- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Atomstabil (és gyors) rom volt H3 MachSpeed de a leugtóbb használt mokeeOS Evolution |CM7.2| by Mr Denver is.
Launchernek meg nagyon régóta a Holo Launchert használom... a Holo Notifyerrel nagyon jó páros. -
tboldi
nagyúr
Praktikusabb lenne egy adaptert beszerezni. Pontosan nem tudom melyikek, de valamelyik kettő része meg van cserélve az Apple-féle jacknek a normálhoz képest. Egy ilyen adapterrel vissza lehetne alakítani és így rendesen szólna gombnyomás nélkül, sőt még használhatnád a mikrofont is.
Amúgy szerintem a leírás is rossz, mert tudomásom szerint csak az Apple-nek van ilyen kiosztású jackje. Ergo HTC-vel, és Nokiával sem működne, hiába írták oda.
-
Adamis
őstag
Amúgy az ezen az oldalon található CM7.2 egész friss és használható! A többi közül amit ismerek:
- Mokee: nem jött be
- ColdFusionX: most ez van fent, de hw videogyorsítás nem működik egyik CM9 alatt sem!
- ColdFusionX 2: Ez már JB rom, de nagyon gyatra még, nekem folyamatosan nem akar csatlakozni a wifi kapcsolatomhoz, pedig már logcat-ot is küldtem a problémáról, mégse...
- ParanoidAndroid CM9: C3C0 viszi tovább a CFX szériát, egész ügyes, de villanót ez is kicsaphatja...
- MIUI v4: nem tudok telefonálni (pedig egy telefon nem baj, ha ilyet is tud...)
- Skatie: szintén C3C0 kreálmány, állítólag egészen használható, én nem próbáltam...Hirtelen
-
Adamis
őstag
Nekem IA II vált be, a III valahogy nem volt olyan jó... Az ICS romokat nem ajánlom feltenni új telóra, mert tönkre vághatja a villanót (mint ahogyan nekem és még jópár embernek). Egy új telót rögtön gariztatni megint, hát... Nem tudom. Egyébként az ICS messze gördülékenyebb, mint a többi/régebbi romok (beleértve a v2-t és a CM7-et is!)
-
Jano_023
őstag
Milyen ROM van fent ?
Ha az alap abból nem tudsz semmit állítani. Zsoca nem tudom milyen launchert hagyott a ROMjában.
De ha felteszed amit ajánlottam mindent te állíthatsz be: animációkat, hogy mennyi ikon legye egy oldalon (sor, oszlopok), melyik ikon jelenjen meg és melyik legyen rejtett. Kicsit kell vele játszani de olyat csinálsz belőle amilyen neked tetszik.
Azt hittem ilyet keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest