-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
-
Indian74
senior tag
válasz
KISDUCK #207304 üzenetére
Pl T 44 es tank 1300 hp 1157 hp-ról azt mondja ki vagyok löve...érdekes,de sorolhatnám,csak nem minden bizonyitott,elegem van a játékból,csak is a pénzt kéregeti,lehetek én top játékos,bár sajnos nem vagyok az,csak gyenge,ezt be ismerem nem vagyok valami jó játékos,de rossz sem,egy a lényeg, utálom ha egy játék ott csal ahol tud,ez szerintem nagy baj......
-
Swinegod
őstag
válasz
KISDUCK #207304 üzenetére
Néha meglepően érdekes módokon működik az RNG, gondolok arra, mikor a túlélésedhez csak az kell, hogy mondjuk egy 390-es átlagsebzéssel meglőjed a 350-et, de 330-at rollol, így meghalsz. Ilyenből gyanúsan sokat tapasztalok
Nemrég egy IS, kb 400m-ről rám nézett fél másodpercre, lőtt és instant meg is halt. Mondanom sem kell talált és megölt. 0.46 szórás meg 3,4s célzádiő a farkam, az
-
Barret001
addikt
válasz
KISDUCK #207225 üzenetére
Avval hogy lövök vele kettőt,nem lesz előrébb a csapat
Amúgy meg nekem light,ág jön be legjobban
Meg néha egy kis med. 700 wn8 5-ös szintre való szerintem. Néha megyek vele,de már csak árnyéka önmagának! Régen kemény volt,de eljárt felette az idő.Ahhoz hogy nyereséges legyek magas szinten,ez a tudás nem elég. Hamar elfogy ám a kredit!
Én nem vagyok fizetős játékos.
-
ooloo
őstag
válasz
KISDUCK #207225 üzenetére
Nem védeni akarom , de az Ő szintjén teljesen elfogadott és elfogadható , sőt vállalható az alsóbb szinteken a játék . Én inkább megdicsérném , hogy nem kapaszkodik fel X-es szintre mint oly sokan , akik alkalmatlanok még V-ös szinten is . Követendő példának állítanám a sok tehetségtelen játékos elé , aki 600-700 véennyóccal már a X-es szinten jár . Amúgy azzal , hogy nem kapaszkodik felsőbb szintekre , azzal neked is szívességet tesz . Bár így állna hozzá minden játékos .....
-
e-newsee
addikt
válasz
KISDUCK #206665 üzenetére
Én is erre jutottam. Még durvább spottert lehet faragni így a kis elc evenből, és a T92 lightnak is talán jut némi szerep az új cuccokkal. Én annyira nem bánom, ha visszahozzák kicsit a klasszikus light szerepeket, mert a kerekesek elég jól visszaszorították őket. Szerintem azért is volt annyi TD. Mindenki félt kimenni a nyílt terepre. De ha most őket is könnyebb lesz kispotolni a bokorból, akkor talán nem lesz annyi belőlük.
Tény, hogy a spotrendszer még kaotikusabb lesz. A fene tudja, mi sül ki belőle hosszabb távon. Szerintem kell pár hét/hónap, mire kialakul az új meta, és az új ajánlott cuccok listája. Annyiban biztos változatosabb lesz, hogy könnyebb lesz hozzáigazítani a tankok sajátosságaihoz a felszereléseket. Eddig hiába volt egy Mausod, vagy egy Type 5-öd, nem igazán tudtál mást rátenni, mint mondjuk egy ventit, töltésgyorsítót, esetleg célzót, vagy repeszpáncélt. Kb, mint egy T10-re, pedig mennyire más a két tank. Most előbbit ki tudod gyúrni túlélésre, utóbbit meg még mozgékonyabbá teheted.
De ugyanez megvan a medeknél is. Vannak lomha, nagyot lövő medek, csipegetők, flankelők, spotterek, stb. Eddig mindre kb ugyanazt tudtad tenni kisebb-nagyobb különbséggel. -
galervin93
addikt
válasz
KISDUCK #206665 üzenetére
Így van, amivel lehet sebezni, azt arra kell kihegyezni.
Én már az első nap leírtam az új felszereléssel kapcsolatban a véleményem. Egy kis spiritusszal szanaszét lehet szopatni az ellent. Mondjuk én eddig csak vesztes csatában kerültem Prokorovkára, a belem kidolgozva aktívan szpotoltam a Manticore-ral (ami passzívra van nálam szerelve), alig jött össze 6k, az ellenfél T100-a jobb helyzetben volt, össze is jött neki 12k. Szóval igen, baromi erős lett az új szerkó, ha valaki tudja használni. Ez szerintem inkább rossz mint jó, mert megint egy adott paraméter/körülmények közt kiemelkedő, máskor meg kvázi haszontalan. Ha olyan helyen van az ember "mindent visz", amúgy meg pacifütyi.
Ez ugyanaz a problémakör, mint a száguldozó kerekesek, az anno szétbuffolt Maus, SC, v4 stb. Egy-egy szerepkörben kiemelkedőek, és ezzel kiegyensúlyozatlanná válik a játék.
Példa: régen a tornyozás "császára" volt a hetes T-29, mégis meg lehetett enni, mert viszonylag jól volt súlyozva. De ma egy SC-vel kit csinálsz? Beülsz a 60TP-be és HE-t spammelsz? Ez a játék, ide jutottunk?
Másik: jó lehetett szpotolni egy lighttal, pl. régi francia vonal? Igen, de borzasztó volt az ágyú kezelése. Ma mi van? 100-zal megy, nem kell céloznia, és puha tankba 500-at basz. Ha meg felteszi ezt az új arancsnoki tökömtudjamit, még ki is szpotol, ha ügyes (mondjuk szerintem ezzel a szerkóval a klasszikus lightok jobban erősödtek).
Ez így nonszensz... Egy baromi jó játékot/ötletet/atmoszférát szétb*szni az ilyen hülye ötletekkel, kár érte... -
jano_77
nagyúr
válasz
KISDUCK #206484 üzenetére
Tehát az összes garázsban lévő tankról bekerült a depo-ba az összes felszerelés (venti, stabi, optika, tölt.gyorsító, stb)? Vagy csak Progettok és amin lila és bounty cuccok voltak?
Fücsök007: ez nekem olyan, mintha egy vertikálisan elmetszett FOCH testre raktak volna egy Progis tornyot.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #205313 üzenetére
és ez a két mod biztosan belekavar az internet sebességbe, szerinted? mivel a csata során egyik sem aktiv, csak a garázsban. maga a játék nem használja egyiket sem. a statisztika azért, mert nem tudja, hogy mi lesz a végeredmény, a battle hits meg azért mert mert csak az elhasznált lövéseket nézi, azokból is csak a tanktalálatokat. a melléket nem. tehát nem kavar bele egyik sem a netsebességbe.
amugy nem minden csatánál van ez a ping dolog, van amikor 4-5 lemegy normálisan, utána jön egy ami nem.
ha mod gond lenne, minden csatánál jönne a hiba.és amint látom nem én vagyok az egyetlen aki igy jár.
tehát akkor aki igy jár az csal. szerintetek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
KISDUCK #205273 üzenetére
En a chat-et mar tegnap kikapcsoltam de sokszor en is toxikus vagyok. Foleg akkor szoktam "megdicserni" oket mikor vegignezik hogy valaki harcol a tulero ellen es nem mennek segiteni.
Megflankeltem a heavy-ket ezzel a gyors tankkal. Mindharom ellenfel velem foglalkozott, engem lott es sajat heavyk meg akkor sem ereztek ugy, hogy erdemes lenne kibujni a fedezekbol es loni 1-et.
Az E75 0 sebzessel zart, az FV lott 1100, az SConqueror 2000-et a vegjatekban mikor mar 4 felol ment rajuk az ellen.
Ilyenkor le szoktam irni a velemenyem de tudom hogy f@szsag felhuzni magam rajta. Szoval ha kikapcsolom a chat-et azzal azt is megakadalyozom hogy en magam is toxikus legyek.
Egyebkent meg azokat szoktam oltogatni akik csata elejen beirjak: "gg bots", "next lose battle", "idiot team". Persze ez mar egy WoT-os mem, szinte mindig a rossz jatekosok sirnak akik amugy sem tesznek hozza a csapat gyozelmi eselyenek javitasahoz.
Amikor garazsban ram irnak valami kedvesseget azt csak meg szoktam koszonni nekik es szep napot kivanok, tapasztalataim szerint az jobban felduhiti oket es a vegen meg ok raknak engem tiltolistara.
-
phoenix1989
őstag
válasz
KISDUCK #205049 üzenetére
ezt a videót számtalanszor láttam. semmi értelme. mutatja hogy light al hogy nézz ki szikla mögül és akkor te látod őket téged meg nem. na ez nálam sose jön be mert kimegyek és már kapom a lövéseket villanok én meg senkit nem veszek észre. szóval baromság. "Az artyk általában a lehető legnagyobb dzsinzsába bújnak el," ez az arti 1 bokorban állt tejesen látható volt 126 ról mégsem láttam.
"nem is az a tank spotolt amire gyanakszol" csak az a tank volt velem szemben szóval nem más tank lát.
"60m méterről pedig tudnak spotolni ha az ellenfél növényzet takarásában van, a proxy 50m-ig tart.
köztünk volt a bokor nem votl harmadik tank .
"hogyha közted és az ellenfél között van bokor és a bokor"
bokor mögött lövés nélkül villanok nem látok átt és ő sem mivel szembe jön velem ő lát én nem. -
phoenix1989
őstag
válasz
KISDUCK #205035 üzenetére
nyilván. én meg nem látok 126m ről egy artit. de az is 7 engem kiszúr. értem hát xD ja meg mikor kivett kb 60m ről egy tank láthatatlanul és fel sem villan. és még olyan apróságok hogy bokor mögött állva ugy hogy nem látok át rajta simán észrevesznek akár 300m ről is. amit emlitettem hogy kivettek szinte közelebb mint 60m ről és fel sem villant az ellen azt mondta egy kolléga hogy idézem mindegy milyen álcád van ha nem látsz át a bokron nem villansz fel. xD hát én kurvára felvillanok. xD de hagyjuk is
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #204954 üzenetére
Csak EU szerveren volt teszt és csak eu acc-kal lehetett nyerni. Amerikai és ázsiai szerveren később lesz ilyen próba.
Egyébként most például simán bedobhatták volna a kredit boostereket jutalomnak. Mennyivel jobb lett volna 3 nagy javító helyett 3 kredit boostert szerezni.Twitch Drops Trial Incoming: June 27
szerk. Ja ahogy nézem amcsi szerveren is van, de szerintem csak amcsi acc-hoz jó: [link] -
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #204952 üzenetére
Nálam is mute-olva volt a hang. Chrome hajlamos a háttérben futó videót befagyasztani ezért én firefox-ban futtattam. (Ha külön böngészőben megy akkor meg lehet a böngészőt mute-olni windows-ban azt biztos nem tudják detektálni.)
Lehet egyébként próbálkozni virtuális géppel vagy telefonnal is. De nagy dologról nem maradt le senki akinek nem jött össze most. Ez még csak teszt volt apró jutalmakkal. -
-
Dobi 562
addikt
válasz
KISDUCK #204878 üzenetére
T54E1: elmesz a tobbi heavy-vel, megvarod, hogy az ellen elloje magat vagy hibazzon, rosszul peakeljen es kitarazol. Erdemes lancolassal kezdeni, ha megjavitja akkor megint lancolni es hagyni hogy befejezzek a tobbiek. HP-t tartogatni kell a vegjatekra es lesebzett tankokat lerohanni, kitarazni rajuk. Nem a legkonyebben jatszhato tank ag. Lassu, rossz pancel, rossz lovegkezeles.
A T54E1-et meg akkor jatszottam mikor kozepes tank volt, gyuloltem a rossz lovegkezelese miatt. A T57HT az sokkal jobb a tierjeben szerintem bar nem tudom mit valtoztattak az E1-en mikor neheztankka konvertaltak at.
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #204833 üzenetére
Mind a 3 jó tank. Ha ki akarod még élvezni az EBR-t a nerf előtt akkor szerintem azt vedd meg. Bár ott meg ugye az a kérdés mennyire lesz használható a nerf után. Az ágyú szerintem így lerontva is jónak számít, viszont változtatni akarnak azon hogy a kerekével kevesebb lövést fogjon fel és ha elveszti egy kerekét akkor annak nagyobb negatív hatása legyen, ez akár ki is herélheti a tankot. No nem mintha bánnám ha így történne.
UDES med-del nem játszottam még, de statisztikák és streamerek véleménye alapján kicsit jobb mint a patton.
A múltkori kredit boosteres témához kis adalék. Most néztem játékon belül a küldetéseket és látom hogy még 1 hétig van bajnokság küldetés. Ott 15 kredit boostert lehet beszerezni. WG tornákon vagy faceit-en kell hozzá játszani és összesen 15e illetve 30e sebzést összeszedni. -
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #204811 üzenetére
In-Game - Premium and Rare Vehicle Restoration
A fejlesztési fában lévő prémium tankok 72 órán át vásárolhatóak vissza. A többi prémium és reward tank bármikor visszavásárolható.
A visszavásárlás ára a tank hivatalos ára + 10%. Konkrétan itt van hogy mi mennyi: VRT - Restoration Cost Table
Konkrétan az esetedben a T28HTC-t és a super hellcat-et bármikor visszavásárolhatod, a type64-et csak 72 órán belül a pudel meg most nem tudom hirtelen hogy benne van-e a fejlesztési fában. Ha benne van akkor azt is csak 72 órán belül ha nincs akkor bármikor.
(szerk. Jól van látom lassú voltam és közben megtaláltad te is a fent linkelt leírásokat.)(#204815) Dobi 562
Én elviselném a 2 havi vagy akár havi változtatást 1 évig ha az lenne az eredménye hogy a végére olyan állapotba kerülnek a tankok hogy utána elég lenne fél évente felülvizsgálni.
Az ebr-ekkel például nem értem miért vártak ennyi ideig. Már hónapok óta sír miattuk majdnem minden streamer és mind azt mondja hogy nem jó most 10-es szinten játszani.
Vannak adataik biztos látják hogy probléma van velük mégsem léptek miatta már mióta? Az viszont beszédes hogy már szuperteszten voltak a német és orosz kerekesek, már több mint 1 éve be kellett volna kerülniük még sincs róluk hír. Szerencsére. -
hmb
aktív tag
válasz
KISDUCK #204732 üzenetére
orvosi kiserletek szerint 3 nap az mar boven eletveszelyes kategoria. akar 24 ora is,ha egeszseges vagy de kimerult.en 18 evesen amikor epp 1 eve hagytam abba a versenyszeru hossztutavfutast amikor meg karacsonykor divat volt ekszereket ajandekozni, mar novemver elejen napi 4-5 orakat aludtam a tobbi melo a muhelyben.igy is volt hogy karacsony elotti heten osszesen aludtam 8 orat. es azon a heten volt egy 75 oras etap is vegig melo.haziorvis megvizsgalt aztan kozolte hogy barmennyire is joszivu vagyok zavarjam el jovore a kollegakat,ne segitsek mert rohadt makom van higy nem haltam bele.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #204748 üzenetére
okés, én csak ooloo posztjára válaszoltam.
ezt a streamelés dolgot viszont nem is értem: mi késztet valakit arra, hogy napi pár óránál többet streameljen? fizetnek neki érte, vag valami más előnye származik belőle?
az az alvós koma is tök jól mutatott az ágyon, csak értelme nincs./ gondolom bekapcsolva felejtette a kamerát/. -
ooloo
őstag
válasz
KISDUCK #204735 üzenetére
Úgy van ahogyan mondod ... azért van némi különbség a 24h-s fizikai munka és a 24h-s ébrenlét között . Gyakran van az , hogy berendelnek du. 4 re és megkínálnak egy esti 8-as rakodással .... ilyenkor másnap reggel 8-10 ig fent vagy úgy , hogy előző nap reggel 7-kor keltél . A vezetés is állandó figyelmet igényel , de a fizikai megterhelés az szinte nulla . Akiket elvisz egy 30+-os ébrenlét ott komoly szervi bajok (is) lehetnek a háttérben .
-
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #204627 üzenetére
Igen ahogy nézem az idei fronline nem adott. Pedig ha jól rémlik akkor a 100 boosterem nagy részét frontline-nal szedtem össze de még évekkel ezelőtt az egyik első szezonban. Akkor nagyon sokat adott.
Ez a 100 viszont nem akar fogyni mert mindig van valamilyen event amiből pótolom az elhasználtakat.
Maratonoknál az előző kettőnál 10-10 booster járt a 8-as szintért, de csak 1 órásak. Rankednél biztosan tudom hogy járt valamelyik szintekért, de hogy pontosan mennyi azt nem tudom.
Régebben az ilyen pár hetes különleges játékmódokért is gyakran adott. Halloween és karácsonyi eventek. Mostanában direkt rámentek hogy kevesebbet adjanak belőle, mert túl sok a kredit a játékosoknál. A strumtiger event például alig ad jutalmat, kredit boostert simán bedobhattak volna hozzá jutalomként.Valahonnan egyébként biztos lehetett kredit boostereket szerezni küldetéssel az előző 1 évben, mert ruszki szerveren is van nekem 25 db és ott még nem rankedeztem és kb 1 éves az acc.
(#204629) KISDUCK
Ja egyébként nekem is úgy rémlik mint ollie-nak, hogy adott a fronline idén is, de a kiírásban nem találom a jutalmak között. És kb pont annyit adott mint amennyit el is használtam benne, frontline-t csak úgy játszottam hogy ment a kredit booster. De az is lehet hogy csak összefolynak az emlékek a régi frontline-nal. -
hulp01
senior tag
válasz
KISDUCK #204593 üzenetére
Valóban, a penje az kiváló, ha éppen van kire lőni. És ezt is sikeresen elnyeli szinte bármi. Meg amikor azt sem látom, hogy hova megy a lövés. A tankot nem találja el, és a földbe csapódást se látom.
Amúgy mi van azokkal a lövésekkel, amikor az ember bemondja, hogy critical, aztán a csata végi jelentésben semmi. Még csak nem is szerepel az az adott tank, amibe elméletileg criticalt lőttem. Ma is volt ilyen, egy Foch. Valószínűleg az ágyúját találtam el, de a csata végén semmi.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #204324 üzenetére
hát a fikázást pont nem rád értettem, bocsi ha igy jött le. azért nem használok modpackot, mert párszor probáltam, de olyan kesze-kusza összevisszaságot jelenitett meg a képernyőn hogy töröltem is azonnal.
nekem nincs szükségem arra, hogy lássam melyik játékos milyen szinten van: ez eldől a játék első két percében, meg hogy mennyi a csapat hp, ki a fenét érdekel? csak elvonja a sok plusz infó a játékról a figyelmet. a játékban csata közben nekem pár infó jelenik meg összesen: a tank hp-ja és a tipusa, és hogy honnan kaptam a lövést. az ég világon semmi másra nincs szükségem csata közben. max méretű minimap és ennyi infó elég.
bezzeg ami fontos lenne: egy nyamvadt óra a garázsban, az persze nincs.
a battle hits meg wwenigma jóvoltából már full magyar. -
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #204320 üzenetére
akkor leirom mégegyszer, nagybetűkkel, hogy mindenki megértse aki eddig nem értette, bár már egyszer leirtam: NEM HASZNÁLOK SEMMILYEN MODPACKOT, mert feleslegesnek tartom a sok csiricsáré szart amivel tele vannak, egy statisztika meg a battle hits mod van fenn, utóbbi köszönhetően wwenigma forumtársnak, aki inkább segített mint fikázott. lehet róla példát venni.
BÁ Nutrion: nem vagyok arrogáns egy csöppet sem, csak nem szeretem ha hülyének néznek, Thrawn például egyből levágta mi a hiba, mert Ő érti is amit olvas és nem csak látja.
de részemről téma lezárva, mert megodódott a probléma.
-
szaszyka
senior tag
válasz
KISDUCK #204268 üzenetére
Nem használok modokat, patcheket, csak a játékot magában. Nekem eddig látszódott a töltésgyorsító, célzásgyorsító is az álcaháló/periszkóp mellett csata közben is, rendesen ott volt az ikon. Ma délután ültem le játszani 1 hét után, és csata közben tűnt fel, hogy sehol semmi, és a célzás is, és a betöltési sebesség is rosszabb, mint szokott lenni. Azért is bátorkodtam kérdezni. Deskkor lehet a beállításokban változott valami , aztán azért tűnt el. Na mindegy, mindenesetre köszönöm a választ
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #203821 üzenetére
A standard b-nek stock ágyúja volt. Annak 122 a modulsebző értéke.
A type 61 motorjának 300 hp-ja van.
Egy modul akkor sárgul ha a hp-jának legalább a felét elveszti. Minden a motort érő sebzésnek van esélye gyújtani függetlenül attól, hogy a modul sárgult-e.Magyarul a motort találta el a lövés, sebezte a modult, kigyújtotta tankot, de maga a lövés nem okozott akkora sebzést a modulban hogy sárguljon tőle.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #195358 üzenetére
ha te kapnál minden honapban 3-4k eurót te sem nyitnád ki a szádat. gondolod bármelyik streamernek vagy szponzorált játékosnak van munkahelye a napi 10-15 óra wotozás mellett?
asszem te nem a földön élsz.
csak itt a forumon vagy több tiz ember aki nem költött a wotra, vagy nagyon keveset. én ebből indulok ki. meg abból, hogy kamionosként járom európát és látom, hogy hol mennyi az átlagkereset: kelet európában 400-500 euró körül mozog, gondolod ebből van aki betol 100 eurót havonta a wotba? ugyanmár, ezt te sem hiszed el.
az eu szerveren játszó játékosok max 25-30%-a rendszeres fizető, a másik 25-30% meg alkalmi fizető:pl. 2-3 havonta vagy pl, most karácsonykor. a többi meg csak ugy van. -
peterson79
őstag
válasz
KISDUCK #193185 üzenetére
Hali.
Nekem is ezt ajánlották illetve más oldalakon is ez volt a felsoroltak között.
Próbáltam Maus-al, T32-vel, de egyik sem adta, még a közelébe sem értem a kívánt blokkolt HP-nak.
Aztán végül Bélával, Fjords pályán, bal oldali rész, ahol a kikötő van és a sziklák közötti szűk átjáró, tipikus heavy találkahely. Ott beálltam a szikla mögé és hagytam, hadd történjék meg a dolog. Pont tegnap csináltam róla meg a videót,hogy meglegyen, ha gondolod elküldöm. Marha unalmas egyébként és pont azt néztem milyen béna voltam, de végülis összejött és ez a lényeg -
jano_77
nagyúr
válasz
KISDUCK #193078 üzenetére
Type61 egy király vas, örök darab a garázsomban! STB-1 nagyon vártam a 9-es után, de ezidáig nem sikerült úgy megkedveltetni magát mint az elődje. SŐT, hatalmas csalódás számomra. Persze ez nem feltétlen a tank hibája, valszeg én vagyok béna hozzá.
MÁS:
Keresztfiam gépet szeretne összeállítani, mert hamarosan megkapja első fizuját és abból venne magának egy komolyabb gépet - igazából csak WOT-ozni szeretne, de végre nem 600 ping mellett és majd a munkához később. Jelenleg milyen VGA-t javasolnátok Neki? Én 1070, 1070Ti és 1080 mondtam, hogy gondolkodjon el. Esetleg az új 1660-as széria érdemes lehet a megfontolásra? Köszönöm a tanácsokat. -
válasz
KISDUCK #193078 üzenetére
t5-6 egész jó volt régen, a Chi-Ri eléggé megosztó tank, sajátos stílusa van, rá kell érezni.
Az STA olyan semmilyen, szerintem eljárt felette az idő.
A Type 61-et és STB-t nem használtam a löveg módosítás óta, nem tudom most hogyan muzsikálnak, de nem sokat látni belőlük, az azért árulkodó.
Szóval ha nincs más, elkezdheted ezt az ágat, de ne számíts semmi extrára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest