtk 6577-est
egész jol duruzsol és 40 ezer ftKeeperv85 ismeri a tudását szerintem mert egy szinte azonos lenovo-t bütyköltek már
tudásra kb azt tudja amit te emlitettél..de olcsobb jóval és 5"-ös kijelzővel -
schellj
tag
válasz
ott már bizti nem. Amit belinkeltem az egy spanyol oldal, azok ráfeküdtek rendesen a romgyártásra. Tele van cm7, IA3 változatokkal és elképesztő miket tudnak megoldani. PL: a belső tárhelyet, ha bővíted ext3 partícióval, akkor belső tárhelyként jelenik meg a telóban. (értsd. nekem most azt írja ki belső tárhelyre, hogy 400 mb)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Inkább a G4-est, ha megjelent...
-
vizslakutya
senior tag
Nekem tökéletesen bevált az IA 3,nem is tudom mi volna az az ok,amiért nekifognék egy cserének.Most,hogy sikerült kicserélni az FM apk-ot (mondjuk ez sem az igazi,de picivel jobb,mint az alap) + felhúztam egy csöppet a procit,egész jól muzsikál a kicsike.
Ha csere lesz(mármint telefon ) valószínű ezt Jiayu G3 kínai kütyüt választom,de mire odajutok,gondolom már más lesz a választék.18988.
Ezek szerint itt sem várhatunk frissítést ?
[link] -
schellj
tag
Találtam egy frankó romot. nálam ez a favorit. Paranoidjellyre épül.
Ezek a spanyolok beindultak rendesen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
skidrowkill #18987 üzenetére
Elragadta az erő sötét oldala...
(Samsung).
-
skidrowkill
aktív tag
Kelzsoca teljesen elhagyta ezt a fórumot?
-
Mr.Peter
aktív tag
Sikerült gyári állapotba hoznom a gépet, most viszont haladnék felfele
most 2.3.7 van rajta, és így minden működik rajta.
Viszont nem vagyok elégedett a sebességével.
Nincs valahol egy lista, hogy milyen verziókkal mi nem működik rajta?
Azt már tudom, hogy a 4.2.1-en nem megy a GPS, a rádió,Bluetooth, a fényerőt pedig úgy le le lehet csavarni, hogy konkrétan ki kapcsolod, ami nagyon vicces, mert nehéz visszakapcsolni, ha nem látsz semmit.
Tudtok olyan verziót mondani amiben megy a GPS, wifi, meg a rádió? A vaku nem érdekel.
-
L4ller
tag
Bocsi az offért, de remélem itt van, aki vágja annyira az android rendszert és alkalmazásokat, hogy tud nekem segíteni.
Van egy idősebb vállalkozó szomszédom, vett egy Samsung Galaxy S3-t. Gyári rom van rajta. A Sim-kártyán tárol mintegy 450 db névjegyet(speckó sim kártyája van), ezeket szinkronizáltuk a gmail fiókjával, majd a telón beállítottuk, hogy a telefonkönyv csak a gmailes névjegyeket mutassa (viszont, mivel ragaszkodik, h a sim kártyán is rajta legyenek a névjegyek, onnan nem töröltük őket). Amikor keres, duplán jelennek meg a névjegyek és ez nagyon zavarja. Ahogyan az is, hogy ugye ha beütünk egy "B" betűt, kidob minden találatot, amiben van B betű. Az lenne a kérdésem, hogy orvosolhatóak-e vmilyen úton-módon ezek a "problémák", tudtok-e ajánlani olyan névjegykezelő alkalmazást, amely szinkronizálható a gmaillel, és amellett ezeket a dolgokat be lehet benne állítani?
-
schellj
tag
hoppá idei kiadású MIUI
-
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill #18967 üzenetére
fényképezőt használja? mert ha nem gond a vaku, illetve a rádió, akkor ParanoidJelly JB 4.1.2, esetleg CM9 PA.
-
skidrowkill
aktív tag
Tiszteletem !
már rég megváltam szeretett Skate-emtől, de a testvéremnek megvan, és szeretnék feltenni neki egy jól működő romot, ti mit ajánlotok?
ui:a hivatalos CM7 nem igazán jött be, későn kapcsolta a mobilnetet, lassú volt -
L4ller
tag
válasz
viperabácsi #18965 üzenetére
Köszi a gyors választ. Megnézem, él-e még a garim...
-
L4ller
tag
A hangszórós probléma miben merül ki? Recseg, vagy micsoda? Ezért cserélik garba?? Csak mert enyém is recseg, zizeg egy ideje és egyre idegesítőbb...
-
viperabácsi
addikt
Na megkaptam a telefont.NEM INDUL ÚJRA A GARI
-
hunaqua
addikt
Biztosan szerencse kérdése is,de a Skate a mai napig hibátlan.Volt Grand X Tegra2-m is,semmi olyan gond nem volt vele,amilyet a Grand X IN-ről lehet olvasni.A gyereknek vettem egy V970-et,és az is tökéletes.
Most egy ThL W5 van,és jelenleg teljesen meg vagyok elégedve vele.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viperabácsi #18958 üzenetére
Akkor a következő biztos Blackberry lesz...
-
Danex
addikt
válasz
viperabácsi #18954 üzenetére
Én igen azt mondom hibátlan. a proximity-t felesleges idekeverni mert csak nekünk custom romokkal való birizgálás miatt nem olyan amilyen. Hangszóróra meg nem tudom, talán erős mágnesességnek tetted ki, túl hangosan használtad vagy tényleg csak pech de nekem semmi gondom nincs vele.
Pici porosodás van de azt észre se venni csak ha más egészségtelenül közelről nézem a kijelzőt. Mivel ez még a ZTE első készülékei közül való így nem rónám fel eget verő hibának (ugyan ezen az áron csak Ace lett volna kisebb kijelzővel, alacsonyabb felbontással és ha bebolondul (haveromnak elég gyakran volt ilyen akkor fél napos standby üzemidővel) szerintem még mindig jobban jártam ezzel.
Nem meggyőzni akarlak, csak nem kell egy úgy készüléket beállítani így roncsnak mikor az iPhone4-et rosszul fogtad és ohh bocsi nincs térerő... és egy 5* drágább készülékről beszéltünk.
-
Dexter68
addikt
válasz
viperabácsi #18954 üzenetére
A szerény véleményem az, hogy a tökéletesség relatív. Ezért az árért, amiért a T adta, ez egy jó telefon. Olvastam a topicot, tisztában voltam a teló gyengéivel (azért volt, amire nem számítottam) és ahogy tanultam programozó koromban: „az a hiba, amiről tudunk, nem hiba, hanem tulajdonság”
ezért ennek megfelelően lehet kezelni. Ha az ember nem vár többet a telótól, mint amire képes, akkor kifejezetten jó cucc. (ha van egy teljesen egyszerű, széria Suzuki Swiftem - amit nem tartok rossz autónak - nem állok vele rajthoz Monte Carlóban, hanem járok vele melózni, meg vásárolni)
A proxi kérdés érdekes: amikor először volt fenn az IA3, kétnaponta kellett kalibráljam, most meg egyszer kalibráltam a rom felrakása után szinte passzióból és azóta sem volt szükség rá.
Ha meg nem akarsz kínai telefont venni, nem tudom, milyet fogsz... ma már mindent ott gyártanak
Egy esélyed lehet: nekem még van a polcomon 2 db MOM által gyártott régi, tárcsás készülék. Na azok garantáltan magyarok
-
viperabácsi
addikt
válasz
#40993792 #18953 üzenetére
Én csak azt nem értem azok akik szerint hibátlan azok nem olvassák a topikot?Az első gondok a proximity szenzorral kezdődtek , aztán a kijelző porosodás(valjuk meg más telefonról még nem hallottam amiről magátol levált a kijelző).Utána elkezdtek szétmenni a hangszórók.Még lehet találnék egyéb hibát is ha visszaolvasnék.
-
scyllarus
veterán
válasz
schellj #18928 üzenetére
Egyébként külön megnéztem, és az IA kernele van benne
Csak az a furcsa, hogy nekem vagy 3-4x fent volt az IA3, és sem az, sem a másik 15 rom nem használta rendeltetésszerűen az ext3-at. Ez a spanyol rom meg 2x került fel, és mindkétszer hiba és buherálás nélkül működik vele. Több, mint egy év használat után jöttem rá, hogy is kellene működnie. Majd hanyatt estem először, amikor megláttam a telepítés után, hogy szabad belső tárhely 400MB...
-
callvote
senior tag
a nem rendeltetés szerü használat nem a zte hibája...
a hangszoro dolog más tészta...nem csak a zte telok rosszalkodnak..olvass más forumokba is bele..nagyon sok márkában vannak gondok még a felsö kategoriásokban is
nálunk most érkezik a családba a 4ik zte..most a grand x -
zeli
aktív tag
Most hogy említettétek, a második Skate-emnek a hangszórója is szar volt.
Semmi különöset nem csináltam vele, zsebben hordom simán. Mégis eddig mindhárom beporosodott. Lehet csak én vagyok szerencsétlen. De sajnos nekem el is vette a kedvemet a márkától, többet ZTE-t nem hiszem, hogy vennék. -
callvote
senior tag
válasz
#40993792 #18942 üzenetére
nekem folyton oldaltáskában volt melo közben de olykor cipekedés pakolászás közben pár doboz megkocogtatta..ugy sem lett baja..meg néha kapott egy kis port is..a szilikon tok alá is...
lefujtam és annyi..de belül sem por se semmi...de volt hogy a kocsiban volt az ülésen egész nap nyáron...szal sokszor nem volt védve mégsem lett baja sosem -
Adamis
őstag
schellj: nekem feltette, de nekem sem ment a mic, ezért írtam, hogy telefonálni sem tudtam...
callvote: nekem egy éves, és semmi baja (kivéve a vaku, de azt nekem köszönheti a kicsike)
Mr.Peter: ha 4.2.1 van rajta, akkor esélyes, hogy már a tiéden sem lesz vaku... egyébként amin minden működik elvileg, az ez lesz.
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Most vettem egy skate-et. És android 4.2.1 van rajta, ezzel viszont nem működik a vaku, nincs Bluetooth...
Hogyan tudom visszarakni rá a gyári verziót, vagy olyan verziót aminél még minden funkciója működött?
(linkeljetek oldalt, ahol erről tudok olvasni, android téren teljesen kezdő vagyok )
Köszönöm! -
callvote
senior tag
nekem lassan másfél éves a skate és nem porosodik,nincs hangszoro baja sem...söt semmi baja nincs ...
még a folia is buborékmentesen rajta van vásárlás ota...
karcmentes az egész...
ti mit csináltok a telókkal,betonoztok? -
schellj
tag
válasz
Adamis #18930 üzenetére
A 2.8 -nál nekem nem működött a mikrofon, meg telepítésnél kiírta amikor a kernelt telepítette, hogy failed. Ettől függetlenül ment a rendszer. Néztem a hozzászólásokat, írták páran, ezt a problémát de nem kaptak rá választ. Nem tudom mi lenne a megoldás. Neked rendesen feltelepítette?
-
Danex
addikt
nem újul meg, csak a garanciáztatás időtartamával meghosszabbodik (tehát amíg a szervizesnél stb-nél van), persze nem egyszer fordult már elő emberekkel, hogy újra 2 év de ez nem kötelező
-
pacman789
aktív tag
Szerintem tuti újraindul.. nekem a balde-nél újraindult meg számos más cuccnál amit cseréltettem.
Meg ez tök logikus is, a garanciát magára a készülékre adják (gyermekbetegség, majd elhasználódás)
Na mármost, ha gari lejárta előtt 1 nappal meghibásodik a telefonod és kicserélik, annak meg valami gyermekbetegsége van, akkor így jártál? és kaptál egy szart? -
pacman789
aktív tag
válasz
viperabácsi #18932 üzenetére
miért fél év? ha cserélik a készüléket a garancia elvileg újraindul.. azaz újra 2év..
új készülék-> új garancia
Amúgy mi volt a baja, miért cserélték?
-
generic
senior tag
válasz
viperabácsi #18932 üzenetére
25k max 30..
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Ha minden igaz ma megkapom a csere készüléket.Úgy döntöttem eladnám , de nem tudom mennyiért hirdessem meg.Szeretném megtudni mi lehet az aktuális ára fél év garival egy nulla perces skate-nak?
A segítséget előre is köszönöm.
-
schellj
tag
Hurrá sikerült.
Feltettem ezt. ebből a 2.7.20-as verzió működik. Aztán a morelocal 2 teljesen lefordította, így kaptam egy ICS alapokon nyugvó magyar nyelvű MIUI romot. Majd kiderül milyen.
-
schellj
tag
sztem nagyjából egyforma hardver, csak nagyobb a kijelző. ace: 3.5" skate: 4.3"
-
generic
senior tag
Skate többet tud, mint a Samu Galaxy Ace?
-
schellj
tag
Megtudná mondani vki, hogy az mitől van, hogy telepítek fel egy romot, minden rendben megy az utolsó a kernel telepítés és arra azt írja ki, hogy failed. valami hibakódot is kiír, de nem emlékszem már rá.
Aztán elindul a rom és nem működik a mikrofon.
-
schellj
tag
Nicsak mi készül itt.
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Apaxp, grotib!
Köszi a tanácsot, emlékeim szerint a V2 egy T-s rom.
Nekem ugyan független a telefonom de telenor kártya van benne jelenleg.
De tényleg nem telepítek többet.
Komolyan a tegnapi volt az utolsó.Nem töltöm ilyen számomra felesleges dologgal többet az időm.
Üdv,
buszospeter. -
grotib
tag
Ha valaki hívás rögzítő progit keres, nézze meg ezt [link] Én próbáltam, egész jól hallani mind két felet.
-
grotib
tag
válasz
buszospeter #18905 üzenetére
Szia!
Köszi az infót! Én is a V2-re biztatnálak, gyorsabb mint a gyári és sokkal testre szabhatóbb mindenféleképpen. -
Apaxp
senior tag
válasz
buszospeter #18905 üzenetére
Esetleg a skate v2 romot próbáld meg. Ez a gyári rom módosítása. Nem akad, gördülékeny, gyors és minden megy rajta.
-
buszospeter
tag
válasz
grotib #18886 üzenetére
Szia!
+1
CM10 beszámoló elmarad, mert még aznap éjszaka ment vissza a gyári.
Szép a CM10 és piszkosul testre szabható, csak az ÉN TELEFONOM nem szerette.
Bármilyen furcsán hangzik de jobban döcögött - menüben, programok megnyitása - mint a gyári.
Az is világos, hogy egy új ROM jobban eszi az aksit, míg 2-3 töltési ciklus után beáll rendesen.
De ez olyan éhes volt amit nem vagyok hajlandó tolerálni.
Csak viszonyítási képpen:
Gyári:
- reggel 6-kor vettem le töltőről,
- hívás 5 db össz idő 45p
- wifi 3ó 36p
- kijelző 3ó 32p
- akku (12:33) 67% !!!
Nekem ez fontos.Számomra, sokkal fontosabb a használhatóág mint a design vagy a testreszabhatóság.
A tegnapi volt az utolsó alkalom, hogy erre pazaroltam az időm.
Mostantól csak használom a telefonokat.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Enyém a megtiszteltetés, hogy itt lehettem Veletek.
Mindenkinek szép napot!Üdv
buszospeter -
generic
senior tag
Valahogy nem lehetne megoldani, hogy valamelyik fizikai gombbal lehessen felvenni a bejövő hívást?
-
yetir
tag
Senki nem tud választ adni a korábban feltett kérdésemre? Link.
Kipróbáltam több lejátszót, de mindegyikkel produkálja a hibát. Akadozva játssza le a videókat, lassan és néha 5 másodpercenként kimarad a hang is. Régen problémamentesen ment bármilyen videólejátszása MX Playerrel.
Várom a segítséget, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest