-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Barret001 #248695 üzenetére
Én nem.
De szerintem azért vagyok mázlis mert őrült vagyok.
Ilyen sok lóvét kaptam a napi első csatámért.Most mond hogy nincs mázlim.
Győzelem! Csata: Berlin Járművek: Bisonte C45 Szerzett tapasztalat: 5 054 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 342 849 Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Mellelseg Minotauroval akartam menni csak mellé nyomtam. -
hulp01
senior tag
válasz
Barret001 #241351 üzenetére
Én eddig se kaptam, megyek is reklamálni. Vagy mivel 100 roninra jut néhány, ezért még nem került rám a sor és csak türelmesnek kell lenni.
#241363 kchryss
Ezt nem szoktam átpörgetni, mert helyette kaphatok ilyen nyerj ötöt küldetést, ami szerintem sokkal rosszabb. Egy arty kör (M53/55) és szinte biztos, hogy megvan. Nagyon nagy szerencse, hogy a Chimera küldetéssel ellentétben nem belső modult vagy legénységet kell kilőni, hanem jó a láncolás is. Így viszonylag könnyű megcsinálni, mert az arty szinte biztos, hogy lelövi a láncát az eltalált tanknak. -
popey37
addikt
válasz
Barret001 #230290 üzenetére
az extra effektek, meg a viz és talaj effektek ki vannak kapcsolva, csak a replay kedvéért kapcsoltam be őket.
én is utálom ha lövés után 5 másodpercig nem látok semmit a lövés utáni füstgomolyban, ezek inkább hátráltatnak. lehet jól néz ki, de a játékot nagymértékben zavarja.
amik kellenek: az élsimitás maxon, textura maxon. -
-
Puculo
aktív tag
válasz
Barret001 #230234 üzenetére
A nagyobb tudás itt nagyobb felelőséggel is társul. Sokan elvárnák akik használnak XVM modot hogy egy kék vagy lila játékos lehozzon egy meccset végjátékban mondjuk. De az is ember, hibázhat vagy lehet simán szar napja. De tőle kevésbé fogadják el ezt kifogásnak. Én is láttam már balfaszkodni 3 gunmarkos játékost. Lehet nem ő játszott, de ez utólag úgy is tökmindegy. Szerintem az a fontos hogy magadnak megfelelj. Ha bejön egy tank miért ne lehetne több ezer csatát bele tenni akár. Egy idő után úgy is kialakul annyi rutin hogy kellő magabiztosságra tégy szert, és továbblépj. De erőltetni nem lehet semmit, abból jó nem sül ki soha.
-
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #230131 üzenetére
In-game páncél adatot faszság nézni. Sosem jelent semmit. Cs-63 tornyára talán 260mm-t ír, ja 2mm széles csíkban rögtön a torony front legszélén, mindenhol máshol talán harmad ennyi.
Azért, mert szét van döntve mindenhol, gyengepont nélkül. 350mm eff alatt nem találsz a tornyán semmit nagyon. Am tessék, Kranvagn, 225mm torony front. Ja, 225, szarrá döntve hátra és oldalra is, 380mm eff az egész torony
Alulról nézve dombharc közben felmegy jó 500mm-re, soha nem fogja még a Jpz E100 gold se bevinni
-
Carasc0
őstag
válasz
Barret001 #229990 üzenetére
Én TS-5-el csináltam meg kb 4 egymás utáni meccs alatt. Felspottoltattam magam és elkezdtem kicsit tolatni meg picit -bal-jobb cikázás és jöttek a pattanások.
Barret001: 20 ellenség felderítése 2 meccs alatt megcsinálható. EBR-105-el bele kell rongyolni az ellenfél térfelére jó mélyen. Igaz instant suicide, de fel is spottoltam vagy 8-10-et.
-
zozyk
addikt
válasz
Barret001 #230028 üzenetére
Én inkább hagyom a francba.
Napiküldik/Arnis küldik ✔️, a többi meg le van 💩-va....Közben még beesett a "Citrus" stílus is gyűjteményből, szóval a mai nappal a végeredmény szempontjából elégedett vagyok
(csak a wr ami bosszant, de el tudom engedni. Igaz a bónusz küldi (szerezz 4500 alap xp-t) hamarabb meglett volna, ha néha nyerek is.)
-
-
Puculo
aktív tag
válasz
Barret001 #229790 üzenetére
Tegnap lett meg a 8-as szint, de a kis ládákból csupa szarság jön, dísz egy szál sem. Nem fűzök nagy reményt hozzá, mert a sok meló miatt hétköznap nincs elég időm ezzel foglalkozni. De aki felvett, annak elküldöm a ládákat amint a lehetőségeim engedik. Remélem itt a fórumtársaknak összejön legalább.
( A Steam karácsonyra is kíváncsi leszek, van pár dolog a kívánságlistámon amit behúzhatok idén..)
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barret001 #229463 üzenetére
de ettől még nem leszel győztes. p2w nem a garázsban való haladásról szól hanem a csatákban való előnyről. de ilyenről nem lehet beszélni mert ilyen nincs. az arany lőszer lehetne ha csak valódi pénzért lehetne megvenni de nem így van.
óóó jajj a free xp-t nem szabad elhasználni.
igen nem az én játékom. tényleg. végül is én siránkozok itt éjjel nappal.
-
weres78
senior tag
válasz
Barret001 #229405 üzenetére
Hát nincsen annyi barátom... És van másik accountom is, akivel "tényleg" barátok vagyunk az vagy leszarja a ládát vagy annak küldök onnan.
Valahogy elkeveredett egy csomagom a WG szerint amit egy barátomtól kaptam (volna), ezért kaptam jobbat, egy 2020 téli festés csomagot. Ilyen volt már valakinek? Mármint hogy kapott valami kompenzációt ilyen miatt?
-
weres78
senior tag
válasz
Barret001 #229396 üzenetére
Igen, akiknek megvolt a neve innen azoknak küldtem meghívót vagy mit.
Valaki küldjön már egy invet, állítgattam ezt-azt (vissza minden alapra), kíváncsi lennék most megy-e? Természetesen olyantól kellene akikkel nem vagyunk barátok!Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki küldött nekem csomagot!
Holnaptól oda fogok figyelni, hogy mindenkinek viszonozzam. Ma sajnos pár ember kimaradt, mert reggel elküldtem mindenkinek sorban, aztán kaptam olyantól, akinek én nem küldtem... Tőlük elnézést kérek! -
weres78
senior tag
válasz
Barret001 #229234 üzenetére
Nem a saját ládádat küldöd. Bélyeged van, amivel tudsz küldeni csomagot, abban van a láda. Ha vissza is küldik, akkor van ládád. Lényegében bélyeget tudsz szerezni küldikkel, és abból tudsz így ládát csinálni.
Amúgy ezt jól kitalálta a wg, összehozza az embereket...Közben megoldottad...
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barret001 #229234 üzenetére
az ég világon semmi extra nincs benne. kis ládát kap az akinek küldesz egyet. (nem a te meglévődből) napi 10 küldést számol el a játék egy küldetéshez amiből majd kapsz matricát meg a legvégén festést. szóval semmi komolyat. ha neked küldenek az meg annyira jó hogy kinyitod és kapsz töredéket vagy egy kevéske kreditet( ha 10k kreditet kapsz már hatalmasat nyitottál) illetve kis javító stb.
-
válasz
Barret001 #228848 üzenetére
"Leszarod" az elvarasokat, de csak pedoban jatszol, hogy huzhasd a WR-t ...
Erdrkes modja a "leszarasnak"....
Ha valoban leszarnad, akkor olyan tier-ben jatszanal, ami valoban kihivas es nem csak WR polirra jo.
Amivel szinten semmi gond, csak akkor legalabb magadat ne alltasd
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Barret001 #228754 üzenetére
muszaj nyerni, mert kaptam egy csomo 5x xp szorzot es csak a gyozelem szamit, az h 350es xp/csatakkal vesztek 200 csatat nem a legjobb modja a fejlesztesnek.
tobbi tankkal ment csak azzal nem amit huzni akartam. wg kirohogott hogy höhöhö rohadj meg hulye nub akkor se fogsz te itt fejleszteni höhöhö
mire felkinlodtam magamra a top agyut meg a motort majdnem felkotottem magam, nem egyszer fordult elo h az elso percben mar mindket light kinyirta magat, azt oruljel magadnak. mondjuk arra buszke vagyok h csak 3x dezertaltam osszesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest