- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Watt25 #17763 üzenetére
az akksi eszembe se jutott, de igazad is lehet! Mert nem terhelt állapotban is kikapcsolt, (már ha pl zenehallgatás terhelésnek minősül... ) amikor nem csináltam vele semmit, csak az oldalamon lógott.
Még melegedésre gyanakodtam, hogy tulpörgi magát, de nem szoktam olyan appokat futtatni amik terhelné. És nem is meleg a segge.
-
válasz
Keeperv85 #17761 üzenetére
Sejtettem.
Csak félek hogy hiába fogok kapni másikat, az is hasonló hibákkal fog majd az agyamra menni. Bár nemtudom a többi skate -esnek vannak e hasonlók, de nálam valami borzasztó.
köszi a választ amugy! Holnap szerintem beadom. Még ugyis van 2 évem mig visszatörlesztem. Addig legalább használjak normális telefont.
-
sziasztok!
Segitségeteket kérném. ZTE Skate telefonom (augusztusban vett) fagyogat. Hallgatom a zenét, lekapcsolom. És látom 2 perc mulva hogy teljesen ki van kapcsolva.
Van hogy elinditom a zenét hogy akkor hallgatom, 2 perc mulva kikapcsol.
Vagy csak simán, ránézek, hogy megnézzem nem e jött sms, látom hogy be sincs kapcsolva.
Van hogy reggel bekapcsolásra kerül, és 2-3x is ujraindul magától, mire észhez tér.
Nagyon megbizhatatlanul műxik. Szerintetek ez tipushiba, vagy csak simán az én készülékem vacakol.
Csináltam rajta teljes ROM visszaállitást T-home-ról leszedett rommal, utána is csinálja, de azt vettem észre hogy talán ritkábban kicsit. Tehát nem hiszem hogy vmi szoftver okozná.
De marha zavaró, hogy ilyen megbizhatatlan...
Vissza T-home, csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest