Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
13 57 nalatok gyullad surun? kb 5-bol 3-szor gyujtottak, most hogy mentem vele parat.
-
KISDUCK
addikt
Meddig lehet megvenni azokat a tankokat amiket kedvencekbe raktam a napi ajánlatban?
-
ooloo
őstag
válasz e-newsee #189038 üzenetére
Jó vicc...
De most komolyan .. mitől vett a löveg 180 fokos fordulatot ? Csak véletlen lehetett . Mind ahogy az is , hogy mikor találod el az ellent és mikor nem . Vélhetően a célba találás is sok tényezős ... a levegő páratartalma , az uralkodó szélirány és még sok más is , amit a wg lemodellezett .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Nagy divatja van a reroll-nak ... a csapatok 40% -a ilyen egyedekből áll . Szerencsétlenek . Ettől nem lesznek jobb játékosok és kidobnak az ablakon egy rahedli kifejlesztett tankot . Feltételezésem szerint a reroll-os account-ok tulajdonosai max 15 évesek lehetnek . A suliban menő lehet hencegni a jó statisztikával ....
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #189032 üzenetére
Ej de szép köröket lehetett vele menni a debütálását követő pár napban . Dobálta az ász köröket . A löveg pontos volt , mint ahogyan a statisztikájában írva vagyon . 766 méterről a légy faxáról lelőttem a pattanást . De ez nem tartott/tarthatott sokáig .... idővel a lövegnek nagyobb szórása lett , mint egy tier III-as tanknak. Nem tudom mi történhetett . Titkos nerf nem , mert az elképzelhetetlen a talpig becsületes wg-ről .
-
Dobi 562
addikt
Ujabb ritka tank a Festival Fair-en: Kanonjagdpanzer.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
scukp78
csendes tag
Sarcok, ezt most talaltam, es emlekztem is valami hasnolroa:
Patch 1.6 (07/08/2019) virtually removed the ability to damage or Team Kill (TK) allied vehicles by shooting or ramming them, excluding SPG shell stuns. Applicable to Random Battles: Standard, Encounter, Assault, and Grand Battles.
Akkor megis a rendszer mirt bannolt ?
scu
-
jano_77
nagyúr
Van most vmi light-os event, hogy ennyi futrinka van mindkét oldalon szinte minden csatában?!?
Legutóbbiban 5-5 oldalanként! Csodás csata lett belőle."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
vepe
őstag
válasz scukp78 #189020 üzenetére
Mi volt ez jégkorong meccs?
Egyébként lehet a rendszer direkt sérülésokozásnak vette, de nem tettél semmi rosszat szerintem. Az a két tank is értelmes volt (T92 meg az M41), kezdés előtt jelzed merre szpotolsz, erre ők is arra mennek.
Próbáld majd ki bokorban, hogy nem mozogsz, úgy kevésbé vesznek észre.
Tiketet nyithatsz, hogy nem volt jogos a tiltás, de mire válaszolnak addig lejár.
-
e-newsee
addikt
válasz scukp78 #189020 üzenetére
Nyithatsz ticketet, de nem sok értelme van. Mivel mialatt próbáltad visszaállítani, nekilökted a sziklának, amitől sebződött, így a játék automatikusan úgy veszi, hogy te okoztál neki sebzést utoljára, mielőtt meghalt, ergo a te hibát. Hülye rendszer, de az automatikát nehéz máshogy leprogramozni.
Sajnos ezzel számolni kell, ha csak nem vagy biztos abban, hogy vissza tudod állítani.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
scukp78
csendes tag
Sracok, nem szoktam ide irni csak mindig kovetem az esemenyeket.
De nezzetek mar meg legyszives, hogy en most miert kaptam egy oras account felfuggesztest ?
Ez kisse nevetseges. Probalok semgiteni a tarsamon, mert felborult, es egyszer csak kidob a jatek team damage miatt.
11:00-tol kezdodik, es kb fel perc.
Nyithatok erre ticketet, mert en semmi rosszat nem csinaltam ?
scu
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #189017 üzenetére
Ha már streamer rng. A 10-es brit light-ban miért csak 2 fős legénység van mikor az ágon előtte végig 3? Ez így nagyon szopás lesz: [Manticore best tank comfirmed]
-
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #189014 üzenetére
Ne tévesszen meg a 6-1. Rámentem a folytatásra. Skill mondta, miután kilőtték, hogy ezt simán bukni fogják és úgy is lett. 6-1-ről buktak 15-9-re. 8-6-nál szedték ki skillt vagyis miután meghalt összesen 1 tankot tudtak kiszedni a többiek és meghaltak mind. Ment egy másik csatát majd megnézte a statjait ezeknek a játékosoknak. A bázisvédő 3 heavy szakaszban volt, mindegyikük kezdő játékos volt skill kategorizálása szerint (10k csata alatt), őket nem hibáztatta, a vk viszont tényleg bot volt.
[link] -
kchryss
veterán
Wot játékosok 2019: [link]
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #189008 üzenetére
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #189008 üzenetére
Ennyi. KV-2-n nekem az az 1-es gombon van.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
őstag
Jól emlékszem, hogy most már prém tank eladása után végtelen ideig vissza tudjuk azt vásárolni?
Semper fi!
-
e-newsee
addikt
válasz Eugene Roe #189001 üzenetére
Manapság azért könnyű beminuszolni egy-egy csatát. Lősz pár lepattanót, ettől begurulsz, rányomsz a 2-es gombra, azzal meg mellélősz. Aztán kapsz egy arty áldást, amitől ledobod a láncot. Mire javítasz, jön a másik arty, újabb track. Aztán végignézed, ahogy kiszednek a lesben álló TD-k. És egy ilyen csata igazából független a tehetségtől. Aztán jön az üzenet csata után, hogy hogyan lettél egy top tankkal 0dmg-es. Hát így.
-
Eugene Roe
őstag
válasz e-newsee #189000 üzenetére
Ha Skorpionnal lövés nélkül halok meg is kapok 2000 kreditet.
Revoralisével még ennél is jobb.
Nekem van prémium is, mert inkább túlórázok 1-et, és spórolok ezzel 20-30 óra played farmot, de T8-ig free to play voltam.
És mivel akkor 2 gold ammo ellövése 2-3-4 győztes game keresetét tette tönkre, így a win ratio is növekedett. (Lőjj ki defendert 220mm pennel...) Így pedig él valamelyest a pay to win része is, mert van olyan helyzet, amikor gold is éppen csak segít, és nem fogok -40 ezer kreditet csinálni, hogy kilőjjem 1v1 a defendert.
T5-6-on lehet 30 ezreket összeszedni, ha nem vagy bottom. Pénz boost meg egy vicc, 9 hónap alatt 5db 1 órás 25% boostot kaptam :D azt jól be kell osztani!
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Autós topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- zeiss 35mm 1.4 e bajonett+ garancia
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- Sega mega cd arcade collection Streets of rage shinobi golden axe columns
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest