- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinodas
tag
Sziasztok!
Olvastam A CronMod-RÓL, hogy a belső memóriát kilehet így terjeszteni. Viszont én ice armor 3-t használok, és azzal nem működik. Leglábbis nekem. Van erre valami alternatíva, ehhez a romhoz? -
shinodas
tag
Sziasztok!
Memória kártya vásárlás előtt állok, kinéztem egy 32Gb cl4es kártyát, ebayen. Van tapasztalat hasonló tulajdonsággal bíró kártyával? Mert olvastam egyes telefonoknál, h a 32Gb-os típusokkal van problémája a telefonnak, skatenél is van ilyen? -
shinodas
tag
Sziasztok!
Felraktam az ice armor 3-t, viszont, telepítés után bekapcsolásnál megáll a zöld robotnál. Mi a teendő ilyen esetben? -
shinodas
tag
kicsit lemaradtam a ROM témát illetően, mi mostanság a használatos, vagy az ajánlott custom rom?
-
shinodas
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a telefon nem kapcsol be rendesen? Tehát bekapcsolom, gopmb megnyom, zöld droid logo bejön, android felirat, a "csillogós effekttel" bejön, "csillog is", de innen nem megy tovább. Van erre megoldás? Gyári rom van fenn -
shinodas
tag
Lányok, fiúk, mi az aktuálisan leghasználhatóbb rom skate-ra?
Szeretnék beújítani, csak eléggé lemaradtam a témában
-
shinodas
tag
[link] Erre valaki, valami megoldás?
szerk.:megoldva
-
shinodas
tag
sracok mi a teendo, ha az a funkcio nem mukodik, mikor elforgatom a kijelzot es a kep is elfordul?
szerk. gyari rom
-
shinodas
tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy ha a Skate fejhallgatóval van használva (sennheiser hd202 van most átmenetileg a telefonhoz is), szóval mennyire szívja le az akkut? Nagyon hamar? Vagy belefér?
-
shinodas
tag
Gyári romon lehet témákat váltani valahogyan?
-
shinodas
tag
ti a gyàri radio appot hasznaljatok? nekem az baromi halk :S
-
shinodas
tag
Srácok, tudnátok ajánlani egy jó zene lejátszó appot, pofás widgettel? Nem igazán barátkoztam meg az alappal
És egy időjárás widgetet is, szintén pofásat
-
shinodas
tag
Nekem majdnem ( 3 óra híján) 3 napig húzta egy töltéssel, kis wifi, elég sok mobilnet, zene, stb. Szerintem marha jó az akksija
-
shinodas
tag
Akkor a gmail app rakoncátlankodik szerintem, minden más push működik
-
shinodas
tag
annak mi az oka, hogy a gmail nem frissül auton, hiaba van beallitva?
-
shinodas
tag
Ti milyen fülhallgatót használtok a skattel? Szerintetek mi a max, amit érdemes megvenni hozzá, zenéhez?
Esetleg tudtok valami jó ajánlatot pesten?
-
shinodas
tag
Ma fotózgattam elég sokat a telefonnal, és észrevettem, hogy baromi sok elmosódott kép születik. Még akkor is, ha viszonylag stabilan áll a kezemben a telefon (és én sem ugrálok közben
) Tudtok erre valami megoldást? Jó lenne, ha élesednének azok a képek
-
shinodas
tag
Köszönöm a válaszokat!
Eddig amiket olvastam, hogy pl akku tovább bírja, és a telefon úgy általában gördülékenyebb lesz, nem gondolkodik annyit, pl menükben. És a kamerának is lehetne a minőségén tornázniElsősorban ezek keltették fel az érdeklődésem a főzött romokkal kapcsolatban.
Maga az alap skate nekem nagyon tetszik, és bevált egyébként. De, ha tudnék jobbat csinálni belőle, miért is ne. Gondolom én.A gyári romot már ismerem, van vele némi tapasztalatom
-
shinodas
tag
Sziasztok!
Újdonsült skate tulaj lettem, és nem nagyon értek ezekhez a romokhoz egyelőre. Találtam többet is itt-ott, a kérdésem az lenne melyiket érdemes feltenni? Egyáltalán mennyire éri meg a gyári romot lecserélni egy főzöttre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged