Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz tasiadam #190599 üzenetére
Az csak régen volt prémium lőszer, amikor még csak goldért kaptad. Rendes nevén speciális lőszer. Másrészt megnő az esélyed, de nem jócskán. Az a lőszer gyakran APCR, ami sokszor jobban szeret elakadni a láncban, görgőkben és a rétegelt páncélzatban, mint a sima AP.
A spéci lőszer drága, ezzel próbálják (elvileg) elérni azt, hogy ne használja boldog-boldogtalan, mert mínuszos lesz a köre (ez annyira nem jött be nekik). Nem kötelező használni. Bárki használhatja előfizetéstől függetlenül.
Pay-to-win akkor lenne, ha a prémium előfizetés olyan előnyökkel járna a játékmechanika terén, ami a normál fiókkal nem elérhető. Pl.: kisebb rng, kisebb szórás, ugyanazon lőszer nagyobb sebzése/átütése, gyorsabb torony forgás, nagyobb látótáv, gyakoribb top tier, stb, sorolhatnám még.
De előfizetéstől függetlenül ugyanolyan feltételekkel kerülsz csatába, amikor rányomsz a Csata gombra, mint aki full ingyen játszik. Az előnyt a csata végi jutalmaknál élvezed. Ha győzöl, ha veszítesz, ugyanannyi extra szorzót kapsz.
Szóval ez sehogy sem pay-to-win, max pay-to-reward."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
tasiadam
veterán
válasz ollie #190598 üzenetére
A premium loszer sokkal dragabb loszer mint a sima. Nem? De.
Ha beletoltok egy tankba 40 darab premium loszert, azzal azert jocsnak megno az eselyem, hogy megolok barkit. Nem? De.
Es ahhoz hogy es ne minuszos legyen kelleni fog premium account. Nem? De.
Fizetni kell a premium accountert. Nem? De.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
tasiadam
veterán
válasz inferno88 #190596 üzenetére
KV1 122-vel es SU152-vel 2 csillag megvan. Azokkal lehet funolni, de borzaszto lassu mind a 2. T34-85m is van mint kapott premium, de azzal is ritkan lehet csodat tenni, azon csillagom sincs. Meg van azon a kornyeken ST Emilem, az is 2-es gunmarkal van, de hat az a tank alapbol is egy szornyeteg. Akarmilyen papir es lassu, elso sorbol kiszotott 500 dmg-vel es eleg jo gun depressionnel hulyere lehet osztani az ellenseget. Van meg D-maxom is, de o nem annyira kiemelkedoen jo.
Valtottam inkabb war thunderrel, es valamiert sokkal jobban szeretem es bejon. Legalabb ismerik a fizikat.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
őstag
válasz tasiadam #190594 üzenetére
Ha mindenki tier10-ben tolná, mert ott is lehet prém. nélkül keresni, akkor ki játszana lejjebb? Azok, akiknek nincs 10-es tankjuk, mert mondjuk még frissebb játékosok meg várjanak, amíg az MM összehoz elég embert?
Prém nélkül tier 5-6-os tankokkal kell menni, ott jól lehet farmolni kreditet. Prémmel ugyanúgy szívsz, mint prém nélkül. Évekig prém nélkül játszottam és ugyanúgy beledobott szar csapatba is, ugyanúgy lepattantam az alufóliáról, mint most.
Semper fi!
-
tasiadam
veterán
válasz ollie #190591 üzenetére
Nem. De normal tankal kb eselytelen kijonni pluszban, lehetseges de eleg ritka. Grille 15-el lottem 6k dmg-t, oltem 6-ot, es -10 ezerben vegeztem. Skorpio g-vel lottem osszesen 2500at, oltem 3mat, es vegeztem +100 ezerrel. Erdekes nekem ez. Akkor minek van a tier 10, ha durvan negativba veri az accountot?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
e-newsee
addikt
válasz tasiadam #190587 üzenetére
Tudod ez azért van, mert a prémium fiók + prémium tank együtt lényegesen komolyabb kreditszorzót eredményez, mint a normál fiók + normál tank. Ettől nem lesz pay-to-win. Eleve azért PRÉMIUM a neve (és a típusa) a PRÉMIUM fióknak és a tankoknak, mert nagyobb a kredithozamuk. Ha nem tenne hozzá semmi extrát, milyen jogon kérnének érte pénzt?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #190581 üzenetére
Nekem tegnap elég jól adta. Mondjuk az indulás nem azt sejtette, hogy most jó lesz, mert egy szutyok kis Hadnagy rangot tudtam csak elérni egy baromi laggos csatában. Elgondolkodtam, hogy kikapcsolom az egészet - boost sem volt elindítva az első csata előtt, mert elfelejtettem. Aztán mivel nagyon szeretném a héten befejezni, hogy novemberben már ne kelljen menni vele, mégis csak elindítottam a boost-ot és mentem tovább. Nem bántam meg, mert a hadnagyi rangot leszámítva volt egy százados és a többi Tábornok lett. Talán egy Őrnagy volt még, de én azzal már elégedett szoktam lenni. Jól haladtam, így meg voltam magammal elégedve. Ma tolom tovább és szeretnék eljutni a IX tekintély majdnem a feléig, amire azért van esély, mert ha olyan jól menne mint tegnap, akkor az elején durván szalad a pontozó csík.
Tegnap volt két olyan csatám is, ahol még az első mezőkben voltunk és már Tábornok voltam. Beálltam a foglalást blokkolni és nagyon durván pörgött a rang. Viszont volt egy olyan csatám, ahol közel 1000 bázis foglalást blokkoló pontom volt és ennek ellenére is csak Őrmesterig húzta fel a rangomat!? Ezt nem nagyon tudtam hová tenni, ennyit sosem szereztem még és sokkal jobban fel szokta tolni a rangot. (B zonát blokkoltam) Kchryss szerinted miért lehetett ez, hogy csak egy rangot lépett előre?(#190589) e-newsee: na ekkor tényleg nem értettem amit írtál! Így már akkor rendben és tényleg így van!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #190571 üzenetére
Értem én, te nem érted. Vagy én nem tudtam rendesen megfogalmazni.
Arra gondoltam, hogy valaki háromszor külön feltölti-e az összes nevezéshez ugyanazt a replayt, vagy hogy mindhárom nevezési lapra ugyanazt az egy replay linket írja be, aközött nincs különbség szerintem."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
tasiadam
veterán
válasz peterson79 #190586 üzenetére
Iszonyat. Ha nem veszek orosz vagy kinai mediumot, eselytelen nyerni, mert hisz csak nemet tankjaim vannak amik nem premiumok, es mivel a jatek orosz, a nemetek meg elvesztettek a haborut, es evidens dolog.
Volt 1 hetig premiumok, jatszottam skorpio g-vel, hrm b wt es grille 15 trioval. nyertem 1 milla kreditet. elfogyott a premium, es ugyan azzal a stilussal vesztettem 3 nap alatt bo 1.2 milliot.
P A Y T O W I N.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
peterson79
őstag
válasz tasiadam #190585 üzenetére
Nagyon el van cseszve azon a hitbox. Szerintem a gyors mozgását nem tudja a szerver lekövetni és azért vannak ilyen anomáliák. De ezt majd valaki okosabb megmagyarázza. Mindenesetre ilyenem nekem is volt, csak T110E3-al és gold lőszerrel..nem voltam kicsit sem mérges..csak az állam esett le...
-
tasiadam
veterán
válasz peterson79 #190584 üzenetére
Szembol lottem a frontot. Az ERB-s sem ertette, beszeltem is vele, hisz azonnali pennek kene lennie, mert 3x nagyobb a pen mint a pancelja.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
peterson79
őstag
válasz tasiadam #190582 üzenetére
Gumikerékről?? hogyne pattanna le
Amúgy tegnap annyira nem volt rossz Igaz, egy Phase I majdnem full HP-ról kilőtt, mert a lőszerrekesz berobbant a T-44-ben, miközben már csak kb 100 HP-ja maradt amit Én vakartam le róla...
De ilyet Én is csinálok nem egyszer az SU-100-al. Az batár egy TD. Kb. 2-3 körönként egyszer sikerül valakit robbantani.[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Nekem ahhoz sincs turelmem hogy ezzel a borzaszto valamivel jatszak. Minden alkalommal amikor a supportot kerdeztem az abnormalisan mukodo motorrol, mindig azt mndtak hogy huzzak a fejlesztokhoz majd ok megmondjak, de azt mar nem, hogy hol talalni oket.
Miota a grille 15 premium (334mm pen) lepattant egy ebr-rol, azota sirni tudok. Le is toroltem.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #190578 üzenetére
Kicsit sajnálom, hogy nem volt se kedvem, se türelmem, de leginkább időm, hogy kihúzzam ilyen sok szintig, második szint felénél járok
Tegnap benéztem, mondom kicsit farmolok, de 1 óra játékkal sem tudtam túl sok mindent elérni, randomban sokkal többet tudok termelni vagy csak úgy tűnik, nem tudom. Az arany meg a kötvények jól jöttek volna, az igaz...[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
FRONTLINE:
Ha a IX tekintély szinten a 30-as szintig eljutok, és elérem a X tekintélyt, sakkor ott is még ki kell húzni a 30 szintet vagy amikor a X elérem, már vége a sorozatnak és meg is lesz a PHASE? Amiatt kérdezem, hogy vajon a héten sikerülhet-e teljesítenem - jelenleg a IX. kezdem ma - vagy kell még majd játszanom novemberben is?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
notika77
senior tag
Nem tudom, hogy rendszeres-e, de most 2 órával az EBR akció lejárta előtt, már elfogadott kupont (30%) a vásárláshoz! Ezt szerettem volna elérni, ezért az utóbbi napokban többször is megnyitottam a prémium shop EBR-es oldalát, hátha figyelnek és ha valaki többször érdeklődik valami iránt, de nem veszi meg azt, esetleg kiküldik neki akciós ajánlatban. Akciós ajánlat helyett elfogadták a kuponom. Persze ez lehet, hogy nem egy kifinomult vevőfogó eljárás a WG részéről, csak pénteken simán elfelejtették a kuponokat használhatóvá tenni, amit tegnap estefelé átállítottak, az utolsó próbálkozásom után.
-
kchryss
veterán
[klip]
Nektek is így dagad a melletek a büszkeségtől ha lehozzátok a csatát? -
jano_77
nagyúr
Vajon miért a FRONTLINE hetére szaródnak el a szerverek és miért nem lepődöm meg már ezen. Nehogy túl sokan tudják megszerezni a 9-es tankot, tesz róla a WG!
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #190570 üzenetére
Ezek szerint nem neveztél még, mert akkor tudnád, hogy nem így van. Ha mindhárom kihívásra nevezni akar vki, akkor háromszor kell kitölteni a Nevezési űrlapot - név, email, replay link - mert enélkül nem fogadják el a nevezést. Vagyis nem elég egyszer nevezni és oda biggyeszteni, hogy mindhárom kategóriába nevezed.
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #190568 üzenetére
Igazából az eredmény szempontjából ez lényegtelen. A replayt megvizsgálják a nevezett kategóriában. Hogy az mindegyik nevezéshez külön lett csatolva, vagy csak linkelve, az mindegy.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #190561 üzenetére
Most végig nézegettem az alap XP alapján sorba rakott felvételeket és még inkább az az érzésem, hogy az XP mennyiségének kiosztása SZERINTEM cseppet sem igazságos. Miért kell azt a játékost büntetni - és a mértéken van a lényeg - aki mondjuk igaz, hogy nem face to face tolja, de azért csak 10 tankot küldött a garázsba egyedül ezzel nagy mértékben hozzájárulva, hogy azok a lövegek már nem tudtak többet sebezni vagyis megnőtt a csapat győzelmi esélye!? Rengeteg olyan replay van fent, amik szintén saját tierben - mint én - harcoltak és sebeztek - kevesebbet mint én és öltek jóval kevesebbet mint én mégis sokkal több XP-t kaptak a csatájukra. Két replay van most jelenleg, ahol 9 és 8 kill volt a sok dmg mellé, ebből az egyik mondjuk tier8-al tier9 tankok között - mondjuk hatalmas makker csatával WZ-120-1-FT - és egy Emil II saját tierben. Szal nem értem, hogy miért kaptam én ennyivel kevesebb XP-t mint Ők, akár ketten, de nézhetném a többieket is.
-
jano_77
nagyúr
Szerintetek létezhet olyan, hogy 3 "teljesen" egyforma csatát menjen vki ugyan azzal a tankkal!? XP, kredit, dmg, kilőtt tankok, blokkolt sebzés minden ugyan annyi!
Ha jól nézem a felderített tankok számában van csak eltérés! Hogyan?!? Vagy itt vmi gebasz van a feltöltős oldalon?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
peterson79
őstag
válasz Eugene Roe #190559 üzenetére
Erről csak annyit mondanék, hogy nekem úgy tűnik van akiknek sikerült embernek maradni az embertelenség leges legközepében is. Ez sajnos már akkor sem mindenkinek és hát azóta még kevesebb embernek sikerül...de még akad pár belőlük, csak ritka. Nekem ezen akadt meg a szemem és ez lehet a korommal is jár, nem tudom. Mindenesetre a gyerekemnek még próbálom ezt a fajta, régies, becsületes gondolkodásmodot továbbadni, remélem sikerül és megállja a helyét ebben a kegyetlen világban.
Off vége és bocsánat a hosszuságért.
-
Eugene Roe
őstag
válasz peterson79 #190555 üzenetére
Az ő fiatalságuk és becsületességük egy világháborúra + holokausztra volt elég, szóval ennél sokkal rosszabb azért nem lehet :) ha a felmelegedést baszarintjuk el, akkor legalább rendesen el lesz intézve a munka
Cariusnak a Jagdtigeres visszaemlékezései az érdekesek.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
GoTReX
őstag
válasz peterson79 #190556 üzenetére
Okés rákeresek. Ez akkor gondolom legal mod.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
peterson79
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz vJokka #190551 üzenetére
és inferno88 és ollie: tényleg így volt, köszönöm szépen.
Most már csak arra lennék akkor kíváncsi, hogy mivel rejtettnek jelöltem a gyenge minőség miatt, utólag át tudom-e állítani, hogy nyilvános legyen?Közben meg is találtam.
Ha esetleg vki megnézné, de a replay file-t nem akarta letölteni, itt a YT link. (Még1x nagy köszönet zodo fórumtásnak érte )[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #190550 üzenetére
Szívesen!
(#190549) jano_77):
Csak tipp, de valószínűleg a nagy fájlméret miatt várni kell mire rendesen feldolgozza a YT. Skill és Dez videójánál is volt már, hogy elkaptam egy-egy friss feltöltésüket és a legjobb válaszható minőség csak 360p volt, később viszont már elérhetőek voltak 1080p-ben is."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
jano_77
nagyúr
zodo volt olyan kedves és csinált a standard B-s replay-ből egy videót ( ), amit meg is osztott velem. A leírásotok alapján én is elkészítettem egyet a windows beépített felvevőjével. Mindkét videó több GB - zodo-é 2.4, az enyém majdnem 4 GB. Feltöltve a YT-a viszont sajnos élvezhetetlen lesz a látvány. Mit rontok el, tudnátok egy kis tanácsot adni?
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, 112 és T92 lesz.
-
vJokka
aktív tag
Interjú Otto Carius-al, a Wotinfo facebook oldaláról. Más, mint ami korábban megjelent a weboldalukon [link] .
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
h1mpi
félisten
válasz kchryss #190541 üzenetére
Én is megvettem ma, talán ez az egy tank volt még amiért pénzt adnék. Nagyon fun, tetszik a teljesen más játéksílus. 3700 dmg és 1300 assist csak 2. osztály már vele.
GoTReX: azért nem találod, mert illegális mód lett és kiszedték mindenhonnan
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
GoTReX
őstag
Hello
Hogy lehet kiíratni ,hogy hány másodperc van hátra az újratöltésig? Régen volt , és most egyszerűen nem találom....
Köszönöm a segítségetek!
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #190534 üzenetére
Prém ebr ideális frontline-hoz. Én maratonnal szereztem meg. A hozzá kapott alap biás legénységet raktam bele és csak frontline-ban játszottam vele. Így csak frontline-ban játszva már 4 skilles legénység összejött hozzá. Közben az ágon szépen szorzózgatva haladok. A mostani sok x5-ös csatát kihasználva nagyon kevés csatával végeztem a 6-ossal és nemsokára ki lesz fejlesztve a 8-as is amire majd szintén frontline-ban húzom ki a modulokat.
Azt jól írta notika, hogy a 6-os és 7-es gyakorlásra nem ideális, mert 8-as szinttől kezdődik az igazi kerekes móka.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Egy Himmelsdorf Asz kerekessel.
-
notika77
senior tag
válasz Dobi 562 #190537 üzenetére
Szerintem teljesen más a prém EBR, mint a T9 alatti kerekesek. A T8-as Lynx hasonlítható hozzá, mert van spuri mód, de sokkal magasabb, ami azért gond, mert a kerekek nem fogják fel a lövést, továbbá lassabb és pontatlanabb is. Ráadásul a prém EBR-nek van egy egyedi tulajdonsága, amit nem kapsz meg az egész ágon, mégpedig a táras ágyú. Nekem, ha meglenne a prém EBR, nem szenvedtem volna ki a T10-est, mert a tiertől eltekintve a T8 prém a legjobb kerekes, a többi mind kevesebb annál.
-
Dobi 562
addikt
válasz Eugene Roe #190535 üzenetére
Felesleges rohanni elore, eloszor vegezni akarok a tech tree tier 6-7 kerekessel es majd utana eloveszem az EBR-t, addigra lesz nemi tapasztalatom es jobb legenysegem is.
-
popey37
addikt
itt a replay.
valaki tudor mondja már el, hogy az EBR elle miért nem sebeztem egyet sem 3 lövésből?én 3x visszanéztem lassítva is, mindháromszor úgy láttam, hogy mindhárom lövésem betalált testre, mégsem sebzett a 268 mm átütés.
a wg-nek már elküldtem kis elemzésre.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
vJokka
aktív tag
válasz Dobi 562 #190524 üzenetére
Szerintem egyre jobbak lesznek, 8-astól már van spuri mód is. Viszont ahogy nő a sebességük magasabb tierben, egyre jobban kell figyelni, mert a legkisebb bukkanó is végzetes lehet. Megtartottam mindegyiket, igaz a könnyű tankok a kedvenceim.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Újra elkezdtem a WoT-ot. Lehet rosszul emlékszem , de anno nem volt reload timer kijelzés? Most egyszerűen nem találom.
-
válasz Dobi 562 #190524 üzenetére
Nagyon nehéz velük játszani, és ha kis/városi pályát kapsz, akkor meg extrém nehéz. Nagy pályákon, ahol bőven lehet manőverezni jók csak. Ez amúgy mindegyikre igaz, kivétel nélkül. A tier 10 csak azért nagyon jó, mert ott el tudod érni a 445m látótávot vele (persze a gyorsasága is számít), amúgy az is felejtős lenne (az EBR 105 most a scout tank az összes kláncsatában).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ooloo
őstag
válasz #38742016 #190525 üzenetére
A Jagdtiger 8.8 paraméterei papíron jól mutatnak , de a valóság lelombozó . Lehet vele jó köröket menni ha jó lapokat osztanak , de nem ez a jellemző . A jelenlegi kemper csatákban nem igazán tud érvényesülni. Én a helyedben a T92 könnyű tankot választanám .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
törölt tag
válasz Eugene Roe #190526 üzenetére
Free to play játszok, nem költök rá. Ezért maradt a T92 / JT 8.8 választási lehetőség a referral program jutalmaként, csak nincs velük tapasztalatom. A kötvény miatt mindenképp megcsinálom, napi 6-8 jobb csatával simán megéri, a tank a kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz #38742016 #190525 üzenetére
Ami téged érdekel :D nekem Skorpion, meg Ravelorasié van, mert a rugalmasan használható td-k a kedvenceim. Ha pénzt szeretnék adni ennek a cégnek (ilyen balance, matchmaking és rng mellett nem), akkor Löwe-t meg T34-et vennék, de nem fogok.
Most mondjuk nagyon megtetszett a revolveres ág, pantera tetszik is, és ügyes is vagyok benne, ezért unbalanced progettot vennék a helyedben, ha lesz, az legalább különleges.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis szünet után úgy döntöttem, visszatérek a WoT-hoz, elsődlegesen azért, hogy végigcsináljam a referral program második részét. Napi 100 ponttal számolva egy hónap alatt megvan 2 tier VIII prémium, és 3000 kötvény.
Az lenne a kérdésem, hogy a 8-as tankok közül mit érdemes választani?
AMX M4 és FV4202 megvan az előző szezonból, elsőnek a 112-re gondoltam, mert ahhoz a játékstílushoz még nincs tankom, de a másikat nem tudom eldönteni. A Panther 8.8 elvileg nem olyan jó, maradt a T92 és a JT 8.8. Nyolcas lightom van már kettő is, Blackdog és a francia kerekes rák, nem tudom, hogy azokhoz képest a T92 mennyire használható. A JT 8.8 tetszik a DPM miatt, de a lassúsága annyira nem jön be.
(#190524) Dobi 562:
8-ig van meg, elég durva mészárlást tud rendezni mindkettő, főleg a játék vége felé, de (számomra) teljesen más stílus, mint az átlag lightok. Ha van rajtad kívül light a csapatban, nyugodtan maradj velük hátul sniperkedni, mikor már kihalnak a keményebb ellenfelek, lehet menni vadászni, meghálálja a full HP-t.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Ha tudom, hogy ennyire jok ezek kerekes patkanyok a kemperek megbuntetesere akkor hamarabb elkezdem kihuzni az agat.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kerekesek kozul melyik szamit jonak a szintjen es melyik gyengebb? Skill4ltu szerint mind szar a 10-esen kivul, de azert tegnap a 9-essel vegigszivatta az ellenfelet az osszes csatajaban. Nekem a 6-os tetszik, szerintem nagyon eros, jol hasznalhato. A tobbi milyen?
-
popey37
addikt
kiváltottam a tank rewards tokenekből az első kettő szintet, de nem adta meg a kiválasztott cuccokat. ilyenkor mi van?
a két kupon megjött de a 10 db boster és a 2 garázshely meg a fokozott szellőzés és a töltésgyorsító nem.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
peterson79
őstag
válasz popey37 #190498 üzenetére
Szerintem a kötvények számolása kb. annyira követhető, mint az XP-é...és nagy valószínűséggel szorosan összefüggnek. Igen, találtam is egy hivatkozást, [link]
Grand Battle-re vonatkozik, de szerintem ez normál csatára is érvényes, csak mondjuk a kötvények száma lehet kevesebb..ki tudja...úgy értem, hogy 1000 XP-re nem 11 kötvényt kapsz normál csatában, hanem csak 8-at...de tényleg rejtély
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
1. csatara Asz.
-
Melorin
addikt
Tegnap kaptam egy kiírást a játékban, hogy gratulálunk a 10.000 csatámhoz. A player's recordnál viszont még csak valami 9967db meccsem van. Ez hogy lehet?
-
popey37
addikt
a wot-life.com oldal meghalt?
ez van az oldal helyett:This server is under maintenance.
We are back very soon.valami karbantartást ir de már 3 napja nem elérhető
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
törölt tag
Hogy lehet megnézni, mennyi kell még a következő kiválósági jelhez?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz popey37 #190498 üzenetére
Vmi olyasmi h a medalokert jar tier 4tol aszzem kotveny. Leiras szerint. A full tier 10re meg a sebzesed alapjan jar attol fuggoen a tobbihez kepest mennyit sebeztel. Lehet h csak gyoztes csatanal mondjuk. Vhol le van irva meg mar ki is lett targyalva. Szerintem keress vissza kCryss hozzaszolasaira szurve
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
csodás csaták vannak ma este. 5 csata zsinórban 15:3 mindegyik, csak épp hol az ellenfél, hol mi nyerünk pár pillanat alatt! hát rohadtul ezen kellene dolgoznia a nyomi WG-nek és nem a 2 lövegű móka miki tankokon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek