Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
De így van,ez a proxy.Mindent felül ír,csak a távolság számít 50 méter,és alatta. 100% álcaérték esetén is ez lép életbe.
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001
üzenetére
Várjál, most olyan szavakat használsz amit meg Én nem értek. Mi az, hogy proxy-ból szpotolhat?
A másik, hogy ha bokorban ülök és minden láthatósági pontom takarva van - vegyük elméletben azt, hogy minden takarva van, de mondjuk az eleje és az oldala illetve a tetejét takarja a bokor - akkor csak úgy fognak felszpotolni ha 50 méteren belül vagyok nekik?? Szerintem nem így van, de lehet most hülyeséget írok.
-
Imilenni
addikt
Napokban kezdtem újra WarThunderezni, megakadt a szemem a japán szépségen, amin ugyanígy elérhető a felfüggesztéssel való "okoskodás".
Esetleg valami infó van arról hogy itt is ennyire lemodellezzék?
Gondolok itt arra hogy balja, jobbra, előre, hátra, süllyeszteni és emelni lehet a tankot.
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
"Benne ültem a bokorban, csak hogy pontos legyek" Ahogy gondoltam. Egy jó light álcája ilyenkor 100% felett van.Tehát az ellenség 0 látótávval rendelkezik irányodba.Ugye jól írom? Ezért csak proxyból spotolhat,ha takar a bokor. T100lt pedig egy piszok jó álcával rendelkező könnyű tank.
-
peterson79
őstag
Csak, hogy mutassak jó példát is, TS-5, Patrol Duty-ban

remélem meg lehet még nyitni, de 1.6.1-es verzió. gondolom már magában a játékban nem engedi

-
peterson79
őstag
válasz
Barret001
üzenetére
Benne ültem a bokorban, csak hogy pontos legyek. Ez Prohorovkán volt, nincs hozzá kivágott képem. Azt hiszem déli oldalnak hívják, ha nekünk a start úgy esik, hogy jobbra van a vasút és a domb, balra pedig a bokrok tömkelege. Ott van egy olyan rész ahova a TD-k állnak, de még előtte is van pár bokor olyan 50 méterre vagy kicsit messzebb, Én abban bújtam el, teljesen fent a pálya szélén. Ez kedvelt spot bokor amúgy.
Rengeteg spotom volt onnan, aztán az egyik heavy - meg nem mondom mi, de vak fajta volt - úgy gondolta jó ötlet megindulni akkor is, ha lövik. Már alattam volt amikor kilőtték, szerintem 50-60m között, de franc se tudja, legyen több, 100 nemigen, az már túl messze lenne ezen a részen. Ha jön még tovább akkor a kilógó seggem miatt biztos, hogy felspotol...de szerencsére nem így lett
Ja, még annyit, hogy az adott pillanatban kb 200-as pulzussal éltem és már remegett a kezem, hogy mikor lőjek ki a bokorból és meneküljek
Eszméletlen kör volt, szerintem csináltam is vele valami küldit. -
phoenix1989 kolléga 1 hónapig nem írhat ide, legyetek szívesek addig ne válaszoljatok a hsz-eire
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Senki nem nézte tovább a replay-t (elsőre) miután megöletted magad, mert nem feltételeztük, hogy a halálod után is "történnek" anomáliák
, így mindenki az első spotról beszélt.
Nézd meg a replay-ed és láthatod, hogy az ELC már lőtt, spotolódott és a lövedék becsapódása utáni robbanási effekt látható a képen, amit az előző hozzászólásomba feltöltöttem. Szóval anomália itt sincs.szerk.: Azt tudtam, hogy teljesen felesleges magyaráznom, mert nem ért belőle semmit, de hogy mire megírom, még le is lesz tiltva!? Ez aztán az anomália

-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
BocsánaT Abba hagytam
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ugye 51 méter,és Te bokor mögött voltál?
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem kötözködni akarok,ne haragudj! Szeretnélek megkérni,hogy töltsd ki az adatokat. [Álcaskill]
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én nem nyilatkozom, mert bár ezer ilyen, meg ezer olyan csatát lejátszottam, teljesen sosem fogom megérteni az egészet. Nem is kell szerintem.
Azt fogadd el, hogy a másik UFO-ban is ülhet és azért csinálhat olyat amit Te nem és kész. Mást úgysem tudsz tenni, mint kakálni és menni a következő meccsre.
Ezt most úgy kell érteni, hogy ilyen vagy hasonló esetem nekem is volt, nem egyszer és ültem Én is a kuki jobbik oldalán. Ha még meglenne talán be is raknám azt a replay-t, amikor konkrétan 51 méterre lehetett kb az ellenfél tankja és nem spotolt fel...T100lt-ben ültem, tehát nem egy nagyon csodajárgányban, bár az is a TOP3-ban van/lehet ilyen szempontból...
Engedd el és lépj át ezen. Vagy igazad van vagy nem, már tökmindegy. -
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az elozo ket hozzaszolasban ott a valasz. Ne haragudj, kicsit nehez kihamozni a hozzaszolasaidbol, hogy most eppen mit nem ertesz.
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Te úgy kapod meg a plusz látótávolságot,hogy azt a szerver az ellenséges tank ÁLCA értékéből vonja le %-osan.Igen megkapod,de nem 445 méter felett használhatod.
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Te azért nem tudtad,mert a te irányodból nézve takarta a bokor. De mikor ő kimozdult a bokor mögül,többen is ráláttak.Ez jóval később volt már,a halálod után. Az a 400 méter az jó lesz 150-nek.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
hagyd . még azt sem tudták felfogni hogy a halálom utánni pillanatról beszélek amikor már kiszedtek és az ellenfél eltünt majd a csapatombol valaki 400m ről felspotolta azt a tankot akiről itt áradoznak hogy nem lehet felvillantani és gyakorlatilag én nem is tudom csak 50m ről de valaki a csapatombol mégis megtette 400mről xD de még mindig azt hajtogatják hogy hülye vagyok és még éltem mmikor felvillant xD
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001
üzenetére
Értsétek már helyesen. Természetesen csak 445 m, de az "elméleti" látótáv kurva sok is lehet. Most is 500 m fölött van a T49-emen és tudom, hogy nem eddig lát el, csak csökkenti az ellenfél kamóját...
istenem...ne nézzetek már mindenkit ördögtől valónak, mert valamit képes megkérdőjelezni és beszélgetni a játékról. -
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Te spottoltad fel... Ugye tudod, hogy a spot hogy mukodik?
https://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Spotting_Duration
Attol meg o spot-on maradt, hogy teged mar kilottek. Ahogy irtam, nalad a jatekmechanika ismeretevel van baj.
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Csak proxyból spotolhatod,az meg 50 méter.100 felett voltál,mikor ő spotolt téged.Neki 100 feletti kamó %-a volt
Ezt vond le a Te látótávolságodból! Mi jön ki? Az az ajándék 50 méter látótáv
(proxy) -
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Csata utani jelentesrol kep? Szerintem te spottoltad fel miutan ellotte magat.
De most itt mit nem ertesz? ELC bent allt a bokorban, annyira jo az alca erteke, hogy csak akkor fogod felspottolni ha kozel mesz hozza (proxy spot) vagy ellovi magat es megszunik a bokor alcaerteke.
-
phoenix1989
addikt
egy másik észrevétel. direktíva optika felteszem és nem változik a látótáv xd én nem kapok pluszt? nem jár? xD
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Szerintem Te spotoltad,miután ellőtte magát.
-
phoenix1989
addikt
http://wotreplays.eu/site/5080103#kharkov-phoenix198910-t92
ismét elc kénytelen vagyok a pofájába menni mert nem látom de azrért a csapattársak bokorból vagy 300m ről felspotolják. pedig ugyan ugy bokorban áll. xD de nyilván ez is rendben van mert éppen nem poros a tankja vagy pont elfingotta magát xD
-
törölt tag
Jött a wg centernél valami frissités,más let a bejelentkezési nézet.Hát nekem nem jönn be.
-
Barret001
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ha elsőre nem,akkor a második lövés már gold
-
jano_77
nagyúr
tervezi vki, hogy elmegy a KONCERTRE?
-
e-newsee
addikt
Mire kaphattam úgy prémium napot, hogy nem tudtam róla? Azt írja most a weboldal, hogy 4 óra van vissza belőle. Utoljára tegnapelőtt játszottam, akkor még nem volt. Tehát tegnap délután 5 körül kaptam 1 napot játékon kívül. Most kaphattam meg valami elmaradt jutalmat?
-
MaximPeti
csendes tag
Új orosz op prémium tank:

[link] -
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A King Tiger C-vel jatszva az az erzesem, hogy a Tiger II-t eleve tier 7-re kellett volna balanszolnia a WG-nek. Sok jatekost kimeltek volna meg a csalodastol.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Jó lesz az 445 méternek.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
És még ez sem minden esetben bug, lehet simán csak a spot rendszer tulajdonságaiból adódó furcsaság. Mert pl olyan is előfordulhat, hogy valaki felspotol egy tankot, de az kigurul a spotolási zónájából, a tiédbe viszont még nem ért oda. Ha ebben távolságtartományban lejár a spotolási ideje (ami ugye random, de max 10sec), akkor leesik róla a spot. Majd amikor beér a te spotolási zónádba, akkor ismét felspotolódik. Light esetén ezt ugye még jobban nehezíti, hogy náluk mozgás közben is ugyanakkora a camo, mint állva.
Ezt az esetet ki lehetne küszöbölni elég egyszerűen, mondjuk hogy a 445m-en belül észrevett mozgó járművekről mindaddig nem esik le a spot, amíg fedezékbe mögé nem érnek, és ott nem tartózkodnak a megfelelő ideig. Vagy leeshetne, de meg lenne növelve ez az idő mondjuk min. 8, max. 15sec közé. Ez egy kicsit közelebb vinné a rendszert a valósághoz. Ott sem veszíted szem elől a száguldó tankot sík terepen, ha egyszer észrevetted. -
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ott a replay.Meg nézheted,és látni fogsz mindent.
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
válasz
peterson79
üzenetére
Sajnos csak a saját szemszögedből lehet nézni, illetve van egy Free Camera mod, amivel a replay-ekben el tudsz "repülni" a tankodtól és máshonnan is meg tudod nézni a történéseket, de akkor is csak azt látod, ami a abban a pillanatban spotolva volt és "értesültél" róla a rádión. Pl. láthatod, hogy az ellenfél kidöntött egy fát, de a tankot nem látod, ha nem volt spotolva
ui.: replay közben az bal Shift+F3-mal tudod be- és kikapcsolni a modot
(#191547) peterson79: Ezt a modot használtam, mikor a replay-t néztem és ezzel látszott, hogy az ELC, hogyan áll a bokorban és hogy onnan nézve a T92 mikor látszódott, miután kilőtte a BC-t és beállt a bokorba. Plusz azt is megnéztem, hogy a Lynx nem tudta spotolni, mert több fa/bokor is takarta őket egymástól. Az óra meg fent van a jobb felső sarokban. -
peterson79
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Én úgy értem, hogy alapból másik tankba is át tudsz lépni Replay alatt és azt látod amit Ő a játék alatt? Mert akkor egyértelműen kiderülne, hogy az a bizonyos Elc mikor és kit szpotolt. Tudtommal ilyen nincs és addig csak találgatunk, hogy mikor mi történhetett...
Igen, van a mechanika amit írnak a wg-sek is, meg ugye van demonstrációs videó, persze..értem Én

Mondjuk most olvastam valahol, hogy a Panther tudna akár 600 m feletti spotot, ha minden maxon van, távcső, kaja meg amit rá lehet tenni. Az azért brutál látótávolság
-
válasz
peterson79
üzenetére
Hát én a modok terén nem vagyok tapasztalt, de videóban én is láttam már hogy nagyon szabadon tudták állítani a kameranézetet, szóval biztos van rá valami.
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Sikerult valamit megertened abbol amit itt tobben irtunk neked?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Tiger II elég szívás jármű, a Tiger I pedig egészen sajátos mentalitást kíván. Tiger I-em dupla gunmarkos, de idegesítő bele, hogy hp-val kell tankolni.
Tiger II legnagyobb baja a gyenge turret front... a többivel még együtt lehetne élni.
Tiger C armor imba top tierben, még hetesek ellen is jó, nem hogy 6-osokkal bohóckodni :D
-
phoenix1989
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nem allt szandekomban a fanal beallni mivel ott alltak mar melledtem es senki nem is tette szova hogy ott mi vol. Az a vicc hogy 86m rol sem latsz egy tankot. Nem realis es nem normalis hogy 555m latotavbol 50meterren veszel eszre valakit. Enyi erovel folyton csak nekik megyek 50meteren ugyis villannak xD szanalmas.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
A Tiger I meg mindig papir de brutalis a tuzgyorsasaga es nagyon pontos.
A Tiger II nem egy acelos jargany a szintjen.
Van egy 6-os prem japan Tiger 131, ezzel nem jatszottam.
Van a 7-es amerikai szinekben indulo King Tiger C amivel el lehet lenni, foleg top tier-kent, ezt Twitch Prime elofizetes melle kapod bonuszkent.Szoval ha nemet fan vagy, akkor meg nem jott el az idod.
-
Barret001
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Ez egy árkád játék,nem kellene párhuzamot keresni a való világgal.Ráadásul a németek elvesztették a második világháborút! Ez pontosan látszódik itt is,az orosz tankok átlagosan sokkal jobbak. Eleve a háborúban nem volt gold lőszer
-
Moleman
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Mikor hagytad abba? Valamikor volt egy nagy buff a Tigrisen, azóta nagyon jó szerintem. 3-4 éve fejlesztettem ki, már a buff után, most folytattam, ugyanolyan jó volt játszani vele.
(#191530) Barret001
Mától nem megy a WoTLauncher, csak a gamecenter, de a játék attól függetlenül elindul a WorldOfTanks.exe-vel (én mindig is azzal indítottam, hogy ne fusson feleslegesen a launcher). Ha majd frissítés jön, akkor kell a gamecenter. -
Zoolee1976
aktív tag
válasz
e-newsee
üzenetére
Köszi a választ! Viszont lenne itt még egy kérdésem.A sima Orosz T-55 közepessel és a Tiger II vel szeretnék játszani.Amikor abbahagytam az főleg volt a Tiger II köszönhető mivel kb tier VI os szintű volt a nyolcasok között.Azóta játszhatóvá tették?Mert azért az elég szégyen hogy a wwii rettegett legendája kb agyag galambként funkcionált a játékban.(Tiger I)
-
peterson79
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ezeket már megnéztem oda-vissza 4-szer és jelentem működnek a dolgok, nagyon faszán lehet spotolni és bokor mögül lőni láthatatlanul, de ettől függetlenül akkor is vannak néha olyan dolgok amiket nehéz lenyelni, meg megemészteni. Engem nem csesz fel annyira, mert tudom, hogy ilyen a játék, de néha azért furcsán nézek Én is..
Amikor visszajátszást nézünk akkor a többi tank szemszögéből is lehet nézni az adott szitut vagy ennyire nem kiforrott még a technika? Free cam is csak moddal van tudtommal, ezért kérdem.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Igazán nincs mit...
eddig 80 csatám van benne, jó részt a Obj. 261-el tolom...mit mondjak, hullámzó az előre haladás...közben nagyon tud szívatni az RNG, a csapattársak meg főleg
kis idegbaj melett lehet kapni szépen kötvényeket és a csatákban is lehet külön szerezni szép számmal ha jó helyen végeztél
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
Vannak a játéknak sajnos régóta bent lévő bug-jai, hibái, ez is az. Ilyen sajnos van, hogy jön a mezőn a tank, egyszer csak eltűnik, majd jó pár méterrel később vissza. Ezt mindenki ismeri, nem csak Neked vannak ilyenek. Viszont ezt kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy ilyen szar a játék! De ez nem összekeverendő azzal, ha vki bokorban áll és úgy spottol fel. A többit leírták előttem a többiek, akik megnézték a replay-t.
-
Dobi 562
addikt
A 2 King Tiger C lenyomta a jobb oldalt. A kollega sajnos hosi halalt halt, de en vegsokig kitartottam.
-
Barret001
addikt
.
-
Barret001
addikt
Mi ez a wargaming net játékközpont? Nem indul a játék...
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha még mindig nem érted mi miért történt akkor olvasgass leírásokat és nézz videókat a témában:
[linkWorld of Tanks - Explaining Mechanics: Visibility System] + [WOT WIKI: Csata mechanizmusok - Láthatósági rendszer és felderítés] + [Battle Mechanics] -
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az elso "bokor" amibe bealltal az igazabol egy fa volt amit kidontottel, az csak onnantol kezdve takart volna miutan kidontotted de teljesen szarul alltal bele amugy is, kilogott a tankod. Az ELC spottolt fel, ot nem lattad a bokortol csak miutan eljott mellette.
Utana spoton voltal mikor bealltal a masodik bokorba, meg az a tank spottolt akire kitaraztal. Nem vartal hogy leessen rolad a spot es ugy alltal bele a bokorba. Tudtak hol vagy. Az ELC meg bokorban volt, jo hogy nem spottoltad ki csak miutan lott.
En nem talalkoztam semmilyen anomaliaval a visszajatszasban, nalad inkabb az lehet a baj, hogy nem vagy tisztaban a jatek alapveto dolgaival (spot/camo rendszer).
-
phoenix1989
addikt
válasz
e-newsee
üzenetére
Pontosan. Pl olyan anomalia hogy a nyilt terepen jon felem a tank akit eszre is veszek, majd jon kozelebb es kozelebb es ......... eltunik, majd azz orrom elott felvillan. Valoszinuleg vagy a legenysegem szallt ki a tankbol egy kavera vagy a menet kozben felverodo por belepte az ellenfel spotpontjat igy mar takarasban volt aztan elottem rament egy kavicsra es a razkodastol leporolodott igy ismet eszrevehettem .
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
van először amikor kell 20 csata..utána kapsz 1milla kreditet
Majd utána pedig harmadik tábla jön...ott 15 szint van. az utolsó szinténél van 800 kötvény és ha jól emlékszem minden második szintnél pedig 200 kötvény ...
második táblára még nem jutottam fel ...ott is hasonló a kötvény osztás ha jól emlékszem
de mellette adnak 100000 creditet, x pajzsok után és sok finomságot...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001
üzenetére
A replay-t sajnos nem áll módomban megnézni, és a csapat panel listán sajnos a játékos nevek vannak kiíratva, így a kép alapján nem tudom milyen ELC-ről van szó, mert a kiinduló felháborodás arról szólt, hogy a Lansen C-t nem spottolta fel!? Azért a Lansen C és az ELC álcaértékben nem ugyan az.
Most akkor van egy ELC is az enemynél, ami nem volt még felspottolva a kép készítésekor? -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem lehet, hogy a hátad mögött eltűnt 110 spottolt fel?
-
e-newsee
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
2-3 skilles legénység fölött igazából minimálisat számít a skillek száma. Feltéve, ha az alapok jók. BIA, lámpás, látótáv növelők, javítás, álca. Esetleg még a mozgékonyságot segítők skillek hasznosak, mint pl a sima utazás, kuplungégető, pillanatkép. Ezeket nagyjából 3 skillből ki lehet termelni többé-kevésbé. Ha jó kombóban vannak az adott tanktípusra specializálva, akkor már nagy baj nem érhet.
Az erőviszonyok pedig hol egyenlőtlenek, hol nem. Általában nem. (Az okokról unendliche viták folynak minden fórumon, inkább ne menjünk bele). Néha felétek billen a mérleg, néha az ellenfél felé. Ebbe törődj bele, és próbáld a magad részéről a legjobbat kihozni, és ne hagyd, hogy felbaszarintson a játék! Ha túlteszed magad a befolyásolhatatlan körülményeken, és csak arra koncentrálsz, hogy abban jól teljesíts, ami valóban, 100%-ban rajtad múlik, akkor lehet élvezni ezt a játékot. Itt sokan erre nem képesek, pedig váltig állítják, hogy "jaa, én már elengedtem, csak funolok". Aztán másnap telesírja a topikot a vélt/valós sérelmeivel, és uninstallal fenyeget.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Milyen mostanában a játék? Érdemes egy normál tankkal (értsd nem op) és két soros legénységgel egy kis fánra benéznem,vagy már mindenki 7 soros legénységgel csapatja?Mer akkor csak felbaszna a játék.Nem a győzelem a cél hanem a sikerélmény,ami ugye egyenlőtlen erőviszonyok között csak keserűség lenne részemről.
-
h1mpi
félisten
Nem gondoltam volna, hogy a rankeden ilyen könnyű kötvényeket szerezni. Alig játszottam még vele, kb 30 meccset és már az 5-ös pajzshoz értem...
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Egyáltalán nem kellett látnod. Az, hogy valaki lát téged az nem jelenti azt, hogy te is látod. Ugyanez igaz a spotolásra is. Ha ő pont rálát a seggedre, de a te spotoló pontjaid (torony teteje és a cső töve) takarásban vannak (bokorban), akkor akár egy heavy is kispotolhat anélkül, hogy észrevennéd.
(#191513) phoenix1989:
Természetesen "persze persze ..." a válaszod, miközben mindarra, amit írtam, a replay-edben még bizonyíték is van. De egyszerűbb perszézni, mint felfogni amit írtam és esetleg tanulni belőle. -
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
és még egy ráadás: lehet neked bármekkora látótávod, a játék 445métert vesz figyelembe, a plusz csak arra jó, hogy esetleg előbb észrevedd, de ha neki jó az álcája, márpedig jó, plusz van látótávja is legalább annyi mint neked, esélyed sincs elbujni előle.
kérj meg valakit és probáld ki gyakorlóban. le fog esni az állad.
volt olyan hogy lapultam a bozotosban strv S1-el, full álca,háló skill meg pótkaja, jött a spotter és elment előttem simáb, hogy nem villantam fel, én viszont villantottam őt és ki is szedték.
olyan 60 körüli álcával, meg 550m feletti látótávval csoda dolgokat lehet müvelni.nem beszélve arról, hogy az elc a játék egyik legkisebb tankja, azt rendesen felszerelve talán az egyik legjobb spotter akár passziv akár aktiv spottról beszélünk.
-
-
Barret001
addikt
Process explorer már nem működik? Legalább is nekem most nem indul el. A Wot updater nincs bekapcsolva.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
13:56-kor álltál be a bokorba, előtte a BC spotolt, majd a bokorba beálláskor az ELC. Ezután 13:48-kor kaptad a lövést a Lynx-től, még az ELC 8 másodperccel korábbi spotjára (ami még nem esett le). Ezután megint kimentél a bokorból és újra spotra kerültél, de mivel az előző még nem esett le, így a majrélámpád nem aktiválódott újra.
Az ELC bár ránézésre elég bénán állt be a bokorba valójában nem lógott ki egy spotolható pontja sem. A spotrendszer bénasága (tanulható tulajdonsága), hogy a tankok sarkai nem spotolhatóak csak a tank 4 oldalának a középpontjai és a torony tetején (egyszerűsítve) van még egy spotolható pont és ezek nem látszottak ki az ELC esetében. Mikor ellőtte magát akkor azonnal leesett a saját és az bokrok álcája is és rögtön láthatóvá is vált.
Ennyike. -
CirrMee
addikt
válasz
Barret001
üzenetére
Hogy mire képes az ELC, arra van egy videóm. 3:53-54 környékén koppant az a madár, ami mellettem keringett jó ideje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eszméletlen kör volt, szerintem csináltam is vele valami küldit.

Most akkor van egy ELC is az enemynél, ami nem volt még felspottolva a kép készítésekor?