Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #189396 üzenetére
Nem fogod megbánni szerintem, nagyon szerethető jó tank.
Én a T44-100 fogom kivenni, már többször fontolgattam a megvásárlását - most is azt vártam volna a Tank Feszt vásáron - mert csatákban nagyon jónak láttam. Fürge, pattogós és jó löveg. Legénység lesz bele pár garnitúra.(#189395) e-newsee: egyáltalán nincs német legénységed, nem indultál el azon az ágon?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
Köszi! Kíváncsi leszek. Tegnap úgy döntöttem nem veszem meg, és hogy ne is legyen kísértés, nem raktam a kedvencek közé. De így most kipróbálom. Bár 0 skilles legénységgel szerintem nem lesz egy nagy élmény.
Amúgy itt a teljes lista. Ebből egyet lehet elnyomni:
IAMLT432 - LT-43
IAMT26E4 - T26E4
IAMELC - ELC EVEN 90
IAMLOWE - LÖWE
IAMT54FP - T-54 FIRST PROTOTYPE
IAMSOMUA - SOMUA SM
IAMWZ120 - WZ-120-1G FT
IAMFV4202 - FV4202
IAMT34 - T34
IAMCAERNARVON - CAERNARVON AX
IAMSKORPION - SKORPION
IAMSTRVS1 - STRV S1
IAMPROGETTO - PROGETTO M35 MOD. 46
IAMT44100 - T-44-100
IAMM4190 - LEKPZ M 41 90 MM
IAMLORRAINE - LORRAINE 40T[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Ebit
addikt
IAMLT432
LT-432
Bérlet 5 csatára 100 % ! legénység/frontline/ -
Warton
őstag
válasz Stigma.HC #189390 üzenetére
Csak az ne legyen, a múltkorit azóta is nyögöm. 10 milkáért vettem T34B-t és azóta semmire sincs credit. Pedig meg kéne venni a 10es német artyt a 9-es amcsi artyt, a Conquerort. Valahogy ki kéne gazdálkodni a Sheridanra valót még az akció előtt.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz jano_77 #189386 üzenetére
Volt elég sok olyan tank amit sose lehetett goldért megvenni csak most. És a Löwe is elég baráti áron van ahhoz képest, hogy mennyi a hivatalos ára. Szerintem nagyon jó, hogy az érdemben használható T8-as prémiumokat dobták be elérhető áron és nem ilyen random T2-es csodabogarakat. Nem látom hogy miért lenne helye panasznak, mert ilyen jó vásár még sose volt. Csak az szomorkodhat, akinek már mind megvolt amit felajánlottak eladásra, de az meg minek szomorkodik? Van elég prémium tankja hogy egy napi játékkal ne kelljen egy nap kétszer ugyanazzal a tankkal farmolnija.
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #189379 üzenetére
Már csak kell keresni egy modot, ami mutatja a megtett kilométert.
Etnies:
Semmilyen artyval sem nagy cucc megcsinálni. Kb a pozíciót felveszed az elején, meg egyszer odébb mész, ha mondjuk az egyik oldalt már átnyomtátok, és meg is van.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #189374 üzenetére
Első gondolatom az volt, hogy te jó Isten, mennyi kerekes g€ci lesz holnaptól...
A másik meg hogy, á, dehogy, majd tele lesz olyanokkal, akik a kezdőkörben tekeregneka csata első 3 percében, hogy biztos legyen a köüldetés."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
Hogy fognak az arty játékosok 500 métert megtenni mikor azt sem tudják, hol van a "w" gomb?
(#189375) @Stigma.HC:
Én is pont most csináltam meg. Direkt mára hagytam, hogy legyen 3 nap prémem frontline-ra. Ruszki szerveren is kihúztam 15-ös szintig, érdekes ott egy összejátszóssal sem találkoztam a 30 csata alatt.[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Azok a feltételek jesszusom.
Holnap frontline? Úgy is azt fogom csinálni. Két szint kell még, ezek a boosterek hasznos jószágok abban a módban.
Acélvadászban is csak meg lett végül a szint. Végére kezdtek kikkopni az összeszámolós buzik.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jano_77
nagyúr
Eddig a bokorban kempelő tankok voltak a gondok, de holnaptól majd a "holdkóros, csak megyek előre, mert a küldetéshez kell tankokkal" lesz tele a játék.
-
Thrawn
félisten
válasz jano_77 #189367 üzenetére
Ray Tracing technology will work on all graphics cards that support DirectX 11 API and higher, but only for intact vehicles that are in direct sunlight.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ooloo
őstag
válasz Chris0321 #189365 üzenetére
Persze , hogy jelent ... egyesek szerint . A kékek azonnal feltornázzák magukat 10000 véennyócra. A hupililák pedig végtelen véennyóccal rendelkeznek az xvm megszüntetése után . Nyilván , hiszen nem kapnak ezentúl xvm fókuszt . Csak neked mondom , mert vannak akik lenyakaznának az alábbi kijelentésemért .
Semmit nem jelent a statisztika szempontjából , hogy van xvm , avagy nincs .[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Chris0321
addikt
válasz jano_77 #189366 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig tetszik az új kinézet. Jó ötlet volt, hogy fenn álandóan látszik a levelezés így mindig láthatom ha levelem érkezik nem csak ha feltekerek az oldal tetejére. Nálam 100 hozzászólás/oldalra van beállítva. Tetszés szerint változtatható a kedvenc fórumok sorrendje így sokkal könnyebb változtatni a sorrenden vagy újjat betenni.
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #189345 üzenetére
Elsőt fogadta csak el, Köszönöm
Mi ez az új kinézet a PH-n!? Mennyire fos lett így, te jó ég. (hányós smile-t nem találtam sajnos)
-
ooloo
őstag
válasz egyedülülő #189362 üzenetére
Feltételezem , hogy hozzám is címezted a hozzászólásodat . Én nem írtam olyat , hogy holnap vége mindennek . Ezt Te írtad. A pár év nálam 4-5 év . Akár. . De a próféta szóljon belőled. Remélem neked lesz igazad és még évtizedekig lesz wot .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
popey37
addikt
válasz egyedülülő #189362 üzenetére
a 4 lánctalp után, mit vársz? lesz itt még furcsaság bőven.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
egyedülülő
őstag
Már sokan írtok itt úgy mintha a wg holnap lehúzhatná a rolót, holott még sok évig velünk lesz a játék. Még most is a legnépszerűbb játékok között van a wot. Az, hogy mekkora létszámmal indult, a csúcs is egy dolog. Szeretitek ezt túldramatizálni.
Amúgy nem értem ez a duplacsövet. Csillió és egy tankot lehetne összerakni, rengeteg helyről lehetne ihletet meríteni a téma kapcsán.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #189358 üzenetére
Nem irigylem a wg-t ... az egyre csökkenő aktív játékosok száma azt is jelenti , hogy csökkennek a bevételek . Létszámleépítés , szerverleállítás és a többi . Nem hinném , hogy a fennálló problémát bárki meg tudná oldani , és a leépülési folyamatot meg tudná fordítani . A "bezár a bazár" pár éven belül bekövetkezik , de addig toljuk rendületlenül ...
-
adamgreen
senior tag
Lassan elbucsuzunk az xvm-töl ami nembaj sőt.
-
Dobi 562
addikt
válasz egyedülülő #189356 üzenetére
Kezdenek kifogyni az otletekbol, ugyhogy most mar csak a meglevo tankok felturbozasa maradt hatra. Eloszor majd kiadjak a mar meglevo tankok 2 majd 3 csovu valtozatait. Persze ez is kizarolag CW tank lesz es csakis a legjobban jatszo klantagok szerezhetik meg, ugy mint a Chiftaint.
Esetleg meg a legparnas tankok, majd a tankvadasz helikopterek bevezeteset tudom elkepzelni.
Ja, egyebkent a fejlesztok biztos hogy nem jatszanak a jatekkal, vagy ha igen akkor rossz jatekosok. Massal nem tudom indokolni kerekes autok jatekba implementalasat, meg az ujabb fantasztikus otleteiket.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz kchryss #189351 üzenetére
Ez valami vicc? Nekem semmi bajom a fantázia tankokkal, mert szeretem ha van diverzitás a játékban, meg akkor a lehetőségek végtelenek mondhatni, de ez.... Dupla cső!!!
A frontja kb mint a 113-é csak gondolom még keményebb. A csukaorrt legalább be lehet lőni sok szögből.Egy ilyen IS3 szerű mutáns nem hiányzott a játékból."Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
kchryss
veterán
válasz etnies #189349 üzenetére
Szerintem az LT-432-nél nincs opébb light a játékban a saját szintjén. Az gyakorlatilag egy 9-es light-nak felel meg 8-as mm-mel. A saját szintjén lévő kerekeseket simán megeszi. Frontline-ban a 8-as prém kerekessel szoktam a legtöbbet menni, az LT-432-k szoktak megszívatni a leggyakrabban, a repesz alig sebzi őket a sima meg pattog róluk miközben simán tartják a tempót veled és nem tudsz elmenekülni előlük.
Más téma:
Ezt most láttam wg fest streamen. Mutatták akció közben is. Lesz még itt powercreep kérem szépen.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Első kettőt elfogadta, köszi!
-
etnies
senior tag
válasz ollie #189344 üzenetére
Most ezzel nem akarok vitatkozni, mert szerintem meg nem, egy jó játékos bármikor megeszik bármilyen másik lightot kerekessel azonos tierben még akkor is, ha azt a másik lightot is jó játékos vezeti.
Nincs ellenszer a jövök, 300-550-et (tier függő) beléd verek egy HE-vel majd eltűnök tölteni és kezdődik elölről.
Ettől eltekintve elfogadom a te álláspontod, te máshogy gondolod.
Magam részéről annyit, hogy amikor húztam a kerekes ágat, T8-T9-ben kék statom volt vele, holott jómagam csak zöld vagyok, szerintem iszonyat OP.[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Dr.Én
veterán
-
Chris0321
addikt
Nekem is csak az első működött és köszönöm a kódot.
-
Jokerdapro
senior tag
BONUSCODES:
WGFST19STRM
MLNDWGFEST19
NEWMLTSHOWWGFST9
ENWGFST19Nekem csak az első működött
-
Dr.Én
veterán
válasz etnies #189341 üzenetére
Defenderben én is bíztam...Amikor kapható volt nagyon sokkba jött volna...Karácsonyi láda nyitogatós napokon pedig nem jött be sajnos...de ellenben minden másik tank és kegytelen sok arany viszont igen
igazából már nem is tudom menyi prém tankom van...na tudom 60 kereken
leírni sokk...jó persze bből van amit úgy kapott az ember, meg van ami csak bérletes 2 db...de akkor is nem kevésWOT: kissio
-
etnies
senior tag
válasz Dr.Én #189340 üzenetére
Nekem is megvan, ezért mondom hogy nem olyan nagy szám. Mozgékony, de nem túl jó spotter, kicsi sebzéssel és átütéssel. Kupolája pattoghat a saját tierjében. Én már bánom, hogy annak idején megvettem.
Azt hittem Defender lesz az utolsó tank"önmagam hite vagyok magamban"
-
Dr.Én
veterán
válasz etnies #189338 üzenetére
Én azt mondom, ha jó kezekben van akkor kegyetlen tud lenni...
Amikor ellenfélként állandóan lepattanok róla, vagy mikor hülyére lő, mikor ő lát engem, de én viszont nem
Különben nekem is meg van...de light vonalhoz hülye vagyok...
Csak funolni szoktam vele.WOT: kissio
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz etnies #189338 üzenetére
Ó dehogynem, csak jol kell megsaccolnod hogy meddig látnak el a kis vakok. Ráadásul eleg jol pancelozott ezert a HE-t birja.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
Most archiválom skill4ltu tavalyi adásait. Ez azért nem volt gyenge kör tőle:
Youtube kommentáros verzió: [link]
-
ooloo
őstag
Az obj.705A-nak jó az álcaértéke ? Csak azért kérdezem , mert én Grille15-tel bokor mögött és az említett tank is . Ő felderített , én őt nem . Kilövésem után sem spotolódott fel .
-
aktív tag
válasz Dobi 562 #189328 üzenetére
Én a szovjet és britt artys küldetést párhuzamosan csináltam. A brittet a fullos 8-as artyval az oroszt meg a 7-essel amin kis ágyú van. Kivettem himmelst és párizst a mapok közül. Nem tudom pontosan de kb 30-40 csata kellett hozzá mire összejött. Botrányosan rossz arty játékos vagyok, nem is szeretem azt az osztályt csak a küldik miatt veszem elő. A lényeg hogy meglehet csinálni vele.
[ Szerkesztve ]
Wot nick : Lanoka_
-
Dobi 562
addikt
S-51-el lehet eselyem megcsinalni a "kabits 160 mp"-es kuldetest? (Chimera Union-12).
Vagy lepjem order-el? Nem igazan akarok elhasznalni egyet sem az Obj 279e kuldetesei elott.
-
lacibacsi
addikt
A függőbe tett tankokat meddig lehet megvásárolni?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
Thrawn
félisten
Mai menü: Skorpion G - 11200 gold
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jano_77 #189318 üzenetére
Ok. Akkor mar ertem. Csak ezt onmagaban nem talaltam furcsanak, azt hittem vmi mas az oka. Mert ez a csata elott nem latszik, de az teny h sokszor mar 5 masodperc alatt igen
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
Mai nap során többször voltam 85% közelében az AMX30-al, de ilyenkor mindig jött egy-két olyan csata, mint amit korábban beraktam, amivel rögtön vissza estem 83% közelébe, volt mikor már az alá is.
De nem adtam fel és végül sikerült behúzni a 2 csíkot a csőre ezzel is."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #189317 üzenetére
15:1 és nem úgy, hogy nagy erőfeszítésre késztettük volna a másik csapatot, hanem konkrétan mintha 3 lettünk volna a csapatban, Ők meg 20-an!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jano_77 #189316 üzenetére
Azt h csalt a wg azt olvastam csak nem ertettem mire gondoltal. Az oke h a wg autama csalason van csak nekem nem esett le komolyan h mit kell nezni? Teny h nem elemeztem ki a kepet. Volt vagy 5 null sebzos csavo? Vagy a tankosztalyok nem voltak jol elosztva?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #189313 üzenetére
Amúgy leírtam a kép előtt. Elolvastad vagy csak a képet nézted meg? Mert ha olvastad, akkor ott van fehéren-feketén.
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #189311 üzenetére
Túlzás klánnak hívni, ahhoz játszani is kellene Kicsit módoítottam az automata felvételt, mert jöttek elég "erős" tagok
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jano_77
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #189310 üzenetére
Akkor semmit
-
-
jano_77
nagyúr
Na az ilyen retkes WG által elcsalt csatákból van de nagyon elegem és szerintem nagyon sokaknak!
mert erre senki ne merje azt mondani, hogy ez nem volt eldöntve már a vissza számoláskor, hanem egyszerűen csak senkinek nem jött kia lépés a csapatunkban!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Yofej75
aktív tag
válasz Chris0321 #189300 üzenetére
A sarokban elég messze van mindentől és épp domb mögé kerül, vagy nem? Onnan sem kilátni, sem sebezni nem fog. Vagy csak a végjátékban egyet-kettőt. Amikor 0-14 az állás és már csak öt keresik...
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest