Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem nincs gondom vele. Csak a lemingekkel. A hátul kempelő top nehezekkel meg, hogy 8-as tankkal még mindig soha nem vagy top tank.
-
peterson79
őstag
Valaki próbálgatja még a win64-es verziót?
Személy szerint leálltam, mert 3-5 meccs után kidobott az asztalra...
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Azért az elég durva , hogy ennyire bele tudnak nyúlni a játékmenetbe . Nem a mostani lejtmenetre gondolok - habár azt is mondhatnám - , hanem arra , hogy elértem a 85%-ot ( E75 ) . Számomra kedvező csapatleosztás ... jelentős WN8 fölény a csapatom javára ... jellemzően jó stratégiai érzékkel megáldott csapattársak ... kiváló support ... Ha a WG nem nyúl a hónom alá , ez önerőből aligha sikerül . Sajnos a "labda" most az ellenfélnél van ....
-
Dobi 562
addikt
Hype 59 asz.
Most nezem, WZ td csapattars 193 dmg / 3 kill.
Replay.
-
jano_77
nagyúr
Tényleg ennyire nincs hiba a játékban a WG szerint, hogy napról napra gyártanak egy új prémium tankot, ráadásul a legkisebb munkával, majdhogynem csak átnevezik a tankokat!?
Új tier7 prémium TD, amcsi nagyobb Hellcat! -
kchryss
veterán
válasz
üzenetére
Az ilyet én nem is veszem csalásnak. Másik játékosnak nem ártasz vele, a wg pedig megérdemli, hogy az ő balfaszságuk miatt megrövidítsék őket.
Amikor volt az a bug, hogy ha szakaszt csináltál és egyedül mentél be vele csatába akkor mindig top tier voltál az volt hasonló kategória. Én azt ki is használtam addig az 1 napig amíg nem javították. De például ilyen aimbot, tundra és hasonló csítet amivel tisztességtelen előnyhöz juthatsz a többi játékossal szemben sosem használtam még próba szinten sem. Nálam ezek a tiltott mod-ok és programok a csalás kategória nem ezek a kiskapuk. -
kchryss
veterán
válasz
üzenetére
Lehet túlterhelt lett a faceit rendszere, mert a cikk miatt túl sokan próbálkoznak.

Technikai akkor szokott lenni ha az egyik fél nem rak be tankot, nem rakja át magát a jobb oldalra vagy nem jó tankot rak be. Ha fel se jön a meghívó az viszont már rendszerhiba.Én nem teszteltem csak a cikket raktam be ide. Nincs időm ezzel foglalkozni és amúgy is jól állok most kredittel.
-
törölt tag
válasz
kchryss
üzenetére
Pontosan ezt csináltam, kipróbáltam 2 fiókkal, vagy technikai, vagy nem jött fel a speciális csata ablak. Másoknál ugyanez, 10-15 ember legalább próbálgatta. Talán a beállításokkal volt a gond, néha valami matchmaking-el kapcsolatos karbantartást is írt, ki tudja. Most elvileg több, mint két órája csatában vagyok magammal, azóta se jött meghívó.
Frontline-ból pár nap alatt milliókat össze lehet szedni, így nem olyan fontos a dolog, de azért érdekes.
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
Kiskapu kredit szerzéséhez: Töménytelen kreditet farmolhatsz minimális erőbefektetéssel, ha mersz kockáztatni egy kicsit.
A játékosok leleményessége határtalan.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem bug-nak nevezném, mert direkt működik így, de nem a valós eredményt mutatja ilyen esetekben. A játék fizikája sokkal bonyolultabb annál, hogy egy ilyen kis web-es oldalon teljesen leképezzék azt. Ha rétegelt páncél van és nem merőlegesen érkezik rá a lövedék akkor a játékban minden egyes rétegen irányt vált a lövedék, ezzel a tanks.gg nem számol. A gyakorlatban ez azt jeleneti, hogy például a 45 fokos szögben meglőtt első görgőnél a láncon többször is irányt vált, jellemzően befelé fordul tehát jobb lesz a szög így olyan esetekben is átütő találat lesz amit a tanks.gg esetleg ABSORB-nak jelöl.
-
peterson79
őstag
Mai második és egyben eddigi legérdekesebb meccsem TS-5-el

-
Chris0321
veterán
Lefuttatom a tesztet, végigmegy a számláló és elsötétedik a kép csak az esc felirat van kinn bal oldalt fenn és a 0:00 jobb fenn és nem történik semmi. Ha visszalépek esc-vel akkor pedig hibát ír ki. Tapasztalt valaki ilyet?
-
Met
nagyúr
Hálátlan dögök vagytok, tudjátok milyen ge@ijó érzés nézegetni a tankokon a kis árnyékokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisApám
addikt
A WoT-nak az RTX-re annyira szükség volt, mint egy falat kenyérre...

Pont ez kellett már
... hiányérzetem volt.Főleg amikor látom, hogy egy i7 2600k@4500Mhz Nvidia GTX1070 Stok rendszer bemászik 70 fps alá...
-
wwenigma
Jómunkásember
Lett új ray-tracing encore teszt.

-
peterson79
őstag
Lenne egy kérdésem.
Bújom a tank.gg-t, hogy tanulmányozzam pár tank gyenge pontját. Amikor Live-ba nézem - de végülis mindegyikben ugyanaz az érték - akkor az első görgőknél elég sok tanknál azt írja, hogy átüthető. Nem szemből nézem, hanem kb 45-os szögből, tehát mintha sidescrape-elne, csak bénán
Persze van, hogy pár milliméterrel arrébb már elnyelést ír vagy mást. pl obj.268V4...
Ez most valami bug vagy ez tényleg így van? -
jano_77
nagyúr
-
tasiadam
veterán
válasz
jimmy74
üzenetére
A WT-ben nem kell annyira tokolni. A kisebb tier is ugyan olyan elmeny mint a magasabb, ha van retegzett pancelos tankod, ferden allsz akkor esely van arra, hogy nem ut at, de siman bejohet. Ha APCR-el lonek, akkor nem biztos, hogy legenyseget eltalalja, csak atmegy rajta.
300 meterrol lehet a stug 3-al is kiloni kv1-et kupolan keresztul, es siman lehet 5-15 tank kozott kiloni. kb 10 menetbol 1-2 olyan van, hogy senkit se latok es megolnek 3szor is
De altalaban az 5 oles osszejon, foleg ha papir pz3 es sima pz4-ekkel vagyok, ami barmibe belehal 
A 10.5os StuH-al pedig barki barhol van, az kapja az aldast. Magasabb tieres tankokat is rohogve atlovi, cserebe 3 naptari honap a toltesi ido. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan aki próbálta a WoT Blitzet, akár PC-n is? Ahogy látom itt nincs külön forum létrehozva ennek.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Játékon nélkül lehet aranyért venni, de csak valami bundle-ben, más booster-ekkel.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
De lehet, úgy hívják, hogy prémium fiók.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peterson79
őstag
Jó reggelt,
amúgy..
Kredit boostert nem lehet venni premium boltban, csak nyerni alkalomadtán?
-
jimmy74
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
Én játszom játszottam WT-t is és ott szerintem sokkal többet kell beletolni ha haladni akarsz, ráadásul sokkal több xp kell a haladáshoz.
Az hogy prémium lőszert használsz nem nő meg jócskán a győzelmi esélyed.
3000 forintért havonta simán tolhatod mégegy bot játékos is fenntartja fiókját ha csak tizesekkel megy is.
Elhiszem eleged van a játékból nekem is szokott de ennek ellenére könnyen lehet haladni keresni farmolni amennyi boost meg minden nyalámság van.
Én nekem pl nincs lassan egy éve prémium előfizetésem ès játszok tizesekkel sőt minden tankban szinte van pótellátmány.
Prémium lőszert alig használok talán egy két tank amiben muszáj.
Nincs ezen mit csodálkozni hogy prémium előfizetés kell ha haladni akarsz és tier10-ben játszani. -
jano_77
nagyúr
Azt hiszem nagy "pofonnak" leszek kis gazdája hamarosan.....nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen WR sorozatom.

Ismét egy nélkülözhetetlen részlet a játékon belül! Ezért forgolódtam már hosszú éjszakákon keresztül és nem tudtam, hogy mi lehet a baj. De most rájöttem: ezt hiányoltam tudat alatt a WOT-ból! Enélkül már teljesen tökéletes és hiány mentes lesz......Jaaaaaaaa NEM
-
jano_77
nagyúr
AMX AC46 egészen jól használható a középső 8-as löveggel, ami 212 mm üt át és 242 sebez. Kérdésem az, hogy érdemes-e feltenni a nagyobb 8-as löveget - a 100 mm-est - aminek papíron kisebb a DPM-e? Nem tudom meddig lesz így, de eddig 9-es tankot nem láttam vele, max 8-ast, de sokszor teszi top tiernek. Ez még a beetetés időszaka vagy vmi nem stimmel a tier7 MM-el?
(félre értés ne essék, nekem nagyon is tetszik ebben a formában, csak furcsálltam
)ollie: a IX tekintély 13-as szintjének elejéig jutottam el ma, de ha a retek WG nem csalja el a Tábornoki rangomért járó dupla 1200 pont nagyon nagy részét, akkor már meg lehetne a fele.
Még1x mondom, hogy ne viccelődjünk már! A tekintélyek elején az első 10 szintig úgy surran fel a szinteket jelző csík mondjuk egy-egy Tábornoki rang duplázásával, hogy nem győzöd a szemed kapkodni! Még1x leírom, hogy a tekintély legelején voltam, nem a második felében, ahol már lassabban gyűlik a pont a szintekhez.
-
jano_77
nagyúr
Na ez a művészet nem a Szinyei Merse munkája!
Defenderrel az IS3 seggében és több lövésen keresztül SEM tudja megsebezni a Defender!
ollie: NE bosszants kérlek! Nem lenne gyorsabb!? Már régen a 10-12 szintnél járnék azzal az egy Tábornoki ranggal, most meg ehelyett a nulláról kellett indulni a IX tekintélyben!
-
jano_77
nagyúr
Copjon le a WG! FL megyek egy Tábornok rangot boosterrel, amiért 2400 pontot kellene kapnom, de nem ad ez a tróger játék CSAK 950, ami a IX tekintély eléréséig kellett - a többit lenyelte a retek WG!
- mert szintlépésnél nem folytatja ám! Pedig a maradék pont elegendő lett volna kb 5-6 vagy akár 7 szintre is! FUCK WG
Csaló gennyek
-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Biztos kezdő kérdés,de Nemzetisegen belül érdemes inkább költöztetni a legénységet ugye? Ilyenkor a képességek megmaradnak, csak a hozzáértés esik vissza pl 75%-ra.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Ritkán előfordul, hogy még nagyon írni se kell, egy-két játékos képes volt mostanában figyelni és együtt mozogni velem. Főleg lightnál fordult elő vagy mednél. Néha-néha reagáltak az írásra és sikerült végig együtt támadni, de az esetek tőlnyomó többségében ilyen nem fordul elő. Volt hogy én se figyeltem mert bambultam mit írkálnak vagy mit csinálnak, csak utólag láttam amikor már buktuk emiatt.
-
vJokka
aktív tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Ez így sokat nem mond. Lehet azért úgy forgatni az EBR-t, hogy pattanjon [link] , még ha kicsi is az esélye. Murphy törvényét "wotosítva": Amit az RNG elvehet, azt el is fogja
(Nem a manipulációra gondolok, mióta pókerben sikerült buknom straight flush vs straight flush élő játékban, úgy hogy én osztottam, egész sok mindent el tudok fogadni
) -
peterson79
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
Ez randomban szinte lehetetlen, nagyon kevesen figyelik a chat-et. Klán csatában meg úgyis élőbeszéd van, de sokszor azzal is meggyűlik a bajuk némelyeknek, legalábbis Scheff közvetítéseiben néha olyan káosz volt, hogy ihaj..
Persze ez az újoncoknak is betudható, van akinek első kláncsatája volt, akkor még lehet hibázni...mondjuk Daki-éknál is láttam érdekes dolgokat, nemhiába üvöltözött az sem 
Szóval nem egyszerű a WOT élet, túl sokat nem szabad elvárni..ez csak játék.. -
Gyuri27
félisten
A 2.0 referralhoz elég a 2 hónap kihagyás?
-
tasiadam
veterán
válasz
e-newsee
üzenetére
"hülye az összes csapattárs"
Azert na, en akarmikor irtam angolul 2 mondatot, hogy hol, ki, mivel van, a 14 emberbol max 2 ertette nagyabol mit akarok, a masik 12-nek fingja sincs rola. Majd spamelik a lengyel es orosz szovegeket.
Ha magyarul megszolalok akkor 2 dolog tortenhet. 1: szia 2: **** ****** ******. Inkabb sosem beszeltem magyarul. -
peterson79
őstag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Megvettem az előtte lévő tankot, az "A"ladárt, hogy aztán majd "B"élával megpróbáljam amit mondtál, de tegnap már majdnem összejött a küldi ezzel is

3/4-éig elment a csík, kitárazott rajtam egy Somua, kétszer is és abból csak 2-szer talált be, mondjuk akkor sebzett is rendesen. Meg persze mások is lőttek, de nem voltak elegen. Izgalmas kis csata volt, eddig tetszik ez a tank, elég mozgékony és viszonylag jó a páncél, de csak távolról, közelről szinte minden átviszi...hát, német
-
tasiadam
veterán
válasz
vJokka
üzenetére
a ~60mm pancel vs 344mm pen ellen a lenyeg, megis kepes volt pattanni "szembol". Magasabbrol lottem, igy meg szog sem igazan volt.
A piros helyrol lottem a kek pontra.
Bocsi rosszul jeloltem, mellette jobbra fent amig lehet menni, onnan lottem, szoval inkabb a 0 (?) oszlopban. -
e-newsee
addikt
válasz
ooloo
üzenetére
A legtöbb erre tévedő eleve torokharapósan érkezik, amolyan facebook csoportos mentalitással, hogy sz@rszemét wégé, elcsalja az összes csatát, hülye az összes csapattárs, csak én nem, mi az, hogy nem spotolom fel, amikor már a harmadikat lövi belém, bugos sz@r az egész, meg hasonlók. Aztán amikor leírjuk, hogy kb mi hogyan történhetett, vagy kérünk egy replayt, hogy ugyan már segítsünk kinyomozni, mi történhetett, akkor meg megsértődnek.
Persze nem csak ilyen van, de sajnos elég általános. Nem tudom, ilyen vérfrissítésre szükség van-e?
Azt sem mondom, hogy néha nem arrogánsak, vagy bunkók az itteniek, de szerintem összességében normális a csoport hangvétele, leszámítva néhány hevesebb vitát.
A konkrét esetet nézve pedig, ha köcsögök akartunk volna lenni, azt írtuk volna, hogy ha már nem játszik egy ideje a játékkal, és a konkurencia jobban bejön neki, akkor minek jön ide szítani a feszkót? Ehelyett megpróbáltuk elmagyarázni neki, hogy rosszul értelmezi a pay-to-win fogalmát. (ami egyébként szintén jellemző a facebook csoportokra). Én annyira ilyen vérfrissítésre sem vágyom.
Nem kell szeretni a wg-t ahhoz, hogy valaki ide kommenteljen, szerintem mindenki szerint vannak ordító hibák a játékban, és a fizika is képes furcsa dolgokra, de nyilvánvaló fassságokat legalább nem hozzunk ide!
Peace!

-
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem jatszom mar vele
azota sincs fent, mint emlitettem. WT-zek ha tankozni akarok. -
peterson79
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
Ez tetszik, igazi Besenyő Pista bácsis

Letörölted a játékot és mégis játszasz vele? Nem? De!

Viccet félretéve, igazad van, de itt semmi sem kötelező. Szerintem is lehet premium account nélkül pozitívban maradni, csak sokkal nehezebb és sokkal több idő. Mivel alapvetően az emberek lusták és/vagy kevés idejük van ezért fizetnek elő premiumra. Legalábbis Én ezért

-
peterson79
őstag
válasz
inferno88
üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy talán még pár 7-es illetve 8-as normál tankkal is lehet jól gazdálkodni. Mostanában itt nyomulok, mert ezeket húzom és pozitív a mérleg prém tank nélkül is (prémium előfizu van persze, anélkül nem tudom mi lenne). Amint bemegyek 9-10-esbe rögtön mínusz, de ez így lett kitalálva a legelejétől fogva. Csak mondjuk régen az arty-k hoztak sok lóvét, de aztán azt nerfelték..szerencsére.
-
-
ooloo
őstag
válasz
ollie
üzenetére
"Azért meg ne akadjunk már ki, hogy egy játékért pénzt kell fizetni."
Én nem vettem észre , hogy kiakadt volna .... ne ferdíts .

A "pénzt kell fizetni" egy kicsit durva . Nem kell!
Miért kell a legtöbb erre tévedőnek a torkát elharapni abban a pillanatban , hogy elkezd posztolgatni ? Ne vegyük már el a kedvét attól , hogy sűrűbben látogassa a fórumot ! Amúgy is jól jönne egy kis "vérfrissítés" eme belterjes fórumnak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kevés játékos oldaná meg így éles bevetésen .

Nem rak be csatába, csak kapsz egy értesítést a technikai győzelem / vereségről ingame, vagy el se küldi a meghívót hozzá.

... hiányérzetem volt.

Még1x mondom, hogy ne viccelődjünk már! A tekintélyek elején az első 10 szintig úgy surran fel a szinteket jelző csík mondjuk egy-egy Tábornoki rang duplázásával, hogy nem győzöd a szemed kapkodni! Még1x leírom, hogy a tekintély legelején voltam, nem a második felében, ahol már lassabban gyűlik a pont a szintekhez.