- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdexed
tag
válasz
korneliusz6 #17729 üzenetére
Az sdext2 esetében az ext valószínűleg az external rövidítése míg a második esetben a fájlrendszer nevéről lehet szó.
-
asdexed
tag
válasz
viperabácsi #17685 üzenetére
Az szerintem törölte az egész kártyáról, így nem.
-
asdexed
tag
Valaki a CM9 mukodo letoltesi linkkel kapcsolatban tud valamit? (elozo hozzaszolasom)
-
asdexed
tag
Hali.
Aki ismer egész korrektül működő ICS-t Skate-re, az linkeljen már. A CFX-et már nem lehet letölteni, legalábbis nem találom.
-
asdexed
tag
Üdv! Egyszer már kérdeztem, de nem kaptam rá megoldást, hogy az Ice Armor 3-ban ha leveszem a betűméretet a legkisebbre, miért csúszik el az értesítéseknél az üzenet és hogyan lehet ezt megjavítani?
Kaptam egy skate_font_update.zip-et, amit flasheltem, de semmi nem csinált.
Kép: [link] -
asdexed
tag
Udv. Ma megneztem a telefonon egy youtubera feltoltott filmet HQban es csak 1-2x fordult elo, hogy laggolt. Mikor csatlakoztattam a toltot elegge melegedett a telefon es ketszer ujra is indult (eloszor lefagy majd mikor kihuzom a toltokabelt ujraindul). A cpu eredeti orajelen mukodik ill. CFX ICS legujabb valtozata van fent.
Miert indulhatott ujra es miert melegszik ennyire?
-
asdexed
tag
Nos akkor valaki tud valami ötletet a youtube-bal kapcsolatban?
-
asdexed
tag
válasz
Marcelldzso #16548 üzenetére
Ahhoz kell egy program, Link2SD.
-
asdexed
tag
-
asdexed
tag
ICS-n a youtube nektek sem működik? Valaki el tudja küldeni a legfrissebb előtti verziót a youtube appból?
-
asdexed
tag
Valakinek sikerult mukodesre birnia a legfrissebb ics-n a gps-t? Nekem a Strava tudta merni, hogy hany km-t tettem meg, de fb checkin, maps stb nem mukodik.
-
asdexed
tag
Nekem is volt ilyen lemerülős probléma az IA3-mal.. Sőt, egy fél nap alatt ki is kapcsolt meg melegedett úgy, hogy semmit nem csináltam rajta, csak a zsebemben volt.. Restart után helyrejött aztán megint elkezdte.... Most ICS-vel nincs ilyen probléma, én is a kernelre gondoltam.
-
asdexed
tag
Az mitől lehet, hogy fogja magát a telefon és kikapcsol? (ICS 05/31)
-
asdexed
tag
Csak nekem van meg az a képességem, hogy 2-3 óra alatt sima netezéssel és alacsony (automatikus) fényerővel le tudom meríteni csontra a telefont?
-
asdexed
tag
Tök jó ez az Apollo lejátszó az új ics frissítésben.. Szerintetek mobilos kapcsolattal is frissíti az album borítókat stb? Erre nem találtam beállítási lehetőséget..
-
asdexed
tag
Van már valami fix az ics-hez, hogy a youtube-os hq ne laggoljon?
-
asdexed
tag
Én sem adnám el
Valaki talált már olyan alkalmazás, amivel lehet elemlámpának használni a vakut és működik is skate-tel? (Ics-n sem villan fényképezéskor)
-
asdexed
tag
Hali!
Melyik ICS-t ajánljátok? Jelenleg a CFX van fent, de azt hallottam van ennél jobb is.
Ha esetleg cserélném, akkor a data partíciót visszaállíthatom a CFX mentéséből? (hívások, appok stb. gyors visszaállításának céljából). -
asdexed
tag
Hogy lehet beállítani, hogy egyes társított bt eszközöknél automatikusan elfogadja a bejövő fájlokat?
-
asdexed
tag
Valakinek lenne kedve alkalmazás(oka)t fejleszteni androidra? Próbálgattam, de nem jött még össze...
-
asdexed
tag
EXT3-mal nekem megfelelően működik (ext4-nél voltak problémák).
Van jobb fent egy gomb (szűrő vagy ilyesmi kép van rajta), azt megtapogatod, ott válaszd a "Belső tárhelyen" menüt és ott láthatod mik vannak a telefonod memóriáján. Az egyik alkalmazást megtapizod benne, majd "Link létrehozása" gomb és bepipálsz mindent, amit lehet.
Törölni pedig a "Műveletek" alatt lehet, ugyan csak az alkalmazás megtapizása után látható
Többet is lehet egyszerre, bár fejből nem tudom hol van ez.
-
asdexed
tag
Nekem a wifi eszi ics-vel a legtöbbet.. ez mindenkinél így van? Kicsit hamar lemerül a telefon minimális használat és auto fényerő mellett.
-
asdexed
tag
Szerintetek miért van az, hogy néha fogja magát a telefon és mintha reset gombot nyomnának újraindul? Volt már ICS-vel és Gingerbread-del is.
-
asdexed
tag
Valaki prübálta már a CM9 CF-et?
Meg lehet már csinálni a bluetooth-ot és valakinek működik már rendesen a kamerája?Nekem egy valami nem jön be, az pedig a csíkozódás: KÉP
-
asdexed
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
asdexed
tag
T-mobilnál cserélték már ki valakinek a telefonját? Én ma bevittem, mert a füles fele nem szól, a távolságérzékelője nem működik és por megy az lcd panel és az érintőpanel közé, de nem hajlandóak kicserélni. Szervizbe küldenék, kérdeztem addig kapok-e más telefont a válasz: nem! Nekem szükségem van a legkevesebb 15 napos szervizelési időben is, hogy legyen androidos telefonom xy munka miatt.. Mit lehetne tenni?
-
asdexed
tag
Hali. Valaki tud arról valamit, hogy egy 3.5.7-es rendszerben meg lehet-e oldani, hogy a hangerő gombokkal lehessen a kurzort léptetni a szövegmezőben?
-
asdexed
tag
Na akkor csütörtökön beviszem egy másik t-s boltba, hogy cseréljék
-
asdexed
tag
Szedett már szét valaki Skate-et?
A képernyő és az érintőpad közé ment por és ki akarom porszívózni, csak szét kell szedni.
Az érdekelne, hogy van-e valahol benne garancia zárjegy és mire kell nagyon vigyázni szétszedéskor? -
asdexed
tag
Valaki csinált az Ice Armor 3-hoz áttetsző statusbar-t? Ha igen, elküldené a SystemUI.apk-t? Nekem nem jön össze a módosítás.
-
asdexed
tag
válasz
DessertFox #13190 üzenetére
ADosBox-szal megy Skate-en
Átmásoltam gépről a fájlokat így telepíteni sem kellett
-
asdexed
tag
Hali
Valakinek sikerült már 720p-s hd videót lejátszania szakadozás mentesen?
-
asdexed
tag
Nyitottam egy topikot mire rájöttem, hogy ide is írhattam volna az észrevételemet.. Akinek volt olyan gondja, hogy az értesítéseknél levágódott a szöveg fele és tudta orvosolni, vagy aki tud rá megoldást nézzen be ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest