Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kchryss
üzenetére
Egyáltalán nem az csak hajnal 2kor rögzítette. Egyedül amit mond benne az a szalagon jövő prêmtankok és kizárólag csak ez a hótoló lapát verte ki nála is a biztosítékot.
Fejlesztések kapcsán annyit mondott hogy lehetne prêmtankok helyett mással is foglalkozni. Igazából van arra is egy osztály, cseszegesse azokat...
Szóval felesleges sopánkodni.... :)
-
kchryss
veterán
Ritka, hogy Skill ennyire depresszív videót csináljon: Bond shop & Solution to all the problems: A NEW PREMIUM!
Azt mondta elvesztette minden reményét a játék jövőjével kapcsolatban. Nem látja, hogy az ígért fejlesztések irányába haladnának és elege van a hetente kijövő klón prém tankokból.
Ha már mr pozitív is így gondol a játékra akkor tényleg nagy a baj. -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Az M48 egy picivel jobb tank jelenleg, mint az M60, de azért az M60 is jó tanknak számít. Ha csak azért vennéd meg, mert kéne az M48 helyett valami jobb akkor tényleg nem éri meg megvenni. Ha meg azért vennéd meg, hogy húú ritkaság akkor szintén nem éri meg, mert most már mindenkinek osztogatják.
Ha viszont van egy rakás kötvényed és amúgy sem használnád másra vagy pont erre a tankra vágytál régóta akkor kiváló vétel. -
kchryss
veterán
Ahogy várni lehetett azzal, hogy kötvényért vásárolható lett az M60 szépen megy lefelé a kiválósági jelhez az elvárt érték: M60 from the Bond Shop! Easier to mark now? Let's check it out!
Korábban ezt tartották az egyik legnehezebben "markolható" tanknak. Profik is meg szoktak szenvedni vele, hogy rárakják a 3 jelet.Skill most 2 csatával felment 89-ről 95%-ra vele.

Anno annyira megszenvedett vele, hogy offstream tríhard módban kellett megcsinálnia. Csak zene és semmi cset és csak később rakta fel a rögzített adást. 2 éve volt ez, azóta buffolt ák a tankot. Ha valaki megnézné nosztalgiából: M60 session -
-
HellGreg
őstag
Komolyan elgondolkodom, mire adja az XP-t a játék. Ranked csatában kikapunk, Objekt 261-gyel második legtöbb sebzésem van a csapatban (2300), plusz 1000 kábított. Hatodik vagyok. Előttem kettővel egy Progetto, 1200 sebzés és 200 közreműködött sebzés. Előttem még egy IS-7, 2000 sebzés, 0 közreműködés. A másik 3-at aki előttem végzett, rendben van. Nem értem az egészet néha.
-
Dobi 562
addikt
Elso csatara Asz a 7-es kerekes camper-buntetovel.
Replay van, de semmi extra, csak szaladgaltam. -
kchryss
veterán
válasz
e-newsee
üzenetére
Azért ezek nagy része nem igényelt komolyabb programozást és gondolom nem is 1 csapat dolgozott rajtuk, hanem szét voltak osztva.
A CW évek óta változatlan, nem igényelt programozói erőforrást, a frontline év eleje óta megy nagyrészt jól működve itt csak az új pályát kellet megcsinálni, de az a pályatervező team feladata. A mini játékokat még én is le tudnám programozni, igaz azt nem tudom hogy beültetni a wot motorjába mennyire volt bonyolult feladat. A ranked és a sandbox programozói szempontból szintén szinte semmi feladat, mert csak a meglévő paramétereket kellett átírni. Ami komoly munka lehetett az az acélvadász és a nagy futam módok.
Viszont az előzetes információk alapján a tavalyi halloween-es event lett volna kisebb újításokkal vagyis elvileg kevesebb feladatuk lett volna vele.
Nem írták meg pontosan, hogy mi volt a gond ezért csak találgatni lehet. Lehet, hogy egyáltalán nem foglalkoztak vele és azt hitték csak simán berakják a tavalyit az működni fog és csak most a tesztelés során derült ki, hogy mégsem működik és már nem volt idő javítani. Az is lehet, hogy a mesterséges intelligencia okozott szerver szintű gondot, a tavalyi eseménynél is sok gond volt ezzel, nagyon laggolt a játék miatta.(#191286) Moleman
Mind a 3 megszerezhető prém tank már a garázsomban van. Ilyenkor igazán betehetnének egy alternatív opciót mondjuk 5-ös prém tanknak megfelelő arany(1500) formájában. -
Moleman
addikt
Holnaptól tank rewards event is lesz, könnyedén megkapható ajándék ötös prém tankkal, ha már múlt hónapban teljesen elfeledkeztem a németről.

-
e-newsee
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Várható volt, hogy beleszaladnak valami késbe előbb-utóbb. Ennyi mindent beharangoztak 2019-re az év elején, és a fele event az év utolsó harmadára lett bezsúfolva. A WG fest, a nagy futam, a dögcédulás móka, a mini játékok, a folyamatos frontline finomhangolások, felkészülés a rankedre, ami megint változott, volt egy CW, közben persze fejlesztették a Halloween eventet, tuti, hogy már dolgoznak a karácsonyin is, megy a rebalansz a sandboxon. Ezek kb mind a játékmenetet érintették, tehát többé-kevésbé ugyanazt a fejlesztő brigádot foglalta le. Ha csak a mi cégünkből indulok ki, amikor ennyi párhuzamos projekt van, amihez kellene X mérnök, de csak X/2 van, akkor kialakul egy kellemes fejetlenség, és minden héten változik a prio lista. Kétszer. Szóval maguk alatt vágták a fát ezzel a sok ígérettel.
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88
üzenetére
Elég nagy blama ez egy többmilliós költségvetéssel rendelkező, több mint 5000 embert foglalkoztató cégtől.
Egyébként jobb hogy eltörölték, mint hogy bugosan adták volna ki és taccsra vágta volna az egész játékot. Kár, hogy az op prém tankok kiadását sosem törlik.
Azért haszna is lehet a dolognak. Talán ráébrednek, hogy nem úgy mennek a dolgok mostanában mint kéne és lapátra teszik a programozói gárdát és normális embereket vesznek fel helyettük. Illetve talán elkezdenek a játékosokért fejleszteni és nem a zsebükért, bár erre kevés esélyt látok. -
popey37
addikt
a halloween eseményt törölték. kezdődik a leépülés. szerintem a karácsonyi is vissza lesz mondva. itt már nincs fejlesztés szerintem.
-
KisApám
addikt
SirFoch streamel
-
jano_77
nagyúr
NO COMMENT........ez a WG
-
Thrawn
félisten
Csak én nem tudok ticketet nyitni vagy másnál sem jó? Tegnap délután óta nagyrészt megjavult a WG oldala és a játékot is le tudtam tölteni, de a support rész halott.
-
e-newsee
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én örülök az ilyen prém tankoknak. Legalább nem valami ópé szemét, amit mindenki megvesz, aztán győzöd keresztül lőni.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem is baj. Nem kell kiemelkedő prém, volt elég böszmeség már így is.
-
BÁ Nutrition
addikt
Nem valami jo ez a hokotro ahogy nezem. Nem mintha premtankot akarnek venni
-
zodo
nagyúr
Köszi a kód ismétlést mert én is lemaradtam róluk.
ORLIK és TANKSHOT-ot nem akarta de a többi működött. -
e-newsee
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem nem adott semmit a 3 kód. Lehet hogy nem wotos? Nem jött értesítés.
-
Barret001
addikt
válasz
ChristianID
üzenetére
Kösziiii a második kivételével megköszönte az aktiválást

-
KisApám
addikt
Circonflexes játszik ezzel a hókotróval (M48 RÄUMPANZER)...
hááát... biztos, hogy nem veszem meg. -
KisApám
addikt
Még jó, hogy szóltam én is.
Reméltem, hogy a WG még elfogadja a kódokat most is.
Most nem tudom szídni őket e miatt...
-
jim bcs
nagyúr
Nnnnnna, megjavult a történet, látszik a shop és minden, az összes kódot elfogadta
->FOLLOWTHESIGNALS
STOPATNOTHING
ORLIK
TANKSHOT
FLAWLESSVICTORY -
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID
üzenetére
Köszi szépen. A 3 és 4 elfogadta, bár gőzöm nincs, mit adott.
-
KisApám
addikt
Kódokat kipróbáltam, ha már működik a SHOP oldal.
Mindegyik műxik. -
CirrMee
addikt
-
ooloo
őstag
Nálam működik a prémium shop ... szerintem végeztek a javítással .
-
Jadro
veterán
Kevés a pénz fejlesztőre, toljunk nekik még többet, hátha dolgoznak is érte. [link]
Mellesleg én sem tudom letölteni a játékot, de jól is van ez így egyelőre.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Én még csak a 7-nél tartok, de azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam én is. Egészen jól lehet sebezni vele, időnként még pattint is, mert nem találják el a 2 tumort a buksin, és a WN8 értéknél meg nagyon alacsonyan van a szint vele szerintem - MOE szint sincs nagyon magasan.
-
jano_77
nagyúr
Hmmm....ez érdekes. Elvileg lenne javító pöcs - hogy mit tartalmaz senki nem tudja - de a letöltő center hibája miatt nem elérhető!? Király ez a WG. Nagyon szétcsúsztak Ivánék. előre hozták a Karácsonyi céges partyt és felélték az összes kokó tartalékukat?
-
törölt tag
Nekem tavaly,meg tavaly elött abba a karácsonyi nyitogatosba kijötek a ritka tankok is.E25,type 59,defender,stb.Egyik kedvencem amúgy az 5ös francia prém arty
-
törölt tag
The 121B - kínai Tier X közepes tank: 15.000 kötvényThe M60 - amerikai Tier X közepes tank: 15.000 kötvényThe FV215b - brit Tier X nehéz tank: 12.000 kötvényThe AMX M4 mle. 49 Liberté - francia Tier VIII nehéz tank: 8.000 kötvényThe T26E5 Patriot - amerikai Tier VIII nehéz tank: 8.000 kötvényThe Panzer 58 Mutz - német Tier VIII közepes tank: 8.000 kötvényThe STG Guard - szovjet Tier VIII közepes tank: 8.000 kötvényThe Pz.Kpfw. IV Hydrostat - német Tier V közepes tank: 3.000 kötvényThe Т-34 shielded - szovjet Tier V közepes tank: 1.500 kötvényThe М10 RBFM - francia Tier V TD: 1.500 kötvény Ennyit tudok,ennyit olvastam erröl.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Micsoda szép újdonság a boltban, még jó hogy nem tudok vásárolni, be lépni, meg a többi
[link] -
rolio1
tag
Nem jön valaki? 8-as farmolás, TD-15 küldetés...
rolio -
modern
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg a launcher az eu szerverre?
Legalább 4 napja próbálom leszedni, jó lenne vele játszani de a honlapról képtelenség letölteni. -
kchryss
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Teljesen megértem a felháborodásod és igazad is van. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy 2 lehetőséged van:
1) Feleslegesen levelezel velük, mert hozzá nem értő idióták dolgoznak a supportnál és így nem játszol a játékkal napokig amíg meg nem oldják általánosságban a problémát
2) Megoldod helyettük saját magadnak és játszolA 2)-es opcióban próbáltam segíteni. Tőlük felesleges segítséget várni, mert nem fogsz kapni.
-
Thrawn
félisten
válasz
kchryss
üzenetére
A kifizetett prémium napokat is le tudom innen tölteni?
Értékelem a segítő szándékot, de azt nem feltétlenül innen kéne kapni, hanem a WG-től. Ott viszont sajnos csak agyatlan vadbarmok gépelik be a semmitmondó sablon válaszaikat, töröltetik le velem a játékot úgy, hogy állításuk szerint reggel már szólt nekik a fejlesztői csapat a problémáról, hogy egy rakás foshalom bizonyos IP tartományból a weboldaluk, beleértve azt a részt is, ahonnan le lehetne tölteni azt a qrva klienst a játékkal együtt. És ezt b+ nem tudja összerakni fejben és mikor rájön, hogy ezt qrvára elb*szta akkor meg sok szerencsét kíván a csatamezőn, ahova be sem tudok lépni, a másik vadparaszt meg közli velem, hogy írjak a fórumukra ha bajom van, amit ugyanúgy reggel óta tudnia kellene, hogy qrvára nem elérhető. Hát elmennek a jó édes anyukájukba....
-
jimmy74
őstag
Az első szakasz küldetések vagyis stug-ob 260 parancsait nem lehet felhasználni a 2-dik küldetés sorhoz ?!(excalibur,chimera,279)
-
Dobi 562
addikt
A Chimera Coalition 15 kituntetessel stilusosan egy Tank Asz korrel lett meg. A kemperek meg lettek buntetve rendesen.
Replay.
-
peterson79
őstag
Ahahahhaa, még egy küldi abszolválva

+LT 15 küldetés kitüntetéssel végre
visszakaptam 4 parancsot, plusz amit ugye a küldi teljesítésért ad
öröm és bódottá -
kchryss
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
A letöltés is megoldódna a dns-sel szerintem.
Vagy ahogy galervin fórumtárs írta szedd le innen az EU HD #0037-et aztán ha elindítod lehet sikerül felfrissítenie magát a jelenlegi verzióra: djgappaVagy próbáld meg mondjuk az ászia verziót leszedni aztán utána átállítani eu-ra: [link]
Utóbbi esetben a wg centeres telepítés a javasolt, mert ott lehet állítani a régiót. -
Thrawn
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Most őszintén, szerinted nekem kéne ezzel baszakodni?
Thank you for contacting us again.
Your account has already been tagged as affected. When there is a compensation, it will be automatically distributed to the affected accounts.
Have fun on the battlefield!És mielőtt még elküldhettem volna melegebb éghajlatra a második "have fun in the battlefield" dumáért, lezárták a ticketet. Mégis hogy a qrvaéletbe gondolták ezt a have funt, ha még a játékot sem lehet feltelepíteni?
ÁÁááááÁááÁááÁÁÁ -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nem gondoltam volna , hogy ezt fogom mondani , de remélem minél hamarabb... jobb nem is látni , hogy milyen csapatokat tud összeválogatni egymás ellen a WG . Érdekes ... a katasztrofális "véletlenszerű" csapat-összeállítások miatt még nem nyújtottak be petíciót a statisztika huszárok . Ha nem látod még mindig ott van az illúzió , hogy 50-50 százalék a nyerési esélye a csapatoknak .
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Közben rájöttem, hogy még prém tank sem kellett neki ahhoz, hogy összegyűjtse az xp-t. Volt az a battle royal mód a steel hunter. Ott ha elérted a 25-ös szintet akkor utána 4 küldetéssel naponta 25 ezer xp-t lehetett gyűjteni a steel hunter tankokra. Egy unikum 1-2 nap alatt kipörgethette a max szintig, így volt rá 16-20 napja, hogy az xp-t és az 5x szorzókat gyűjtse. 400-500 ezer xp-t gyűjthetett így amit aztán aranyért átválthatott free xp-re. Ennyiből már simán kijön a 7-es kanai és az egyik 8-as tank. A kínaiból gyorsan kihúzta a 8-ast és a két 8-as tankot elitezte frontline-ban majd ott gyűjtötte rájuk a tovább az xp-t amit aranyért válthatott az újabb ágak átugrásához.
(#191202) Thrawn
Csináld meg azt a dns átirányítást amit tegnap tárgyaltunk a topikban. Elvileg ugyanaz a hiba okozza a te jelenségedet is vagyis ha kijavítod a dns-t akkor tud kapcsolódni a kliens a szerverhez ami a hibajavítást intézi. -
Thrawn
félisten
Uh de beleverném a WG supportos fejét valamibe, mikor közli, hogy írjak a fórumukra ha problémám van, holott a legelső üzenetemben világosan leírtam nekik, hogy nem érem el azt a tetves fórumot sem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ÁÁááááÁááÁááÁÁÁ